Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 23, 2016 1:05 am

GoodisonPark je napisao/la:Pojedini ovdje samo traže postove za citiranje da kao oni pokušaju ispasti pametniji, a rijetko ko da napiše šta to baš nevalja i šta bi trebalo promjeniti da bude bolje. U trenutku kad sam ja pisao svoj post je bilo aktuelno da Đermanović možda može pola sata a da je Tiago povrijeđen, Memija nije tip igrača koji može praviti razliku u sredini i nadovezujući se na postove od ranije kada sam pisao da je njihova sredina dominantnija i da tu moramo napraviti balans logika je bila da jedini lijevak u ekipi ide na to mjesto. Kada su momci izašli na teren čak sam i pomislio da će Zola lijevo jer sam već ranije napisao da se ne smije tu riskirati sa Bekrićem zbog previše rotacija u sredini (Jovan i Zola). Da bi se shvatilo šta je pisac htio reći mora se znati istorija postova, odnosno čitati forum a ne samo otvoriti par stranica i pokušati biti pametan za raju.

Umjesto da pršte stranice u iščekivanju derbija ovdje je 3 dana haman diskusija može li Zola ili ne može? Frajer napiše da Stanić mora igrati u Tuzli pa to nije glupo ali daj pokušaj furati goodisona zato što je napisao za Zolu, ma daj ba popustite malo ako nemate šta pametnije pisati. Ako se nekome ne sviđa neka zaobiđe moje postove ili neka onda argumentovano objasni zašto ne može!? Sve može buraz, kad može Memija igrati lijevo obje pozicije može isto tako i Zola bar jednu (jer je ljevak) i sigurno se Efendić u srijedu ne bi naigrao protiv njega a ovako je radio šta je htio.

zasto se pravdas brate drugima ??? ja cijenim tvoje misljenje jos neki dan sam ti rekao da to Zola ne moze igrati po meni,ali kao sto ja imam svoje misljenje tako i ti imas svoje ,ti si to po nekoj logici poredao i treba postovati tvoje misljenje...bas je ruzno da ti neko kaze da si glup zbog toga sto imas svoje misljenje jebi ga neki ne razumiju sta znaci diskusija i forum...brate volio bi samo zbog teebe jer si ok momak da sablja jednu utakmicu proba tako samo da te ispostuje da i ti vidis da nije to to hehe ....i nemoj se nervirati oko gluposti :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:17 am

Sve je u redu buraz, evo ti si tvrdio da Bekrić treba na krilo i uvjerili smo se da to ne ide, a nema potrebe da me Edis ispoštuje jer zna se da je Tiago tu najbolje rješenje kad je zdrav, i Memija da je dobar sa glavom bi tu bio mnogo bolji jer on ima potencijal (kad se sjetim njegovog debija i utakmica pa to su za dvije klase bolje partije nego sad) e šta se dešava sa njim nije mi jasno? Što se tiče mojih zamisli Edis je i pokušao sa tim lažnim lijevim krilom ali je greška bio Bekrić jer umjesto jednog (Zola) sada ti tri igrača igraju neprirodne pozicije (Jovan, Bekrić Zola). To je bila greška a možda i to ne bi bilo toliko loše da je bar Mirko bio lijevo i da je Hodža bio na toj strani. Uglavnom zna se ko šta može igrati a ko ne, ali je takva situacija pred tuzlu bila da je po meni to bilo najlogičnije rješenje, pogotovo što se Zola mogao hrvati sa njihovim bekom za razliku od Samira koji se previše trošio uzalud.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:25 am

Ne vidim da je iko ikome rekao da je 'glup', necemo pretjerivati...

Idemo malo o derbiju, 'bem mu misa. Oni su u naletu, mi smo ranjeni. A ranjeni lav je najopasniji...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:30 am

GoodisonPark je napisao/la:Sve je u redu buraz, evo ti si tvrdio da Bekrić treba na krilo i uvjerili smo se da to ne ide, a nema potrebe da me Edis ispoštuje jer zna se da je Tiago tu najbolje rješenje kad je zdrav, i Memija da je dobar sa glavom bi tu bio mnogo bolji jer on ima potencijal (kad se sjetim njegovog debija i utakmica pa to su za dvije klase bolje partije nego sad) e šta se dešava sa njim nije mi jasno? Što se tiče mojih zamisli Edis je i pokušao sa tim lažnim lijevim krilom ali je greška bio Bekrić jer umjesto jednog (Zola) sada ti tri igrača igraju neprirodne pozicije (Jovan, Bekrić Zola). To je bila greška a možda i to ne bi bilo toliko loše da je bar Mirko bio lijevo i da je Hodža bio na toj strani. Uglavnom zna se ko šta može igrati a ko ne, ali je takva situacija pred tuzlu bila da je po meni to bilo najlogičnije rješenje, pogotovo što se Zola mogao hrvati sa njihovim bekom za razliku od Samira koji se previše trošio uzalud.
znam brate ali Zola je prespor za toga...hocu da ti kazem lijevo krilo treba biti eksplozivno okretno...ja sam kontao Bekric bi mogao nesto na iskustvo tu uraditi nekom fintom jer moze uci u sredini i opaliti ali eto uvjerili smo se d ani on ne moze to igrati...ja te razumijem sta zelis reci i imas pravo nego eto moje misljenje licno moje da on to ne moze...mozda se varam mozda si ti upravu ali to je moje misljenje...mada se za ovo sto si napisao o Mirku moram sloziti sa tobom...i ja dijelim to misljenje ali jebi ga zato je Edis trener a ne nas dvojica ...uglavnom nemoj se nervirati oko gluposti,nije vrijedno brate...

a storme sto se tice derbija volio bi da napadnemo odmah u kost...da ne igramo jednom na jebene kontre ....i ocekujem da Zaha bude igrac utakmice...nekako mi djeluje da su ovo utakmice za njega...i da se na ovoj utakmici moze nabrijati...samo ne znam za lijevu stranu sta cemo...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

cala
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:32 am

Nemojte eksperimentisanja sa postavom vise tako vam Boga. Najbolje nam je da odigramo kao protiv Sirokog. Znaci sve standardno, Stana i Kramaric na lijevoj. Jedino je dilema koga od njih na krilo. Kramaric ima bolji centarsut i mozda sut dok je Stana brzi i moze mozda napraviti taj visak. Kako god, sa te strane smo bezopasni kad nema Tiaga pa hajde vec da tu stranu defanzivno pojacamo i da i njih malo ogranicimo.

Vrag

sub apr 23, 2016 1:34 am

Goodison ne moze ni Zola ni Memija ni Stanic igrati lijevo. U ovoj ekipi je samo Tiago pokazao da to moze. Imas Kramarica jedinog lijevog beka i postavi ga da igra tamo. Rijesili su se Beganovica koji moze igru naprijed puno popraviti. Ovako su ostali na D.Sadikovicu koji jos nije spreman i Enisu koji samo smeta. Zolotic je zadnji vezni i tu je "najbolji". Sami smo sebi klupu skratili i probleme napravili.

Ovi sto nece na derbi kao da ne bi napunili pitarima kasu. Nemojte ni na Grbavicu dolaziti.
Stavljate mrznju prema njima ispred ljubavi prema Zelji. Valjda je Zeljo prioritet.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:37 am

Pitanje je veliko koliko mi mozemo trcati nakon 2 utakmice u 7 dana. Poznavajuci Sabljin mentalitet on ce njih "naspanovati" samo tako. Kramaric i Thiago bi trebali lijevo, a i Stanic je odmoran. Thiago ce biti spreman za 60 minuta najmanje. Mislim da ce se Hurtic previse fokusirati na M. i S. Stevanovica i tu ce biti prilika nasoj lijevoj strani da se istakne. Bekric se mora mnogo brze oslobadjati lopte. Zahirovic bi po svojoj reputaciji trebao "pojesti" njihov vezni red, ali vidjecemo...

Ocekivao sam stvarno mnogo od Mailsona.. steta, ali neozbiljnost u odbrani ga je kostala.

GoodisonPark
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:44 am

@Vrag to je bila specifična situacija samo za tuzlu i naravno da ne mislim da u ostalim utakmicama kada imamo sve igrače treba uopšte i razmišljati o Zoli na krilu.

Raja ba Mi uzimamo gore, slična je situacija kao i pred prošli derbi oni nafurani a mi "ranjeni Lav" ima da ih izdominiramo u svim segmentima igre.

Kako ono kažu istorija se ponavlja, u tom slučaju očekujem da Mirko iz slobodnjaka zavrne jednu pod prečku (Kajtaz), a faktički ako se prisjetimo da je on i izvodio većinu prekida sa desne strane na pripremama to je još dodatni plus u igri, Miroslav još jedan i to će biti dovoljno za trijumf :zeljeznicar1:

Bravo cala, sve isto kao protiv Širokog a onda u drugom pojačati tempo sa izmjenama (Memija desno krilo, Tiago Lijevo, i umjesto Bekrića Enis Sadiković da lagano zatvaramo tekmu) Ja bih još i Hodžu tu ubacio od početka jer lakše je kad na toj strani igraju ljevaci, Bogi mi djeluje sve slabiji, pravi glupe faulove, ne postavlja se dobro, kasni jbg.

Uglavnom ja sam miran (nikad mirniji pred derbi) vjerujem da su i igrači svjesni svega i motiva neće faliti. Ovi loši mečevi sa Slobodom će iz ekipe izvući maksimum i eto nas gazimo i dalje!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:45 am

Ma ne izmišljati toplu vodu...imaš Kramarica lijevog beka i stavi ga gdje mu je mjesto.Na teren izvesti najbolje što imamo i nek pokazu koliko vrijede.Ni udbaši ne odišu nekim kvalitetom,gledo' sam ih zadnje 2-3 utakmice tako da o porazu uopšte ne razmišljam.Nadam se da ce naši igraci unijeti malo više zelje i htijenja u ovoj nama najvaznijoj utakmici u godini i da cemo u nedjelju slaviti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Tavas1921
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:50 am

A ko se to umorio protiv Travnika?? Nikako mi ne ide u glavu ta prica o umoru. I sam sam nekad igrao taj fudbal i znam dovoljno o tom umoru. Kad jedan Lendric moze svaku trcat ko navijen sta je s drugima, njemu daju neke bobe ili? Jedino sto je bitno je sama psiha igraca da zaborave utakmicu sa Slobodom i da se posvete ovoj. A vec sam rekao nasa podrska im u mnogome moze pomoci, a prica o fizickom umoru mi je totalno besmislena.

storm_raider
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:56 am

Nije isto imati 7 dana odmora i 4 dana odmora, slozit ces se. Kako god da su protiv Travnika odigrali, 90 minuta se igralo. Nisi jedini igrao fudbal i slazem se, ali nisu svi jednako ocito fizicki spremni.
Da li ocekivati Halvadzica...?

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 23, 2016 1:58 am

Tavas1921 je napisao/la:A ko se to umorio protiv Travnika?? Nikako mi ne ide u glavu ta prica o umoru. I sam sam nekad igrao taj fudbal i znam dovoljno o tom umoru. Kad jedan Lendric moze svaku trcat ko navijen sta je s drugima, njemu daju neke bobe ili? Jedino sto je bitno je sama psiha igraca da zaborave utakmicu sa Slobodom i da se posvete ovoj. A vec sam rekao nasa podrska im u mnogome moze pomoci, a prica o fizickom umoru mi je totalno besmislena.
I meni je to besmislena prica.Pa danas su imali trening,ako su umorni nisu trebali trenirati.Inace sam igrao fudbal,odigram 90 minuta pa poslije tekme sa rajom još 2 sata.Ako im je malo 4 dana za odmor onda oni nisu za ovog sporta.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

chile
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:08 am

Kuku nama ako kojim slucajem zalutamo u grupnu fazu euro takmicenja kako se umaraju igraci.
Iako svi sanjamo te grupe.
Kako napisa plavi ako nisu u stanju da se oporave i igraju 2x sedmicno neka batale fudbal... imaju sah,tavlu i slicne sportove.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

delinjo
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:08 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Tavas1921 je napisao/la:A ko se to umorio protiv Travnika?? Nikako mi ne ide u glavu ta prica o umoru. I sam sam nekad igrao taj fudbal i znam dovoljno o tom umoru. Kad jedan Lendric moze svaku trcat ko navijen sta je s drugima, njemu daju neke bobe ili? Jedino sto je bitno je sama psiha igraca da zaborave utakmicu sa Slobodom i da se posvete ovoj. A vec sam rekao nasa podrska im u mnogome moze pomoci, a prica o fizickom umoru mi je totalno besmislena.
I meni je to besmislena prica.Pa danas su imali trening,ako su umorni nisu trebali trenirati.Inace sam igrao fudbal,odigram 90 minuta pa poslije tekme sa rajom još 2 sata.Ako im je malo 4 dana za odmor onda oni nisu za ovog sporta.
ne postoji kraca liga na svijetu a da se igraci i navijaci zale na umor kao kod nas...ja ne znam od cega su oni englezi pravljanei kad odigraju po 50 tekmi i vise za sezonu...brate ljudi rade 6 dana u sedmici po 8 ,9,10 sati na nogama...i tako cijelu godinu ...pa ne kukaju na umor kao ovi....pa eto mozda smo zato gotovo najslabija liga na svijetu...preumorni smo svi ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

pintol_TM87
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:11 am

igraci samo kiselu tukuu..zeljo sampionnnnn

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:18 am

storm_raider je napisao/la:Nije isto imati 7 dana odmora i 4 dana odmora, slozit ces se. Kako god da su protiv Travnika odigrali, 90 minuta se igralo. Nisi jedini igrao fudbal i slazem se, ali nisu svi jednako ocito fizicki spremni.
Da li ocekivati Halvadzica...?
Ja sad nemam uvida kako stoje stvari sa Mirzom.U švedskoj je igrao u reprezentaciji za njihove mladje kategorije i bio je jedan od onih koji obecavaju.Lijeva strana nam je prazna,Edis ga ne stavlja u igru...vjerovatno ima razlog.https://m.youtube.com/watch?v=eaUhEJPC5wQ" onclick="window.open(this.href);return false;

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:19 am

Ma ja ne razumijem one koji neće prekosutra na lavor, a svi znamo koliko svaki glas može donijeti našem Želji. Ali eto to je vaša volja,nas koliko god da bude,mi ćemo poginuti na tribinama, a igrači nek probaji fudbal igrati :DD:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:24 am

Ma vala ja ih razumijem do pola, u dva mjeseca smo u klub upumpali 350.000 KM od neredovnih i premalih primanja, raspored utakmica je zgusnut i kućni budžet trpi.
イビチャ・オシム

Plavi orkestar
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:32 am

Izlija je napisao/la:Ma vala ja ih razumijem do pola, u dva mjeseca smo u klub upumpali 350.000 KM od neredovnih i premalih primanja, raspored utakmica je zgusnut i kućni budžet trpi.
Da je tu kvalitet kao nekada trazila bi se karta više i nebi se pitalo za cjenu,ovako idu oni najzagrizeniji.

delinjo
Kontakt:

sub apr 23, 2016 2:35 am

Izlija je napisao/la:Ma vala ja ih razumijem do pola, u dva mjeseca smo u klub upumpali 350.000 KM od neredovnih i premalih primanja, raspored utakmica je zgusnut i kućni budžet trpi.
moj stari prvi tako odustao da ide kad je vidio da je zapad 15 KM kaze vise volim stolicu uplatiti nego puniti kasu njima ...i jbg ne mogu ja sad njemu objasniti neke stvari ali razumijem i to ...a mnogo je takvih vidim ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava