storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:07 pm
Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:03 pm
storm_raider je napisao/la: ↑pon jun 04, 2018 7:01 pm
Ne shvatam zasto mene pitas moj PP.
Necu popljuvati nikoga dok ga ne vidim na terenu, a mogli bismo i svi tako. Ne, hajmo preventivno pljucnuti u pravcu Zelje, za onih 10 km sto 2 puta mjesecno dajemo.
Uostalom, vidjecemo je li trener. Ne znam nista.
nedavno mi reče da Željo nikad bolje nije stajao na glasu.
ja ti rekoh kao firma zasigurno.
ali kao sportski kolektiv dno smo dotakli.
je li ti ovo dovoljan dokaz?
uprava napolje!
Osvojiti Kup, zavrsiti drugi, i to znaci da smo dotakli dno? Mnogo bi tako da dotaknu dno.
Meni je samo dovoljan dokaz da si jedva cekao da "tjeras Upravu preko foruma". Zeljo nije nikada bolje stajao na glasu kao kolektiv, kada su poslovanja u pitanju. Ne znam koliko imas godina, ali prije 10 godina smo dotakli dno. Ne znam sjecas li se toga.
osvojiti kup, a propustiti prvenstvo, pazi gdje i na papiru i stvarno imaš jači sastav od konkurencije, drugu godinu za redom je katastrofa.
ali ne govorim o tome. govorim o pričama Želje pri privođenju igrača i trenera. po kojim je referencama ovaj gospodin ijednog konkurenta mogao pobijediti? jednostavno. nije je imao. niko ne želi da radi ovde. i pored svih uslova, pored svih redovnih plata, novog istoka, prepravljenog juga sjevera i zapada, novog terena. a znaš ko će doći? isti oni vranješi, bekrići, jahići. plata sigurna za mizeran učinak. kapitalci po naški.
osamdeset osmi trener, igrača nema broja.
o čemu mi pričamo?
da likujem upravu jer mi se ne sviđa što su nam dovukli gs-a, milion malih sponzora ili što nam ruševinu pretvaraju u ljepoticu? ne.
nego što ovo više nema smisla.
glavni i jedini su krivci.
a vi slijepo vjerujte u bolje sutra.