Steta, jer pored pozicije u veznom redu je igrao i na lijevom beku, sto je nama problematicna pozicija vec godinama.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 3:57 pmMa nisu ovi igraci za prvu opciju, ni u napadu ni na krilu.AsharaK je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 3:40 pmViše ovakvih igrača koji će se truditi i izgarati nije na odmet, ne koštaju gotovo pa ništa. Mujagić, Hasanović su isto tu. Znači pokriva desno krilo, vjerovatno će onda i Šehić dobiti mnogo prilike. Mogla bi biti to fina ekipa .Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 3:35 pm
Evo kazu ovi iz Veleza da ce nama Salko. Onda vjerovatno odlazi Vojo.
Evo sta moj drug kaze, koji prati Velez:
E brate, i ja bas maloprije vidio na nasem forumu da će u Želju Uglavnom, on ti je u Velez dosao iz Austrije sad na zimu. Bio prvo u Zvijezdi na probi i prosao, ali onda dosao dole i isto prosao probu, i odabrao Velez Kod nas igrao špica u početku, a kasnije krilo Uglavnom, trudi se on, gine na terenu ali skroz slabo ima osjećaja za učestvovanje u igri Ali zato ima osjećaj za zabit gol, bas onaj pravi. Nać se na pravom mjestu Na pripremama zabio bruku golova, a sad u ligi skeoz malo 2-3 Ugl meni nije legao nimalo
Temperamentan je i kazu da je guzicom zatvorio vrata u Velezu. Posvadjao se s pomocnikom.
Pred kraj prvenstva nije bio redovan u prvoj postavi i igrao sve.
S ovakvim vjerovatno nemamo neku veliku finansijsku stetu ako ne uspije, ali se ne moze odmah osloniti na njeg. Nije ni Zaja bio odmah dobar.
Ima jos zanimljivijih igraca u 1.ligi, treba pokusavati.
Mali Cosic je cudo, htio ga Slavko u Slobodu ali eto ostao je jos jednu sezonu u Velezu.
Ne znam, nisam nesto specijalno vidio u Mujanovicu, mada iskren da budem nisam gledao puno utakmica Veleza u drugom dijelu. Protiv Olimpica se cinio kao zanimljiv, rastrcan, borben. Opet, nisam kompetentan, a puno ne mozemo izgubiti.
Arezina je i vise nego ok, ali sta kada se vrati Ramovic? I zar ovo nije savrsena prilika za Zerica i Dacica? Kada se vrati Ramovic, samo vratiti Zerica na lijevo krilo.
I stvarno se nadam da ce Eldar biti u najozbiljnijim razmatranjima za desno krilo. Ne mora biti prva opcija, naravno, ali obavezno da ima minutazu.
Sto se stoperskih pozicija tice, opet cu da ponovim: ako ostane Graovac, mislim da ne trebamo nikoga dovoditi. Nisam bas siguran da smo u situaciji da mozemo imati 20% jacu ekipu od ostalih za titulu, to mogu pretpostaviti i po treneru koji se doveo i koji je manje placen od opcija koje smo potrazivali. Ako je takva situacija, neka Graovca i Keme, a na klupi imas Bogicevica, Cubaru, Dzindu, Velica. Ja stvarno ne znam sta bi nam vise trebalo, to je i vise nego dobro. I vezni red nam je ponajbolji u ligi. Samo ciljano se pojacati gdje skripi, a mozes uvijek dovesti igraca kao Mujanovic ili promovisati nasih da budu tu oko prvih 18. Zajmovic se probio, ali mene vise brine sto to nije plod nekog naseg sistema i rada, nego sto je momak uporan. Ako jedan Zera nije takav, moras imati ljude da ga stimulisu i da rade s njim. Barem da pokusas, a ne da cekas da ti s neba padaju izbruseni talenti. Neko treba raditi i sa Hajdarom, momak je strasan kapacitet, da popravi igru prema naprijed. Da ne spominjem trenera golmana.