Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 10, 2018 5:03 pm

Ne sikiram, znam da stizu, al valja gatat kakvi ce biti :D

ChWilla
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:04 pm

da nije opšti utisak da je s mrvom pameti više moglo puno bolje i ovako - niko se ne bi u ovoj mjeri sekirao.
gradi željo boli te *****

Premier
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:06 pm

mamba21 je napisao/la:
ned jun 10, 2018 4:59 pm
Premier je napisao/la:
ned jun 10, 2018 4:48 pm
Reha1921 je napisao/la:
ned jun 10, 2018 4:38 pm
Mujagic je jos veca letva od Kajkuta samo visi po Nargilama ufurani klinac on i Zeric ce zavrsiti kao konobari na kraju kad su istog mentalnog sklopa bezvoljni nezainteresovani nema nista od njih dvojice
Nemoj tako nasa su djeca...😂😂
Mozda im ovaj trener upravo da vecu sansu od Adzema i momci ce imati priliku da pokazu mogu li ili ne,a to ce i sam trener vidjeti na treninzima.

Mislim da ce obojica vise pokazati od izmjena koje su ulazile kod Adzema. Imat ce bar vise zelje i htijenja da se dokazu jer je ovo njihov zadnji voz.
Mislim da je Zera dobio sasvim solidno sansi da se dokaze, a i u juniorima gdje im je trebao biti glavni igrac pokazao je sebicnost i manjak zalaganja.Sto se tice Mujagica ne vidim da je nesto bolji od Dine i Dzenisa tako da mislim da mu je plafon Sloboda,Mladost i sl.Da ne bi bilo drvlje i kamenje sto to govorim za nasu djecu, to je cisto moje misljenje i nista vise.

Doa1996

ned jun 10, 2018 5:17 pm

Rodin, Rustemovic, Besirovic
na vezni red
Vranješ, Blagojević, Hajdarević
nešto sam skeptičan

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

sastrane

ned jun 10, 2018 5:20 pm

Ma kakav NK Beus, talašika. Samo da Krčmar to poslozi ima da deremo..

ChWilla
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:22 pm

eto sad i rustem ispade igračina. hajdarević je rustem verzija 3.0., mi se smijemo njegovom šutu, a rustem kao formiran igrač od 25 godina ima onakav.

i u prošloj i u pretprošloj sezoni najmanje je bilo do spiska igrača i to svi znamo.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:26 pm

Doa1996 je napisao/la:
ned jun 10, 2018 5:17 pm
Rodin, Rustemovic, Besirovic
na vezni red
Vranješ, Blagojević, Hajdarević
nešto sam skeptičan

Rodin je stoper.

@ChWilla, nije niko rekao da je igracina al koristan igrac ce biti u njihovom sistemu sigurno.
A i odmah se na Rustemovica gleda. Niko ne zali za Rustemovicem.

Doa1996

ned jun 10, 2018 5:28 pm

Stoper je, ali moze igrati i zadnjeg veznog. Sjajno bi se snasao sa Graovcem, mogu samk zamisliti kakav bi to sjajan tandem bio.
ovako makar da zadrzimo ovog sto imamo

ChWilla
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:30 pm

ko je nama kriv što nemamo sistem. ali nije do spiska igrača. čak i kad vidiš protok igrača i trenera - u zadnje dvije godine kod njih nije manji. i oni su imali tri trenera, i jednog koji je bio kraće nego kostić kod nas.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Leon_Professional je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:
ned jun 10, 2018 4:40 pm
fcz je napisao/la:
ned jun 10, 2018 4:36 pm
Pomiriti se i ne treba iako se priznati mora.
Nisam znao da su Rodin i Rustemovic najbolji igraci u ligi
Slabo si onda pratio ligu, al hajd upoznat ces Rodina sad, ne sumnjam, ima vremena.

Rustemovic, udarac na sredini koji je vrlo koristan u pravom sistemu i u ovoj ligi. Takve igrace smo i mi imali kad smo osvajali. Mega pojacanje nije, ali kod njih ce se uklopiti u sistem i biti vrlo vrlo koristan.

Dino Besirovic suvisno bilo sta reci.
Doveli su do svrsenog cina, ali eto kao jos se ceka ne bi li ko iz Evrope vise platio. Ali sama cinjenica da su u mogucnosti dovesti njeg govori dovoljno.

@fcz, ne mislim na to, ja sam protiv toga. Dvije sezone nam fali bod, dva, a da se imalo malo vise pameti kod trenera vjerovatno bi i osvojili. A sto se para tice, mislim da ih je dovoljno ulozeno i prosle i pretprosle godine. Eh da li ce sad trebati vise, to si upravu. Hoce.
Da smo doveli Rodina i Rustemovica hebali bi upravi nanu naninu. U najboljem slucaju bi bilo "dobri su za klupe"..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sajo10
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:40 pm

Svako ljeto pojedinci ovdje orgijaju na dolaske igraca u Zrinjski. Pa evo i ovo ljeto nij izuzetak. A da nama dodje bilo ko, rekli bi Miske odlazi ovo ono.. Haha, kako ste samo smjesni :lol: :lol:

Uprava napolje!!! Kako niste mogli dovesti Rodina i Rustema? Pa fuj! :lol:

Garantujem da je Krpic otisao u zapadni Mostar da bi ovdje ista situacija bila. 8-)
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u ned jun 10, 2018 5:42 pm, ukupno mijenjano 1 put.

19tm87
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:42 pm

slika

Elegant
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:43 pm

Jednog dana ce ovaj Zrinjski biti najveci duznik prema drzavi kada hrvati prestanu biti povlastena vrsta i kad ode ova politka sto ih gura zivi bili pa vidjeli. Kamion igraca i to kakvih dovedu, a oni sigruno ne igraju za 700 KM.

Za mene svaka diskusija oko dovođenja igraca kod Zrinjskog i onda upoređivanje sa nama prestaje sa time, kakav crni sistiem i da nasi ne znaju. Pa logicno da ce Dino otici dole da igra za Boga pitaj koliko hiljada nego kod nas za manje a mi na to manje pltatimo pored plate, drgih sranja kao oni za tri igraca ukupno.

Mi sa ovim obavezama sto imamo preko 1.000.000 KM placamo a oni imaju duplo vise pa vi izracunajte koliko je to obaveza prema drzavi i qurcu, cemu sve ne.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:48 pm

ChWilla je napisao/la:
ko je nama kriv što nemamo sistem. ali nije do spiska igrača. čak i kad vidiš protok igrača i trenera - u zadnje dvije godine kod njih nije manji. i oni su imali tri trenera, i jednog koji je bio kraće nego kostić kod nas.
To je sto kazem do pameti.
Malo vise su pameti imali kod biranja.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:52 pm

E samo sam cekao ove komentare, tipa da smo ih mi doveli jebali bi sve.

Ko uopce zali za Rustemom, samo navodim da ce se kod njih uklopiti. A vi se svi odmah uhvatili, eto Rustem je igracina , da je naama dosao jebali bi sve.

Mali Rodin je cak i bolji igrac od Vukotica a slicnih su karakteristika. I ne moze se rec da bi psovali, jer prvi ja ne bi, a onaj ko je malo bolje pratio vidio bi da je momak dobar igrac.

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 10, 2018 5:55 pm

sajo10 je napisao/la:
ned jun 10, 2018 5:40 pm
Svako ljeto pojedinci ovdje orgijaju na dolaske igraca u Zrinjski. Pa evo i ovo ljeto nij izuzetak. A da nama dodje bilo ko, rekli bi Miske odlazi ovo ono.. Haha, kako ste samo smjesni :lol: :lol:

Uprava napolje!!! Kako niste mogli dovesti Rodina i Rustema? Pa fuj! :lol:

Garantujem da je Krpic otisao u zapadni Mostar da bi ovdje ista situacija bila. 8-)
Kakav ocajan pokusaj trolanja.
Mozes bolje Sajo, nidje veze ti je prica. Potrudi se.

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 10, 2018 6:00 pm

Zrinjski za razliku od svih ekipa, donekle široki ne ide u isti koš sa nama, ima neki sistem u igri realno. Nije sve puko napucavanje, individualni kvalitet. Već drže taj kostur naprijed sa Bilbijom, krilima pokretnim i jakim bekovima.
Ali sa takvom igrom, bez pomoći sudija, ove sezone bi završili negdje bar na -6 od nas.
Prošle godine bi taj minus bio i deblji.
Mi to gledamo očima, pezer odigrao jednu dobru pa četiri je bio loš, ali su osvojili bodove i to nije bitno.
Nama elsner odigra par loših, pa odigra jednu "solidnu" pa ih ne trpamo u isti koš. Naravno da nisu isti nivo, ali nije to drastična razlika da bi se jedan pretvorio u kroosa a drugi propalitet. Na kraju se gleda samo ukupan broj bodova iz te utakmice.
Pa općenito je kod nas tako. Do 50 minute yebemo majke jer nismo ošutali ka golu, na kraju dobijemo 2:0 dođemo na forum i odma hvalospjevi kako smo rutinski odradili, a ustvari poginuli da pobijedimo.
Nama je jedini belaj što donosimo neke loše odluke, što nekad ne rizikujemo sa nekim igračima, što mislimo da ćemo naći odmah zamjenu za Voju ili Graovca..
Ne mora baš sve biti po zapisanom proračunu, nekad je vjerujte bolje imati jednu ali pravu opciju, nego dvije loše. Lahko je kao drugu ubaciti nekog omladinca i pripremati ga za pravi fudbal kada prva opcija odsustvuje.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sahmat

ned jun 10, 2018 6:00 pm

Ma ljudi samo opušteno ako ne budemo ove sezone šampioni, bit ćemo sljedeće :ganja:
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

ChWilla
Kontakt:

ned jun 10, 2018 6:02 pm

problem je što se stiče dojam da ko god dođe kod njih može fino odigrati, dok se kod nas moraju zvijezde, planete i sazviježđa poklopiti da fino odigra. razlozi zašto je to tako su najmanje do samog spiska igrača. čak nisu ni do dužine spiska igrača, jer i on svaku polusezonu otpiše bar četiri-pet njih onako, ne misleći na izlazne transfere za novac i one koji su previše dobri da ostanu.

taj dojam naravno jeste potpomognut i namještanjem sudija i protivnika. ali ipak nije samo to.

sahmat

ned jun 10, 2018 6:06 pm

Ja mislim da je nama problem što kad trener odabere prvih 11, samo ti igraci igraju, normalno da se umore i budu siti utakmica, veci je pritisak i sve jer ne mogu da daju svoj maximum. Dok se rotira i igra je super, jer ti tako stvaraš konkurenciju i svi žele da igraju sljedeću tekmu i tako tim pobjeđuje. A ovako Edis našao prvih 11 sve usrali, Petrović našao svoj tim prokockali titulu, Adžem našao svoj tim također bez igre i titule
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava