Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 22, 2016 4:55 pm

KeepTheBlueFlag je napisao/la:šuška se da nam dolazi napadač, provjeren, iskusan, podrska za Lendrića i Pozdera...
Skandiraće im kraj terena, hajmo Lendra hajmo Pozdere :ganja:

halali, morao sam :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 22, 2016 4:55 pm

1921.ba je napisao/la:svi koji niste ne zaboravite im baciti unlike na facebook, vise nisu medijski partner
:palacgore: Pravda je zadovoljena!
Ne znam što Memiju izostavljate s desnog krila pričama da Miroslava nema ko zamijeniti. Ako za Husića, pa i Subića koji se priziva, govorite da mogu i na krilo, može i Memija. Definitivno da je Miroslav bolji na krilu, ali ne može igrati bez zamjene. Zašto ne usred utakmice dati Miroslavu odmora, Memiju na njegovo mjesto i Sinišu na beka?
P.S. Sve se bojim da Memiju ne uzmu na zub kao Dadu, jer trenutno postoje sve predispozicije za to. Mlad, naše dijete, odigrao dosta utakmica u Željinom dresu za svoje godine, Europu maestralno odigrao, u ligi forma nešto slabija. Dado ostani makar zbog Memije :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Whisperer

sri jun 22, 2016 4:56 pm

KeepTheBlueFlag je napisao/la:šuška se da nam dolazi napadač, provjeren, iskusan, podrska za Lendrića i Pozdera...
Sasa Kajkut :shisha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 22, 2016 4:57 pm

Hurmasica je napisao/la:
Skandiraće im kraj terena, hajmo Lendra hajmo Pozdere :ganja:

halali, morao sam :ganja:
:rofl:
Pipo Inzagi motivator :lol:

LARSSON
Kontakt:

sri jun 22, 2016 4:57 pm

Napisi ko je ako znas, jer jos uvijek čekam onog bivseg a reprezentativca bih štopera

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 22, 2016 4:58 pm

LARS1921 je napisao/la:
Napisi ko je ako znas, jer jos uvijek čekam onog bivseg a reprezentativca bih štopera
:rofl: :rofl: :rofl: Trebo doci predprosli vikend :kafa:

LAPAZ
Kontakt:

sri jun 22, 2016 4:59 pm

Uvijek sam volio nase igrace, ali pocinju se iz dana u dan ponasati neprofesionalno. Pa brate moj ne racuna na tebe i sta ces sad, ko si ti da pocinjes neku prica , nisam zasluzio. Kao da mu je dedovina jbt, na stranu njegove fudbalske kvalitete, npr da sam ja trener mozda bih ga zadrzao a mozda i ne. To je odluka trenera i sta ces sad . Svi igraci sa strane se mirno zahvale , pozele srecu cak i oni sto budu na pregovorima a ne potpisu , sve lijepo kazu kao pravi sportista. Po meni ovo izgleda iz dana u dan da je bilo mnogo koji su se uhljebili od omladinskog pogona pa sve do upravljaske strukture(violina) i mislili moze ovako do penzije. Samo naprijed , polako sve stvari izlaze na vidjelo. Mrzio sam rijec tjeranje, ali tek ovako vidis kako stvari stoje. TJERAJ.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 22, 2016 4:59 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:svi koji niste ne zaboravite im baciti unlike na facebook, vise nisu medijski partner
:palacgore: Pravda je zadovoljena!
Ne znam što Memiju izostavljate s desnog krila pričama da Miroslava nema ko zamijeniti. Ako za Husića, pa i Subića koji se priziva, govorite da mogu i na krilo, može i Memija. Definitivno da je Miroslav bolji na krilu, ali ne može igrati bez zamjene. Zašto ne usred utakmice dati Miroslavu odmora, Memiju na njegovo mjesto i Sinišu na beka?
P.S. Sve se bojim da Memiju ne uzmu na zub kao Dadu, jer trenutno postoje sve predispozicije za to. Mlad, naše dijete, odigrao dosta utakmica u Željinom dresu za svoje godine, Europu maestralno odigrao, u ligi forma nešto slabija. Dado ostani makar zbog Memije :)
Mogu i Memija i Lazic a i Halvadzic ako se malo popravi na ovim pripremama.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

sri jun 22, 2016 5:07 pm

Znaci na Kupresu ce se produziti mozda jos 1-2 nova igraca i to je zavrseno ? Onda odraditi ostatak priprema, tu je i put za Sloveniju gdje cemo evenutalno znati prvih 11..

Za 35. dana pocinje prvesnstvo. :zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1921.ba
Kontakt:

sri jun 22, 2016 5:08 pm

24 tekme u prosloj sezoni bevab, oporavljen od povrede i spreman za Zelju, 2 god ugovora
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 22, 2016 5:11 pm

Bevab je po mom misljenju pravo dobar igrac. Povreda ga je usporila u razvoju, ali prosle sezone je odigrao sasvim dobro. Ima 23 godine, veliki plus je i to. Bevab lici na Jordi Albu :ganja: , sicusan, brz.

Dobrodosao Dino i sretno. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sri jun 22, 2016 5:12 pm

He moj miske pored Mirse živog ti ćenana zvao :D

Mirso ko je sljedeći

Jaozinho22

sri jun 22, 2016 5:13 pm

Kajkut Sasa ili Nikolić Stevo :r
@Hurmasica :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Elegant
Kontakt:

sri jun 22, 2016 5:16 pm

Prvenstvo u BH Telekom Premijer ligi počinje 23. 07. 2016, a jesenji dio takmičenja završava 04. 12. 2016. godine. Početak drugog dijela takmičenja je 25. 02. 2017., a posljednje kolo je predviđeno za 27. 05. 2017. godine.
Najveci problem ce biti tereni, zavisno od toga kakva zima bude sa snijegom ili bez.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

sri jun 22, 2016 5:21 pm

Elegant je napisao/la:Znaci na Kupresu ce se produziti mozda jos 1-2 nova igraca i to je zavrseno ? Onda odraditi ostatak priprema, tu je i put za Sloveniju gdje cemo evenutalno znati prvih 11..

NEJMA PRVIH 11!!! EVENTUALNO PRVIH 18 ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri jun 22, 2016 5:22 pm

Model1964 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Znaci na Kupresu ce se produziti mozda jos 1-2 nova igraca i to je zavrseno ? Onda odraditi ostatak priprema, tu je i put za Sloveniju gdje cemo evenutalno znati prvih 11..

NEJMA PRVIH 11!!! EVENTUALNO PRVIH 18 ;)
:palacgore:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

addyno1
Kontakt:

sri jun 22, 2016 5:23 pm

Krips je napisao/la:Glupost što su otjerali omladince. Pa Midžić je bolji igrač od Lazića al eto. U komšije je trava zelenija.
doveli mi jesica br.2

JoseMourinho
Kontakt:

sri jun 22, 2016 5:25 pm

Ma ja sam još u soku za dadu da se tako lahko otjero :( :(

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 22, 2016 5:27 pm

addyno1 je napisao/la:
Krips je napisao/la:Glupost što su otjerali omladince. Pa Midžić je bolji igrač od Lazića al eto. U komšije je trava zelenija.
doveli mi jesica br.2
Hajmo prvo da vidimo jesmo li pa da onda tako pricamo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Whisperer

sri jun 22, 2016 5:28 pm

Leon_Professional je napisao/la:Bevab je po mom misljenju pravo dobar igrac. Povreda ga je usporila u razvoju, ali prosle sezone je odigrao sasvim dobro. Ima 23 godine, veliki plus je i to. Bevab lici na Jordi Albu :ganja: , sicusan, brz.

Dobrodosao Dino i sretno. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
nisam ni za Subica lagao kako neki pricaju, vec sam iznio ono sto sam cuo da su ga nasi kontaktirali.. a poslije je i sam Subic rekao da ima kontakt od Zelje :)

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava