Ja se nadam Hodzi umjesto Bogija. Lijeva strana Kramaric bek, Stana krilo. Ostalo se zna. Jedino nisam upoznat sada sa situacijom Tiaga. Moze li mozda igrati malo vise od pola sata ? Ako neko ima info neka podjeli s nama
Nadam se da ce Mica da cesto mijenja strane, kao protiv Travnika jer ce se i oni maksimalno fokusirati na tu nasu desnu stranu koja je, kao sto svi znamo, odlicna i dosta bolja od lijeve pa se nadam da bi tim promjenama strane unio neku pometnju kod preuzimanja u njihovoj odbrani.
Ta njihova odbrana je nasa velika sansa jer su primali gol u skoro svakoj utakmici koju su igrali i fakat su losi tu, te smatram da bi mi trebali otvoreno poceti gore, bez nekih kalkulacija, pa kom opanci kom obojci. Nazad bi imali dobrog osiguraca u vidu Zahe kojeg jos uvijek cekamo da odigra onako kako najbolje zna, a on ce biti mozda i kljucan faktor ovog derbija jer bi on mogao da nam donese pobjedu u borbi na sredini terena koja bi trebala biti kljuc.
Sto se njihovih sansi tice. Jaki su na prekidima sa Barbaricem, toga me najvise i strah jer smo se lose pokazali u zadnje vrijeme u tom segmentu igre. Zato se nadam Hodzi kako bi nam donio mozda malo vise sigurnosti u skoku sa svojom visinom, ali i svjezinom koje ce nam trebati u derbiju. Nasi su vjerujem jos radili na tim prekidima, tada koncentracija jednostavno u nedjelju ne smije padati !
Igranje Tiaga bi dosta promijenilo situaciju na stranama pogotovo ako je on malo bolje spreman jer bi bili jako opasni i po toj njegovoj strani ako bi pruzio partiju slicnu onima jesenas kada nas je nosio u vecini utakmica.
Inace, ako bude Bogi igrao, kvota da ce se on i Benko za vratove pohvatat 1,04