Skandiraće im kraj terena, hajmo Lendra hajmo PozdereKeepTheBlueFlag je napisao/la:šuška se da nam dolazi napadač, provjeren, iskusan, podrska za Lendrića i Pozdera...

halali, morao sam

Skandiraće im kraj terena, hajmo Lendra hajmo PozdereKeepTheBlueFlag je napisao/la:šuška se da nam dolazi napadač, provjeren, iskusan, podrska za Lendrića i Pozdera...
1921.ba je napisao/la:svi koji niste ne zaboravite im baciti unlike na facebook, vise nisu medijski partner
Sasa KajkutKeepTheBlueFlag je napisao/la:šuška se da nam dolazi napadač, provjeren, iskusan, podrska za Lendrića i Pozdera...
Hurmasica je napisao/la:Skandiraće im kraj terena, hajmo Lendra hajmo PozdereKeepTheBlueFlag je napisao/la:šuška se da nam dolazi napadač, provjeren, iskusan, podrska za Lendrića i Pozdera...![]()
halali, morao sam
Napisi ko je ako znas, jer jos uvijek čekam onog bivseg a reprezentativca bih štoperaKeepTheBlueFlag je napisao/la:šuška se da nam dolazi napadač, provjeren, iskusan, podrska za Lendrića i Pozdera...
LARS1921 je napisao/la:Napisi ko je ako znas, jer jos uvijek čekam onog bivseg a reprezentativca bih štoperaKeepTheBlueFlag je napisao/la:šuška se da nam dolazi napadač, provjeren, iskusan, podrska za Lendrića i Pozdera...
Mogu i Memija i Lazic a i Halvadzic ako se malo popravi na ovim pripremama.Eisenbahner1921 je napisao/la:1921.ba je napisao/la:svi koji niste ne zaboravite im baciti unlike na facebook, vise nisu medijski partnerPravda je zadovoljena!
Ne znam što Memiju izostavljate s desnog krila pričama da Miroslava nema ko zamijeniti. Ako za Husića, pa i Subića koji se priziva, govorite da mogu i na krilo, može i Memija. Definitivno da je Miroslav bolji na krilu, ali ne može igrati bez zamjene. Zašto ne usred utakmice dati Miroslavu odmora, Memiju na njegovo mjesto i Sinišu na beka?
P.S. Sve se bojim da Memiju ne uzmu na zub kao Dadu, jer trenutno postoje sve predispozicije za to. Mlad, naše dijete, odigrao dosta utakmica u Željinom dresu za svoje godine, Europu maestralno odigrao, u ligi forma nešto slabija. Dado ostani makar zbog Memije
Najveci problem ce biti tereni, zavisno od toga kakva zima bude sa snijegom ili bez.Prvenstvo u BH Telekom Premijer ligi počinje 23. 07. 2016, a jesenji dio takmičenja završava 04. 12. 2016. godine. Početak drugog dijela takmičenja je 25. 02. 2017., a posljednje kolo je predviđeno za 27. 05. 2017. godine.
NEJMA PRVIH 11!!! EVENTUALNO PRVIH 18Elegant je napisao/la:Znaci na Kupresu ce se produziti mozda jos 1-2 nova igraca i to je zavrseno ? Onda odraditi ostatak priprema, tu je i put za Sloveniju gdje cemo evenutalno znati prvih 11..
Za 35. dana pocinje prvesnstvo.
Model1964 je napisao/la:NEJMA PRVIH 11!!! EVENTUALNO PRVIH 18Elegant je napisao/la:Znaci na Kupresu ce se produziti mozda jos 1-2 nova igraca i to je zavrseno ? Onda odraditi ostatak priprema, tu je i put za Sloveniju gdje cemo evenutalno znati prvih 11..
Za 35. dana pocinje prvesnstvo.
doveli mi jesica br.2Krips je napisao/la:Glupost što su otjerali omladince. Pa Midžić je bolji igrač od Lazića al eto. U komšije je trava zelenija.
Hajmo prvo da vidimo jesmo li pa da onda tako pricamo.addyno1 je napisao/la:doveli mi jesica br.2Krips je napisao/la:Glupost što su otjerali omladince. Pa Midžić je bolji igrač od Lazića al eto. U komšije je trava zelenija.
nisam ni za Subica lagao kako neki pricaju, vec sam iznio ono sto sam cuo da su ga nasi kontaktirali.. a poslije je i sam Subic rekao da ima kontakt od ZeljeLeon_Professional je napisao/la:Bevab je po mom misljenju pravo dobar igrac. Povreda ga je usporila u razvoju, ali prosle sezone je odigrao sasvim dobro. Ima 23 godine, veliki plus je i to. Bevab lici na Jordi Albu, sicusan, brz.
Dobrodosao Dino i sretno.![]()
![]()