ChWilla je napisao/la: ↑ned jun 03, 2018 8:12 pm
kao autor posta o pristajanju samo na najbolje...

ja sam se više puta izričito izjasnio da bih pristao na rad u sivoj ili crnoj zoni, sve dok nema države i saveza koji će to htjeti i moći spriječiti, i napraviti istu ili bar približnu postavku šansi za sve. barem za zaštitu od najočiglednijih krađa i vađenja iz zjenica očiju kojima prisustvujemo...
ama o tome pričam.
dok je sve više većinski dio od 12.klubova podložan takvom radu, sve je teži put nama ići pravcem kojim mi hoćemo. nemamo ni novca, ni kvalitet u svim sverama da bi se borili protiv hobotnica koje su u svim sferama društva.
šampionima kapaju pare od uefe, savezu i državi to prija, ne talasa se skoro nikako, a koji je broj završenih utakmica ove sezone. sigurno je taj broj jednak četvrtini odigranih utakmica prvenstva.
nama toliko nije trebalo ni jučer ni danas. jer smo kvalitetom ispred njih. jučer nam je trebala jedna, danas dvije. u tom je suštinski problem.
kad zatreba uvijek ima krupa, bijeljina, gošk, sloboda, simin han, veliki Mušija.
ima i onih koji više vole gledati našu patnju nego svoj neuspijeh. komšije.
majke mi ostaju pravi samo čelik jer im gori pod nogama te eventualno široki.
a mi smo previše neozbiljan klub bez pravog kursa kojeg iz sezone u sezonu mijenjamo ne bi li došli do rezultata. dolazimo do katastrofe, jer svaku krećemo od neke nove nule.