Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eric Cantona
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 09, 2018 12:15 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sub jun 09, 2018 12:03 am
CURVA je napisao/la:
pet jun 08, 2018 11:57 pm
SIMA_SIMAU je napisao/la:
pet jun 08, 2018 11:38 pm
Odavno nismo imali neku kasnu objavu :) ko sto je bila ona za Zahirovica.
Da ce biti nesto valjda bi ona pticurina nesto javila tipa mirna I topla noc je pred nama hahah a ja mu kaze lijepo jutro I kosilica je pred njim hahha
Nema veze, njemu je sve oprosteno :)
Bit ce objava u narednim danima, bolje je ovako.
Ja pratim Gavranove postove samo iz jednog razloga. Čekam da nam javi jeli se Amar vratio sa godišnjeg odmora.

barbarez
Kontakt:

sub jun 09, 2018 12:17 am

Jeste amateri pravi. Pticurina kad uradi najavu tipa. Kako je lijep i suncan dan. Taj dan i 3 naredna je olujno nevrijeme. Tek 4 ili 5 dan nakon toga zasija sunce i nesto se desi.

ISB87
Kontakt:

sub jun 09, 2018 12:17 am

veca
sinisa graovac kemo kvesic :D
hajdar celo
sehic dacic zajmovic
krpic

ma ovo uigravat za evropu, doduse prvo dovest kvesu i produzit graovca.
mladog hasanovica ubacit oko 70' minute da ih zaganja ito je to i nema zime.
kad ako ne sad..
MIRZA RASCIC

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jun 09, 2018 1:34 am

Cim je veceras mir na forumu, moglo bi sutra nesto bit'.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Doa1996

sub jun 09, 2018 1:41 am

zatišje pred buru sprema se i onda nastaje onaj trenutak kada krene nevrijeme, kiša, oluja, bura zadovoljstva ili protivljenja na forumu... 

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

neroazzuro
Kontakt:

sub jun 09, 2018 2:57 am

Jel ovo dežurni znalci već vide da, osim našeg, ni Slobodin trener qurcu ne valja bez ijedne odigrane utakmice? Fino.
A nekad se smijali pitarima...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jun 09, 2018 3:27 am

saburom je Dzennet pokriven :)

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 09, 2018 8:36 am

Miran i spokojan dan braco
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

sub jun 09, 2018 8:41 am

Vala je vrijeme za bum. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

sub jun 09, 2018 8:43 am

Ali, prvo da se uz kafu procita jos jednom ovaj genijalni post.
ForzaLjoZe je napisao/la:
pet jun 08, 2018 12:24 pm
Dragi sine,

još se nisi ni rodio, želim da ti pišem. Pokušat ću biti pametan, smanjiti ushit i fantazije...
Možda ćeš nekada u budućnosti tragati bespućima interneta o svom ocu i pronaći ovaj komentar, ovu poruku u boci.

Biti ćeš odrasla osoba, možda imati svoju djecu, a možda se ti i ja nikada ne stignemo ispričati u životu kako treba, ti u svom odrastanju, ja u svojim godinama, onako kako bi to otac i sin trebali. Možda nekad neću imati vremena, možda me nećeš ozbiljno shvatati, da će trebati da prođe vremena da za života neke stvari sebi objasniš.
Pa neka ti ovo par riječi kao uspomena od oca. Jer sine, puno me ljudi pita zašto Željo, a ja im to ne mogu objasniti i evo pokušavam tebi. Ako tebi ne uspijem objasniti, niko ti drugi neće.

Nemoj svojoj majci nikad reći da je, u jutro kada su Željini juniori igrali protiv Atletica, meni saopštila vijest da te čekamo. Trčao sam od radosti. Onda su nekad kasnije popodne plavi momci poveli, pa sam počeo i letjeti.
Nemoj, nikad majka neće shvatiti to da neko može posrećiti jednako rođenje prvog djeteta i upad lopte u mrežu.

Jasno ti je da je odavno u mom životu sve sa Željom prestalo biti obično.

Ti dok se rodiš i odrasteš, imat ćeš samo u tragovima mogućnost osjetiti veličinu jednog Ivana Osima i značaj ovog malog Kluba velikog srca i plemenite duše.
Želim ti sine da rat doživiš koliko samo o njemu da znaš iz knjiga, pa da pročitaš nešto i o spaljenom stadionu i kukavički ubijenom Đildi.
Do tada ćeš se već ponositi Edinom Džekom.
I nadam se doživiti puno slavnije dane u Evropi od svog dede, da ti Videoton ne izaziva tada skoro nestalu gorčinu davne, skoro zaboravljene slave.

Kupit ću ti dres, šal i člansku kada se rodiš, jer su to meni kupovali moj dedo i otac.

He, pazi starog! Nisi se ni rodio, nisam te ni ko trofej ove sezone podigao, ovaj tvoj brže nego misliš matori što godine zove sezone, a već te planiram na stadion voditi.

Samo kada kročiš na Grbavicu, neke stvari te u životu mogu naučiti. Da se odmori planiraju kako Klub igra i što tvoji vršnjaci prije nas idu na Jadran, da su vikendi na stadionu i pred TV-om sveti trenuci kada stane vrijeme.
Nemoj se na Želju ljutiti kada mu ne ide, niti padati u delirij kada mu krene. Lako ćeš se razočarati. Vidjet ćeš da te za života nećemo izdati samo tvoja majka i ja i Željo.
Oko sebe ćeš vidjeti mnogo razočaranih i sretnih lica. Zapamti da će sva ona otići, a ovaj Klub ostati.
Potrudit će se stari da imaš sve u životu. Hoće, obećava ti. Možda ćeš imati više ili manje od svojih vršnjaka, ali oni ti svi moraju isti biti. Ti si potomak kantičara. Živjeli su naši preci mnogo teško da bi mi to protratili. To što neko danas ima težak ili lagodan život, prije je zasluga sreće nego znanja, ali sine uči! Ako imaš znanje, niko ne ta patosu života ne može oboriti.
Budi strpljiv, budi ponosit. Biće ih puno koji će te odvraćati, a ti se ne svađaj i samo šuti. Jer tvojih pet minuta će sigurno doći, a i Željinih. Prošlost te to uči. Uvijek čekaj to sunce koje će se na nebu pojaviti.
I ne budi curica da nosiš na sebi šta od crvenih krpa. Sve ih svojoj sestri proslijedi.

Samo i ako postaneš dedo, pa budeš na Grbavici, znat ćemo da smo Željo, ti i ja uspjeli.

I da smo u odgoju skupa uspjeli. Ako sve ovo shvataš, nećeš u životu puno pogriješiti.

Sine, puno je vozova prošlo prugom nepovratno. Puno je na peronu Želje ispraćeno prijatelja. Neki su otišli da se vrate, neki se nikada nisu vratili. Jednog dana poći će i stari. . Bilo je suza i smijeha, uspona i padova. Sretan sam što mi Bog dade ovo srce spremno da ga raduju momenti u Dolini. Kako li je onima što voljene klubove ispratiše za života samo ispred televizora?

Otići ću s jakim uspomenama. Od njih se živi, zar ne?

(Posvećeno Edinu, juni 2018)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

godrina
Kontakt:

sub jun 09, 2018 9:53 am

Vala ja se ne bi bunio da nam doleti Lendric.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Grbavica
Kontakt:

sub jun 09, 2018 9:54 am

Pratite zvanicnu u ponedjeljak
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jun 09, 2018 9:57 am

Da ne bude kakav negativan bum?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

sajo10
Kontakt:

sub jun 09, 2018 9:58 am

Grbavica je napisao/la:
sub jun 09, 2018 9:54 am
Pratite zvanicnu u ponedjeljak
Mozda bude dolazaka, a mozda i odlazaka. Mozda bude umbro oprema a mozda i diadora. Mozda bude sunce a mozda bude i kisa...

Vrijeme je danas za neku finu objavu. Zvanicna na tebe je red!

ChWilla
Kontakt:

sub jun 09, 2018 10:30 am

a možda i prozivka bude.
gradi željo boli te *****

Amar927
Kontakt:

sub jun 09, 2018 10:47 am

Citam u avazu nasi su za smanjenje broja stranaca i kazu da mi trenutno imamo samo 4 stranca u igrackom kadru..

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 09, 2018 10:52 am

Amar927 je napisao/la:Citam u avazu nasi su za smanjenje broja stranaca i kazu da mi trenutno imamo samo 4 stranca u igrackom kadru..
Đaba kad je vecina tako odlucila. Mada ne znam ni zasto se pitaju klubovi. Ako je savez odlucio da je to u korist bh fudbala, onda ti niko ne treba odlucivati za tebe. Ovako samo jos vise pokazuju da ih boli ona stvar za buducnost ove lige.

Doa1996

sub jun 09, 2018 11:08 am

A ko garantuje da će se kvalitet Premijer lige poboljšati ako se smanji broj stranaca na četiri? To moze biti korisno za same mlade igrače, ali da cemo imati kvalitetniju ligu nije nikakav garant, ti mladi igraci iovako nakon napunjene 20-21 godine odose vani za sitnu lovu, mi smo mala zemlja da se mozemo osloniti samo na svoje talente bez stranih igraca, ako nam je taktika da stvaramo mlade igrace, zar se to ne moze uraditi dovodjenjem mladih talenata iz raznih drzava, tj. dovođenjem mladih stranaca, kad nam zafali ovih nasih mladih nada. Pa svaki bolji klub u Evropi dovodi strance, dovodi mlade igrace iz raznih krajeva svijeta, jedna La Masija ne moze da proizvede svake godine, ne 11, nego ne moze da proizvede 2-3 igraca za prvi tim Barselone. Da bi uspjeli i imali vece uspjehe i u ligi i u Evropi treba ta kombinacija domacih igraca sa stranim, zar niko ne vidi kolike prevage prave strani igraci u Zvezdi, Dinamu, Hajduku, Mariboru, svaki ovaj klub ima po 5-10 stranaca ali onih koji donose prevagu. Ne kazem da sad 80 posto tima trebaju biti stranci, ali treba dozvoliti klubovima da dovode stranaca koliko im volja, ali da svaki klub mora u 18 igraca imati bar 4-5 igraca ispod 21 godine, bilo nasi bilo stranci, mislim da je to mnogo korisnije za nasu ligu.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

sub jun 09, 2018 11:09 am

formalno i odlučuje savez, a klubove pitaju "onako". i kad je uvođena liga za prvaka više je bilo za trokružni sistem.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

sub jun 09, 2018 11:12 am

ChWilla je napisao/la:
pet jun 08, 2018 9:41 pm
ne znam čemu tolika sprdnja s čovjekom koji je bio dobar fudbaler, krenuo u trenersku karijeru i razbolio se. ne bi ni ja nas da preuzme ali ovo je baš glupo i ničim zasluženo...
:palacgore:
Da ima veze sa nama covjek bi i razumio.

Sto se tice nas, nisam bio za njegov dolazak kao i ostatak foruma ali sad kad se lik pretvori u Mourinha, okarakterisat ce se kao jos jedan promasaj sportskog segmenta jer se Smajic nije doveo kada je moglo. :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava