Ne cekaju ga puno ljepsi hvalospjevi od onih u kojima je uzivao dok je radio kao sef u21 srbije, bar sudeci po ovim komentarima..ChWilla je napisao/la:svi treneri rade za platu. a mislim, ima li ideju šta ga čeka da dođe do nje?
Ti si na drogama, i nema potrebe da se vrijedjamo. Gdje sam ja napisao ista za Mehremica? Mislim da si fulio i to debelo.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:00 pmStrasni komplimenticikazubo je napisao/la:-Trener mlade fudbalske reprezentacije Srbije (nadam se ne još dugo). Uništio jednu od najtalentovanijih generacija koje smo imali poslednjih godina, svojom ludačkom taktikom, igranjem bez napadača i traženje igrača ispucavanjem dugih lopti koje su išle na metar i žilet visokog Sulejmanija. Ipak treba napomenuti i dobre stvari koje je uradio, npr kada je uoči meča sa Švedskom u svlačionici ostavio nacrte formacije i strategije koje će primeniti u meču sa njima. Neku su pomislili da je tako hteo da ih zbuni davajući im pogrešne informacije jer ipak niko nije tako glup da ostavi taktiku na videlo protivniku...
-meni se svidja njegovo prezime....volo bi da se tako i ja prezivam...mada bi moglo i kafanacevic
-Svaka cast za def sve si lepo rekao... trener nije normalan... a kad vec spominjete prezime verovatno i visi stalno po krcmama...izgubio sam zivce veceras covece zbog debila...
-Možda jeste jedna od najtalentovanijih generacija, ali na prvenstvu su kvalitet dokazali samo Kačar i Lola Smiljanić. Strategiju nisam primetio ni na jednoj od utakmica. Da nije Krčmarević te papire zaboravio u Srbiji?
-E jbg sad, ispade on kriv sto ne zna nista o fudbalu, a ne oni koji su ga stavili tu?
-
Bas za podrzati od starta..
@Storme ti si na nekim drogama ociglednoMehremica bi trebali gledati kao najboljeg beka samo sto je clan naseg kluba. Luda logika. Daj broj dilera u pp..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
ako je pod 1 onda je mazohizam u pitanjuChWilla je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:03 pmali mene fakat ljudski zanima, ne kao navijača...zna li on na šta dolazi?
ne bukvalno, ne u floskulama, dolazim u najveći tim u bosni i hercegovini, polufinale kupa uefa, osim, ribar, grbavica, nego zna li u kakvu situaciju dolazi? pita li se recimo, što ovaj moj prethodnik ide a uzeo je kup?
1) potpuno
2) otprilike
3) malo
4) nimalo
![]()
ma nećemo ni tad samo zbog toga. za to treba puno više. travnjak se radi, šta god savez tepao sebi, sredstvima uefe odobrenim jer smo im mi "perspektivni". a perspektivni smo zbog ranijeg rada na infrastrukturi vlastitim sredstvima. što je naravno zasluga uprave. ali gledati to na način da bismo sad imali i 20, a ne 50 hiljada da damo treneru da ne radimo travnjak je naprosto činjenično pogrešno.voltron30 je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:11 pmLjudi, mi kad budemo mogli davati 50 000 KM mjesecnu platu treneru, tada i mozemo kenjat i traziti bolja imena. A moci cemo jednog dana, kada se zavrsi infrastruktura i taj novac usmjeri u sportski segment. Do tada, ostaju nam Kostici, Petrovici, Adzemi i Krcmarevici. S tim sto s ovim zadnjim jos ne znamo na cemu smo. Dajmo covjeku priliku jbg. Valjda smo nekakvi navijaci (jos).
Bas tako.ChWilla je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:11 pmda leone, ako gledaš samo kodrin CV došao bi do istih zaključaka. ako hoće neko da šilji, mogao bi reći i gore, 51 godinu sprcao, a dva seniorska angažmana gdje nije završio sezonu, plus dvije utakmice u reprezentaciji. ja sam svejedno istog mišljenja, da je on po fudbalskom znanju bio vrh nekih realnih rješenja. a šta znači realnih...ja sam se zijanio da on hoće i sa reprezentacijom da priča uopšte, i za mnogo veću platu od naše, šta je doživio jednom kod njih, a drugi put kod komšija. opet, u ovoj klimi bi preopasno prijetilo da mu se desi upravo sve isto kao kod komšija. i prijetiće i svakom drugom osim amara, a koji sada nije opcija.
Dobar "Head of youth development"1921.ba je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 9:17 pmEvo šta kaže manager
https://sortitoutsi.net/football-manage ... krcmarevic