pa dobro al nećeš sjediti skrštenih ruku i čekati da te izlevati k'o pred početak prošle sezone, pa daj šta daš..
pa dobro al nećeš sjediti skrštenih ruku i čekati da te izlevati k'o pred početak prošle sezone, pa daj šta daš..
Nije da ovo direktno tebi repliciram, nego se često može čuti ''igrao u Milanu, HSV-u''. Ljudi, oni da su toliko dobri, ostali bi tamo. Ni po čemu naši juniori ne zaostaju za tim timovima u Evropi po kvalitetu, u šta smo se i uvjerili. Ja ne kažem da ova dva momka neće kod nas steći afirmaciju i postati kvalitetni igrači, bar za domaće lige, ali ne treba praviti famu od njih, eto trenirali u XY klubovima, pa su sada neki izraziti kvalitet. Ja više vjerujem našem podmladku, samo treba raditi s njima i davati im priliku.
Nisam ih nikad vidjeo kako igraju pa da sudim kakvi su ali fkt dovodimo igraca koji pokriva poziciji na kojoj imamo vec trojicu (Zajmovic, Zec, Zeric) na toj poziciji sva trojica su dobra i ne treba nam niko, nama treba desno krilo i bekovi.
Slazem se oko toga da su toliko dobri ostali bi u ovim navedenim klubovima ali sigurno tu nesta ima mozda neke povrede su ih usporile u napredovanju ali podrzavam dolazak nemamo sta izgubiti nisu skupi zeljni su dokazivanja ovaj Krcmar ako ista zna zna naci dobrog mladog igraca eto kako onu dvojicu crnaca dovede jedan u Kini drugi otisao u Maribor pa iz Maribora u Benevento mozda se i nama s njim posreci u dovodjenju takvih igraca pa pocnemo prodavati igrace u milionski ciframavoltron30 je napisao/la: ↑sri jun 06, 2018 4:21 pmNije da ovo direktno tebi repliciram, nego se često može čuti ''igrao u Milanu, HSV-u''. Ljudi, oni da su toliko dobri, ostali bi tamo. Ni po čemu naši juniori ne zaostaju za tim timovima u Evropi po kvalitetu, u šta smo se i uvjerili. Ja ne kažem da ova dva momka neće kod nas steći afirmaciju i postati kvalitetni igrači, bar za domaće lige, ali ne treba praviti famu od njih, eto trenirali u XY klubovima, pa su sada neki izraziti kvalitet. Ja više vjerujem našem podmladku, samo treba raditi s njima i davati im priliku.
Mogu ti u PP dati vise informacija. Vojo je odmah dao ogromnu cijenu.
imat ce vecu platu ali uzmes li njihove standarde i nase u obzir, mozda ta duplo veca plata i ne igra ulogu, pogotovo ako mu se nece placati stan, smjestaj i neke druge stvari koje su vani jako skupe, a nije uspio dogovoriti s tamosnjim klubovima da mu se obezbijede, a to je cesto slucaj u takvim ligama koje si ti nabrojao, neki se od njih ne zele odvojiti od porodica i jos niz nekih faktora.Elegant je napisao/la:Najmrzi su mi ovi igraci sto se kod nas u ligi malo vise pokazu a onda na sav glas pricaju kako gledaju da idu vani, imaju ponuda a onda ostane u BiH.
Pa da ode u Litvaniju, Finsku, Estoniju imat ce vece platu nego u bilo kojem klubu u BiH, ovako samo sebi prave marketing.
Igra desno krilo u Milanu jer je ljevak i ima dobar sut.
traži vrlo ozbiljne pare, ali džaba, meni se sviđa kako igra. iako jeste najmanje potreban od ove trojice.