Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 1:06 pm

mavi je napisao/la:Ne znam, nije vrijeme za kritička promišljanja, ali, čini mi se da se Edis pomalo počeo gubiti u vremeni i prostoru. Možete vi pričati šta hoćete, njemu je juče Ligata, koji je naravno pakaš, postavio sasvim korektno i normalno pitanje i svi smo vidjeli kako je Edis reagovao. Krkanski, nedostojno pozicije koju obavlja. Niko nije i ne smije biti veći od kluba, pa samim tim ni Edis. Sloboda nam je u dvije utakmice zabila pet golova u antipropagandi fudbala s naše strane, gdje, realno, nismo uspjeli u te dvije utakmice da spojimo dva dupla pasa i iskreno, očekivao sam od Edisa da se izvine navijačima u ime igrača i u svoje lično ime, a vidjeli smo svi šta se desi. On igrače proglasi herojima. Priča o nekakvom ginjenju, pogibijama i sl.. piju vode kod maloljetničke populacije i Edis što prije treba da se dohaviza, da postane svjestan da je na čelu najvećeg fudbalskog kolektiva u BiH i shodno tome, treba da se i ponaša. U Tuzli nismo napravili klizeći start za devedeset minuta, o kakvoj borbi mi onda govorimo? Iskreno, žao mi je što su i naša djeca zanemarena. Beganović, Dino, Žera i ostali su definitivno, naša budućnost i morali su dobiti pokoju minutu na terenu, a ne da svaki put napamet znam da će Enis Sadiković, antitalenata, biti prva opcija prilikom zamjene. Zato, Edise, pusti se šuplje, uveži redove i daj da na terenu izgledamo onako kako armija navijača to i od očekuje. Uprkos svemu, optimista sam i nadam se pobjedi na derbiju.
Rijetko pises ali kad napises to je baš srž problema. Javi se češće. Veliki pozdrav za tebe!!! Jer znam da si veliki zeljovac...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

fk1921

Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 1:30 pm

Elegant je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Ja evo po prvi put cu na zapad, djevojka me zamolila hoce i ona a gdje cu nju na jug xd navija za zelju al ne zna navijat :D tako da mi ne gine zapad
Jel' ona placa. :DD:
hahahaha 50-50 :D valja 30 kera izbit iz dzepa...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

manijak_do_kraja
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:34 pm

fk1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Ja evo po prvi put cu na zapad, djevojka me zamolila hoce i ona a gdje cu nju na jug xd navija za zelju al ne zna navijat :D tako da mi ne gine zapad
Ti njoj, ona tebi placa :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

fk1921

sub apr 23, 2016 1:36 pm

manijak_do_kraja je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Ti njoj, ona tebi placa :D
:rofl: :rofl: razumijemo se
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Jaozinho22

sub apr 23, 2016 1:36 pm

Što se tiče derbija nema tu puno kalkulisanja,odvali najjačih 11 pa da se poguramo s kosookim a smatram da smo kvalitetniji.
Napravit flasfer na gatačkom Rolandu jer je on jedini igrač koji bi mogao nešto 1 na 1 uradit....
Derbi uzimamo na sredini a Emersonu pripremite kakvih kifli i Radovcu shishu kad ih zaganjaju Blagoje i ovaj drugi (nek stavi Sablja koga kod hoće) :ganja:
IGRAJ ŽELJO BOLI TE KU.RAC :zeljeznicar1:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

salle86
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:46 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Što se tiče derbija nema tu puno kalkulisanja,odvali najjačih 11 pa da se poguramo s kosookim a smatram da smo kvalitetniji.
Napravit flasfer na gatačkom Rolandu jer je on jedini igrač koji bi mogao nešto 1 na 1 uradit....
Derbi uzimamo na sredini a Emersonu pripremite kakvih kifli i Radovcu shishu kad ih zaganjaju Blagoje i ovaj drugi (nek stavi Sablja koga kod hoće) :ganja:

i onda dižemo sarajevo u oblake mi, a kad imena pogledaš suze na oču
koga bolan oni pošteno mogu dobiti ?
pa ni protiv viteza i sličnih ne smiju pošteno već osiguravaju na raznorazne načine bodove
'ladno 0-2

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ooooo oooooo je.bem te :sarajevo1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Jaozinho22

sub apr 23, 2016 1:49 pm

salle86 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Što se tiče derbija nema tu puno kalkulisanja,odvali najjačih 11 pa da se poguramo s kosookim a smatram da smo kvalitetniji.

i onda dižemo sarajevo u oblake mi, a kad imena pogledaš suze na oču
koga bolan oni pošteno mogu dobiti ?
pa ni protiv viteza i sličnih ne smiju pošteno već osiguravaju na raznorazne načine bodove
'ladno 0-2

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ooooo oooooo je.bem te :sarajevo1:
Ma raja se malo prepala kako nas je Sloboda natamburala...Ako budemo imali pristup kao protiv Širokog još smo 2 mjeseca iskusniji od tad ne brinem se za pobjedu !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:51 pm

Kakva kiša, kakva zima to ne smije biti izgovor niti jednom Manijaku da sutra dodje i podrzi svoj Klub. Po kakvo se je sve nevremenu znao igrati derbi pa su uvijek bile pune tribine nas Manijaka. Zato sutra svi put Koseva da ponesemo nase momke do nove pobjede i da pitarima preotmemo Evropu.

Sto se tice utakmice kod njih samo treba zatvoriti Duljevica i Benku ostalo je sve talasika. Siguran sam da ce S.Stevanovic par puta polomiti Duljevica i da ce to biti to jer ce on cuvati noge ipak je on reprezentativac od 4 miliona necega.

U napadu igrati samo presing na njihovu odbarnu i oni su nasi dakle Lendric, M.Stevanovic ima da ganjaju cijelu utakmicu i odmah im utrpati dva komada i oni se raspadaju.

SVI NA LAVOR DA PODRZIMO NASEG ZELJU
Alea iacta est!

Okolele
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:58 pm

Treba odmah na startu pritisnuti Duljevića,strah mu u kosti ujterati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:10 pm

Okolele je napisao/la:Treba odmah na startu pritisnuti Duljevića,strah mu u kosti ujterati..
Ucini mi se da si napisao 'strah mu u kosu utjerati'... :rofl: :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:15 pm

storm_raider je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Treba odmah na startu pritisnuti Duljevića,strah mu u kosti ujterati..
Ucini mi se da si napisao 'strah mu u kosu utjerati'... :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hrasno1921'

sub apr 23, 2016 2:17 pm

Ipe je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Zanimljivo da se kao prije pred derbi vise ne ide u karantin, valjda nije vise IN.

Koga god pitam jeli ide na derbi skoro, svaki odg. negativan, cijena karata, vrijeme i sl. razlozi, da ne bude samo ko onaj derbi 2008. kada je 7.000 dusa bilo na Kosevu ...
Pred svaku domaću utakmicu ekipa ide dan ranije u karantin, najčešće hotel Park.
:palacgore:

Nisam znao, sad znam :pljesak:

@pinki
Uzeo karte oko podne i svratio na kaficu u Makijato, i koliko sam vidio slabo nesto bi, uostalom ima nas koji bisli i cuskije da padaju, sjetim se onog derbija samo na Grbavici koji je odgodjen zbog snijega :rofl1:
Al jbg ima dosta derbi navijaca koji biraju kakvo je vrijeme, cijena karata i sl., jug ce biti pun u to sam siguran
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:20 pm

pa prodaje se i na ferhadiji, prodavaće se i sutra, odavno je kod raje otišla ta navika uzimanja karata dan prije (osim za evropu). k'o kad se zna da ih neće nestati. ja mislim da će navijačke tribine biti dobro popunjene, a ostale tanko...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:21 pm

Jug ce biti krcat sutra!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Timscho
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:25 pm

pinki je napisao/la:Evo me na treningu
Nasi uigravaju ragbi zahvate
Izgkeda da je Edis skonto odakle nam prijeti opasnost...
pa zar nije bio zatvoren za javnost!?
svojim snagama na svojoj zemlji

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:33 pm

Odoh sad po karte ganola..
Da vas zamolim i ovde: Ko neće navijati komplet 90+ minuta,poderati grla i dlanove,nek bira na koju će tribinu sem južne. Ko hoće na Jug,neka bude spreman da skače,taman da mu je 60 godina.Nema tu daljnje priče :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

sub apr 23, 2016 2:36 pm

Plava Porodica je napisao/la:Odoh sad po karte ganola..
Da vas zamolim i ovde: Ko neće navijati komplet 90+ minuta,poderati grla i dlanove,nek bira na koju će tribinu sem južne. Ko hoće na Jug,neka bude spreman da skače,taman da mu je 60 godina.Nema tu daljnje priče :)
Ja cu na jug da sutim i da sjedim :shisha:
04.03.2015

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:38 pm

Mene je sutra strah prekida. Sarajevo najvise golova ovo proljece dalo nakog centarsuteva i prekida, a mi najvise golova primili iz prekida. Nadam se da ce Sablja uigrati to cuvanje igraca, jer u slucaju sviranja sitnih faulcica od Jakupovica, svaki prekid je opasnost.

Idealan bi scenario bio kad bi im dali u 1. poluvremenu gol, pa da se oni otvore, idemo onda :karanje: :karanje:

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:40 pm

fk1921 je napisao/la:
Prvo ti pitaj ženu smiješ li ikako na derbi :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

sub apr 23, 2016 2:42 pm

Plava Porodica je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Prvo ti pitaj ženu smiješ li ikako na derbi :ganja:
hahaha znaci upratio si situaciju, budel kise ona ce da sjedi kuci a ja lagano na jug :ganja:
04.03.2015

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava