Dolazi u maju na odmor, a on ce sigurno imati ponuda vani ako ne produzi u Kataru, sad jedino ako je on voljan da se vrati.mirsadmekic je napisao/la:- Sezona je završena, čeka nas kup. U maju ću doći kući. Cilj mi je završiti sezonu što bolje mogu, a onda slijedi odmor. Da li ću ostati u Kataru ili ne, znat ću u narednom periodu. Sve opcije su otvorene, kazao je Osim.Elegant je napisao/la:Slazem se, kasnije Celik gostovanje gdje nece biti bas lako ali na onom terenu ce ovaj tim da pokaz sta zna, uz to ce biti veliko gostovanje nasih navijaca tamo.mirsadmekic je napisao/la: Sem pobjede ako zelimo evropuu ni jedan drugi rezultat ne ide nam u prilog, x nam nevalja jer dolazi zrinjaa porazom bi se oprostilli od evropee. zatoo srcemm jakoo mozee zeljo ovo siguran sam ako uzmemo ovee dvije tekme derbi i zrinja da smo u evropi![]()
Prvo da mlatemo kone, 0:1 amin.
Navijačima Željezničara pred gradski derbi sa Sarajevom ova vijest sigurno će lijepo doći, a da li će njihovi snovi i ostvariti znat ćemo u narednom periodu.
Mico je vec pokazao da je sve osim propalog igraca, gol pitarima bi to samo jos vise potvrdio.Leon_Professional je napisao/la:Da hoce Miroslav dati, da polizu sve sto su pricali kako smo doveli propalog igraca koji se nije mogao nametnuti u drugoligasima i kako ga Sarajevo nije htjelo. Ajde Mico molim teee, mada nek ga dadne i Veca samo da pobijedimo.![]()
sumnjam da su se oni još predalistorm_raider je napisao/la:Olimpic igra odlicno, svaka cast. U kost!
Tuga je da su u najmanju ruku ravnopravni cak I Hadzic imao dobru sansu,tek me sad strah nas I nase igre,jest da Zeba neigra al tekma zasad potpuno ravnopravna I otvorena s obje stranestorm_raider je napisao/la:Olimpic igra odlicno, svaka cast. U kost!
To je nesto sto se i meni vrzma kroz glavu evo svo vrijeme... tek sad vidis koliko smo mi lose odigrali stvarno. Olimpic je mogao 2 gola dati najmanje. Sloboda - nista.Ivicahuljev je napisao/la:Tuga je da su u najmanju ruku ravnopravni cak I Hadzic imao dobru sansu,tek me sad strah nas I nase igre,jest da Zeba neigra al tekma zasad potpuno ravnopravna I otvorena s obje stranestorm_raider je napisao/la:Olimpic igra odlicno, svaka cast. U kost!
Valjda izadje ovo na dobro inace nisam pesimista al smo fakat losi bilistorm_raider je napisao/la:To je nesto sto se i meni vrzma kroz glavu evo svo vrijeme... tek sad vidis koliko smo mi lose odigrali stvarno. Olimpic je mogao 2 gola dati najmanje. Sloboda - nista.Ivicahuljev je napisao/la:Tuga je da su u najmanju ruku ravnopravni cak I Hadzic imao dobru sansu,tek me sad strah nas I nase igre,jest da Zeba neigra al tekma zasad potpuno ravnopravna I otvorena s obje stranestorm_raider je napisao/la:Olimpic igra odlicno, svaka cast. U kost!
Hurmasica je napisao/la:http://ba.n1info.com/a92433/Sport-Klub/ ... rbiju.html