Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 7:00 pm

Hurmasica je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Jeli bilo na kladionicama ovih razrada za Travnik-Velez? Prelaz, 7+, crveni :r
Kraljevi namještanja :lol:
Uvriejdit će se komsije sa kobilje glave ipak su oni no.1 u bosni.

Grbavica
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:01 pm

damirfile je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Jeli bilo na kladionicama ovih razrada za Travnik-Velez? Prelaz, 7+, crveni :r
Kraljevi namještanja :lol:
Uvriejdit će se komsije sa kobilje glave ipak su oni no.1 u bosni.
Dino uputio protestnu notu!
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:02 pm

tek sad vidim potpis :rofl:
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:07 pm

Jer sutra je pravi dan,sutra je Amra jeb.iga,sutra je derbi u dolini Zubana :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:13 pm

joj radnika :D gubi sve utakmice u prvenstvu vec sedmicama, a opet obezbjedise opstanak i matematicki... a mi pobjedjujemo ko ludi, a ne mozemo jos uvijek preko 5.mjesta... yebem ti ligu... :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

godrina
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:19 pm

Veteran je napisao/la:
godrina je napisao/la:Nekako mi tema mrtva sa obzirom na derbi. Eno sloboda dobi, zrinjski vodi znaci mi pite i siroki za jedno mjesto. Sutra je bas sve moguce, ali mislim da ih mozemo dobit onako realno. U dobrom smo nizu sto se tice prvenstva, imamo mi kvalitetne igrace samo treba malo i srece na nasoj strani a sutra je odlicna prilika za to. Uh kako bi nam pobjeda znacila zbog nastavka borbe za evropu.
Sto se tice sastava ja bi kramarica na lijevog beka, memiji ne izmisljat mjesto. Lijevo krilo memija ili stana, volio bi da zamjene mjesta miro i memija al sumnjam u to. Thiaga ocekujem drugo poluvrijeme i mogao bi biti presudan na njihove lose bekove i velik teren. I dalje imam osjecaj da ce zaha rasturit sutra, idealna prilila za njega a suparnici mu i nisu nesto, neka zatvara stranu thiagu :)
edit: ako sloboda uzme kup, u evropu ide radnik ili 4. na tabeli ??
Četvrti na tabeli, a ja bi stanu prije Memije na lijevo krilo, Kramarić beka, a Tiago i Memija za zadnjih pola sata ako bude trebalo....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
dobro je to
a sto se tice memije ili stane, nekako je najprirodnije da tu budu thiago ili svedjanin ali eto silom prilika nista od toga..mislim da nije losa ni varijanta memija desno a miro liljevo iako ce vjerovatno biti to kao sto si napisao stana u prvoj i onda ocekivat thiaga sa klupe
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Veteran1965
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:20 pm

Ma sumnjam da će sutra Edis eksperimentisati sa Stevom, i mada su im loši bekovi ovaj lijevi je mislim tanji. Ali ko zna sveje moguće..
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Ajzea
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:22 pm

Nadam se da će sutra startati sa Kadušićem, isto kao što se nadam da neće dijete bljesnuti u trenutku kada bi najmanje trebalo.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:23 pm

Nakon ovog loseg rezultata u Tuzli, malo da se prisjetimo, nije tako davno bilo:

phpBB [video]

Srce mi drhti kada ovo gledam i slusam... pa bolan.. sta mi imamo...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

sub apr 23, 2016 7:27 pm

storm_raider je napisao/la:Nije isto imati 7 dana odmora i 4 dana odmora, slozit ces se. Kako god da su protiv Travnika odigrali, 90 minuta se igralo. Nisi jedini igrao fudbal i slazem se, ali nisu svi jednako ocito fizicki spremni.
Da li ocekivati Halvadzica...?
:) Daj molim te ne pretjeruj. Oni su profi i morali bi normalno igrati u ritmu svaki četvrti dan. To se očekuje, to je mininmum po svim kondicionim standardima profi nogometa. Kako mogu karat :) kad nemogu trčat :lol: ?
Ja sa 52 godine mogu bez problema svaki treči dan pretrčati 10km zašto nebi i ove naše nane :)
Što se tiče Šveda, ja bi mu dao prvih 45 min. Neka nam pokaže šta može na lijevoj strani, a mislim da može puno... koliko sam upratio njegove nastupe za Švedcku :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:35 pm

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Nije isto imati 7 dana odmora i 4 dana odmora, slozit ces se. Kako god da su protiv Travnika odigrali, 90 minuta se igralo. Nisi jedini igrao fudbal i slazem se, ali nisu svi jednako ocito fizicki spremni.
:) Daj molim te ne pretjeruj. Oni su profi i morali bi normalno igrati u ritmu svaki četvrti dan. To se očekuje, to je mininmum po svim kondicionim standardima profi nogometa. Kako mogu karat :) kad nemogu trčat :lol: ?
Ja sa 52 godine mogu bez problema svaki treči dan pretrčati 10km zašto nebi i ove naše nane :)
Što se tiče Šveda, ja bi mu dao prvih 45 min. Neka nam pokaže šta može na lijevoj strani, a mislim da može puno... koliko sam upratio njegove nastupe za Švedcku :)
Jeste i KK Bosna nije bankrotirala. :) Sve je to tako u teoriji i trebalo bi i u praksi biti naravno, ali koliko su zaista profesionalci? Ne pretjerujem ja, potencira se stalno ta prica o umoru u nasoj ligi. Zato stalno isticem Miru Stevanovica. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:36 pm

Enis Sadiković, kunem vam se !
Sadikdan !

Elegant
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:39 pm

Hajde Enis zabi gol da te tusnemo za milion eura u neku ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 23, 2016 7:39 pm

ma kakav enis, hodzurda zakucava glavom za pobjedu u 90. minuti... :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

Model1964

sub apr 23, 2016 7:41 pm

storm_raider je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Jeste i KK Bosna nije bankrotirala. :) Sve je to tako u teoriji i trebalo bi i u praksi biti naravno, ali koliko su zaista profesionalci? Ne pretjerujem ja, potencira se stalno ta prica o umoru u nasoj ligi. Zato stalno isticem Miru Stevanovica. :)
Neko napisa da ako nisu profi neka igraju onda šah ili talvu :lol:
Ako nemereš trčati nemereš ni karati, :lol: Ako ne karaš bičeš karan kraj priče :) Ovu parolu treba zaljepiti u svlačionici da je ponavljaju ko mantru.

Model1964

sub apr 23, 2016 7:51 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Korteo pred derbi, prije rata ...

slika

"Sanjao sam sinoc cudan san
Na jugu je baklja planula
Ruke su se nase digle
Vidio sam lice Dzilde
Pjevao je majko sa nama

Tad podize desnu ruku on
I zapjeva Zeljo sampion
Grbavica usta cijela
I zastava plavobijela
Zaviori juznom tribinom

Probudih se i sad zalim ja
Iz oka mi suza kanula
Bio je i uvijek bice
Simbol nase Grbavice
Dzevad Begic Dzilda Legenda

na na na na na na na na na
na na na na na na na na na
Bio je i uvijek bice
Simbol nase Grbavice
Dzevad Begic Dzilda Legenda ... "
Nemoj ovo više postavljati :) Sad vidim koliko sam ostario....a nije da nije derali smo ih redovno :lol:

BC1921
Kontakt:

sub apr 23, 2016 8:02 pm

Ne bih rekao da je ovo pred derbi, prije da je torpedo igrao s nekim jer je na slici dosta pitara... Jer smo stalno jedni a drugima bili kada su se igrale jace domace utakmice, sve do one kad pogan nakon belaja na Grbavici ukradose par zastava...
Krivina Jug

salle86
Kontakt:

sub apr 23, 2016 8:05 pm

Senad1921 je napisao/la:Ne bih rekao da je ovo pred derbi, prije da je torpedo igrao s nekim jer je na slici dosta pitara... Jer smo stalno jedni a drugima bili kada su se igrale jace domace utakmice, sve do one kad pogan nakon belaja na Grbavici ukradose par zastava...
ako se ne varam bilo je za meč sarajeva i zvezde
tad rahmetli đilda i ekipa išli da podrže sugrađane

tako sam ja bar čuo o ovoj slici
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Model1964

sub apr 23, 2016 8:09 pm

Senad1921 je napisao/la:Ne bih rekao da je ovo pred derbi, prije da je torpedo igrao s nekim jer je na slici dosta pitara... Jer smo stalno jedni a drugima bili kada su se igrale jace domace utakmice, sve do one kad pogan nakon belaja na Grbavici ukradose par zastava...
Imaš pravo, nije derbi!
Mislim da je ovo pred onu tekmu sa CZ kada je bila velika marisana pred željezničkom stanicom. Tad smo se skupa lupali sa delijama, i dobro ih natamburali :)

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sub apr 23, 2016 8:14 pm

Treba sutra poginut na terenu :shisha:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava