Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 22, 2016 8:00 pm

ž'21 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Haris Duljević: U našoj ekipi ne bi bilo mjesta ni za jednog igrača Želje!

Edise ovo napisi na taktiku, molim te. Kako sam ljut, pa daj mene na teren da ga izorem :psujem:
Gdje si ovo procitao?
http://sportavaz.ba/clanak/15811/interv ... raca-zelje" onclick="window.open(this.href);return false;
E jest ga "motivirala" ponuda :lol: zaigro je od tad nema sta.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ž'21
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:01 pm

Kapiten je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: Gdje si ovo procitao?
http://sportavaz.ba/clanak/15811/interv ... raca-zelje" onclick="window.open(this.href);return false;
E jest ga "motivirala" ponuda :lol: zaigro je od tad nema sta.
Ma ja mislim da je ovo izmišljen intervju jer su oni (FK Sarajevo) raskinuli ugovor sa Avazom pa sumnjam da bi poslije svega oni (Avaz) dobili neku izjavu :D uglavnom, sve pohvale Avazu, valjda pomogne Edisu u motivacijskom govoru :D
Zadnja izmjena: ž'21, dana/u pet apr 22, 2016 8:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:01 pm

hvalospjevke.
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:04 pm

Ma treba reci Sinisi, da ga udari par puta :ganja: :ganja:

LARSSONN
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:06 pm

diego1921 je napisao/la:Ma treba reci Sinisi, da ga udari par puta :ganja: :ganja:
Da ga šnjurom zadavi

ChWilla
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:07 pm

ma ne djeluje mi ovo vjerodostojno, realno govoreći. ali eto može se staviti na tablu u svlačionici u nedostatku pametnije i lukavije motivacije... :ganja: :rofl:

diego1921
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:10 pm

LARSSON je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Ma treba reci Sinisi, da ga udari par puta :ganja: :ganja:
Da ga šnjurom zadavi
Ma brat ima crni pojas !! ChWilla poslije onog : samo je pitanje s kolko razlike,nista me vise ne moze iznenaditi :ne:

ChWilla
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:14 pm

ni ono s glave čovjek nije rekao, eto otvori original izjave ako možeš naći i pročitaj samo u navodnicima... :mrgreen:

Grbavica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:15 pm

Pokvarit mu frizuricu u tunelu i zakasniće on na početak utakmice dok ponovo zalijepi ono na glavi...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hrasno1921'

pet apr 22, 2016 8:17 pm

Jeli neko upratio ovu emisiju na Hayatu - "Poluvrijeme" !?
Malo gledao na samom pocetku, Vlado Jagodic strucno i jasno objasni taktike oba tima pred derbi, kaze kako ce Zeljo skoro pa sigurno napasti od prve minute, kako bolje stojimo i pored utakmica KUP-a i umora, a da bi zbog toga od prve minute trebali poceti Stanic, i fizicki brzi Tiago.

= EDIT = NASAO=

phpBB [video]
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Okolele
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:18 pm

Duljević :rofl:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:19 pm

pile87 je napisao/la:Sarajevo je favorit imaju skuplju ekipu, skuplje igrace, bolje placene igrace, digli su formu mi smo u padu, duze su zajedno, nalaze se ispred nas na tabeli, imaju sredjenu situaciju u klubu i jos mnogo razloga za optimizam. Imamo i mi sanse ali su manje :mrgreen:
phpBB [video]
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

diego1921
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:21 pm

Nadam se da ce ga Zahirovic jednom pokupiti ,kao sto je V. Muharemovica na Grbavici :ganja:
Kjosevski-S Stevanovic-Bogicevic-Kosoric-Kramaric-Zahirovic-Blagojevic-Bekric-M Stevanovic-Stanic-Lendric !!

Ajzea
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:23 pm

Jeste li vi normalni, pa vidi se da je Dulja naš navijač jer ovom izjavom namjerava podići moral igračim našeg tima. :kafa:

ChWilla
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:24 pm

ma nemamo mi realno prostora za neke inovacije i neku veliku pamet u postavci, mislim da je jedina realna dilema memija ili stanić. eventualno stanić ili kramarić na beku. da tiago nije rovit možda bi on i počeo, ovako sigurno neće.

Grbavica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:25 pm

Memija mi trebao malo odmoriti...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SirAlexFerguson
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:27 pm

Ne volim pisati često, više sam posmatrač. I na starom forumu je tako bilo. Prije svega da pozdravim sve iskrene navijače. Mislim da manje-više ovdje svi volimo Želju iskreno i jako. Neki više, neki manje razumiju fudbal, neki su imali priliku i izaći na veliki teren i vidjeti kako to izgleda.
Helem, da ne duljim hoću da kažem da možemo svi komentarisati i bez pritiska biti „Edis Mulalić“ i lahko je...
Edis zapravo ima jedini "pravu" šansu i čast da vodi najveći klub u državi i klub koji mu je urezan u srcu, i daje sve od sebe. Ne bi' se puno osvrtao na predhodne utakmice, rekao bih samo da ne vidim da je on glavni odgovorni za poraze i greške koje su se pravile. Ja mu vjerujem da vježbaju da se smanje nedostaci. Nekada nije dovoljno, nekada sreća okrene leđa. Nije ni to bitno, prošlo je. Bitno je gledati naprijed i kad je teško, mi još uvijek kolektivno trebamo „rasti“ od uprave, preko igrača do navijača. SVI ZAJEDNO, KAO JEDAN!
Molim sve da budemo uz njih bez obzira kako se odvijala utakmica u nedelju, ja sam optimista, vjerujem da možemo.

Poigraću se managera malo, bit ću malo Edis Mulalić..
........................Kjosevski..............
..S.Stevanović....Aco....Bogi....Kramarić..
..................Jovan.........Zaha(Zola).............
..Memija...............................Stanić......
...................M.Stevanović.............
......................Lendrić..................

Da se ja pitam počeo bih ovako, vidjeli smo da Bekrić ne može pratiti ritam Lendrića kada se pritisak vrši i po meni je veliki problem protiv Slobode to bio, jednostavno su nam stvarali višak na svojih 30 metara i tu se gubi cjelokupna postavka.
Pored toga ako se okrenemo taktici gdje cemo igrati čvrstu odbranu sa kontranapadima onda opet ne vidim veliku ulogu Bekrića. Volim ga kao igrača ali žrtvovao bih ga u ovom trenutku.
M.Stevanović je klasa, vjerujem da će mnogi da osude njegovu promjenu pozicije, ali smatram da on svojom brzinom i kondicijom može napraviti mnoge probleme konama kod kontranapada. A ni kone neće smjeti jednostavno napasti i izaći na svojih 30ak metara kada znaju da ovakve munje imamo u navali. Uz to može pratiti ritam Lendrića i vršiti pritisak, a vidjeli smo prošli derbi šta se desi kada je Tiago pritiskao odbranu.
Memija bi se vratio na svoju 'stranu' radio svoj posao naprijed, i pomagao nazad odličnom Siniši koji će da bude bitan igrač na derbiju i treba nam dobra partija. S druge strane Kramarić koji nije izuzetno brz ali ima vijugu i može odigrati solidno, uz to će imati Stanića kao pomoć.
Ključna stvar-sredina Jovan će svoje da odradi uz pomoć ostalih zatvorit će prilaze golu, dok će pored sebe imati nešto defanzivnije Zolu ili Zahirovića za koga se već Edis odluči.
Vremenom kada padne tempo uvesti Bekrića da svojim potezima učini nešto, a učinit će. Nisam siguran kakva je situacija sa Tiagom, dobro bi došao ako može bar 30 min. jer on može pobjeći svakome. Treća izmjena neka bude Mujagić umjesto Lendrića. Da Ivana dostojno ispratimo aplauzom nakon dva gola konama.

Sretno nam, svi smo Željo. Lijep pozdrav! :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

ChWilla
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:29 pm

ja ne znam da je m. stevanović ikad igdje u karijeri igrao u sredini...ali opet, ne čini mi se van pameti. onako na prvu mi se sviđa. naročito obzirom koliko se (više od bekrića) vraća i pomaže nazad...

Ajzea
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:30 pm

slika

Brkoo
Kontakt:

pet apr 22, 2016 8:31 pm

Grbavica je napisao/la:Pokvarit mu frizuricu u tunelu i zakasniće on na početak utakmice dok ponovo zalijepi ono na glavi...
:rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava