Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 05, 2018 1:41 pm

Izjednaceno poluvrijeme. Momci se drze dobro i rekao bi zasluzeno idemo na pauzu s vodstvom. Nuhanovic je morao dati gol takodjer. Inace odbrana nam i nije na nekom zavidnom nivou, dosta je puhalo prvi dio poluvremena. Turci napadali iskljucivo preko nase desne strane. Kasnije se i Lukovac poboljsao, dobro zavrsio poluvrijeme. Svida mi se skoro cijela nasa ofanzivna linija i veza. Stvarno ima ovdje potencijala. Cak i Zubanovic i Nuhanovic koji se ne pominju toliko pokazuju da ima potencijala. Krsicu yebemu misa, zar nisi mogao biti jedno 5-10cm visociji? :D

Tare1921

uto jun 05, 2018 1:45 pm

Gdje gledate?
Ja sam instalirao taj Mondo ali mislim da nije to taj, moze li slika aplikacije lars?

LeBlue
Kontakt:

sajo10 je napisao/la:
Izjednaceno poluvrijeme. Momci se drze dobro i rekao bi zasluzeno idemo na pauzu s vodstvom. Nuhanovic je morao dati gol takodjer. Inace odbrana nam i nije na nekom zavidnom nivou, dosta je puhalo prvi dio poluvremena. Turci napadali iskljucivo preko nase desne strane. Kasnije se i Lukovac poboljsao, dobro zavrsio poluvrijeme. Svida mi se skoro cijela nasa ofanzivna linija i veza. Stvarno ima ovdje potencijala. Cak i Zubanovic i Nuhanovic koji se ne pominju toliko pokazuju da ima potencijala. Krsicu yebemu misa, zar nisi mogao biti jedno 5-10cm visociji? :D
Upravo tako, zadnja linija ali pogotovo bekovi losija su nam strana. Isto tako treba reci da Fener igra odlicnu tika-taka, dosta brzi i agilni, vidi se da zele da igraju fudbal. Mi smo nekako konkretniji, dobro postavljeno i znamo sta zelimo, tranzicija nam je odlicna. Ovaj pas Mujica prema Zubanu, i zavrsnica je odlicno izgledalo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:46 pm

Tare1921 je napisao/la:
Gdje gledate?
Ja sam instalirao taj Mondo ali mislim da nije to taj, moze li slika aplikacije lars?
Aplikacija se zove mobdro
Željezničar ante portas !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:47 pm

Ma ljudi dragi Sinana nema ove godine na terenu sigurno... Moze se on oporaviti tamo do oktobra ali tesko da ce rizikovati da on igra po oranicama...
Kad bi uzeo Arezinu, dobio bi igraca s promahom u glavi ali zeljnog dokazivanja i da dokaze zrinjskom da je prelahko otjeran...

avlami97
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
uto jun 05, 2018 12:38 pm
cikazubo je napisao/la:
uto jun 05, 2018 12:31 pm
avlami97 je napisao/la:
uto jun 05, 2018 12:26 pm
Kroz Željinu historiju je prodefilovalo "milion" igrača i trenera, a samo su trojica osvojili titulu prvaka države, a to su pokojni Milan Ribar, Amar Osim i Enver Hadžiabdić. U prosjeku smo titulu osvajali svake 14. godine. Ako gledamo period nakon drugog svjetskog rata onda je titula dolazila svakih 9, a nakon agresije na BiH svake 4 godine. Ribar je pokojni, Amar neće, a Hadžiabdić je u godinama. Osim trojice navedenih Adžem je jedini trener koji je donio još jedan trofej u Klub (KUP). Kako objasniti ovu činjenicu stavljajući je u kontekst sa titualama. Je li to znači da su samo trojica trenera u Želji bila dobra? Naravno da nije.

Sada ću se praviti pametan pa pisati kao pojedini forumaši. Nama treba Dino Beširović iz Radnika i Darko Todorović iz Slobode. Oni se moraju pod hitno kupiti. Šta košta da košta. Obavezno potpisati nove ugovore sa Graovcem, Zakom i Blagim. Uz navedene igrače dovesti i Harisa Hajradinovića (naše dijete) iz Osijeka, koji bi nam pokrio lijevu stranu na beku, a može i naprijed, jer mu ni jedna pozicija nije strana. Uspostaviti kontakt sa Mamićem i dovesti Menala na dvogodišnju posudbu, a usput i Aru Hodžića, koji igra sve manje. Ovim putem treba da ide Željo, jer je to jedini ispravan put, a novom treneru odmah tražiti zamjenu. Bio bih zadovoljan i Ivanom Vukomanovićem.
Sve je to lijepo, ali bi namm trebao jos jedan godisnji budzet, jer to sto si nabrojao kosta bar 2 miliona KM.
Pa imaju neki forumaši recept. Riješiš se polovnjaka i izvališ lovu na prave igrače. To garantuje titulu, a da bi posjeta bila bolja moramo igrati kao Barsa ili bar Liverpul. na kraju krajeva šta fali da osvojimo još par titula i zavlimo se još par miliona u dugove. UPS!!! Borac!!! Sarajevo!!! Čelik!!! Imam rješenje...mogli bi smo se prodati...imamo primjere u ligi i sada takvi haraju ovim našim livadama. :D
@jovanmaksimovic, naglasio sam ptvaka države.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u uto jun 05, 2018 1:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

sastrane

Eno anam, spominje se Salko Mujanovic da bi mogao potpisati. Napadac 21g iz Veleza. Haj ga znaj..
Zadnja izmjena: sastrane, dana/u uto jun 05, 2018 1:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:48 pm

LeBlue je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Upravo tako, zadnja linija ali pogotovo bekovi losija su nam strana. Isto tako treba reci da Fener igra odlicnu tika-taka, dosta brzi i agilni, vidi se da zele da igraju fudbal. Mi smo nekako konkretniji, dobro postavljeno i znamo sta zelimo, tranzicija nam je odlicna. Ovaj pas Mujica prema Zubanu, i zavrsnica je odlicno izgledalo.
Bekovi nam losi... Nesto mi to poznato, valjda Zeljin DNK-a :D haha. Slazem se. Drugi gol je perverzija. Kakva asistencija i zavrsnica. Sve za 10.

Tare1921

uto jun 05, 2018 1:49 pm

AsharaK je napisao/la:
Tare1921 je napisao/la:
Gdje gledate?
ma to sam i instalirao ali meni su tu neke pjesme

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:49 pm

sastrane je napisao/la:
Patriotizam nula bodova. Pa nebi u Hrvatsku nikad otisao, kali se bolan u Zelji tamo ces vazda biti Bosnjo stranac.
To ce biti trend kod nas, jer nemamo jasan plan sto se tice mladih igraca.
Oni dobijaju sansu jedino kad nemamo para ili kad se povijede polovnjaci tipa Markovic, Ugljesa itd.
Ko mu ovdje garantuje da ce uopce i zaigrati.
Tamo sigurno nije bajno i sjajno, teze ce u Rijeci doci do prvog tima, ali ni u Zelji mu i pored kvaliteta to ne moze biti garant, a trenutni uslovi tamo su sigurno bolji nego ovdje.
Pa se mozda vodi logikom, bolje uzeti to sto mogu, nego ovdje ne uzeti a cekati da nestane para ili onda nakon protracenog prostora otici u nizu ligu i dole kuburiti za 6 - 8 stoja, a to moze i nakon Hrvatske.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u uto jun 05, 2018 1:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

avlami97
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:50 pm

@jovanmaksimovic, naglasio sam prvaka države.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Elegant
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:51 pm

Ne insistira badava Misimovic na kampu i strucnom osoblju, i to je naglasio u skorije vrijeme ako se to ne rjesi da cemo imati problema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:52 pm

Admire Adzeme hvala ti za sve ali ovako je najbolje za obje strane. Postavite ga za kordinatora OP.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 05, 2018 1:53 pm

Tare1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Tare1921 je napisao/la:
Gdje gledate?
ma to sam i instalirao ali meni su tu neke pjesme
Na google playu nema mobdro, i ti koji imaju su sigurno fake.

mobdro.to

Skini tu, odobri u postavkama instaliranje nepoznatih izvora i instaliraj to sto skines.

Bravo Sehaaa

sajo10
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:53 pm

3-1!! Eldar Sehic ala Goran Zakaric. :D

Zeljo
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:54 pm

Sehic mora obavezno u prvi tim. Momak je zvijer
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:55 pm

Buduci Goran Zakaric, samo ako mi ne useremo.
Ne govorim djaba da je grehota ovaj potencijal koristiti na lijevom beku.

Vipla1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 05, 2018 1:55 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Vipla1921 je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:29 pm
Bravo Zubane !

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ovaj mali ima slifa, ima konstituciju za napadaca, gledao sam ga par puta.
Da mu je ova zelja kao u Hasanovic bilo bi idealno, ovako nekako sminkerasto se ponasa, ono kao "babin sin".
Al ima u njemu tih gena za dobrog igraca ako bude radio.

Osmanovic trci ko lud. Al vjerovatno su mu ovo posljednji dani u Zelji.
Zao mi je za Osmanovica, ima potencijala decko.. Meni najvise se svida Sehic evo i zabi ga.. Hasanovic zuji, a mali Zuban mora raditi jos puno puno, ima fizikalije, ima talenat, samo predan rad i bice dobar nadam se.. Ja od Mujica sam očekivao vise od ovog do sad, i on ima slifa.. Ali Sehic mora biti u ozbiljnim kombinacijama za prvi tim!

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:56 pm

Mujic je jel tako kadet, tek ce sad u juniore preci?

sajo10
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:57 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:56 pm
Mujic je jel tako kadet, tek ce sad u juniore preci?
Tako je, 2001 godiste

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava