Rijetko pises ali kad napises to je baš srž problema. Javi se češće. Veliki pozdrav za tebe!!! Jer znam da si veliki zeljovac...mavi je napisao/la:Ne znam, nije vrijeme za kritička promišljanja, ali, čini mi se da se Edis pomalo počeo gubiti u vremeni i prostoru. Možete vi pričati šta hoćete, njemu je juče Ligata, koji je naravno pakaš, postavio sasvim korektno i normalno pitanje i svi smo vidjeli kako je Edis reagovao. Krkanski, nedostojno pozicije koju obavlja. Niko nije i ne smije biti veći od kluba, pa samim tim ni Edis. Sloboda nam je u dvije utakmice zabila pet golova u antipropagandi fudbala s naše strane, gdje, realno, nismo uspjeli u te dvije utakmice da spojimo dva dupla pasa i iskreno, očekivao sam od Edisa da se izvine navijačima u ime igrača i u svoje lično ime, a vidjeli smo svi šta se desi. On igrače proglasi herojima. Priča o nekakvom ginjenju, pogibijama i sl.. piju vode kod maloljetničke populacije i Edis što prije treba da se dohaviza, da postane svjestan da je na čelu najvećeg fudbalskog kolektiva u BiH i shodno tome, treba da se i ponaša. U Tuzli nismo napravili klizeći start za devedeset minuta, o kakvoj borbi mi onda govorimo? Iskreno, žao mi je što su i naša djeca zanemarena. Beganović, Dino, Žera i ostali su definitivno, naša budućnost i morali su dobiti pokoju minutu na terenu, a ne da svaki put napamet znam da će Enis Sadiković, antitalenata, biti prva opcija prilikom zamjene. Zato, Edise, pusti se šuplje, uveži redove i daj da na terenu izgledamo onako kako armija navijača to i od očekuje. Uprkos svemu, optimista sam i nadam se pobjedi na derbiju.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk