GoodisonPark je napisao/la:Pojedini ovdje samo traže postove za citiranje da kao oni pokušaju ispasti pametniji, a rijetko ko da napiše šta to baš nevalja i šta bi trebalo promjeniti da bude bolje. U trenutku kad sam ja pisao svoj post je bilo aktuelno da Đermanović možda može pola sata a da je Tiago povrijeđen, Memija nije tip igrača koji može praviti razliku u sredini i nadovezujući se na postove od ranije kada sam pisao da je njihova sredina dominantnija i da tu moramo napraviti balans logika je bila da jedini lijevak u ekipi ide na to mjesto. Kada su momci izašli na teren čak sam i pomislio da će Zola lijevo jer sam već ranije napisao da se ne smije tu riskirati sa Bekrićem zbog previše rotacija u sredini (Jovan i Zola). Da bi se shvatilo šta je pisac htio reći mora se znati istorija postova, odnosno čitati forum a ne samo otvoriti par stranica i pokušati biti pametan za raju.
Umjesto da pršte stranice u iščekivanju derbija ovdje je 3 dana haman diskusija može li Zola ili ne može? Frajer napiše da Stanić mora igrati u Tuzli pa to nije glupo ali daj pokušaj furati goodisona zato što je napisao za Zolu, ma daj ba popustite malo ako nemate šta pametnije pisati. Ako se nekome ne sviđa neka zaobiđe moje postove ili neka onda argumentovano objasni zašto ne može!? Sve može buraz, kad može Memija igrati lijevo obje pozicije može isto tako i Zola bar jednu (jer je ljevak) i sigurno se Efendić u srijedu ne bi naigrao protiv njega a ovako je radio šta je htio.
zasto se pravdas brate drugima ??? ja cijenim tvoje misljenje jos neki dan sam ti rekao da to Zola ne moze igrati po meni,ali kao sto ja imam svoje misljenje tako i ti imas svoje ,ti si to po nekoj logici poredao i treba postovati tvoje misljenje...bas je ruzno da ti neko kaze da si glup zbog toga sto imas svoje misljenje jebi ga neki ne razumiju sta znaci diskusija i forum...brate volio bi samo zbog teebe jer si ok momak da sablja jednu utakmicu proba tako samo da te ispostuje da i ti vidis da nije to to hehe ....i nemoj se nervirati oko gluposti