Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 2:35 am

GoodisonPark je napisao/la:Pojedini ovdje samo traže postove za citiranje da kao oni pokušaju ispasti pametniji, a rijetko ko da napiše šta to baš nevalja i šta bi trebalo promjeniti da bude bolje. U trenutku kad sam ja pisao svoj post je bilo aktuelno da Đermanović možda može pola sata a da je Tiago povrijeđen, Memija nije tip igrača koji može praviti razliku u sredini i nadovezujući se na postove od ranije kada sam pisao da je njihova sredina dominantnija i da tu moramo napraviti balans logika je bila da jedini lijevak u ekipi ide na to mjesto. Kada su momci izašli na teren čak sam i pomislio da će Zola lijevo jer sam već ranije napisao da se ne smije tu riskirati sa Bekrićem zbog previše rotacija u sredini (Jovan i Zola). Da bi se shvatilo šta je pisac htio reći mora se znati istorija postova, odnosno čitati forum a ne samo otvoriti par stranica i pokušati biti pametan za raju.

Umjesto da pršte stranice u iščekivanju derbija ovdje je 3 dana haman diskusija može li Zola ili ne može? Frajer napiše da Stanić mora igrati u Tuzli pa to nije glupo ali daj pokušaj furati goodisona zato što je napisao za Zolu, ma daj ba popustite malo ako nemate šta pametnije pisati. Ako se nekome ne sviđa neka zaobiđe moje postove ili neka onda argumentovano objasni zašto ne može!? Sve može buraz, kad može Memija igrati lijevo obje pozicije može isto tako i Zola bar jednu (jer je ljevak) i sigurno se Efendić u srijedu ne bi naigrao protiv njega a ovako je radio šta je htio.
Brate izvini ako sam te uvrijedio ali nisam ni rekao ni pomislio da si glup daleko od toga. Ali po mojoj logici mi je to glupo izaci sa defanzivnim veznim na lijevom krilu. Ne kazem da ja pisem pametno napisem i ja sigurno nekad nesto za sta neko misli da je glupo. Znaci ponavljam brate izvini ako si se nasao uvrijedjen jos sam napisao nemoj se naci uvrijedjen ali zaista nisam mislio da si gluo ili nesto slicno.

Sent from my C5303 using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:41 am

storm_raider je napisao/la:Nije isto imati 7 dana odmora i 4 dana odmora, slozit ces se. Kako god da su protiv Travnika odigrali, 90 minuta se igralo. Nisi jedini igrao fudbal i slazem se, ali nisu svi jednako ocito fizicki spremni.
Da li ocekivati Halvadzica...?
Sve je moguce, ali nesto mislim da ce prije Stanic ili Memija na lijevo krilo naravno ukoliko Kramaric bude bek. Tiaga ocekujem mozda u drugom poluvremenu. Mada ja bi volio vidjeti Mirzu od pocetka ili da udje u drugom cisto da pokusa iznenaditi jer pitari ne znaju sta ocekivati od njega mislim realno ne znamo ni mi jer se nije nesto naigrao ali eto mislim da bi mogao unijeti novinu

GoodisonPark
Kontakt:

Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 2:42 am

ja sam do večeras mislio da ne idem 99% ( čak sam to i napisao) :) ali onda par razgovora, raja i to se sve promjeni za sekund. Idem na zapad vjerovatno ali važno je da nas bude što više. Da ne bi ispalo da finansiramo samo pitare, otići ću i od svoje crkavice uplatiti još dvije stolice za našu Grbavicu. Meni nije bitna samo evropa tu, bitno mi je da tokom cijele sezone imamo funkcionalan stadion na koji će dolaziti sve više plave raje bez obzira na rezultate.
Što se tiče Juga na derbiju imam osjećaj da dosta raje ide tu zbog niže cijene karte a dosta njih ne navija ili navija nešto malo. Na taj način se kvari atmosfera kad 10 ljudi oko tebe ne navija onda nema ritma nema talasa, nema te emocije koja pali i nosi kroz cijelu tekmu.

MrRiccoli sve je u redu, završena priča obrazložio sam u najsitnije detalje u ovih nekoliko dana zašto sam to napisao, ko je htio čitati jasno mu je ko nije nema veze. Idemo dalje pred nama je nova bitka i tu moramo biti 100% nema izgovora, idemo jako odraditi kraj sezone, ništa nije izgubljeno i pobjeda na derbiju nas vraća na pravi kolosijek i bit će dovoljno vremena za odmor i da se pripremimo za Zrinjski i da ih pred punom Grbavicom otresemo.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

MrRiccoli
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:50 am

Vec sam jednom to pisao i mislim da bi svi trebali shvatiti vaznost ove utakmice, a to jeste da nam dolaze dvije najvaznije utakmice u zadnjih pet godina. Sto to kazem: ulozeno je u ekipu i dovedeni su dobri igraci koji nikakvi neuigrani uvezase 7 pobjeda u prvenstvu, klub raste uprava nikad sposobnija ni ambicioznija, pravimo Grbavicu za evropu nakon toliko godina i sad da je ne izborimo tuga golema. Necemo mi propasti ako ne vidimo pare od evrope i siguran sam da je uprava i na to mislila sta u tom slucaju jer smo bili u izuzetno losoj situaciji, ali braco zar nije steta ne vidjeti evropu na Grbavici i ne vidjeti sta to ova ekipa u evropi moze. Zato otidjimo i podrzimo momke, ko hebe dinu feninga sto cemo im napuniti kasu ma nece se od toga obogatiti, a Zelji mozemo donijeti mnogo jer lakse je puno lakse kad ih nosi pjesma sa naseg juga i kad pomisle kakvo ih slavlje ceka ako dobiju, letit ce po terenu vjerujte mi dat ce sve od sebe, a svjedoci smo da ponekad to u fudbalu i nije dovoljno. Nek daju sve od sebe to je jedino bitno.

kontranogama
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:06 am

Ja necu o sastavu za sutra za to je Edis. Ja bih samo da podsjetim da prije malo vise od godine nismo placali obaveze redovno a onda smo sredili finansije, doveli 13 novih igraca, popravljamo stadion u fazama, pobijedili zadnjih 8 utakmica lige. Ovo samo da malo potsjetim da vecina stvari ide uzlazim tokom bez obzira kako ce se zavrsiti ovo prvenstvo. I ja sam kao mladji uvijek vidio samo zadnju i sljedecu utakmicu, sad sam skontao da je sire gledanje mnogo vaznije.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub apr 23, 2016 3:21 am

Bravo raja,
Ja sam nekako ubjeđen da ukoliko nebude padanja da će biti dosta raje na stadionu, čak i oni koji su sada ubjeđeni da im je bolje ispred tv-a gledati tekmu iz raznih razloga imam šuhu da bi mogli već oko 11 da budu ko zapeta puška i da traže gdje je okupljanje za korteo. Samo da je vrijeme ljepše tražila bi se karta više a ako se gleda posjećenost i praćenje klubova mislim da bi nas bilo više na lavoru od njih.
イビチャ・オシム

godrina
Kontakt:

sub apr 23, 2016 9:10 am

i kad budem dedo voljet cu te Zeljo, krvlju mojom teces tiii najljepsa drogo ovoga svjeta tvoj sam ovisnik :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
na lavoru nastavit niz, izbacit kurve iz borbe za evropu, dovest evropu na Grbavicu, ajde bekrija zablistaj gore ponovo
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 23, 2016 9:27 am

Kapiten je napisao/la:Na "poturanje" tih prica i stvari je upozoreno ima 10 dana...
Sto smo se mogli i uvjeriti nakon poraza kad se nakotilo nekih novih nikova na forumu, ko je sad tu s "namjerom" ko nije, ne znam ...
tm8782 je napisao/la:Kaže meni jaran što bi išao gore i davao 15km za sebe i 15km za jarana. Odem kod jarana odgledao tekmu i u ponedeljak odem i uplatim još jednu stolicu...zanimljivo...
Mozda je druze tako i bolje ako ces vec na Zapad. Po meni Jug se treba napuniti sto je vise moguce i navijati svi kao jedan. Prosli derbi kad meni moj drug pitar koji je na istoku bio kaze, bolji ste bili od Sjevera, bolje navijanje, jace, ono s rukama "i naprijed i naprijed" kad je bilo ljudi se sagledaju na Istoku, pravo lijepo izgleda. Pa meni srce kao livada :ganja: Treba opet otici izdominirati sa Jugom, zapad ionako ne navija mnogo, tako eto opet svako zna svoje, ali ja bi tih 30 KM uplatio za Grbavicu, jos ako bude hladno.

Jos dan, evo danas lijepo vrijeme, koliko je moguce da i sutra bude ?! :ganja:

ChWilla
Kontakt:

sub apr 23, 2016 9:31 am

meni lično bez konkurencije od naših novijih pjesama.
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

sub apr 23, 2016 9:31 am

A kada na teren izadje nas Željo,južna tribina cijela zapjeva neka ga puši malo Sarajevo nama je Željo svetinja jedina.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

krajisnik87
Kontakt:

sub apr 23, 2016 9:54 am

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:10 am

Nikola :klanjase2:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:11 am

Treba gurnuti Mailsona u igru svakako ih je silovao na ono malonogometnom turniru.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FKZ1921
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:16 am

Leon_Professional je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:Na "poturanje" tih prica i stvari je upozoreno ima 10 dana...
Sto smo se mogli i uvjeriti nakon poraza kad se nakotilo nekih novih nikova na forumu, ko je sad tu s "namjerom" ko nije, ne znam ...
tm8782 je napisao/la:Kaže meni jaran što bi išao gore i davao 15km za sebe i 15km za jarana. Odem kod jarana odgledao tekmu i u ponedeljak odem i uplatim još jednu stolicu...zanimljivo...
Mozda je druze tako i bolje ako ces vec na Zapad. Po meni Jug se treba napuniti sto je vise moguce i navijati svi kao jedan. Prosli derbi kad meni moj drug pitar koji je na istoku bio kaze, bolji ste bili od Sjevera, bolje navijanje, jace, ono s rukama "i naprijed i naprijed" kad je bilo ljudi se sagledaju na Istoku, pravo lijepo izgleda. Pa meni srce kao livada :ganja: Treba opet otici izdominirati sa Jugom, zapad ionako ne navija mnogo, tako eto opet svako zna svoje, ali ja bi tih 30 KM uplatio za Grbavicu, jos ako bude hladno.

Samo na jug...Al bukvalno!!!

krajisnik87
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:17 am

Okolele je napisao/la:Treba gurnuti Mailsona u igru svakako ih je silovao na ono malonogometnom turniru.. :rofl:
Nebi ja nikoga kusao pogotovo sad kad je utakmica idemo ili ne idemo jedino bi halvadzica dao na krilo koji po meni moze uciniti dosta i naravno tiaga bar poluvrijeme
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:25 am

Lako je nama ovdje govoriti da treba Mailsona ili Mirzu, ali ako taj eksperiment ne bi uspio Edis bi bio razapet od navijaca... Vjerujem da ce on iznaci nacin, cujem i da se Amar vraca u grad, pa neka u kaze koju pametnu i o tome kako se nositi sa pritiskom na Zeljinoj klupi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:27 am

Ko konta na zapad ići bolje te pare dati za stadion u svakom slučaju, jug ispuniti do posljednjeg mjesta, igračima moramo biti vjetar u leđa 90 minuta pa nek bude kako mora biti! VTŽ :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

tm8782
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:32 am

FKZ1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:

Samo na jug...Al bukvalno!!!
Baš tako

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

cikazubo
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:39 am

Ja sam mislim jedini koji bi volio kisu sutra :mrgreen: Sto se tice posjete po meni bi najbolje bilo da jug bude krcat, a zapad potpuno prazan, al kako vidim zapad ce biti ono pola-pola, pa ce se povlacit opet one glupe teorije da nas je manje u gradu itd.. :r
Kako god, grmicemo od vilsa do kraja utakmice :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

sub apr 23, 2016 10:48 am

i sa njima Tan i braca iz Drezdenaaaa :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava