Tare1921 je napisao/la: ↑ned jun 03, 2018 9:52 pm
Kospicar je napisao/la: ↑ned jun 03, 2018 9:45 pm
Izgleda da je vama Zrinjski ogroman komplex sto se tice nase lige, oni da osvoje jos 15, zaredom, nece ni bit ni upola institucije i Klub kao mi.
Ne nama (citaj subjektivcima) vec drugim klubovima, u nasoj ligi, u regionu i sire.
Titula ce bit, bitno je da se dizemo kao Klub.
Kad krenes da radis od temelja kucu, doce na red krov, a kad hoces odma krov, na neku skalameriju, pada krov kad-tad.
Zeljeznicar prije svega.
Ma ja ba nikad oni nece imat ovakve navijace kao mi i nikad oni nece imat svoj Stadion. Kakvi su to navijaci koji su prije 20 godina navijali za drugi klub i kleli se u njega i bas zbog toga je vazno da ih ove sezone razvalimo i da za*ebemo i njih i sudije i citav savez koji njima stima titulu. Treba ovo odraditi kao sto sam ja rekao platimo sudija da ih snimi kako kupuju tekmu i dadnemo Sipi i UEFI i to bi bila kazna 5 godina bez evrope a savez bi morao da ih vrati u kantonalnu.
Kakve ti gluposti pises majko mila...Cuj da platis SUDIJI KOJI RADI ZA SAVEZ I STIMA ZA ZRINJSKI PO NAREDBI TOG ISTOG SAVEZA....
NIKOG I NISTA NE TREBA PLATITI OSIM IGRACA!
Jesi li odabrao tako Zeljeznicare? Jesi! Guraj tako!
Ovako ce biti sve dok je ovaj savez. Orijentisan prema braci Rvatima i to je to, mozda kad se promjeni bude orijentisan prema Bosnjacima ili cak prema Srbima pa nove Modrice i Leotari (citaj Krupa budu prvaci)
Mi kao klub tu nista ne mozemo i ne smijemo raditi, nego napravi sto bolju situaciju, u evropi nam dokazi da nismo losi i svi cemo biti zadovoljni. Sto se mene tice kad bi kojim cudom dogurali do play offa europa lige, titula halal....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!
Zeljeznicar za zivot cijeli!