ned jun 03, 2018 12:52 am
Prizivaju Behrama zato sto je cool prizivati igrace iz Veleza, nebitno kakav kvalitet imaju. Prosle sezone pola foruma svrsavalo na one Brazilce, Argetince, Kolumbijce iz Veleza, pisali onaj Brandao razvaljuje, a da je lik sa nasih prostora i da je bijelac, niko ne bi ni obratio paznju na njega. Dodje nam Musa Pusa lafo desni bek, kapiten Nigerije u mladjim uzrastima, bla bla a lik pogubljena ubleha u rangu Mehremica, zovne ga Dino: "Muhamede" on gleda kao da je okruzen coporom krvolocnih lavova koji su namirisali njegovu krv, al jok trebalo mu je vremena da se navikne, ima dobar prvi korak. Dodje Tiago ribar(i povede jos jednu maskotu) iz Brazila, zabije ga slucajno Sarajevu, ljudi svrsavaju ok ok ok, to se kace Brazilske zastave na sjevernoj tribini, to ovo, to ono, da si neke tad pitao ko je veca legenda Tiago ili Katalinski rekli bi Tiago ok ok ok ok i na kraju lik pozeli svoju domovinu Brazil i ode u Hrvatsku. Prije njega je bio i onaj Argentinac Varea, kako nas je lik lopatom uzeo, to je strasno, mrtvi maneken.
Ne znam i nikad necu shvatiti zbog cega strance toliko dizemo, ali bukvalno svakog smo digli do nebesa. Ne kontam to. Haj da su to bili stranci koji imaju kvalitet nego skart najobicniji. Bude mi zao sto Blagojevic nema toliku podrsku kakvu je imao Tiago, a Blagi je mnogo vise dao nasem klubu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!