Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hrasno1921'
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 22, 2016 9:22 pm

Virtu4L je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Smrad ba obicni, danas na poslu malo gledao pres konferenciju i poslije kontam ono sto je bilo bilo je na pres konferenciji kad drug koji je kamerman i koji je bio na presu prica kako je i prije samog pocetka konferencije podjebavao i provocirao.

Ovo je njegov licni obracun sa Zeljom jer je ova garnitura ljudi u klubu zatvorila vrata njemu i trecim licima, sada je samo novinar i nista vise, dobija informacije kao i svi ostali, nema vise privilegija nema vise eksluzive, garant mu je povrijedjen ego, ipak je on PR. Dzeki i Teletovicu ...
Dobro si sročio ovaj drugi pasus. :kafa:
Sto? Jeli to polazes na autorska prava? :cigara:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

GoodisonPark
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:26 pm

ž'21 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Najbolje je kad ohladi glava onda se može nešto normalno i napisati. Igrači koji su u lošoj formi po meni ne bi smjeli ući u derbi, svojom lošom igrom utiču i na ostale i nema potrebe izmišljati toplu vodu sa Zahom na stoperu kad imamo Hodžu a sudeći prema formi mislim da je on trenutno naš najbolji stoper. S'obzirom da su direktni krivci Memija i Bogičević (za sva tri gola u tuzli) mjesta za Kramarića mora biti jer je to naš najškolovaniji lijevi bočni, Hodža - Bogi, Mirko - Memija. Na lijevo krilo može Stanić ali se prilika mora dati i Tiagu da odigra bar pola sata. Još za sastav u tuzli ja sam postavljao da Mirko i Hodža moraju igrati umjesto ovog dvojca koji je ruku na srce u najlošijoj formi od svih.

Gdje su oni stručnjaci što me ubjeđuju da jedino Bekrić može na krilo, a Zola kao ne može :lol: Pa kako se igralo mogla je i baba neka biti tamo isti qurac bi bio. Još sam pisao da je loš potez staviti Bekrića lijevo jer se onda mjenja uloga i Zoli i Jovanu, previše je to bilo rotacija.

Edisu i ekipi puna podrška do kraja, a na kraju ćemo sumirati gdje smo i šta smo. Evropa je još uvijek tu i sami odlučujemo o njoj!
Tu sam i dalje tvrdim da Zola ne moze na krilu igrati :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
GoodisonPark je napisao/la:Sutra sastav nadam se :ganja:

----------------------------Veca-----------------------------
Siniša--------Aco---------------------Hodža--------Mirko
--------------------------Zaha------------------------------
----------------Jovan---------------------------------------
--------------------------------Bekrić-----------------------
Miro----------------------------------Zola (Đermanović)
-------------------Killer Lendrić---------------------------

Samo jako od prve minute navaliti, jedan gol nam mnogo znači a i ako primimo jedan opet ganjamo 2. U slučaju primljena 2 gola nama opet treba još jedan tj 3 gola. Sve ovo nam govori da nama treba utakmica sa golovima i mnogo više dobijamo sa jednim postignutim nego što gubimo sa jednim primljenim golom.

Molim te Bože da sutra (i u nedelju) pobjedi ljoŽe (1:3 ako je ikako moguće u obje) :zeljeznicar1:
E zato ja mogu sebe citirati i dva dana nakon utakmice i potvrditi na osnovu svega viđenog da je ovo bio najjači mogući sastav za tuzlu (za Tiaga je FKŽ1921 rekao da je povrijeđen do kraja sezone) a ti možeš samo "tvrditi nešto" 'nako u havu :)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 22, 2016 9:27 pm

GoodisonPark je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Najbolje je kad ohladi glava onda se može nešto normalno i napisati. Igrači koji su u lošoj formi po meni ne bi smjeli ući u derbi, svojom lošom igrom utiču i na ostale i nema potrebe izmišljati toplu vodu sa Zahom na stoperu kad imamo Hodžu a sudeći prema formi mislim da je on trenutno naš najbolji stoper. S'obzirom da su direktni krivci Memija i Bogičević (za sva tri gola u tuzli) mjesta za Kramarića mora biti jer je to naš najškolovaniji lijevi bočni, Hodža - Bogi, Mirko - Memija. Na lijevo krilo može Stanić ali se prilika mora dati i Tiagu da odigra bar pola sata. Još za sastav u tuzli ja sam postavljao da Mirko i Hodža moraju igrati umjesto ovog dvojca koji je ruku na srce u najlošijoj formi od svih.

Gdje su oni stručnjaci što me ubjeđuju da jedino Bekrić može na krilo, a Zola kao ne može slika Pa kako se igralo mogla je i baba neka biti tamo isti qurac bi bio. Još sam pisao da je loš potez staviti Bekrića lijevo jer se onda mjenja uloga i Zoli i Jovanu, previše je to bilo rotacija.

Edisu i ekipi puna podrška do kraja, a na kraju ćemo sumirati gdje smo i šta smo. Evropa je još uvijek tu i sami odlučujemo o njoj!
Tu sam i dalje tvrdim da Zola ne moze na krilu igrati :D

GoodisonPark je napisao/la:Sutra sastav nadam se :ganja:

----------------------------Veca-----------------------------
Siniša--------Aco---------------------Hodža--------Mirko
--------------------------Zaha------------------------------
----------------Jovan---------------------------------------
--------------------------------Bekrić-----------------------
Miro----------------------------------Zola (Đermanović)
-------------------Killer Lendrić---------------------------

Samo jako od prve minute navaliti, jedan gol nam mnogo znači a i ako primimo jedan opet ganjamo 2. U slučaju primljena 2 gola nama opet treba još jedan tj 3 gola. Sve ovo nam govori da nama treba utakmica sa golovima i mnogo više dobijamo sa jednim postignutim nego što gubimo sa jednim primljenim golom.

Molim te Bože da sutra (i u nedelju) pobjedi ljoŽe (1:3 ako je ikako moguće u obje) :zeljeznicar1:
E zato ja mogu sebe citirati i dva dana nakon utakmice i potvrditi na osnovu svega viđenog da je ovo bio najjači mogući sastav za tuzlu (za Tiaga je FKŽ1921 rekao da je povrijeđen do kraja sezone) a ti možeš samo "tvrditi nešto" 'nako u havu :)
To je i dalje tvoje misljenje koje je relevantno isto kao i moje

Kapiten
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:29 pm

Ja se nadam Hodzi umjesto Bogija. Lijeva strana Kramaric bek, Stana krilo. Ostalo se zna. Jedino nisam upoznat sada sa situacijom Tiaga. Moze li mozda igrati malo vise od pola sata ? Ako neko ima info neka podjeli s nama :D

Nadam se da ce Mica da cesto mijenja strane, kao protiv Travnika jer ce se i oni maksimalno fokusirati na tu nasu desnu stranu koja je, kao sto svi znamo, odlicna i dosta bolja od lijeve pa se nadam da bi tim promjenama strane unio neku pometnju kod preuzimanja u njihovoj odbrani.

Ta njihova odbrana je nasa velika sansa jer su primali gol u skoro svakoj utakmici koju su igrali i fakat su losi tu, te smatram da bi mi trebali otvoreno poceti gore, bez nekih kalkulacija, pa kom opanci kom obojci. Nazad bi imali dobrog osiguraca u vidu Zahe kojeg jos uvijek cekamo da odigra onako kako najbolje zna, a on ce biti mozda i kljucan faktor ovog derbija jer bi on mogao da nam donese pobjedu u borbi na sredini terena koja bi trebala biti kljuc.
Sto se njihovih sansi tice. Jaki su na prekidima sa Barbaricem, toga me najvise i strah jer smo se lose pokazali u zadnje vrijeme u tom segmentu igre. Zato se nadam Hodzi kako bi nam donio mozda malo vise sigurnosti u skoku sa svojom visinom, ali i svjezinom koje ce nam trebati u derbiju. Nasi su vjerujem jos radili na tim prekidima, tada koncentracija jednostavno u nedjelju ne smije padati !

Igranje Tiaga bi dosta promijenilo situaciju na stranama pogotovo ako je on malo bolje spreman jer bi bili jako opasni i po toj njegovoj strani ako bi pruzio partiju slicnu onima jesenas kada nas je nosio u vecini utakmica.

Inace, ako bude Bogi igrao, kvota da ce se on i Benko za vratove pohvatat 1,04 :kafa:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

bistrikboy
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:31 pm

Edise ne spominji vise pogibije nekakve bgt.

Ja sam optimista kao sto odavno nisam bio pred derbi,jer mi djelujemo zrelije na terenu od njih. Igrajte na pobjedu!
1921-1987-2007

Kapiten
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:32 pm

http://www.klix.ba/sport/nogomet/amar-o ... /160421123" onclick="window.open(this.href);return false;
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:38 pm

Evo Nede Turkovića puši šnjuru u Divanhanu na malti
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Grbavica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:39 pm

sad Edis na DM naručio :shisha:
phpBB [video]
Ko nas je kleo, nije dangubio.

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:39 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Evo Nede Turkovića puši šnjuru u Divanhanu na malti
Bas me cudi to

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:40 pm

rodrigo87 je napisao/la:
omladina1921zeljina je napisao/la:Evo Nede Turkovića puši šnjuru u Divanhanu na malti
Bas me cudi to
hahahahahahahah a dobar je brat :shisha:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

ChWilla
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:sad Edis na DM naručio :shisha:
phpBB [video]
neeeeeeeeeeee :rofl:

nemoj da ginemo, hajmo odigrati lopte dobor i pobijediti....
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u pet apr 22, 2016 9:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

Turkovic je na ljeto bivis pa neka nastavi karijeru u Travniku.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet apr 22, 2016 9:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GoodisonPark
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:41 pm

Edis mora zabetonirati lijevu stranu pa kako god, provaljeni smo tu, sad će svi navaljivati baš tamo da probiju jer to rade svi treneri traže mane i kako najlakše doći do gola protivnika. Ne smije se eksperimentisati ni u jednoj tekmi do kraja ni pod razno. Igrati sa najspremnijim i najjačim igračima, ima vremena kad će neki vraćati formu a to sigurno nije ovaj finiš prvenstva.

Ž'21 Ohladi malo buraz, neka ti imaš svoje mišljenje, bujrum imamo ga svi, ali argumentacija ti je " e pa eto ne može zato što sam ja tako rekao " postavio sam ti dokaz (sastav) da odlično vidim gdje škripi u igri i to je utakmica u tuzli i potvrdila, kada sam dva najveća krivca za golove ostavio na klupi, neću da neko pomisli da ja izigravam nekog stručnjaka samo pišem onako kako i većina navijača Želje vidi i razmišlja. Ako to nije većina na forumu a pa to je drugi par čarapa i ja nemam problem sa tim.

Sergejević majstore svaka čast, odlični postovi, konstruktivni, piši češće života ti, milina za čitati :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:41 pm

Šta mislite da krenemo sa Nedom u spicu ? Lendra na klupu !! :cigara:

Grbavica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:43 pm

rodrigo87 je napisao/la:Šta mislite da krenemo sa Nedom u spicu ? Lendra na klupu !! :cigara:
Trči Nedo brat i nargilu za njim nose dvojica :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

rodrigo87
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:44 pm

Grbavica je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Šta mislite da krenemo sa Nedom u spicu ? Lendra na klupu !! :cigara:
Trči Nedo brat i nargilu za njim nose dvojica :rofl1:
On i Dulja ce da raspusu, ostali ce morati sacekati :shisha: :shisha:

Elegant
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:45 pm

To kad se onesvjesti na terenu na nargilu ga prikljuce ko zenicanina na asupuh. :shisha:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:56 pm

Guraju nam se neke stvari od strane onih koji ne vole Zelju ili,iz nekih razloga,ne vole sve ovo dobro sto se radi u klubu...A guraju se dvije teze:
1. Doveli igrace,potrosili puno para i ako se ne izbori evropa ove godine,slijedi osipanje ekipe i raspad sistema.
2.Pokrenuli projekat osposobljavanja stadiona za igranja evropskih utakmica. Nema evrope,pada sve u vodu,nista od nastavka projekta...
Ni jedno ni drugo nema veza s pamecu.
Prije nastavka prvenstva,iz kluba je nedvosmisleno receno da je prevashodni cilj da se sportski segment kluba pripremi za ligu 12. Kroz ovu polusezonu,u kojoj ce se pokusati izboriti evropa,trebala bi se kristalisati ekipa za narednu sezonu. Pojacati je s par pozicija koje se pokazu najtanjim kroz ovu polusezonu. Dakle,pojacavanje igrackog kadra nije bilo u funkciji ove sezone i eventuani neizlazak u evropu nece nista promjeniti u daljnjem jacanju sportskog segmaenta kluba i sportskim ambicijama kluba.
Stadion...Ne mozemo nasjedati na te price kako ce nesta bitno promjeniti neizlazak u evropu.. Stadion se uljudjuje zbog nas...Ne radi se ovo,a posebno se nece raditi ono sto slijedi,samo zbog evropskih utakmica. Plan za stadion postoji,on ide svojim putem i sa i bez evrope ove godine. Nista se u tom smislu nece promjeniti,ni za milimetar. Ko misli drugacije,apsolutno je u zabludi. Cak sta vise,eventualni neizlazak u evropu ove godine,dodatno bi podstakao napore u klubu na realizaciji zacrtanih ciljeva u svim segmentima jacanja kluba.

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet apr 22, 2016 9:59 pm

Neko će pomisliti da uhodim naše igrače hahahahahahahahaha

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

fk1921

pet apr 22, 2016 10:02 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Neko će pomisliti da uhodim naše igrače hahahahahahahahaha
Ma i Zolotic je ko i Turkovic, vole shishe vise nego ista :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava