Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bianco blu
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 05, 2018 1:42 am

LeBlue je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:29 am
bianco blu je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:28 am
Daš otkaz Ažemu.
Dovedeš duplo goreg trenera.
Ko i zašto je doveo ovakvu trenersku prevaru?
Po cemu duplo gori?
kako to misliš po čemu.
Pa Adžem u godinu i 6 mjeseci trenerske karijere ima bolje rezultate nego ovaj u 13 godina.
Čuj po čemu.

nikson
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:44 am

uto jun 05, 2018 1:40 am
nikson je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:06 am
Asime Zecu **** te Sanel Halilovic I ona skupina njegova sto te podrzava. Smece seljacko! Ko ti je kriv sto si se opijao u jeku sezone sa bratom??
Na kraju krajeva hvala ti sto si se opijao jer smo dobili Zajmovica, za tebe je u svakom smislu igrac a pogotovo svojim odnosom prema ekipi.
nemoj tako. Sanel je dobar sa upravom, pogotovo Misimovićem. Zamjerit' će ti forumaši.
Hahaha, demokratija je, iznosimo misljenje :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

bianco blu
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:45 am

al on je trenirao rudar velenje. Radnički klub, sličan Željezničaru. Razumije mentalitet hhahaahh ahahah neću više

bianco blu
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:48 am

nikson je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:44 am
nikson je napisao/la:
Asime Zecu **** te Sanel Halilovic I ona skupina njegova sto te podrzava. Smece seljacko! Ko ti je kriv sto si se opijao u jeku sezone sa bratom??
Na kraju krajeva hvala ti sto si se opijao jer smo dobili Zajmovica, za tebe je u svakom smislu igrac a pogotovo svojim odnosom prema ekipi.
nemoj tako. Sanel je dobar sa upravom, pogotovo Misimovićem. Zamjerit' će ti forumaši.
Hahaha, demokratija je, iznosimo misljenje :D
sanel svaku utakmicu u loži, nebitno jel domaća il gostujuća.
U Krupi na finalu kupa, sišao na teren, slikao se sa igračima
Ja konto još samo da trofej digne umjesto Zebe ...
boli ga briga, agentura prava

MrkiMedo
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:50 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:37 am
P.S. Uz to ako su istine da pojedini igraci vec negoduju ovog trenera, kao nikad culi za njeg. Vec ta nasa mahalstina i "svlacionica" nekog bez prijasnjih rezultata ne prihvata, jer drugacije bi se ponasali prema nekom koga i navijaci podrzavaju, ko ima neki rezultat iza sebe.
Uglavnom na hajr, svima nam je u cilju da se ubode sa Slobom :D
Dobro ne bas svima :kafa:
E cuj nasi igraci negoduju jer nisu nikad culi za njega. Nek se dobro zapitaju jel iko vani cuo za njih i kakve su im sanse da igdje uspiju osim u nasoj ligi. Cast trojici, cetvorici izuzetaka i nasim omladincima koji ce aBd uspjeti ako budu pametni.
Zadnja izmjena: MrkiMedo, dana/u uto jun 05, 2018 1:52 am, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:51 am

uto jun 05, 2018 1:43 am
e čuj u 13 godina karijere ima 34 pobjede ahahahhahaahah e moj Željo...
Dobro to malo zvuci prenapuhano. Zvuci kao da je svih 13 godina vodio nekoga i ima smo toliko pobjeda :D

Vodio nekih mozda 123 tekme. Sve neki lijevi timovi svoje lige. Sumnjam da bi i Adzem u takvim klubovima imao veci omjer.
Nije da ga branim, al to jest cinjenica da ima toliko pobjeda, da je vodio 120 tekmi i da su sve losi timovi.
Zeljo je njemu daleko najjaci klub sto je vodio do sad.

Mozda ce s njim imati bolju ucinkovitost jer smo mi klub za vrh, a ovo sto je do sad vodio je bilo za opstanak pa nije ocekivat vise pobjeda.

Al s druge strane, da je "valjao" vodio bi nekad i nekog iz vrhe. Jel tako? Logicno :D

bianco blu
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:53 am

Ali ne. Sad ozbiljno.
Ovaj forum je definitivno skup najoptimističnijih navijača Željeznićara.
Sinoć sa pričao sa dva prijatelja, čude se ljudi, pitaju se ko je ovaj trener.
Zamisli u Mančester Junajted dođe trener bez ikakvih referenci, naprimjer iz Leeds Junajteda.
Pa ljudi bi proteste organizovali, peticije potpisivali itd, itd.
Ali neka. Nek uče zanat u Želji. Tako nam i treba.
Al čuj ... rudar velenje ...

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:55 am

MrkiMedo je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:50 am
P.S. Uz to ako su istine da pojedini igraci vec negoduju ovog trenera, kao nikad culi za njeg. Vec ta nasa mahalstina i "svlacionica" nekog bez prijasnjih rezultata ne prihvata, jer drugacije bi se ponasali prema nekom koga i navijaci podrzavaju, ko ima neki rezultat iza sebe.
E cuj nasi igraci negoduju jer nisu nikad culi za njega. Nek se dobro zapitaju jel iko vani cuo za njih i kakve su im sanse da igdje uspiju osim u nasoj ligi. Cast trojici, cetvorici izuzetaka nasim omladincima koji ce aBd uspjeti ako budu pametni.
Pa ista stvar kao i sa Kosticem, skijas ovo ono.
A to sto oni ne znaju vjezbu uraditi dovoljno o njima govori.
To je poznat problem kod nas, jer svlacionica ima vise prava nego sto treba imati. A i sad imas taj rizik neprihvatanja svlacionice.
I opet sam si kriv jer si doveo nekog ko je podoban da bude ismijan i neprihvacen.

bianco blu
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:56 am

Dobro to malo zvuci prenapuhano. Zvuci kao da je svih 13 godina vodio nekoga i ima smo toliko pobjeda :D

Vodio nekih mozda 123 tekme. Sve neki lijevi timovi svoje lige. Sumnjam da bi i Adzem u takvim klubovima imao veci omjer.
Nije da ga branim, al to jest cinjenica da ima toliko pobjeda, da je vodio 120 tekmi i da su sve losi timovi.

Mozda ce s njim imati bolju ucinkovitost jer smo mi klub za vrh, a ovo sto je do sad vodio je bilo za opstanak pa nije ocekivat vise pobjeda.

Al s druge strane, da je "valjao" vodio bi nekad i nekog iz vrhe. Jel tako? Logicno :D
Pa ja braco.
Ali tebi svaka tebi čast stvarno.
Ne znam kako možeš biti optimista.
Ja nisam nimalo.

sajo10
Kontakt:

Sabur bianco. Razumili smo, ne svidja ti se potez uprave :) Pomiri se sa njim do daljnjeg. Kao i svi ostali.. :) Bice vam lakse odma, vjerujte.

nikson
Kontakt:

Ma mene iskreno pojede samo odnos prema nasim ljudima, ljudima koji su uz Zelju citav zivot. Jebe mi se vise hoce li neki tamo Krcmarevic napraviti rezultat, poravnio sam....ici cu gledati tog Zelju bio on zadnji ili prvi, idem jer ga volim i jer sam navikao da me razocara, rastuzi, ubije psihicki a onda podigne do vrha kad to najmanje ocekujem. Mene ubija to sto smo otjerali Mulalica kao smece, Odu vise puta, Capljica nakon jedne utakmice....to sto je neki Slavko Petrovic uz maksimalnu podrsku uzeo drugo mjesto i nije osvojio kup i opet je zasluzio da evropu odigra s tim Zeljom a to sto Admir Adzem uz minimalnu podrsku uzme drugo mjesto osvoji kup i ne dopusti mu se da odigra tu evropu....e to me pojede, to me reze iznutra!
Zadnja izmjena: nikson, dana/u uto jun 05, 2018 2:18 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

cikazubo
Kontakt:

uto jun 05, 2018 1:59 am

nikson je napisao/la:
Taj Sanel nas bas bruka s onim komicnim zastavama i parolama koje donosi.
Totalno tip koji ne zna da se ponasa u okviru nacela koja krase navijace FK Zeljeznicar, samo da mu se uslikat i sjaranit s nekim igracima, nadam se da njega niko ozbiljno ne shvata od igraca i navijaca, novokomponovani navijaci koji nakon par sezona sebi daju za pravo da dizu parole i donose neke materijale pune pravopisnih gresaka na stadion, i to na istocnu tribinu da svi na tv-u vide kakve papke danas imamo na tribinama.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 2:01 am

Pa ja braco.
Ali tebi svaka tebi čast stvarno.
Ne znam kako možeš biti optimista.
Ja nisam nimalo.
Ma nisam toliki optimista vjeruj, nego pokusavam izvuc najbolje iz ovog u cemu smo vec.
Vec sam naveo, nezadovoljni igraci, navijaci, pa u tome bi i murinjo poklekno i bio losiji nego jest, a kamoli neko ovakav upitnih kvaliteta.

A ovo sto sam govorio jest da naginje optimizmu. Al je i logicno, jer da je Ado krenuo od Viteza i Slobode imao bi isto ovoliko pobjeda, sreca mu je sto je u nasem pogonu pa mu je u ruke odmah data malo jaca igracka s jacim igracima pa mozes ostvariti bolje rezultate.

kvalitet
Kontakt:

uto jun 05, 2018 2:02 am

Kad si šef stručnog štaba moraš znati i autoritet nametnuti, pokazati da si ti glavni u svlačionici. Ako to ne znaš, doviđenja. Previše se ba sikiramo, bit će šta biti mora, naše je da dolazimo na utakmice i podržavamo Želju. Ne Amara, ne Misketa... nego Želju. Posljednje dvije sezone su ubile u meni sve što se može ubiti, vjerujem i mnogima, tako da teško da može biti gore ("luzerskije" mislim).
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 05, 2018 2:13 am

Ali teze je kad si odmah na pocetku okarakterisan kao luzer. :D

Doci cu ja svakako, evo jedva cekam pripreme da pocnu ako nista. A mozda si upravu, nek bude sto biti mora.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u uto jun 05, 2018 3:23 am, ukupno mijenjano 1 put.

LeBlue
Kontakt:

uto jun 05, 2018 2:32 am

Sa tim argumentima onda je Jagodic najbolji, titula, kup, uspjesno vodio u21 reprezentaciju.

ForzaLjoZe
Kontakt:

uto jun 05, 2018 2:44 am

To je ta nezaustavljivo progresivna negativna energija medju Zeljinim navijacima. Da se razumijemo, bilo koje drugo ime osim Amara bi imalo svoj tabor protivnika u nevjerici. Sada je bilo samo pitanje stepena gradacije tog finog podesavanja defetizma i osude novog kormilara u startu. Svjedocimo opetovanom scenariju od pocetka prosle sezone, samo mnogo snaznijem ovaj put: prekrizenom treneru prije nego je i odradio trening sa ekipom. Cekamo lagano prve kikseve da dokazemo vlastitu pamet, pa ce ici red iscudjavanja nad ponasanjem trenera i odnosom prema javnosti, red rezigniranosti oko nebitnih gluposti, gdje evo cekam da se neko sjeti da nam novi sef prica ekavicom, jezikom onih koji su palili stadion u ratu.
Dalji razvoj dogadjaja ici ce u ovisnosti od rezultata, ali ne iskljucujem scenario gdje ce neki patiti za Adzemom, djecom u prvih 11, mozda i osvajanjem bilo kojeg trofeja, jer to je sasvim dokazivo moguc razvoj stvari.
Ukratko, ponavljam da nam se desava pitarski scenario, gdje grupa ljudi skrivena iza kojekakvih usernameova i reputacije mjerene brojevima postova diktira vec godinama atmosferu.
Samo sto je za nas taj scenario luksuz zbog poreskih dugova.

Tada ce se o ovom periodu pricati i evocirati razglednicama u pricama i prenosenjem sjecanja. Ponovit cu se, da samo neki iskorak u Evropi sve ovo moze zaustaviti. Zivi bili pa vidjeli.

Skinuli ste 5. najboljeg trenera u historiji Zelje. Nakon Standarda plakalo se sto odlazi Riad, tapsalo covjeku koji mu je dao priliku. Skinuli ste covjeka koji je tri puta dobio pitare, zavrsio drugi na tabeli. Niste bili zadovoljni mercedesom, htjeli ste ferrari. Dobili renaulta. Sretno!
Odjebi Rusmire!
NAPOLJ UPRAVI!
Svi na Grbavicu!

sahmat

uto jun 05, 2018 2:57 am

LeBlue je napisao/la:
uto jun 05, 2018 1:29 am
uto jun 05, 2018 1:28 am
Daš otkaz Ažemu.
Dovedeš duplo goreg trenera.
Ko i zašto je doveo ovakvu trenersku prevaru?
Po cemu duplo gori?
Kad gledaš trenersku karijeru, novi trener ima duplo bolju karijeru od Adzema..
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

storm_raider
Kontakt:

uto jun 05, 2018 3:25 am

ForzaLjoZe je napisao/la:
uto jun 05, 2018 2:44 am
To je ta nezaustavljivo progresivna negativna energija medju Zeljinim navijacima. Da se razumijemo, bilo koje drugo ime osim Amara bi imalo svoj tabor protivnika u nevjerici. Sada je bilo samo pitanje stepena gradacije tog finog podesavanja defetizma i osude novog kormilara u startu. Svjedocimo opetovanom scenariju od pocetka prosle sezone, samo mnogo snaznijem ovaj put: prekrizenom treneru prije nego je i odradio trening sa ekipom. Cekamo lagano prve kikseve da dokazemo vlastitu pamet, pa ce ici red iscudjavanja nad ponasanjem trenera i odnosom prema javnosti, red rezigniranosti oko nebitnih gluposti, gdje evo cekam da se neko sjeti da nam novi sef prica ekavicom, jezikom onih koji su palili stadion u ratu.
Dalji razvoj dogadjaja ici ce u ovisnosti od rezultata, ali ne iskljucujem scenario gdje ce neki patiti za Adzemom, djecom u prvih 11, mozda i osvajanjem bilo kojeg trofeja, jer to je sasvim dokazivo moguc razvoj stvari.
Ukratko, ponavljam da nam se desava pitarski scenario, gdje grupa ljudi skrivena iza kojekakvih usernameova i reputacije mjerene brojevima postova diktira vec godinama atmosferu.
Samo sto je za nas taj scenario luksuz zbog poreskih dugova.

Tada ce se o ovom periodu pricati i evocirati razglednicama u pricama i prenosenjem sjecanja. Ponovit cu se, da samo neki iskorak u Evropi sve ovo moze zaustaviti. Zivi bili pa vidjeli.

Skinuli ste 5. najboljeg trenera u historiji Zelje. Nakon Standarda plakalo se sto odlazi Riad, tapsalo covjeku koji mu je dao priliku. Skinuli ste covjeka koji je tri puta dobio pitare, zavrsio drugi na tabeli. Niste bili zadovoljni mercedesom, htjeli ste ferrari. Dobili renaulta. Sretno!
Ovo je strasno kako se neke stvari ponavljaju. Ali, iako su negativne emocije prirodnije ocito i "lakse", pobjedice zdrav razum. To je i tvoj zadaca.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rambo_Amadeus
Kontakt:

uto jun 05, 2018 3:29 am

Ma pored trenera, skoro da je bitnije ko su mu saradnici. Imamo sad tu Zebu, ovog njegovog saradnika sto ga dovodi sa sobom, i nadam se da ce se neko sjetit prikljucit im Odu da radi na kombinatorici. Pri tome mislim da svlacionica nece biti toliko problem kao prethodnicima jer je tu jedna dodatna spona između struke i igraca, Zeba. Valjda ovaj zna kakvog srbina trenera golmana :zid:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava