MrkiMedo je napisao/la:''Zamisli nama sportskog direktora pusti stanica dovede mehremica gurne nam nakvog hadzica navodno iz istre vranjesa nam nakaci na kasiku i dovede nam modica navodno je fudbaler i na kraju ode kao zbog navijaca''
Stanicevi haveri ne odustaju, a dok je ovakvog razmisljanja i sirenja ovakve propagande sve je manje raje na jugu. I da, isti ovaj je o Vranjesu kacio statuse svakodnevno, ali hajde. Teska smo mi sorta, samo sudnji dan je spas
Sta to fali Hadzicu, momku koji nije ni dobio pravu priliku, kakvu pravu nije dobio nikakvu priliku? nije mi jasno po cemu sudis i ti i ostali, sta nije se pokazao za vrijeme koje je proveo na terenu, za to vrijeme se ne bi pokazao ni celavi Ronaldo u najboljim danima.
Sta je problem s Vranjesom? sta on to treba da uradi da bi ti rekao "vau", covjek je defanzivni vezni i radi sve zadatke koje treba takav igrac da radi, radi za ekipu, nije covjek od poteza. Sta to fali Modicu, koji se stavlja u isti kontekst sa Hadzicem?!Sta je on mogao pokazati?
ma dajte molim vas, valja li vama iko? bocemo li navijati, hocemo li ikad reci bravo? hocemo li reci? ili cemo samo pljuvati? hocete napredak a pljujete sve sto se uradi, ne valja vam misimovic, ne valja vam sportski direktor jedan, drugi, treci, ne valja vam trener(to ne valja ni meni, haha), dajte molim vas
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk