Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

nookey
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 06, 2018 4:15 pm

nikson je napisao/la:
sri jun 06, 2018 4:08 pm
storm_raider je napisao/la:
sri jun 06, 2018 2:42 pm
Tesko a je i bilo sanse da produzi.
Itekako da je bilo sansi da produzi...vjeruj mi, pouzdane informacije...al eto dovedi Krpica da bude prvi napadac jer nije sigurno doveden xa drugog i automatski se izgledi mijenjaju....
pa dobro al nećeš sjediti skrštenih ruku i čekati da te izlevati k'o pred početak prošle sezone, pa daj šta daš..

svraka
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:17 pm

Nasi ce na pocetku pripreme biti u Sarajevu, a poslije odose dvije sedmice u Medjugorjea na pripreme pred evropu. Dobro je sto ce biti zajedno svi i radi atomsfere i upoznavanja novog trenera sa igracima.

Ps. Samo da nam se ne istope dole 😁
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:20 pm

S kim li cemo igrati prijateljske :D

voltron30
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:21 pm

Reha1921 je napisao/la:
sri jun 06, 2018 4:10 pm
Podrzavam dolazak ova dva momka sigurno imaju kvalitet cim je jedan igrao u Milanu drugi u Hsv-u i Braunschweig plus imaju nase papire bolje dovesti ovako mlade talente nego razne Elznere Kajkute
Nije da ovo direktno tebi repliciram, nego se često može čuti ''igrao u Milanu, HSV-u''. Ljudi, oni da su toliko dobri, ostali bi tamo. Ni po čemu naši juniori ne zaostaju za tim timovima u Evropi po kvalitetu, u šta smo se i uvjerili. Ja ne kažem da ova dva momka neće kod nas steći afirmaciju i postati kvalitetni igrači, bar za domaće lige, ali ne treba praviti famu od njih, eto trenirali u XY klubovima, pa su sada neki izraziti kvalitet. Ja više vjerujem našem podmladku, samo treba raditi s njima i davati im priliku.

Tare1921

sri jun 06, 2018 4:22 pm

Reha1921 je napisao/la:
Podrzavam dolazak ova dva momka sigurno imaju kvalitet cim je jedan igrao u Milanu drugi u Hsv-u i Braunschweig plus imaju nase papire bolje dovesti ovako mlade talente nego razne Elznere Kajkute
Nisam ih nikad vidjeo kako igraju pa da sudim kakvi su ali fkt dovodimo igraca koji pokriva poziciji na kojoj imamo vec trojicu (Zajmovic, Zec, Zeric) na toj poziciji sva trojica su dobra i ne treba nam niko, nama treba desno krilo i bekovi.

Reha1921
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:26 pm

voltron30 je napisao/la:
sri jun 06, 2018 4:21 pm
Reha1921 je napisao/la:
Nije da ovo direktno tebi repliciram, nego se često može čuti ''igrao u Milanu, HSV-u''. Ljudi, oni da su toliko dobri, ostali bi tamo. Ni po čemu naši juniori ne zaostaju za tim timovima u Evropi po kvalitetu, u šta smo se i uvjerili. Ja ne kažem da ova dva momka neće kod nas steći afirmaciju i postati kvalitetni igrači, bar za domaće lige, ali ne treba praviti famu od njih, eto trenirali u XY klubovima, pa su sada neki izraziti kvalitet. Ja više vjerujem našem podmladku, samo treba raditi s njima i davati im priliku.
Slazem se oko toga da su toliko dobri ostali bi u ovim navedenim klubovima ali sigurno tu nesta ima mozda neke povrede su ih usporile u napredovanju ali podrzavam dolazak nemamo sta izgubiti nisu skupi zeljni su dokazivanja ovaj Krcmar ako ista zna zna naci dobrog mladog igraca eto kako onu dvojicu crnaca dovede jedan u Kini drugi otisao u Maribor pa iz Maribora u Benevento mozda se i nama s njim posreci u dovodjenju takvih igraca pa pocnemo prodavati igrace u milionski ciframa

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:39 pm

Sto sportske lupaju fol i Zeljo zainteresovan za Dinu, da je mozda djabe onda bi bili.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

storm_raider
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:41 pm

nikson je napisao/la:
sri jun 06, 2018 4:08 pm
storm_raider je napisao/la:
sri jun 06, 2018 2:42 pm
Tesko a je i bilo sanse da produzi.
Itekako da je bilo sansi da produzi...vjeruj mi, pouzdane informacije...al eto dovedi Krpica da bude prvi napadac jer nije sigurno doveden xa drugog i automatski se izgledi mijenjaju....
Mogu ti u PP dati vise informacija. Vojo je odmah dao ogromnu cijenu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:42 pm

Najmrzi su mi ovi igraci sto se kod nas u ligi malo vise pokazu a onda na sav glas pricaju kako gledaju da idu vani, imaju ponuda a onda ostane u BiH.

Pa da ode u Litvaniju, Finsku, Estoniju imat ce vece platu nego u bilo kojem klubu u BiH, ovako samo sebi prave marketing.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:46 pm

Znaci Vojo definitivno odlazi ?
Moze Krpic biti prva opcija, al nam sada treba i druga opcija u spicu.

Doa1996

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 06, 2018 4:46 pm

Elegant je napisao/la:Najmrzi su mi ovi igraci sto se kod nas u ligi malo vise pokazu a onda na sav glas pricaju kako gledaju da idu vani, imaju ponuda a onda ostane u BiH.

Pa da ode u Litvaniju, Finsku, Estoniju imat ce vece platu nego u bilo kojem klubu u BiH, ovako samo sebi prave marketing.
imat ce vecu platu ali uzmes li njihove standarde i nase u obzir, mozda ta duplo veca plata i ne igra ulogu, pogotovo ako mu se nece placati stan, smjestaj i neke druge stvari koje su vani jako skupe, a nije uspio dogovoriti s tamosnjim klubovima da mu se obezbijede, a to je cesto slucaj u takvim ligama koje si ti nabrojao, neki se od njih ne zele odvojiti od porodica i jos niz nekih faktora.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:54 pm

Od ove trojice najmanje mi zao Voje. Sad bi trazio ozbiljne pare, stranac je, a da bi dao go moraju se zvijezde poklopit. Vojo u Zelji 7 golova u 20 utakmica, Fajic u Krupi 7 golova u 19 utakmica. Treba nama realno i bolji spic od Voje.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 06, 2018 4:59 pm

Tare1921 je napisao/la:
sri jun 06, 2018 4:22 pm
Reha1921 je napisao/la:
Nisam ih nikad vidjeo kako igraju pa da sudim kakvi su ali fkt dovodimo igraca koji pokriva poziciji na kojoj imamo vec trojicu (Zajmovic, Zec, Zeric) na toj poziciji sva trojica su dobra i ne treba nam niko, nama treba desno krilo i bekovi.
Igra desno krilo u Milanu jer je ljevak i ima dobar sut.
Tako da, nije bespotrebno doveden.
Iako je bilo i u 1.ligi federacije ovih mladih rezervnih opcija, ali eto na ovo smo se odlucili.
Naravno da nama treba desno krilo da odmah upadne u tim, a takav se i trazi pa nema potrebe za brigu.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 06, 2018 5:01 pm

exbabilon je napisao/la:
sri jun 06, 2018 4:54 pm
Od ove trojice najmanje mi zao Voje. Sad bi trazio ozbiljne pare, stranac je, a da bi dao go moraju se zvijezde poklopit. Vojo u Zelji 7 golova u 20 utakmica, Fajic u Krupi 7 golova u 19 utakmica. Treba nama realno i bolji spic od Voje.
traži vrlo ozbiljne pare, ali džaba, meni se sviđa kako igra. iako jeste najmanje potreban od ove trojice.

to poklapanje zvijezda je u velikoj mjeri do nas i naše igre. a onaj period koji jesmo imali nekakve igre - njegov doprinos je bio vrlo velik...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sri jun 06, 2018 5:03 pm

Ne govorim samo za ovu dvojicu, ali priča uvijek ide da je valjao ostao bi tamo, važi ako dolazi iz neke ekipe koja je bolja od nas, ako dolazi iz lošije onda obično ide priča da je valjao ne bi kod nas završio.

Amar927
Kontakt:

sri jun 06, 2018 5:06 pm

Upravo sam pricao sa Vojom sreo ga na poslu slucajno..kaze zao.mu al.se nisu uspjeli dogovoriti..steta,bio sa Stilicem

voltron30
Kontakt:

sri jun 06, 2018 5:12 pm

Šteta za Voju. Možda nije kiler, ali jako učestvuje u igri. Konstantno radi presing i mnogo pretrči. Falit će nam Vojo definitivno, još ako i Zakara ode, nije baš bajno što se tiče navalnog reda. Suljo mi nije neka prevaga, iskreno se nadam dobrom špicu umjesto Voje.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 06, 2018 5:16 pm

treba zajma probati. ako ovako ostajemo on bi meni bio drugi izbor za to mjesto dok mujagić ne dokaže suprotno.
gradi željo boli te *****

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jun 06, 2018 5:18 pm

u mojim ocima ce ostati upamcen kao igrac koji je u posljeratnom Zelji pretrcao najveci broj 'praznih' kilometara. sto nas narod kaze "puno zuji malo meda daje".
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Brkoo
Kontakt:

sri jun 06, 2018 5:20 pm

I ja se nadam nekom bas dobrom pojacanju na poziciji napadaca ako Vojo ode. Ne smijemo uci u sezonu sa Suljom kao prvom opcijom u napadu. Pojacanje, Suljo, Hasanovic, Mujagic, ovim redoslijedom bi bile pocetne pozicije, kasnije nek se bore za svoja mjesta, niko ne bi trebao imati zagarantovano mjesto(Mozda i Zajmovica probati na poziciji napadaca). Udjes u krizu, ima neko ko ce odmah uletiti umjesto tebe, treba dapostoji zdrava konkurencija i nadam se trener koji zna rasporediti minutazu igracima na pravi nacin, da ima i rezultat i da su svi raspolozeni i da su ravnopravni u borbi za poziciju u timu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.

Prijava