Negdje sam čuo da jeste i da ga Siniša fali. E sad, ja sam još uvijek skeptik. Prije svega ne vjerujem treneru koji se nigdje nije zadržao duže od godinu dana, još je uz to nekoliko ekipa vodio po 4-5 utakmica. Daj Bože da griješim.
Puno je veci sistem i u sportskom dijelu nego sto je ranije bio slucaj, samo sto je ranije bio Amar tu...Brkoo je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 12:54 amVide to svi, laze ko kaze da klub ne napreduje u skoro svim segmentima. Kazem skoro svim zbog sportskog dijela, koji nije ni na 5% u odnosu na druge segmenate kluba. To je zalosno. Ne postoji sistem za sportski dio, sve je cista improvizacija. Minimalno 50 igraca je proslo kroz klub u zadnjih par godina, zbog katastrofalnog odabira "pojacanja", neki stvarno samo dosli i odmah otisli, a neki dobili raskid ugovora. Da ne spominjem i trenere koji su prosli kroz klub, kao i pomocnike poput Dzafica, Karica itd. Generalno, preplacujemo igrace u odnosu na njihov stvarni kvalitet..storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 11:59 pmNe vidi svako to moj druze.1921.ba je napisao/la: ↑čet jun 07, 2018 10:46 pmSamo sabura raja.... Mislim da klub iz godine u godinu napreduje, izabrali smo sporiji put, ali je to put kojim ce svi kad tad morati krenuti a nama ce tada biti lakse... infrastrukturno napredujemo, imamo generalnog sponzora, osvojili smo trofej... iz godine u godinu idemo mic po mic.... SKUPA SMO ŽELJEZNIČAR!
ps. Nadamo se da u ponedjeljak snimamo, nije još potvrđeno!
Omladinski pogon je posebna prica, trenutno je tu teski amaterizam, ali ne cudi me to kad vidim da je Alihodzic sef omladinskog pogona. Ne shvatam zbog cega on tu funkcija obavlja i dalje? Zar ne mozemo naci nekog sposobnog covjeka ili vise njih koji bi nas op poslozili kako treba?
Ne kaže se 53.000KM nego 5 ordagića i jedna četvrtina VranješaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 8:43 amSad citam mi za proslu sezonu smo kaznjeni sa 53.000KMi sto dobijem na kraju od saveza za 2. mjesto dodje nam na skoro isto.
Matematika za 3. razred osnovne skole. Profesor LarssLARS1921 je napisao/la:Ne kaže se 53.000KM nego 5 ordagića i jedna četvrtina VranješaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 8:43 amSad citam mi za proslu sezonu smo kaznjeni sa 53.000KMi sto dobijem na kraju od saveza za 2. mjesto dodje nam na skoro isto.
Mogu i ja sve ovo isto ispricati, mozda cak i bolje pa opet nemam pojma i ne bih to mogao sprovesti u djelo.neroazzuro je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 3:26 amOvako na prvu mi izgleda kao da prvi put nakon Ode imamo "normalnog" trenera. Počesto je izgledalo kao da nam baš to fali u postavci, logike.
Prvo pitanje na kontrolnomGrbavica je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 8:51 amMatematika za 3. razred osnovne skole. Profesor LarssLARS1921 je napisao/la:Ne kaže se 53.000KM nego 5 ordagića i jedna četvrtina VranješaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 8:43 amSad citam mi za proslu sezonu smo kaznjeni sa 53.000KMi sto dobijem na kraju od saveza za 2. mjesto dodje nam na skoro isto.
![]()
MujagicLARS1921 je napisao/la:Prvo pitanje na kontrolnom
Izbaci uljeza:
Krpić - Mujagić - Hasanović
Pomoć: Nije Krpić, nije Hasanović
Naravno da je puno veci.Jer taj"katastrofalni"sportski dio i da ne nabrajam sve koji mu se epiteti prisivaju donjeo trofej u tek zavrsenoj sezoni.To nece da se vidistorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 8:42 amPuno je veci sistem i u sportskom dijelu nego sto je ranije bio slucaj, samo sto je ranije bio Amar tu...-Brkoo je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 12:54 amVide to svi, laze ko kaze da klub ne napreduje u skoro svim segmentima. Kazem skoro svim zbog sportskog dijela, koji nije ni na 5% u odnosu na druge segmenate kluba. To je zalosno. Ne postoji sistem za sportski dio, sve je cista improvizacija. Minimalno 50 igraca je proslo kroz klub u zadnjih par godina, zbog katastrofalnog odabira "pojacanja", neki stvarno samo dosli i odmah otisli, a neki dobili raskid ugovora. Da ne spominjem i trenere koji su prosli kroz klub, kao i pomocnike poput Dzafica, Karica itd. Generalno, preplacujemo igrace u odnosu na njihov stvarni kvalitet..
Omladinski pogon je posebna prica, trenutno je tu teski amaterizam, ali ne cudi me to kad vidim da je Alihodzic sef omladinskog pogona. Ne shvatam zbog cega on tu funkcija obavlja i dalje? Zar ne mozemo naci nekog sposobnog covjeka ili vise njih koji bi nas op poslozili kako treba?
Dobar si posta napisao i slazem se sa vecinom osim sa jednim.cikazubo je napisao/la: ↑pet jun 08, 2018 7:41 amPP ti bas ko malo dijete nekad navalis, uhvatio se price za Zajmovica ko oni na gg, sturo uzimanje poluinformacija.
Prvo si smarao sa Lalatom jer je pazi sad, lud i narkoman, kul lik jer ce se nagovoriti upravi i igracima i navijacima, a sad si se uhvatio kao Misimovica i uprave a do juce si ih i ti slijepo branio i opravdavao njihove greske.
Sad je in svrstati se na neku stranu, samo ne razumijem kako ne shvatate da je bitnije napraviti klub nego donijeti trofej u vitrinu, zar ne pamtite primjere od prije par godina, to sto se sada radi je nevjerovatno sebicno, bezobrazno i glupo razmisljanje dobrog broja nasih navijaca.
Takodje, i ja sam apsolutno sokiran prvo odabirom ljudi u sportskom segmentu, a zatim radom ljudi na tim pozicijama, tu smo totalna katastrofa, skoro stotinu igraca prodje kroz klub, 5-6 trenera, apsolutni kolaps i lutanje iz godine u godinu. Ali opet se kup donio u vitrine.
Kada otplatimo dugove, napravimo stadion i kamp, tek tada ce mi primarne zelje i razmisljanja biti titula i evropski iskorak, do tad imamo valjda dovoljno pameti da shvatimo sta je bitnije i koliko smo zaostali za svijetom. To naravno ne opravdava poteze u sportskom dijelu, ali svakako da to ne smije biti kamen spoticanja za zapocete procese.
Ne bi te citirao da nisi normala forumas, ali vrati se u zlatnu sredinu.