Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 03, 2018 8:18 pm

ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tare1921

ned jun 03, 2018 8:29 pm

BlueSide je 100% u nasoj ligi nas svi mrze valjda radi kompleksa i jedva cekaju da tako nesto uradimo da bi nas tuzili i mi bi zavrsili kao Juventus. Zrinjski, Siroki, Krupa itd oni smiju ali mi ne to je cinjenica. A gledajuci sa moralne strane to nije OK raditi i nije to nas Zeljeznicar kako ga mi znamo ali treba nesto poduzet da se stane u kraj tome u Ligi. Eto hajmo platiti jednog sudiju koji ce ono raditi sto je Dejan Bandovic uradio kad se sastao sa nekim ljudima iz Methallega iz jajca i snimio razgovor, to bi mi mogli jos bolje uraditi sa kamerama.

ChWilla
Kontakt:

ned jun 03, 2018 8:31 pm

dok god je senad glavni toga neće biti, sviđalo se nekome ili ne. ali, i da danas neko njemu transplantira neki drugi mozak i da promijeni mišljenje, sad bi to bilo skopčano s velikim teškoćama i morala bi se dobra "reorganizacija" napraviti da to uopšte bude moguće. on tebe otvoreno pita hoćemo l' završavati, kao da smo tinejdžeri koji se tale za džoint. a da si ti rekao hoćemo - tu bi ti bio kraj.

ali ako, ako se uspije istrajati na ovom kursu i svejedno napraviti sportski rezultat (što znači prvenstveno titulu i dobre evropske nastupe), dividende će biti mnogo, mnogo veće od naslova stečenih "završavanjem". to će utrti put za pravu dominaciju kluba i bez potrebe za sivom zonom.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 03, 2018 8:37 pm

ChWilla je napisao/la:
ned jun 03, 2018 8:12 pm
kao autor posta o pristajanju samo na najbolje... :D ja sam se više puta izričito izjasnio da bih pristao na rad u sivoj ili crnoj zoni, sve dok nema države i saveza koji će to htjeti i moći spriječiti, i napraviti istu ili bar približnu postavku šansi za sve. barem za zaštitu od najočiglednijih krađa i vađenja iz zjenica očiju kojima prisustvujemo...
ama o tome pričam.
dok je sve više većinski dio od 12.klubova podložan takvom radu, sve je teži put nama ići pravcem kojim mi hoćemo. nemamo ni novca, ni kvalitet u svim sverama da bi se borili protiv hobotnica koje su u svim sferama društva.
šampionima kapaju pare od uefe, savezu i državi to prija, ne talasa se skoro nikako, a koji je broj završenih utakmica ove sezone. sigurno je taj broj jednak četvrtini odigranih utakmica prvenstva.
nama toliko nije trebalo ni jučer ni danas. jer smo kvalitetom ispred njih. jučer nam je trebala jedna, danas dvije. u tom je suštinski problem.
kad zatreba uvijek ima krupa, bijeljina, gošk, sloboda, simin han, veliki Mušija.
ima i onih koji više vole gledati našu patnju nego svoj neuspijeh. komšije.
majke mi ostaju pravi samo čelik jer im gori pod nogama te eventualno široki.
a mi smo previše neozbiljan klub bez pravog kursa kojeg iz sezone u sezonu mijenjamo ne bi li došli do rezultata. dolazimo do katastrofe, jer svaku krećemo od neke nove nule.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 03, 2018 8:40 pm

vi ko da živite u švedskoj a ne ovde pa ne znate kako se kreću stvari.
bezveze lažemo sebe. u tome je problem.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ISB87
Kontakt:

ned jun 03, 2018 8:52 pm

krecu se tako da uvijek neko naje.be..
niko nije svemocan
MIRZA RASCIC

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 03, 2018 8:55 pm

Ako posteno osvojis titulu onda znaci da si jaci od drugih mozda i vise od tih 20%.
A ako si jaci od ostalih za toliko, onda su ti vece sanse da napravis rezultat u Evropi.
Ovako zavrsis nesto a ustvari si talasika. Biras laksi put. I kako onda sta ocekivati od takve ekipe u Evropi.
Jel to napredak? Jest malo sutra. Prividno si jak, a kad se jednom uvalis u to, vise se ne izlazi, a ukaljao si se.

A uzet ce se titula siguran sam. Evo sljedece sezone, samo ako budemo pametni kod izbora trenera.

igla
Kontakt:

ned jun 03, 2018 8:58 pm

Predstave su u pozoristu.

svraka
Kontakt:

ned jun 03, 2018 8:59 pm

Prethodnih godina se zalili na sudjenje u korist zrinjskog, pljujemo begica, beusa prolica i kompaniju. Mozda mi trebamo promijeniti to i boriti se,a ne govoriti samo ma sta ces ne mozes im nista. Miske ce dokazati da smo jaci. Imamo los mentalitet i ne vjerujemo u sebe. A ova uprava je hrabra i mnogo toga nam je dobrog donijela i donijet ce. Ne treba nam pomoc saveza i da se lize nasa uprava sa sudijama i daje pare na njih...kakvo ba stimanje

Ps. Imali ste neki dan primjer torice. Vidjeli da je njihov predsjednik sjedio sa nekimi saveza mislim da su u pitanju sudije. Sve je bilo na hajdukov racun. Posto torcida ima utjecaja i ima ih u nadzornom odboru odmah je podignuta hajka i sastanak je odrzan kako bi se smijenio. To ih mozda i kosta titule,od tada su samo poceli gubiti.

Uglavnom izabrali smo put kojim idemo i njemu trebamo biti dosljedni.
Forza 1921!

Oda majstore!

ChWilla
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:01 pm

sve su šanse ipak da su ti ljudi smijenjeni iz drugih razloga, a to iskorišćeno kao povod.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:09 pm

Sada gledam Posusje slavi titulu, i igraju dvomec sa Gorazde za ulazak u 1. Ligu FBiH. Volio bi vidjeti Posusje u premier ligi.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

sastrane

ned jun 03, 2018 9:17 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned jun 03, 2018 9:09 pm
Sada gledam Posusje slavi titulu, i igraju dvomec sa Gorazde za ulazak u 1. Ligu FBiH. Volio bi vidjeti Posusje u premier ligi.
Koga ? Novog brata Zrinjskom da mu se naguzuju za par hiljada eura.

cikazubo
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:18 pm

Pored Gorazda prizivat Posusje haha..

ChWilla
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:19 pm

svašta...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:22 pm

Pa prije se ti neki tzv. Nasi klubovi naguze njima...sjecate li se Travnika? Mi odemo dole primimo 2 hladno i plus prebiju te na terenu. Ode Siroki dole do poluvremena 0:2
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

sastrane

ned jun 03, 2018 9:24 pm

To je nas mentalitet. Da Zrinjski pocne tonuti gabele posusja capljine pizde su tu da daju ruke.

Tare1921

ned jun 03, 2018 9:29 pm

Cuj nas mentalitet, pa valjda njihov mentalitet. Kod nas kad bi mi trebali bodove niko nam nebi dao eto HSK Torpedo prosle godine pa Sloboda i Celik bi se prije ugasili nego da nama dadnu bod a sad nam dolazi novi dusman hamin sin.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:30 pm

Tare1921 je napisao/la:
ned jun 03, 2018 9:29 pm
Cuj nas mentalitet, pa valjda njihov mentalitet. Kod nas kad bi mi trebali bodove niko nam nebi dao eto HSK Torpedo prosle godine pa Sloboda i Celik bi se prije ugasili nego da nama dadnu bod a sad nam dolazi novi dusman hamin sin.
Upravo tako...samo se sjeti Zenice i belaja.

Gola
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:37 pm

Ako vam je satisfakcija i pohvalno kupovati titule i zivjeti na krilima politike sto ne navijate za Zrinjski?
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

Kospicar
Kontakt:

ned jun 03, 2018 9:45 pm

Izgleda da je vama Zrinjski ogroman komplex sto se tice nase lige, oni da osvoje jos 15, zaredom, nece ni bit ni upola institucije i Klub kao mi.
Ne nama (citaj subjektivcima) vec drugim klubovima, u nasoj ligi, u regionu i sire.

Titula ce bit, bitno je da se dizemo kao Klub.
Kad krenes da radis od temelja kucu, doce na red krov, a kad hoces odma krov, na neku skalameriju, pada krov kad-tad.

Zeljeznicar prije svega.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava