Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 08, 2018 8:34 am

Tralalatovic propo :kafa:

ublehas
Kontakt:

pet jun 08, 2018 8:35 am

Amar927 je napisao/la:
pet jun 08, 2018 2:26 am
Kaze Slobodan da je trenirao neke igrace ,jel on trenirao Sinisu u Partizanu??
Negdje sam čuo da jeste i da ga Siniša fali. E sad, ja sam još uvijek skeptik. Prije svega ne vjerujem treneru koji se nigdje nije zadržao duže od godinu dana, još je uz to nekoliko ekipa vodio po 4-5 utakmica. Daj Bože da griješim.

storm_raider
Kontakt:

pet jun 08, 2018 8:42 am

Brkoo je napisao/la:
pet jun 08, 2018 12:54 am
storm_raider je napisao/la:
čet jun 07, 2018 11:59 pm
1921.ba je napisao/la:
čet jun 07, 2018 10:46 pm
Samo sabura raja.... Mislim da klub iz godine u godinu napreduje, izabrali smo sporiji put, ali je to put kojim ce svi kad tad morati krenuti a nama ce tada biti lakse... infrastrukturno napredujemo, imamo generalnog sponzora, osvojili smo trofej... iz godine u godinu idemo mic po mic.... SKUPA SMO ŽELJEZNIČAR!

ps. Nadamo se da u ponedjeljak snimamo, nije još potvrđeno!
Ne vidi svako to moj druze.
Vide to svi, laze ko kaze da klub ne napreduje u skoro svim segmentima. Kazem skoro svim zbog sportskog dijela, koji nije ni na 5% u odnosu na druge segmenate kluba. To je zalosno. Ne postoji sistem za sportski dio, sve je cista improvizacija. Minimalno 50 igraca je proslo kroz klub u zadnjih par godina, zbog katastrofalnog odabira "pojacanja", neki stvarno samo dosli i odmah otisli, a neki dobili raskid ugovora. Da ne spominjem i trenere koji su prosli kroz klub, kao i pomocnike poput Dzafica, Karica itd. Generalno, preplacujemo igrace u odnosu na njihov stvarni kvalitet..

Omladinski pogon je posebna prica, trenutno je tu teski amaterizam, ali ne cudi me to kad vidim da je Alihodzic sef omladinskog pogona. Ne shvatam zbog cega on tu funkcija obavlja i dalje? Zar ne mozemo naci nekog sposobnog covjeka ili vise njih koji bi nas op poslozili kako treba?
Puno je veci sistem i u sportskom dijelu nego sto je ranije bio slucaj, samo sto je ranije bio Amar tu...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 08, 2018 8:43 am

Sad citam mi za proslu sezonu smo kaznjeni sa 53.000KM :zid: i sto dobijem na kraju od saveza za 2. mjesto dodje nam na skoro isto.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 08, 2018 8:45 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Sad citam mi za proslu sezonu smo kaznjeni sa 53.000KM :zid: i sto dobijem na kraju od saveza za 2. mjesto dodje nam na skoro isto.
Ne kaže se 53.000KM nego 5 ordagića i jedna četvrtina Vranješa

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 08, 2018 8:51 am

LARS1921 je napisao/la:
Matematika za 3. razred osnovne skole. Profesor Larss :kafa:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:04 am

neroazzuro je napisao/la:
pet jun 08, 2018 3:26 am
Ovako na prvu mi izgleda kao da prvi put nakon Ode imamo "normalnog" trenera. Počesto je izgledalo kao da nam baš to fali u postavci, logike.
Mogu i ja sve ovo isto ispricati, mozda cak i bolje pa opet nemam pojma i ne bih to mogao sprovesti u djelo.

LARSSON
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 08, 2018 9:11 am

Grbavica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Prvo pitanje na kontrolnom

Izbaci uljeza:

Krpić - Mujagić - Hasanović

Pomoć: Nije Krpić, nije Hasanović

ChWilla
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:19 am

PP je dobru a neugodnu stvar napisao, kao na početku svi hvale misimovića, a na kraju kažu radije bih prešutio...ja imam svoju ličnu teoriju o tome, da je tim ljudima dano previše, a ne premalo povjerenja kako se to popularno misli.
gradi željo boli te *****

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:28 am

Evo Adis Hadžić na N1.
Pričao o radovima na novom terenu, o reprezentaciji na Grbavici, kompaniji koja radi teren...
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 08, 2018 9:32 am

LARS1921 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la: Ne kaže se 53.000KM nego 5 ordagića i jedna četvrtina Vranješa
Prvo pitanje na kontrolnom

Izbaci uljeza:

Krpić - Mujagić - Hasanović

Pomoć: Nije Krpić, nije Hasanović
Mujagic
Spoiler:
Za prvog napadaca!
:D

sastrane

pet jun 08, 2018 9:46 am

Ma PP u sustini ne zna sta prica i ocito je fulio forum.
Ne branim slijepo Senada ali ne vidim njihove krivice u ne osvajanju titula uopste. Sve su dali sve su pruzili, u skladu sa mogucnostima. Neki kao Brko (svi smo mi plava braca bez zabune) ne rezonuju u skladu sa Zeljinim mogucnostima. Evo primjer taj Lalatovic kako vec, mozda frajer nece da radi ispod 15.000€ i svoja 3 igraca koji kostaju ko nasa ekipa citava. I sta ces ti tu?
Neki nisu svjesni da mi gradimo stadion i da jos nismo u potpunosti finansijski stabilni za te egzibicije. Pojedini isto kao da zive u nekom imaginarnom svijetu isto kao da nasim klubom tece med i mlijeko.

Jasno je da ima fula, ima ih u svakom klubu. Mi smo takoreci novi u ovim vodama, postenog i transparentnog vodjenja kluba i svaki pocetak je tezak. Vi stvarate pritisak ne Senad, navijaci su krivi za ovaj "pritisak".
Po nekima smo u rangu Vrbanjuse, a ja sam sasvim zadovoljam, gura se lagano. Kod mene imaju kredita 5 godina, i nemam obraza reci Uprava n.. , lose mi i izgovoriti a kamoli pomisliti.

zubanovic89
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:51 am

Tri godine za redom mi smo u 3 boda sa prvakom, po prici na forumu reklo bi se da se borimo za opstanak svake godine.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:52 am

to vrijedi za priče kao što je recimo slaviša stojanović. ali neke stvari su mogle bolje i u ovim okvirima.

reks1
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:52 am

pet jun 08, 2018 8:42 am
Brkoo je napisao/la:
pet jun 08, 2018 12:54 am
čet jun 07, 2018 11:59 pm

Ne vidi svako to moj druze.
Vide to svi, laze ko kaze da klub ne napreduje u skoro svim segmentima. Kazem skoro svim zbog sportskog dijela, koji nije ni na 5% u odnosu na druge segmenate kluba. To je zalosno. Ne postoji sistem za sportski dio, sve je cista improvizacija. Minimalno 50 igraca je proslo kroz klub u zadnjih par godina, zbog katastrofalnog odabira "pojacanja", neki stvarno samo dosli i odmah otisli, a neki dobili raskid ugovora. Da ne spominjem i trenere koji su prosli kroz klub, kao i pomocnike poput Dzafica, Karica itd. Generalno, preplacujemo igrace u odnosu na njihov stvarni kvalitet..

Omladinski pogon je posebna prica, trenutno je tu teski amaterizam, ali ne cudi me to kad vidim da je Alihodzic sef omladinskog pogona. Ne shvatam zbog cega on tu funkcija obavlja i dalje? Zar ne mozemo naci nekog sposobnog covjeka ili vise njih koji bi nas op poslozili kako treba?
Puno je veci sistem i u sportskom dijelu nego sto je ranije bio slucaj, samo sto je ranije bio Amar tu...-
Naravno da je puno veci.Jer taj"katastrofalni"sportski dio i da ne nabrajam sve koji mu se epiteti prisivaju donjeo trofej u tek zavrsenoj sezoni.To nece da se vidi
Samo se kod nas broje igraci koji su prosli.I zamisli cuda od takvog nikakvog ,improvizovanog sistema se trebalo dodatno zastititi pa je dvije godine zaredom svirano i sudjeno onako kako i koliko je trebalo da veliki i super organizovani klub iz Mostara uzme to sto je uzeo.To takodjer nece da se vidi
Nece da se vidi da je klub organizacijski stajao ,tapkao u mjestu decenijama.To sto se moglo ograisati na Grbavici je odjedanput postao dio kolektivne amnezije Pa sjetite se dogodovstina samo sa autobusima,hotelima bez klime,doniranih priprema itd,A danas se hadjija i sa pripremama i sa meni licno nevjerovatnim odlascima dan,dva ranije u sportske centre blizu mjesta odigravanja naredne tekme.I pritom kako moj drug odavde rece :Isto ko da neko sere pare pa je to normalno postalo.
Cuvena 4 min utakmice u Mostaru su bar meni rekla da mi nismo jos zreli ali da da ih ponizavam,nipodastavam naprosto nemam pravo
Ono sto mene brine je taj O.P. Ako kao navijac koji kupi tu ulaznicu imam pravo na kritiku je vezano za taj pogon i to u organizacijskom i strucnom pogledu.I tu se zaista slazem sa kritikama.Izgubili smo primat i bojim se da je to konstanta.Naravno opet i tu dodjemo do yebene infrastrukture i tog kampa i love za profesionalce,clanarine itd.Da li je rjesenje vratiti Adjema ,zvati Nenada da pomogne ili nekog treceg je ipak do ljudi koji sve ovo financijski i na svaki drugi nacin pokrivaju.
Ima li se lova za Mesu,Kodru ili neko drugo,trece ime.Ima al u kyrcu.I za ovog me cudi da je dosao jer se zove tako i tako i dolazi otamo.
Elem Storme prije ce biti:Nece da se vidi

mirzza
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:54 am

cikazubo je napisao/la:
pet jun 08, 2018 7:41 am
PP ti bas ko malo dijete nekad navalis, uhvatio se price za Zajmovica ko oni na gg, sturo uzimanje poluinformacija.
Prvo si smarao sa Lalatom jer je pazi sad, lud i narkoman, kul lik jer ce se nagovoriti upravi i igracima i navijacima, a sad si se uhvatio kao Misimovica i uprave a do juce si ih i ti slijepo branio i opravdavao njihove greske.

Sad je in svrstati se na neku stranu, samo ne razumijem kako ne shvatate da je bitnije napraviti klub nego donijeti trofej u vitrinu, zar ne pamtite primjere od prije par godina, to sto se sada radi je nevjerovatno sebicno, bezobrazno i glupo razmisljanje dobrog broja nasih navijaca.
Takodje, i ja sam apsolutno sokiran prvo odabirom ljudi u sportskom segmentu, a zatim radom ljudi na tim pozicijama, tu smo totalna katastrofa, skoro stotinu igraca prodje kroz klub, 5-6 trenera, apsolutni kolaps i lutanje iz godine u godinu. Ali opet se kup donio u vitrine.
Kada otplatimo dugove, napravimo stadion i kamp, tek tada ce mi primarne zelje i razmisljanja biti titula i evropski iskorak, do tad imamo valjda dovoljno pameti da shvatimo sta je bitnije i koliko smo zaostali za svijetom. To naravno ne opravdava poteze u sportskom dijelu, ali svakako da to ne smije biti kamen spoticanja za zapocete procese.
Ne bi te citirao da nisi normala forumas, ali vrati se u zlatnu sredinu.
Dobar si posta napisao i slazem se sa vecinom osim sa jednim.
Pravimo klub, OK, ali sto smo smijenili Adzema koji je promovisao dva djecaka, napokon i Kemi dao sansu i da je ostao sigurno bi i Mujagic igrao zapazenu ulogu, osvojio drugo mjesto i donio KUP. To je za 'pravljenje kluba' odlican sportski rezultat htjeli mi to priznati ili ne i napokon treba biti posten i reci da dok gradimo stadion i vracamo dugove, nismo favoriti za titulu.
Pa sta, neka se zna i zahvali onima koji su nam ostavili te dugove jer smo danas tu gdje jesmo.
Sto se Adzema tice, on je afirmisao dosta djece koja su nam donijeli profit, jos jednom, Ado molim te, trebas nam u klubu, nemoj biti uvrijedjena mlada, a za upravu imenujte ga mjesto Alihodzica neka vodi komplet omladinsku skolu, posaljite ga vani na usavrsavanje i radite sto znate, on je nasa zlatna koka.
Veliku sansu za iskorak smo propustili ove godine i ocito nam nije bilo sudjeno da uzmemo, ali idemo dalje.

LARSSON
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:54 am

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/spo ... nsu-369611

- Ja i Kjosevski imamo odličan odnos i jedan smo drugom velika podrška tokom cijele sezone. Desio se taj peh da je on morao sići s gola, a o kakvom se čovjeku radi, pokazuje njegova odluka da ostane na klupi uz nas u derbiju kako bi nam bio podrška. Postoji velika šansa da ostvari transfer van BiH, što ću ja svakako pokušati iskoristiti i dati sve od sebe kako bih se nametnuo struci i izborio za “jedinicu”, priča nam Irfan.

ChWilla
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:55 am

ma da su se dvije utakmice "završile", "lutanje" bi se zvalo "imaju odgovor za svaku situaciju". 99% ljudi ne bi znalo razliku. a ovi su završili sto i dvije...

Amar927
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:56 am

Irfane Fejzicu dobar si momak i drag si mi pravo al nisi za prvog golmana ,pogotovo ne u klubu kakav je Zeljo..za rezervnog golmana mozes al jedinica nam treba bolja .

pestabudimpesta
Kontakt:

pet jun 08, 2018 9:57 am

Mujagic je imao povredu,ne znam je li igrao u travniku zadnje utakmice
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava