Edin je otisao u London davno i tamo je ja mislim i dalje.
Mirso mi je bio razrednik.
Bruno se je objesio, zivio na otoci.
Edin je otisao u London davno i tamo je ja mislim i dalje.
Jovo, u pravu si, do mene. Davno je to bilo. Bruno nam je fizicki predavao...
Na teraviji hadzija daje bumove.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 7:12 pmjel' poslije teravijegavran je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 7:11 pmStrpljen spasenPlava Porodica je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 7:07 pme jebeš ti ovo.
juče 2 boooma plus priča o lalatoviću, a danas ni slike sa terena kamoli šta drugo![]()
Posjeta je samo nasa navijacka sramota i nekultura, trenutno rukovodstvo, strucni stab i igraci s tim nemaju nikakve veze i odgovornosti, izuzetak su slucajevi ala Vico Zeljkovic, rukovodstvo komsija, nekad ranije kod nas Zujo i kompanija prije njega, i slicne strukture koje su se pojavljivake u domacem fudbalu, tad je opravdan izostanak navijaca. Ali sve dok klub zdravo funkcionise prazan stadion je odgovornost onih koji ga ne pune.kvalitet je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 8:32 pmDo nedavno se tek stidljivo spominjao ostanak Adžema, sada je, čini se, to jedna od realnijih opcija. Samo se nadam da su u Klubu svjesni da ostanak Adžema znači i loša posjeta naredne sezone i onda fakat neće imati pravo govoriti da nisu zadovoljni posjetom i slično.
Vala bas.
Siguran sam, ja uzimam sva tri zato sto su ovaj put stvarno vrh a nekad sam uzimao samo svaku drugu sezonu.Brkoo je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 8:50 pmNesto kontam, da li mi navijaci mozemo kupiti 5000 dresova naseg kluba (ne racunajuci ostale artikle iz fan shopa, clanske, godisnje itd). Nek je cijena dresa npr. 80 KM, to je 400 hiljada KM samo od dresova, a to je jaka finansijska injekcija za klub. Online fan shop je nesto sto je jako jako potrebno zbog samog kluba, jer ce to dodatno povecati prihode kluba. Sve tri garniture dresova za narednu sezonu su odlicne, tako da niko ko je u stanju da kupi dres ne moze naci neku manu za dresove. Evo grupa Manijaci-Amerika/Kanada ljudi vec zele da naruce oko 100 komada dresova. Svaka cast momci, svaka cast @Juznjak i ekipa..
Prije par mjeseci sam pisao da od nas navijaca zavisi kako ce se klub razvijati i sada i u blizoj buducnosti i to je tako i tako ce i biti. Kupovinom karti i dolaskom na utakmice, kupovinom artikala iz fan shopa itd, mi direktno finansijski pomazemo nasem klubu.
sve smo to već vidjeli. to nije špekulacija nego realna prošlost. vjerujem da je svako ko ovdje redovno piše a živi u bosni bio na proslavi titule 2013. i zna koliko nas je bilo iz nulte ruke. posjeta nije bila "lopatom" bolja ni prethodnu sezonu duple krune, nego nešto malo bolja. bila je puno bolja samo 2009./10. kad se amar tek vratio i kad smo nešto napali nakon četiri godine pauze. uvijek se traži ono što nema, i kontinuirani "bumovi".cikazubo je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 8:52 pmPosjeta je samo nasa navijacka sramota i nekultura, trenutno rukovodstvo, strucni stab i igraci s tim nemaju nikakve veze i odgovornosti, izuzetak su slucajevi ala Vico Zeljkovic, rukovodstvo komsija, nekad ranije kod nas Zujo i kompanija prije njega, i slicne strukture koje su se pojavljivake u domacem fudbalu, tad je opravdan izostanak navijaca. Ali sve dok klub zdravo funkcionise prazan stadion je odgovornost onih koji ga ne pune.kvalitet je napisao/la: ↑pet jun 01, 2018 8:32 pmDo nedavno se tek stidljivo spominjao ostanak Adžema, sada je, čini se, to jedna od realnijih opcija. Samo se nadam da su u Klubu svjesni da ostanak Adžema znači i loša posjeta naredne sezone i onda fakat neće imati pravo govoriti da nisu zadovoljni posjetom i slično.
To sto smo mi nekulturni i trazimo senzaciju je iskljucivo nas problem, bila je sa Amarom na klupi titula i to pred 6 000 ljudi a tada se pricalo nema rezultata u Evropi, los stadion i slicno.
Mi da udjemo u grupe EL tri puta, cetvrti put bi bilo pet milja u prosjeku uz pricu da bezveze igramo kad ne mozemo grupe proc vec tri godine.
Pogan narod.