Uvriejdit će se komsije sa kobilje glave ipak su oni no.1 u bosni.Hurmasica je napisao/la:Kraljevi namještanjaHadzijalagic je napisao/la:Jeli bilo na kladionicama ovih razrada za Travnik-Velez? Prelaz, 7+, crveni
Uvriejdit će se komsije sa kobilje glave ipak su oni no.1 u bosni.Hurmasica je napisao/la:Kraljevi namještanjaHadzijalagic je napisao/la:Jeli bilo na kladionicama ovih razrada za Travnik-Velez? Prelaz, 7+, crveni
Dino uputio protestnu notu!damirfile je napisao/la:Uvriejdit će se komsije sa kobilje glave ipak su oni no.1 u bosni.Hurmasica je napisao/la:Kraljevi namještanjaHadzijalagic je napisao/la:Jeli bilo na kladionicama ovih razrada za Travnik-Velez? Prelaz, 7+, crveni
dobro je toVeteran je napisao/la:Četvrti na tabeli, a ja bi stanu prije Memije na lijevo krilo, Kramarić beka, a Tiago i Memija za zadnjih pola sata ako bude trebalo....godrina je napisao/la:Nekako mi tema mrtva sa obzirom na derbi. Eno sloboda dobi, zrinjski vodi znaci mi pite i siroki za jedno mjesto. Sutra je bas sve moguce, ali mislim da ih mozemo dobit onako realno. U dobrom smo nizu sto se tice prvenstva, imamo mi kvalitetne igrace samo treba malo i srece na nasoj strani a sutra je odlicna prilika za to. Uh kako bi nam pobjeda znacila zbog nastavka borbe za evropu.
Sto se tice sastava ja bi kramarica na lijevog beka, memiji ne izmisljat mjesto. Lijevo krilo memija ili stana, volio bi da zamjene mjesta miro i memija al sumnjam u to. Thiaga ocekujem drugo poluvrijeme i mogao bi biti presudan na njihove lose bekove i velik teren. I dalje imam osjecaj da ce zaha rasturit sutra, idealna prilila za njega a suparnici mu i nisu nesto, neka zatvara stranu thiagu
edit: ako sloboda uzme kup, u evropu ide radnik ili 4. na tabeli ??
![]()
![]()
storm_raider je napisao/la:Nije isto imati 7 dana odmora i 4 dana odmora, slozit ces se. Kako god da su protiv Travnika odigrali, 90 minuta se igralo. Nisi jedini igrao fudbal i slazem se, ali nisu svi jednako ocito fizicki spremni.
Da li ocekivati Halvadzica...?
Jeste i KK Bosna nije bankrotirala.Model1964 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Nije isto imati 7 dana odmora i 4 dana odmora, slozit ces se. Kako god da su protiv Travnika odigrali, 90 minuta se igralo. Nisi jedini igrao fudbal i slazem se, ali nisu svi jednako ocito fizicki spremni.
Da li ocekivati Halvadzica...?Daj molim te ne pretjeruj. Oni su profi i morali bi normalno igrati u ritmu svaki četvrti dan. To se očekuje, to je mininmum po svim kondicionim standardima profi nogometa. Kako mogu karat
kad nemogu trčat
?
Ja sa 52 godine mogu bez problema svaki treči dan pretrčati 10km zašto nebi i ove naše nane![]()
Što se tiče Šveda, ja bi mu dao prvih 45 min. Neka nam pokaže šta može na lijevoj strani, a mislim da može puno... koliko sam upratio njegove nastupe za Švedcku
Neko napisa da ako nisu profi neka igraju onda šah ili talvustorm_raider je napisao/la:Jeste i KK Bosna nije bankrotirala.Model1964 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Nije isto imati 7 dana odmora i 4 dana odmora, slozit ces se. Kako god da su protiv Travnika odigrali, 90 minuta se igralo. Nisi jedini igrao fudbal i slazem se, ali nisu svi jednako ocito fizicki spremni.
Da li ocekivati Halvadzica...?Daj molim te ne pretjeruj. Oni su profi i morali bi normalno igrati u ritmu svaki četvrti dan. To se očekuje, to je mininmum po svim kondicionim standardima profi nogometa. Kako mogu karat
kad nemogu trčat
?
Ja sa 52 godine mogu bez problema svaki treči dan pretrčati 10km zašto nebi i ove naše nane![]()
Što se tiče Šveda, ja bi mu dao prvih 45 min. Neka nam pokaže šta može na lijevoj strani, a mislim da može puno... koliko sam upratio njegove nastupe za ŠvedckuSve je to tako u teoriji i trebalo bi i u praksi biti naravno, ali koliko su zaista profesionalci? Ne pretjerujem ja, potencira se stalno ta prica o umoru u nasoj ligi. Zato stalno isticem Miru Stevanovica.
Nemoj ovo više postavljatiHrasno1921' je napisao/la:Korteo pred derbi, prije rata ...
"Sanjao sam sinoc cudan san
Na jugu je baklja planula
Ruke su se nase digle
Vidio sam lice Dzilde
Pjevao je majko sa nama
Tad podize desnu ruku on
I zapjeva Zeljo sampion
Grbavica usta cijela
I zastava plavobijela
Zaviori juznom tribinom
Probudih se i sad zalim ja
Iz oka mi suza kanula
Bio je i uvijek bice
Simbol nase Grbavice
Dzevad Begic Dzilda Legenda
na na na na na na na na na
na na na na na na na na na
Bio je i uvijek bice
Simbol nase Grbavice
Dzevad Begic Dzilda Legenda ... "
ako se ne varam bilo je za meč sarajeva i zvezdeSenad1921 je napisao/la:Ne bih rekao da je ovo pred derbi, prije da je torpedo igrao s nekim jer je na slici dosta pitara... Jer smo stalno jedni a drugima bili kada su se igrale jace domace utakmice, sve do one kad pogan nakon belaja na Grbavici ukradose par zastava...
Imaš pravo, nije derbi!Senad1921 je napisao/la:Ne bih rekao da je ovo pred derbi, prije da je torpedo igrao s nekim jer je na slici dosta pitara... Jer smo stalno jedni a drugima bili kada su se igrale jace domace utakmice, sve do one kad pogan nakon belaja na Grbavici ukradose par zastava...