Upravo tako, zadnja linija ali pogotovo bekovi losija su nam strana. Isto tako treba reci da Fener igra odlicnu tika-taka, dosta brzi i agilni, vidi se da zele da igraju fudbal. Mi smo nekako konkretniji, dobro postavljeno i znamo sta zelimo, tranzicija nam je odlicna. Ovaj pas Mujica prema Zubanu, i zavrsnica je odlicno izgledalo.sajo10 je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 1:41 pmIzjednaceno poluvrijeme. Momci se drze dobro i rekao bi zasluzeno idemo na pauzu s vodstvom. Nuhanovic je morao dati gol takodjer. Inace odbrana nam i nije na nekom zavidnom nivou, dosta je puhalo prvi dio poluvremena. Turci napadali iskljucivo preko nase desne strane. Kasnije se i Lukovac poboljsao, dobro zavrsio poluvrijeme. Svida mi se skoro cijela nasa ofanzivna linija i veza. Stvarno ima ovdje potencijala. Cak i Zubanovic i Nuhanovic koji se ne pominju toliko pokazuju da ima potencijala. Krsicu yebemu misa, zar nisi mogao biti jedno 5-10cm visociji?![]()
@jovanmaksimovic, naglasio sam ptvaka države.avlami97 je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 12:38 pmPa imaju neki forumaši recept. Riješiš se polovnjaka i izvališ lovu na prave igrače. To garantuje titulu, a da bi posjeta bila bolja moramo igrati kao Barsa ili bar Liverpul. na kraju krajeva šta fali da osvojimo još par titula i zavlimo se još par miliona u dugove. UPS!!! Borac!!! Sarajevo!!! Čelik!!! Imam rješenje...mogli bi smo se prodati...imamo primjere u ligi i sada takvi haraju ovim našim livadama.cikazubo je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 12:31 pmSve je to lijepo, ali bi namm trebao jos jedan godisnji budzet, jer to sto si nabrojao kosta bar 2 miliona KM.avlami97 je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 12:26 pmKroz Željinu historiju je prodefilovalo "milion" igrača i trenera, a samo su trojica osvojili titulu prvaka države, a to su pokojni Milan Ribar, Amar Osim i Enver Hadžiabdić. U prosjeku smo titulu osvajali svake 14. godine. Ako gledamo period nakon drugog svjetskog rata onda je titula dolazila svakih 9, a nakon agresije na BiH svake 4 godine. Ribar je pokojni, Amar neće, a Hadžiabdić je u godinama. Osim trojice navedenih Adžem je jedini trener koji je donio još jedan trofej u Klub (KUP). Kako objasniti ovu činjenicu stavljajući je u kontekst sa titualama. Je li to znači da su samo trojica trenera u Želji bila dobra? Naravno da nije.
Sada ću se praviti pametan pa pisati kao pojedini forumaši. Nama treba Dino Beširović iz Radnika i Darko Todorović iz Slobode. Oni se moraju pod hitno kupiti. Šta košta da košta. Obavezno potpisati nove ugovore sa Graovcem, Zakom i Blagim. Uz navedene igrače dovesti i Harisa Hajradinovića (naše dijete) iz Osijeka, koji bi nam pokrio lijevu stranu na beku, a može i naprijed, jer mu ni jedna pozicija nije strana. Uspostaviti kontakt sa Mamićem i dovesti Menala na dvogodišnju posudbu, a usput i Aru Hodžića, koji igra sve manje. Ovim putem treba da ide Željo, jer je to jedini ispravan put, a novom treneru odmah tražiti zamjenu. Bio bih zadovoljan i Ivanom Vukomanovićem.![]()
Bekovi nam losi... Nesto mi to poznato, valjda Zeljin DNK-aLeBlue je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 1:45 pmUpravo tako, zadnja linija ali pogotovo bekovi losija su nam strana. Isto tako treba reci da Fener igra odlicnu tika-taka, dosta brzi i agilni, vidi se da zele da igraju fudbal. Mi smo nekako konkretniji, dobro postavljeno i znamo sta zelimo, tranzicija nam je odlicna. Ovaj pas Mujica prema Zubanu, i zavrsnica je odlicno izgledalo.sajo10 je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 1:41 pmIzjednaceno poluvrijeme. Momci se drze dobro i rekao bi zasluzeno idemo na pauzu s vodstvom. Nuhanovic je morao dati gol takodjer. Inace odbrana nam i nije na nekom zavidnom nivou, dosta je puhalo prvi dio poluvremena. Turci napadali iskljucivo preko nase desne strane. Kasnije se i Lukovac poboljsao, dobro zavrsio poluvrijeme. Svida mi se skoro cijela nasa ofanzivna linija i veza. Stvarno ima ovdje potencijala. Cak i Zubanovic i Nuhanovic koji se ne pominju toliko pokazuju da ima potencijala. Krsicu yebemu misa, zar nisi mogao biti jedno 5-10cm visociji?![]()
To ce biti trend kod nas, jer nemamo jasan plan sto se tice mladih igraca.
Na google playu nema mobdro, i ti koji imaju su sigurno fake.
Zao mi je za Osmanovica, ima potencijala decko.. Meni najvise se svida Sehic evo i zabi ga.. Hasanovic zuji, a mali Zuban mora raditi jos puno puno, ima fizikalije, ima talenat, samo predan rad i bice dobar nadam se.. Ja od Mujica sam očekivao vise od ovog do sad, i on ima slifa.. Ali Sehic mora biti u ozbiljnim kombinacijama za prvi tim!Leon_Professional je napisao/la:Ovaj mali ima slifa, ima konstituciju za napadaca, gledao sam ga par puta.
Da mu je ova zelja kao u Hasanovic bilo bi idealno, ovako nekako sminkerasto se ponasa, ono kao "babin sin".
Al ima u njemu tih gena za dobrog igraca ako bude radio.
Osmanovic trci ko lud. Al vjerovatno su mu ovo posljednji dani u Zelji.
Tako je, 2001 godisteLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 05, 2018 1:56 pmMujic je jel tako kadet, tek ce sad u juniore preci?