Vidi jest mu drago. Tacno na njemu vidis kao da je proveo noci i noci bez sna smisljajuci i sprovodeci taktiku da se uvali u neki klub, i onda konacno dosao do ciljaGrbavica je napisao/la:ovaj mujkanovic ima stav nekog utjerivaca dugova
Spoiler:

Vidi jest mu drago. Tacno na njemu vidis kao da je proveo noci i noci bez sna smisljajuci i sprovodeci taktiku da se uvali u neki klub, i onda konacno dosao do ciljaGrbavica je napisao/la:ovaj mujkanovic ima stav nekog utjerivaca dugova
Spoiler:
Mozda nemaju za igraca al kontrolisu i dalje medije.BlwD je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 7:47 pmTo je to. Treba napomenuti da evo trecu sezonu za redom ima materijala za "Krah transfer politike", ali eto, ipak nije Zeljo u pitanju.zubanovic89 je napisao/la:Sarajevu evo ode pola prvog tima pa niko ni a da kaze, ni jedan portal. Nama otisao jedan prvotimac, gasimo se. Samo kazem..
Mislis da je tad gore bilo. Nekako imam osjecaj da su nas na zub uzeli zadnje 2 godine.
Eno Mamic na klixu salje lekcije kako se postupa sa mladim igracima.Posaljes na posudbu i kad oni to tamo prejebu,onda ih fino vratis.Naravno da se uz sve to pobrines da ti igrac stalno igra.E sad meni fkt nije jasno zasto mi to ne radimo s npr Zericem i Sabanadzovicem?Posaljes npr u Travnik i ti bi momci trebali preskakati te tamo amatere ako su neki igraci,ako nisu,nek onda ostanu u Travniku.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 10:04 pmI slozio bi se za Zerica. Kad dosad nije izborio mjesto nece ni dalje. Jer lik je totalno ne zainteresovan za fudbal.
Saban je spreman za prodaju a Zeric za prvi tim inace isto misljenje imamo treba posudjivat nase juniore u Zvijezdu, MDK, Olimpik i Gorazde ako udje u prvu ligu federacije. Zeljo B je bio pravo dobar plan ali eto nemamo repa, zato bi mozda bilo pametno da Olimpik preuzme jedan nas trener da tu saljemo igrace.Masinovodja je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 10:12 pmEno Mamic na klixu salje lekcije kako se postupa sa mladim igracima.Posaljes na posudbu i kad oni to tamo prejebu,onda ih fino vratis.Naravno da se uz sve to pobrines da ti igrac stalno igra.E sad meni fkt nije jasno zasto mi to ne radimo s npr Zericem i Sabanadzovicem?Posaljes npr u Travnik i ti bi momci trebali preskakati te tamo amatere ako su neki igraci,ako nisu,nek onda ostanu u Travniku.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 10:04 pmI slozio bi se za Zerica. Kad dosad nije izborio mjesto nece ni dalje. Jer lik je totalno ne zainteresovan za fudbal.
Nema veze, njemu je sve oprostenoCURVA je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 11:57 pmDa ce biti nesto valjda bi ona pticurina nesto javila tipa mirna I topla noc je pred nama hahah a ja mu kaze lijepo jutro I kosilica je pred njim hahhaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 11:38 pmOdavno nismo imali neku kasnu objavuko sto je bila ona za Zahirovica.