Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ako Ado ostane onda se pripremite da gledate istu igru odnosno neigru. Ako ce vec ostati nek mu dodaju Odu i Dinu u strucno stab i bice to bolje u narednoj sezoni.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.
vozdra ba više
ja olakšanja
hajd sad bum admir smajić i da poginem
ne do Bog
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.
Došlo je vrijeme da neko drugi bude Admir, 'mjesto Admira
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"
Mene tek sada strah. Ado, hvala ti za ovaj trofej, al' jarane, nije za tebe trenerski posao na višem nivou. A sada spektakl, imam osjećaj da će biti ili pukovnik ili pokojnik. Molim te Bože, samo NE Admir Smajić!!!
Nadam se da smo vec rijesili poziciju trenera i da necemo cekat zadnji dan
Omer Joldic, pomocnik Zeric, sportski direktor Alihodzic
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"