Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Doa1996
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 05, 2018 10:48 am

Promocija filma ''Zubandan'' večeras u Cinema Cityju.

Promocija filma ''Zubandan'' bit će upriličena večeras u Cinema Cityju u 22:00 sata. 

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/prij ... uti/120712

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

uto jun 05, 2018 10:59 am

neroazzuro je napisao/la:
uto jun 05, 2018 10:01 am
Na stranu trener i to što nekima očito nije nikako jasno da mi NEMAMO PARA ZA BOLJEG. Ali ovo što je sinoć ispisano na forumu mnogo govori o psihičkoj patologiji ovog društva. A ujedno i o uzročno-posljedičnoj vezi stanja u kojem se u sportskom smislu nalazi FK Željezničar.
Ja sam se ozbiljno nasikirao za klub zbog toga ko sve "navija" za njega.
Znači, čovjek bukvalno nije ni predstavljen, ni trening nije održao, a kamoli vezao par utakmica. A već je napravljena ova, blago rečeno, bolesna atmosfera oko njega.
Vi, pojedini, stvarno imate ozbiljnih problema sami sa sobom. Trebate to sra.nje kanalisati na zdravije načine. Ovo ne vodi ničemu.
a što širokom sedmicu pred pripreme ide sablić. što ne žele da ga zadrže? pa ne...
gradi željo boli te *****

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:01 am

Razumijem dobar dio navijača koji nije zadovoljan novim trenerom, ni po meni nema nade da sa njim ostvarimo neki sportsko-organizacioni pomak ka naprijed, meni on djeluje kao neki privremeni flaster u timovima jer se nigdje nije dugo zadržao da bi se dokazao. Jedina mu je referenca neko otkrivanje mladih talenata ali ako se to objektivnije sagleda to otkrivanje talenata je bilo u klubovima koji su imali budžet za takvo nešto, mi nemamo taj budžet jer smo još u fazi revitalizacije kluba i nećemo ga imati za još 3-4 godine. Razumijem nezadovoljstvo upravom jer su pogrešno upravljali sportskim segmentom kluba ali u tome ne leži navijačko nezadovoljstvo, navijačko nezadovoljstvo leži u činjenici da se pogrešno gura put za titulu i u floskuli " sportskom segmentu smo dali sve i očekujemo sve". Put ka titulu bi trebao donjeti stabilan tim koji ima plan za narednu godinu a ne da je ta titula plod sreće, put ka titulu bi trebao značiti stabilizaciju rada svakog segmenta fudbalskog kluba, put ka tituli bi značio napredak u razvoju fudbalera koji prevazilaze ovu baru od lige i objektivne rezultate koji daju podlogu za evropskim iskorakom, titula nazor i samo da se osvoji je nazadak u stabilizaciji kluba kojeg navijači očekuju od ove uprave. Svi mi volimo Želju, neki o sportu znaju manje a neki više ali svi volimo klub za koji bi život dali, činjenica da sportskim segmentom upravljaju amateri jer za profesionalce nema para pobija " sportskom segmentu smo dali sve i očekujemo sve " jer sportskom segmentu nije dato ni osnovno a kamoli sve, da se ove zadnje tri godine izašlo pred navijače i jasno reklo da napredak kluba u sportakom dijelu direktno zavisi od napretka kluba kao cjeline i da će titule doći samo kao plod napretka kompletnig kluba koji će zauzeti primat u svakom aspektu fudbala u BiH niko im ne bi riječ rekao i imali bi vjerovarno bolju posjetu na stadionu. Ovako kako se sada radi nećemo nikada napredovati sportski i samo ćemo izgubiti ovako vrijednu upravu koja je dala dio svog života da bi podigla klub sa ivice ponora nad kojim smo se klatili i dobar dio zdravlja navijača koji oboliše zbog oscilacija u igrama sa klubom a koji će opet puniti tribine iako im je trenutno pun kofer svega.
イビチャ・オシム

PlaviVlak
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:04 am

Plava Porodica je napisao/la:
uto jun 05, 2018 5:28 am
e mogu samo zamisliti koga li će nam rok elsner dovesti iz srbije i slovenije. zaplakat ćemo mi ubrzo i za mehremićem.
ako već dobra grupa navijača ne vidi kud ovo sve vodi, nadam se da vide oni što najviše i smjenjuju. Jug. čim prije tražiti ostavku uprave.
nije meni žao nikoga, ni igrača ni trenera, ni prepoštenih ljudi i radnih. žao mi je sebe što sam sit od nadanja da će neko nekad proradit. vrijeme je više, nikome se ovoliko nije gledalo "kroz prste" ali zasluženo radi rada na drugom polju.
ova uprava i uspjeh sportski ne idu u istu rečenicu. niti će ikad.
uprava napolje!
Pitanje za admine, da li je ovo pljuvanje ili neka normalna priča? Konstantno svaki 'nesiguran' potez koji povuče uprava ili potez koji se ne svidi pojedinim forumašima koristi se za tjeranje uprave. Ti isti ne slažu se sa tim kako jug izgleda, ali prizivaju jug da otjera upravu, jer znaju da su oni najpovodljiviji i najglasniji. Da budem bolje shvaćen, prvi ja nisam zadovoljan ovim trenerom, ali ne pljujem ga, nego mu dajem podršku jer kod nas se nikad ne zna. Mučno je čitati tjeranje uprave nakon trofeja kupa, drugog i ulaganja miliona u naš stadion..
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:07 am

a vala ako ćemo se porediti sa širokim, nećemo daleko.
od historije, epiteta najtrofejnijeg, najpoznatijeg i najvećeg kluba do kluba koji ima usranu politiku.
što kek iz rijeke ne ide? kao da do sad nije imao ponuda. zato jer mu je lijepo. fino plaćen, ima želju da napravi pravi fudbalski klub. ima plan i motivaciju za rad, nije tu reda radi da uzme koju platu više na demagogiju i priče nisam ja kriv.
mi nemamo takvu atmosferu za rad, ali sigurno sa malo jačim budžetom bar za trenera bi bar kratkoročno mogli imati rezultat što bi u konačnici donio mir i rahatluk za navijače. skinuo bi se ovaj pogani osjećaj i strijepnje koje nakupismo u ovih par godina.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mirzza
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:08 am

storm_raider je napisao/la:
uto jun 05, 2018 10:41 am
Glista sada vozi taksi. :D
Glista zvani lijevo krilo, imao dobar driblnig. Znao je vozati protivnickog beka.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:09 am

uto jun 05, 2018 8:24 am
mulalić i ratništvo.
kostić i evropski eksperiment.
slavko i stara škola..njemačka.
adžem i naša djeca vol2.
koji je smjer kluba narednih godina? svake godine imamo novi kurs i plan za naredne godine.
po čemu funkcionišemo?
evo neka mi ovo odgovori neko i apsolutno me više ništa ne interesuje.
A sta je prije bilo dok nije ove uprave bilo?
Bio jasan cilj jel? Nije se lutalo?

Jesu li se osvajali trofeji prije toga, a da to nije Amar bio?

Po vasoj prici prije smo dovodili i trenere od 30 hiljada mjesecno i igrace kapitalce i sta sve ne. Frcalo sve od ciljeva, od planova i trofeja.
A znamo da je samo jedan covjek donio trofeje a to je Amar, al nije Amar bio cijelo vrijeme. Sta je bilo kad nije bilo Amara a neka druga uprava je bila? Sta je bilo? Jel se sjecas, jer ocito se ne sjecas, tad si gledao pokemone, pa ti sjecanje samo seze od 2014-2015.
Lutalo se i tad, treneri da te Bog lijepi sacuva.
Ali ne, sad se skidaju glave najvise. Kao luta se, kao dosta je.
Ne svidja se ni meni. Naravno da mi se ne svidja sto smo izgubili dvije titule. Ali okrenite se malo oko sebe i pogledajte ustvari gdje smo mi. Jel u ligi ima trenera od 30 milja, jel ima igraca kapitalaca od 20 milja. Il samo od Zelje to zahtjevamo. Hajd da se to radilo prije ove uprave pa da sad skidamo glave jer smo pali negdje, a mi i ovako "losi" smo bolji nego prije.
Amar je nama jedini koji je donio trofeje i sto mozemo reci "nije se lutalo", ali tad je drugi segment kluba lutao.

Zadovoljan nisam, al ipak biram pravilan rad kluba, gradnju stadiona, kolko tolko bolje stanje u sportskom segmentu ( period bez Amara ) i 10000000x bolje stanje u administraciji nego ikad.

Leon_Professional
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
uto jun 05, 2018 7:25 am
Igrači koje je Slobodan doveo u Rudar:

Dominik Glavina
John Mary
Darko Zec
Bojan Vrucina
Jean-Claude Billong

John Mary je te sezone zabio 17 golova, onda u poolusezoni naredne sezone 9 i otisao u Kinu. Tu ga vodi Cviko, a i tamo trpa.
Jean-Claude Billong iz Rudara nakon jedne sezone prelazi u Maribor, i onda nakon pola godine ide u Seriu A
Darko Zec trenutno u Radniku, Bojan Vrucina nogometna ikona, iako u poznim godinama tada dosao.
Dominik Glavina u toj sezoni zabio 17 golova, 16 u ligi i 1 u kupu.
Imaju li ovi nekog istog menadjera ili nesto :D

sajo10
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:10 am

Hoce li se produziti ugovori ovoj djeci kojim isticu amaterski ugovori? Ima ih nekoliko..

ChWilla
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:10 am

rijeka je mnogo, mnogo dalje od nas u ovom trenutku nego mi od širokog.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:12 am

Leon_Professional je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

Dominik Glavina
John Mary
Darko Zec
Bojan Vrucina
Jean-Claude Billong

John Mary je te sezone zabio 17 golova, onda u poolusezoni naredne sezone 9 i otisao u Kinu. Tu ga vodi Cviko, a i tamo trpa.
Jean-Claude Billong iz Rudara nakon jedne sezone prelazi u Maribor, i onda nakon pola godine ide u Seriu A
Darko Zec trenutno u Radniku, Bojan Vrucina nogometna ikona, iako u poznim godinama tada dosao.
Možda igrači imaju, ali trener Slobodan nije u njihovoj agenciji, bar po tm

ChWilla
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:15 am

mnogo ljudi bi željelo više viđati svoje porodice i prepustiti sve ovo nekome drugom. ili bar razdijeliti i olakšati teret. pa napravite tu listu poštenih, nepoznatih, "jakih", možda se iznenadite reakcijom. ali ako će to biti poznati likovi upitnog poštenja, koji tog istog senada kad su sjedili u istim tijelima nisu smjeli u oči pogledati i reći mu nisi u pravu, ovo trebamo ovako...onda će to malo teže ići.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:18 am

LARS1921 je napisao/la:
uto jun 05, 2018 11:12 am
Leon_Professional je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

Dominik Glavina
John Mary
Darko Zec
Bojan Vrucina
Jean-Claude Billong

Možda igrači imaju, ali trener Slobodan nije u njihovoj agenciji, bar po tm
E to te pitam, jesu li igraci iz iste agencije.
Jer svaki trener ima tih menadjerskih talova. Nadam se da ovaj nece neke ublehe uhljebiti.

Doa1996

uto jun 05, 2018 11:19 am

kad bi nam doveo ovog John Marya i upario ga sa Krpićem, ja bi mu sve halalio

KrajPrice
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:25 am

Hajmo malo pozitive.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:28 am

Doa1996 je napisao/la:
uto jun 05, 2018 11:19 am
kad bi nam doveo ovog John Marya i upario ga sa Krpićem, ja bi mu sve halalio

https://www.transfermarkt.com/moses-amp ... ler/429464

Ovog ce nam dovesti od istog menadjera i napravit igraca od njeg :D

Amar927
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:28 am

Imam neki osjecaj da ce Krcmarevic svima zacepiti usta i pozitivno nas iznenaditi..nije on dosao tek tako na mjesto trenera i to u najveci klub u BiH..morala je biti preporuka od nekog ko se razumije u zanat i nije mu Senad tek tako predlozio duzi ugovor...sto se tice igrackog kadra vjerujem da ce on povesti nekog "svog"igraca sto vecina trenera i radi..a sta li ce nam biti sa Mehremicem??

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:29 am

PlavaPorodica bruda, mislim da to jeste problem, pogotovo kad ides na to da osiguras opstanak igraca koji su ti okosnica, valjda skontad na sta mislim. Ako zadrzimo Jovana, Daniela i Voju, mi smo mnogo, mnogo jaki, bezobzira ko je trener.
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:33 am

Gdje ode post, sta je bilo. Evo odgovor :
uto jun 05, 2018 11:24 am
Zaka je napisao/la:
uto jun 05, 2018 11:04 am
uto jun 05, 2018 5:28 am
e mogu samo zamisliti koga li će nam rok elsner dovesti iz srbije i slovenije. zaplakat ćemo mi ubrzo i za mehremićem.
ako već dobra grupa navijača ne vidi kud ovo sve vodi, nadam se da vide oni što najviše i smjenjuju. Jug. čim prije tražiti ostavku uprave.
nije meni žao nikoga, ni igrača ni trenera, ni prepoštenih ljudi i radnih. žao mi je sebe što sam sit od nadanja da će neko nekad proradit. vrijeme je više, nikome se ovoliko nije gledalo "kroz prste" ali zasluženo radi rada na drugom polju.
ova uprava i uspjeh sportski ne idu u istu rečenicu. niti će ikad.
uprava napolje!
Pitanje za admine, da li je ovo pljuvanje ili neka normalna priča? Konstantno svaki 'nesiguran' potez koji povuče uprava ili potez koji se ne svidi pojedinim forumašima koristi se za tjeranje uprave. Ti isti ne slažu se sa tim kako jug izgleda, ali prizivaju jug da otjera upravu, jer znaju da su oni najpovodljiviji i najglasniji. Da budem bolje shvaćen, prvi ja nisam zadovoljan ovim trenerom, ali ne pljujem ga, nego mu dajem podršku jer kod nas se nikad ne zna. Mučno je čitati tjeranje uprave nakon trofeja kupa, drugog i ulaganja miliona u naš stadion..
jah jah..
@leone prvo kući u tom tonu sa familijom razgovaraj. drugo i najbitnije. dokle god se okrećemo onome što je bilo u periodu između dva amarova mandata i poredimo ga sa ovim novim periodom je znak da klub dobro ide? jer nema dugova, čiste se stari, klub pozitivno posluje i još radi stadion. odlično. počeli smo pratiti europske trendove. da je to proces koji škodi radu sportskog dijela u redu, ne možemo stići. koliko je puta misimović ponovio da jedno drugom ne smeta, da hoće maksimum iscrpiti iz oba dijela kluba. paralelno da uspostavljamo rezultat na oba plana radi lakšeg razvoja.
nemaju plan ni viziju. ako im amar nije plan i vizija, neka plate malo jače šefove stručnog štaba. jel' to problem 15 milja mjesečno dati treneru?
Ma trazi i ti od svojih ovakve prohtjeve i od svog zivota, nemoj na Zelji iskaljivat nezadovoljstvo iz drugih sfera zivota.

Ko ce raditi za 15 hiljada da je dobar po tebi. Slavisa Stojanovic je trazio 15 hiljada al Eura.
Ma u krajnjem slucaju de ti reci sta je onaj tvoj na kojeg svrsavas Lalatovic bolji od ovog novog sefa po Cv, a s njim bi bio zadovoljan i to ne bi bilo lutanje, to bi bila jasna vizija

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 05, 2018 11:34 am

odspavaj još malo.
ima do iftara dosta heheh
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava