Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 9:05 pm

Sretno novom treneru, pored ovakvih navijača nema se čemu dobrom nadati.

Kospicar
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:05 pm

Sretno!
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:06 pm

svi treneri rade za platu. a mislim, ima li ideju šta ga čeka da dođe do nje? :D
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:07 pm

zna. ali prst u uho. ko i slavko. samo nek se ne puca. da je što duže ostati.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 9:09 pm

ChWilla je napisao/la:svi treneri rade za platu. a mislim, ima li ideju šta ga čeka da dođe do nje? :D
Ne cekaju ga puno ljepsi hvalospjevi od onih u kojima je uzivao dok je radio kao sef u21 srbije, bar sudeci po ovim komentarima..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

bianco blu
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:10 pm

BHDragons je napisao/la:
pon jun 04, 2018 8:59 pm
Nema gorih ljudi od nas, ukratko...
itekako ima. Navijači Arsenala tjerali Wengera, čovjeka koji je stvorio današnji Arsenal ...

voltron30
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:11 pm

Ljudi, mi kad budemo mogli davati 50 000 KM mjesecnu platu treneru, tada i mozemo kenjat i traziti bolja imena. A moci cemo jednog dana, kada se zavrsi infrastruktura i taj novac usmjeri u sportski segment. Do tada, ostaju nam Kostici, Petrovici, Adzemi i Krcmarevici. S tim sto s ovim zadnjim jos ne znamo na cemu smo. Dajmo covjeku priliku jbg. Valjda smo nekakvi navijaci (jos).

ChWilla
Kontakt:

da leone, ako gledaš samo kodrin CV došao bi do istih zaključaka. ako hoće neko da šilji, mogao bi reći i gore, 51 godinu sprcao, a dva seniorska angažmana gdje nije završio sezonu, plus dvije utakmice u reprezentaciji. ja sam svejedno istog mišljenja, da je on po fudbalskom znanju bio vrh nekih realnih rješenja. a šta znači realnih...ja sam se zijanio da on hoće i sa reprezentacijom da priča uopšte, i za mnogo veću platu od naše, šta je doživio jednom kod njih, a drugi put kod komšija. opet, u ovoj klimi bi preopasno prijetilo da mu se desi upravo sve isto kao kod komšija. i prijetiće i svakom drugom osim amara, a koji sada nije opcija.

fcz
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:12 pm

Da malo razbijemo ovu depresiju oko trenera. :)
Spominjali smo prije par dana ovu utakmicu pa evo jedan snimak iz moje arhive.

phpBB [video]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 9:13 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pon jun 04, 2018 9:00 pm
cikazubo je napisao/la:-Trener mlade fudbalske reprezentacije Srbije (nadam se ne još dugo). Uništio jednu od najtalentovanijih generacija koje smo imali poslednjih godina, svojom ludačkom taktikom, igranjem bez napadača i traženje igrača ispucavanjem dugih lopti koje su išle na metar i žilet visokog Sulejmanija. Ipak treba napomenuti i dobre stvari koje je uradio, npr kada je uoči meča sa Švedskom u svlačionici ostavio nacrte formacije i strategije koje će primeniti u meču sa njima. Neku su pomislili da je tako hteo da ih zbuni davajući im pogrešne informacije jer ipak niko nije tako glup da ostavi taktiku na videlo protivniku...

-meni se svidja njegovo prezime....volo bi da se tako i ja prezivam...mada bi moglo i kafanacevic

-Svaka cast za def sve si lepo rekao... trener nije normalan... a kad vec spominjete prezime verovatno i visi stalno po krcmama...izgubio sam zivce veceras covece zbog debila...

-Možda jeste jedna od najtalentovanijih generacija, ali na prvenstvu su kvalitet dokazali samo Kačar i Lola Smiljanić. Strategiju nisam primetio ni na jednoj od utakmica. Da nije Krčmarević te papire zaboravio u Srbiji?

-E jbg sad, ispade on kriv sto ne zna nista o fudbalu, a ne oni koji su ga stavili tu?
-
Strasni komplimenti :D

Bas za podrzati od starta..

@Storme ti si na nekim drogama ocigledno :D Mehremica bi trebali gledati kao najboljeg beka samo sto je clan naseg kluba. Luda logika. Daj broj dilera u pp..

Ti si na drogama, i nema potrebe da se vrijedjamo. Gdje sam ja napisao ista za Mehremica? Mislim da si fulio i to debelo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

bianco blu
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:14 pm

auuu pa ovaj Krčmarević ima definiciju na Vukajliji ...
pa koga smo mi doveli ... nestvarno

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:15 pm

ni na drogama, ni u bijelim sobama.. do sad :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

black64
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:15 pm

Po meni Krcmarevic je solidan izbor.
Sa slabijim timovima je osvajao više bodova nego li Stojanovic sa jacim timovima. Nadam se da ce vas sve razuvjeriti i da ce se dokazati kao dobar izbor.
A ovi što govore da nece dolaziti na Grbavicu, nek se zapitaju kakvi su oni navijaci i sa takvim stavom imaju li uopste pravo da kritikuju.
VOLIM TE ŽELJO !

BlueSide
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:16 pm

ChWilla je napisao/la:
pon jun 04, 2018 9:03 pm
ali mene fakat ljudski zanima, ne kao navijača...zna li on na šta dolazi? :D

ne bukvalno, ne u floskulama, dolazim u najveći tim u bosni i hercegovini, polufinale kupa uefa, osim, ribar, grbavica, nego zna li u kakvu situaciju dolazi? pita li se recimo, što ovaj moj prethodnik ide a uzeo je kup?

1) potpuno
2) otprilike
3) malo
4) nimalo

:D
ako je pod 1 onda je mazohizam u pitanju :D
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

dell21
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:16 pm

Ovaj ima 10 000 mjesečno 120 000 godišnje. Ostali tražili duplo a neki vise. Mi te pare nemamo .

ChWilla
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:17 pm

voltron30 je napisao/la:
Ljudi, mi kad budemo mogli davati 50 000 KM mjesecnu platu treneru, tada i mozemo kenjat i traziti bolja imena. A moci cemo jednog dana, kada se zavrsi infrastruktura i taj novac usmjeri u sportski segment. Do tada, ostaju nam Kostici, Petrovici, Adzemi i Krcmarevici. S tim sto s ovim zadnjim jos ne znamo na cemu smo. Dajmo covjeku priliku jbg. Valjda smo nekakvi navijaci (jos).
ma nećemo ni tad samo zbog toga. za to treba puno više. travnjak se radi, šta god savez tepao sebi, sredstvima uefe odobrenim jer smo im mi "perspektivni". a perspektivni smo zbog ranijeg rada na infrastrukturi vlastitim sredstvima. što je naravno zasluga uprave. ali gledati to na način da bismo sad imali i 20, a ne 50 hiljada da damo treneru da ne radimo travnjak je naprosto činjenično pogrešno.

1921.ba
Kontakt:

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:18 pm

ChWilla je napisao/la:
da leone, ako gledaš samo kodrin CV došao bi do istih zaključaka. ako hoće neko da šilji, mogao bi reći i gore, 51 godinu sprcao, a dva seniorska angažmana gdje nije završio sezonu, plus dvije utakmice u reprezentaciji. ja sam svejedno istog mišljenja, da je on po fudbalskom znanju bio vrh nekih realnih rješenja. a šta znači realnih...ja sam se zijanio da on hoće i sa reprezentacijom da priča uopšte, i za mnogo veću platu od naše, šta je doživio jednom kod njih, a drugi put kod komšija. opet, u ovoj klimi bi preopasno prijetilo da mu se desi upravo sve isto kao kod komšija. i prijetiće i svakom drugom osim amara, a koji sada nije opcija.
Bas tako.

Nama jedini spas je da izvalis onoliko kolko su trazili ovi treneri koji su nesto osvajali u karijeri.
Ali sad te pare nemamo.
Da li smo se trebali zaduzivati, probijati budzete samo da smirimo navijace. Ne znam, nisam pametan.
Ali ovakvi su nam realnost i ovakvi su u ligi, nisu bolji sigurno.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:19 pm

@storme halali haha. Ipak je gavran napisao te teze..

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon jun 04, 2018 9:20 pm

1921.ba je napisao/la:
Evo šta kaže manager :D

https://sortitoutsi.net/football-manage ... krcmarevic
Dobar "Head of youth development"
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava