Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tare1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 03, 2018 9:52 pm

Kospicar je napisao/la:
ned jun 03, 2018 9:45 pm
Izgleda da je vama Zrinjski ogroman komplex sto se tice nase lige, oni da osvoje jos 15, zaredom, nece ni bit ni upola institucije i Klub kao mi.
Ne nama (citaj subjektivcima) vec drugim klubovima, u nasoj ligi, u regionu i sire.

Titula ce bit, bitno je da se dizemo kao Klub.
Kad krenes da radis od temelja kucu, doce na red krov, a kad hoces odma krov, na neku skalameriju, pada krov kad-tad.

Zeljeznicar prije svega.
Ma ja ba nikad oni nece imat ovakve navijace kao mi i nikad oni nece imat svoj Stadion. Kakvi su to navijaci koji su prije 20 godina navijali za drugi klub i kleli se u njega i bas zbog toga je vazno da ih ove sezone razvalimo i da za*ebemo i njih i sudije i citav savez koji njima stima titulu. Treba ovo odraditi kao sto sam ja rekao platimo sudija da ih snimi kako kupuju tekmu i dadnemo Sipi i UEFI i to bi bila kazna 5 godina bez evrope a savez bi morao da ih vrati u kantonalnu.

Tare1921

ned jun 03, 2018 9:59 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned jun 03, 2018 9:30 pm
Tare1921 je napisao/la:
ned jun 03, 2018 9:29 pm
Cuj nas mentalitet, pa valjda njihov mentalitet. Kod nas kad bi mi trebali bodove niko nam nebi dao eto HSK Torpedo prosle godine pa Sloboda i Celik bi se prije ugasili nego da nama dadnu bod a sad nam dolazi novi dusman hamin sin.
Upravo tako...samo se sjeti Zenice i belaja.
Kad se sjetim tih kompleksasa hahahha to sam ocekivao od robijasa ali od simpatizera i starijih ljudi ne. Oni se nesto bune i gadjaju Mulalica a njima sudija pomagao i svirao za njih jos nam cist gol ponisti supak.

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:22 pm
Pa prije se ti neki tzv. Nasi klubovi naguze njima...sjecate li se Travnika? Mi odemo dole primimo 2 hladno i plus prebiju te na terenu. Ode Siroki dole do poluvremena 0:2
Goražde cijelo plavo-bijelo :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 03, 2018 10:04 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:
Pa prije se ti neki tzv. Nasi klubovi naguze njima...sjecate li se Travnika? Mi odemo dole primimo 2 hladno i plus prebiju te na terenu. Ode Siroki dole do poluvremena 0:2
Drug pazi nemam ja nista protiv Gorazda cak sta vise. Ne ulazim u to sada da li bi Posusje dalo Zrinjskom ili bi nama Gorazde.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned jun 03, 2018 10:07 pm

ned jun 03, 2018 10:04 pm
SirAlexFerguson je napisao/la:
Drug pazi nemam ja nista protiv Gorazda cak sta vise. Ne ulazim u to sada da li bi Posusje dalo Zrinjskom ili bi nama Gorazde.
Ovaj Željo sve ce ....
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Eric Cantona
Kontakt:

ned jun 03, 2018 10:33 pm

sajo10
Kontakt:

ned jun 03, 2018 10:39 pm

Eric Cantona je napisao/la:
ned jun 03, 2018 10:33 pm
http://hehe.ba/adzema-zele-dva-kluba-iz ... -lige-bih/
Evo Adžema traže 2 kluba...
Zeljeznicar U19 i Zeljeznicar U17...

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 03, 2018 11:05 pm

I ja sam se bio trznuo kad sam usao na portal i ono sa strane pise Adzema traze dva kluba :ganja:

Doa1996

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 03, 2018 11:09 pm

Leon_Professional je napisao/la:I ja sam se bio trznuo kad sam usao na portal i ono sa strane pise Adzema traze dva kluba :ganja:
jel te to strah da nas ne napusti ? 🤣

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 03, 2018 11:30 pm

Doa1996 je napisao/la:
ned jun 03, 2018 11:09 pm
Leon_Professional je napisao/la:I ja sam se bio trznuo kad sam usao na portal i ono sa strane pise Adzema traze dva kluba :ganja:
jel te to strah da nas ne napusti ? 🤣

Aha. Smirivali me pola sata dok nisu rekli da nije to taj Adzem. :ganja:

LARSSON
Kontakt:

ned jun 03, 2018 11:32 pm

Edis Mulalic 1921

pon jun 04, 2018 12:05 am

Sta se ima iko ikome naguzivat.Mi dvije godine bez klizeceg igramo tekme za titulu.Nema nijedan 1 % krivca i alibija za nase jajare.
Hej duso ko nam braniiiiiii....
Modus vivendi !

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 04, 2018 12:12 am

Priroda nam uvijek daje. Dan i noć se smijenjuju, kao i godišnja doba. U životu imaš dane kada si gore i kada si dole, ali onaj naredni period, bio dobar ili loš, uvijek dolazi. Njutnu je jabuka morala pasti na glavu da bi došao do zaključka o gravitaciji. Van Gogh je tokom života prodao tek jednu sliku. Mozzart je s 5 bio genije, a otišao je s 35 sa ovog svijeta. Neki kažu siromašan. Teslu su pratili i dan i noć, te na kraju uzeli sve radove iz sobe za samo par sati. Mogao bih ih još nabrajati koliko ti duša hoće. Šta im je zajedničko? Jedna riječ. Genij. Neshvatljiv pojam shvatanja života i stvari van svakog okvira društva i okoline. Ono nešto. Mogu da vide unaprijed, da urade ono što niko nikad nije uradio, porede ih i povezuju sa vanzemaljskim faktorima. Mada, mnogi od njih za života nisu bili shvaćeni. Bili su boemi. Usamljeni. Siromašni. Često necijenjeni. Možda nekad i omraženi. Ali uvijek poštovani. A ima ih i u fudbalu, nogometu, najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu i još više od toga. Jedan se rodio tokom II svjetskog rata, od oca brava u željeznici, te majke domaćice i aktivistice u Crvenom Križu (za šta je dobila najprestižniju nagradu grada Sarajeva, onu šestoaprilsku). Radnička porodica reklo bi se. A on genije. I to za matematiku, haman da je do profesora dogurao. Vuklo ga kažu na drugu stranu, na onaj zeleni tepih. I baš na njemu zaradi nadimak po još jednom geniju - Štrausu. A znaš li zašto? Prije ti nije bilo ovih multiprenosa i instant rezultata, već radijski prenos pa sjedi zatvori oči i zamišljaj situacije koje se opisuju. A jednom ti komentator veli, “dok Strauss izgubi loptu, poslušajte muziku iz našeg studija”. I kud ćeš boljeg opisa, klasična muzika u glavi dok on ima loptu u nogama. A klasiku voli onaj ko razumije. I moglo bi se napisati bar nekoliko knjiga, snimiti film holivudske produkcije da što vjerodostojnije prikaže djelić svega iz takvog života. Kad Jugu odvede do četvrtfinala SP. Il’ da samo zamisliš petlju kad pred punim Beogradim ’92 godine napušta klupu Partizana. Il’ kad uvodi anonimni Sturm u respektabilno društvo klubova Lige prvaka. Il’ kad u Japanu izdaju knjigu sa njegovim citatima u višemilionskim tiražima. Il’ kad Želju odvede do polufinala Kupa UEFA i nesretnog Čuhajia. Neke stvari u životu ne možeš naučiti, moraš se sa njima rodit. Neke stvari novac ne može kupit, al’ to obično nisu stvari. Neke ljude ne možeš opisati, shvatiti ili razumjeti. To dođe vremenom, godinama, nekad i decenijama. Jer, Ivan Ivica Švabo Štrauss Osim.
slika

Izvor: Korner - Fudbalski magazin
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

MrkiMedo
Kontakt:

pon jun 04, 2018 12:42 am

''Zamisli nama sportskog direktora pusti stanica dovede mehremica gurne nam nakvog hadzica navodno iz istre vranjesa nam nakaci na kasiku i dovede nam modica navodno je fudbaler i na kraju ode kao zbog navijaca''
Stanicevi haveri ne odustaju, a dok je ovakvog razmisljanja i sirenja ovakve propagande sve je manje raje na jugu. I da, isti ovaj je o Vranjesu kacio statuse svakodnevno, ali hajde. Teska smo mi sorta, samo sudnji dan je spas

cikazubo
Kontakt:

pon jun 04, 2018 12:49 am

MrkiMedo je napisao/la:
''Zamisli nama sportskog direktora pusti stanica dovede mehremica gurne nam nakvog hadzica navodno iz istre vranjesa nam nakaci na kasiku i dovede nam modica navodno je fudbaler i na kraju ode kao zbog navijaca''
Stanicevi haveri ne odustaju, a dok je ovakvog razmisljanja i sirenja ovakve propagande sve je manje raje na jugu. I da, isti ovaj je o Vranjesu kacio statuse svakodnevno, ali hajde. Teska smo mi sorta, samo sudnji dan je spas
Momak pravi sportista, zna znanje pa moze i da komentarise. :D
Mnogi su svrsavali na Vranjesa, a danas ga isti pljuju.
A jedina istina je da je covjek pogresno koristen, to i dijete s osnovnim fudbalskim obrazovanjem vidi i zna.
Ko je u njihovom svijetu SD, uprava, predsjednik ?
Ko god da je losiji je od ovih u FK, tribina je smijesna ove sezone bila s izuzetkom kada su se pozivale starije ekipe da ih pocaste prisustvom.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon jun 04, 2018 12:55 am, ukupno mijenjano 1 put.

Doa1996

pon jun 04, 2018 12:52 am

MrkiMedo je napisao/la:''Zamisli nama sportskog direktora pusti stanica dovede mehremica gurne nam nakvog hadzica navodno iz istre vranjesa nam nakaci na kasiku i dovede nam modica navodno je fudbaler i na kraju ode kao zbog navijaca''
Sta to fali Hadzicu, momku koji nije ni dobio pravu priliku, kakvu pravu nije dobio nikakvu priliku? nije mi jasno po cemu sudis i ti i ostali, sta nije se pokazao za vrijeme koje je proveo na terenu, za to vrijeme se ne bi pokazao ni celavi Ronaldo u najboljim danima.
Sta je problem s Vranjesom? sta on to treba da uradi da bi ti rekao "vau", covjek je defanzivni vezni i radi sve zadatke koje treba takav igrac da radi, radi za ekipu, nije covjek od poteza. Sta to fali Modicu, koji se stavlja u isti kontekst sa Hadzicem?!Sta je on mogao pokazati?
ma dajte molim vas, valja li vama iko? bocemo li navijati, hocemo li ikad reci bravo? hocemo li reci? ili cemo samo pljuvati? hocete napredak a pljujete sve sto se uradi, ne valja vam misimovic, ne valja vam sportski direktor jedan, drugi, treci, ne valja vam trener(to ne valja ni meni, haha), dajte molim vas

MrkiMedo
Kontakt:

pon jun 04, 2018 12:55 am

Doa1996 je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:''Zamisli nama sportskog direktora pusti stanica dovede mehremica gurne nam nakvog hadzica navodno iz istre vranjesa nam nakaci na kasiku i dovede nam modica navodno je fudbaler i na kraju ode kao zbog navijaca''
Sta to fali Hadzicu, momku koji nije ni dobio pravu priliku, kakvu pravu nije dobio nikakvu priliku? nije mi jasno po cemu sudis i ti i ostali, sta nije se pokazao za vrijeme koje je proveo na terenu, za to vrijeme se ne bi pokazao ni celavi Ronaldo u najboljim danima.
Sta je problem s Vranjesom? sta on to treba da uradi da bi ti rekao "vau", covjek je defanzivni vezni i radi sve zadatke koje treba takav igrac da radi, radi za ekipu, nije covjek od poteza. Sta to fali Modicu, koji se stavlja u isti kontekst sa Hadzicem?!Sta je on mogao pokazati?
ma dajte molim vas, valja li vama iko? bocemo li navijati, hocemo li ikad reci bravo? hocemo li reci? ili cemo samo pljuvati? hocete napredak a pljujete sve sto se uradi, ne valja vam misimovic, ne valja vam sportski direktor jedan, drugi, treci, ne valja vam trener(to ne valja ni meni, haha), dajte molim vas

Joj jesi agresivan :D Vidis navodne znake, samo sam citirao momka koji je ovo napisao.
Al poentu si dobro ubo. Ja sam misljenja da Hadzic moze puno vise pruziti jer redovno pratim HNL i znam kako je u Istri igrao. Vranjesa smo prelose koristili i to je to, ubili smo i njega i ostatak ekipe sa njegovim forsiranjem. Mehremic i ostali igraci su najmanji problem, samo se trazi razlog da se malo pljucne i to je tako. Takva sorta ljudi i nista drugo

Doa1996

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 04, 2018 12:58 am

MrkiMedo je napisao/la:
Doa1996 je napisao/la:

Joj jesi agresivan :D Vidis navodne znake, samo sam citirao momka koji je ovo napisao.
Al poentu si dobro ubo. Ja sam misljenja da Hadzic moze puno vise pruziti jer redovno pratim HNL i znam kako je u Istri igrao. Vranjesa smo prelose koristili i to je to, ubili smo i njega i ostatak ekipe sa njegovim forsiranjem. Mehremic i ostali igraci su najmanji problem, samo se trazi razlog da se malo pljucne i to je tako. Takva sorta ljudi i nista drugo
haha, nije agresivnost, samo me potegnu te price za jezik, sve jedna te ista prica poslije svakog prelaznog roka i svakog dovedenog igraca, niko ama bas niko nama ne valja, ne znam igraca kojeg nikad niko nije popljuvao.

fcz
Kontakt:

pon jun 04, 2018 1:02 am

MrkiMedo je napisao/la:
Tipican primjer naseg nazadnog mahalskog "'ta je ba dedem' svijum'" stanja uma zbog kojeg smo ovako nesredjeno i nazadno drustvo.

Ne ti Mrki, nego ovaj citirani, znam da ti samo citas vijest. :)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

amar92
Kontakt:

pon jun 04, 2018 1:25 am

Samo se sjetite koliko se pljuvao Jovan, puno vise nego Vranjes, a eto na istoj su poziciji. Sad kad se nije sigurno hoce li Jovan igrati kod nas u iducoj sezoni, isti ti koji su ga pljuvali pisu “bitniji nam je ostanak Jovana od bilo kojeg pojacanja”. U modi je pljuvati, i tako je najlakse. Takva smo nacina, negativa vlada i to ne samo u nogometu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava