Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 22, 2016 11:31 am

pa ovo je bio tek lagani dio priprema (smijeh)...
Ajmo Kosticu iscjedi ih na Kupresu :karanje: :karanje:

slika

Ovo kad vidim, znam da Zeljo nije samo fudbalski klub, mnogo vise je od toga :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

mkulaglic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 22, 2016 11:32 am

Hadzijalagic je napisao/la:
mkulaglic je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Lendric, Pozder, Mujagic, Beganovic.. Ako se Pozder pokaze kao kvalitetno rjesenje onda nam ne treba vise napadaca.. Prije nam treba jos jedan stoper al da valja..
Begana su stavili u vezni red, ako budemo igrali sa dva špica nama na klupi treba neko ko ce zamjeniti napadače, sumnjam da Mujaga može, obzirom da je neiskusan, unijeti neki preokret ako nedaj Bože budemo ganjali rezultat. Mada si upravu za Beganovica on je i i juniorima igrao napadača

Sent from my C5303 using Tapatalk
Djenis vise nema nikakvu potrebu da bude u veznom redu vec na svojoj prirodnoj poziciji.. Bio je u veznom redu u nedostatku veznjaka.. Sad ih imamo za izvoza.. Po meni je tako logicno..
Mada imam osjećaj da će se još neko priključiti jer imamo 21 igrača i 4 golmana, a Milos je rekao da mu 24-25 igrača treba i 3 golmana

Sent from my C5303 using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

kako reče kolega slovenac, ko preživi pričaće...
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

Previse je ovo... :kafa:

Yebi i ne vadi, Milose !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jun 22, 2016 11:34 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:33 am

Leon_Professional je napisao/la:
pa ovo je bio tek lagani dio priprema (smijeh)...
Ajmo Kosticu iscjedi ih na Kupresu :karanje: :karanje:

slika

Ovo kad vidim, znam da Zeljo nije samo fudbalski klub, mnogo vise je od toga :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Eh Fata... šta je ona generacija igrača ispratila na pripreme...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:34 am

Plava Porodica je napisao/la:Apsolutno me ne interesuje kako,ali jedan trofej mora na Grbavici biti.
Tri godine su nam vitrine identične.Cilj nam je titula,i očekujem sve da je osvojimo.
Ovi što govore bili bi zadovoljni Evropom,lažu,klasična laž.Nismo olimpik,nego smo Željo.
Uprava sve fino,divno radi van terena,ja im odajem veliku počast,veliki klub kao Željo treba da ima takvu Upravu,ali sportski segment je kaskao.E pa sad smo povukli neke poteze,i mora se i taj dio drastično popraviti.
Ja kao navijač ne želim da skupljamo prašinu umjesto trofeja.
I šta ako je ne osvojimo ni ove sezone?
A niko ti ne može garantovati da hoćemo. Jer i ostali žele isto, i ostali ulažu.
Ako bude i ova sezona bez titule otjerati upravu, istu ovu koja je prva pokrenula gradnju stadiona nakon rata, otjerati trenera kojeg već po redu u zadnje 2 godine, promjeniti opet 80% igračkog kadra

???

Niko ne kaže da ne želimo svi tu titulu, da nam nije cilj ove sezone. Ali treba gledati stvari onakve kakve jesu a ne iz ugla fife /sokera/menadžera
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

exbabilon
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:36 am

Dado ne ide na pripreme, a Durakovic ide...cudne odluke, bez dileme. Dado ne moze pomoci, a Durakovic moze..

Helem, znao sam kritikovati forumasa @FKZ1921, ali s onim sto je pisao jucer se moram slozit. Nije ova ekipa bas glavni kandidat za titulu, nismo nista bolji od konkurenata da mozemo reci da smo glavni kandidat za titulu, titula mora biti ambicija, ali...
Ako cemo objektivno, svaka od formacija koje su se pojavile na ovom forumu ukljucuje bar 5 novih igraca. Husic ce pokidat na beku, Hervas strasna 10-ka, Pozder ubija u napadu, a Grk je beton u odbrani. Radinovic i Secerovic su u vecini formacija takodjer...
Pravo pitanje je ko garantuje da ce ti igraci pokazati ono sto mi ocekujemo od njih. Naravno, svi se nadamo da ce to biti bas tako, neko je valjda pratio njihove igre, ali neozbiljno je napraviti formaciju sa 5-6 novih igraca i reci ide titula. Po meni su Blagojevic, Lendric i Stevanovic igraci za titulu, a ova "pojacanja", prinove, noviteti, ko zna...moze biti i ovako i onako...treba malo spustiti ocekivanja ipak, cisto da eventualni pad na zemlju ne bude previse bolan.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:37 am

slika

Koliko rušilačke snage na jednoj slici 8-) :mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:39 am

Bar nece isti vazda igrati.. Konkurencija, posebno u sredini, obecava da ce Kostic moci lakse odrzavati svjezinu u ekipi a to je jako bitno.. Nemam nista protiv Enisa ali lijepo je sto je doslo vrijeme da on nije univerzalna izmjena za svaku poziciju..

Mi smo vazda kandidati za titulu ali garantovati je moze samo budala..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

teteac8684
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:40 am

Hurmasica je napisao/la:slika

Koliko rušilačke snage na jednoj slici 8-) :mrgreen:
Osmanković k"o stijena jbt... :ganja:

ChWilla
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:41 am

počinjao kemo ili ne, nama treba još jedan stoper ako je hodžurda definitivno prekrižen. ma trebao bi i da nije...
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:42 am

ChWilla je napisao/la:počinjao kemo ili ne, nama treba još jedan stoper ako je hodžurda definitivno prekrižen. ma trebao bi i da nije...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=DlOO-EkdTCM[/video] :kafa: :kafa:

Okolele
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:43 am

Osmanković=Hummels.. :shisha:

Momka treba postepeno ubacivati..u kupu mu pogotovo vise prilike dati..Ima sve predispozicije da bude odlican stoper..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sri jun 22, 2016 11:45 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:44 am

Ma daj Memisevica, kakav boccacciev rodjak :mrgreen: Ako treba i platiti kakvu odstetu a da dobijemo provjerenog stopera.. Grk i Italijan su macori u vreci..

Ajzea
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:44 am

exbabilon je napisao/la:Dado ne ide na pripreme, a Durakovic ide...cudne odluke, bez dileme. Dado ne moze pomoci, a Durakovic moze..

Helem, znao sam kritikovati forumasa @FKZ1921, ali s onim sto je pisao jucer se moram slozit. Nije ova ekipa bas glavni kandidat za titulu, nismo nista bolji od konkurenata da mozemo reci da smo glavni kandidat za titulu, titula mora biti ambicija, ali...
Ako cemo objektivno, svaka od formacija koje su se pojavile na ovom forumu ukljucuje bar 5 novih igraca. Husic ce pokidat na beku, Hervas strasna 10-ka, Pozder ubija u napadu, a Grk je beton u odbrani. Radinovic i Secerovic su u vecini formacija takodjer...
Pravo pitanje je ko garantuje da ce ti igraci pokazati ono sto mi ocekujemo od njih. Naravno, svi se nadamo da ce to biti bas tako, neko je valjda pratio njihove igre, ali neozbiljno je napraviti formaciju sa 5-6 novih igraca i reci ide titula. Po meni su Blagojevic, Lendric i Stevanovic igraci za titulu, a ova "pojacanja", prinove, noviteti, ko zna...moze biti i ovako i onako...treba malo spustiti ocekivanja ipak, cisto da eventualni pad na zemlju ne bude previse bolan.
Moze pitanje samo.. Gdje ces naci 11 igraca ranga Blagojevica, Stevanovica i Lendrica? Sasvim je normalno da ekipa ima par igraca za kojima ostali kaskaju, te da ostatak tima cine dobri igraci.

Ni Slobodu ne krasi kompaktan tim koji im je donio drugo mjesto u oba slucaja, pa pola ekipe su promijenili. Sarajevo, suvisno je govoriti.. Oni moraju vrsiti kompletnu rekonstrukciju tima, tj. ono sto smo mi radili na polusezoni. Siroki ove godine nece u EL, zivi bili pa vidjeli.. Prvo se raspitajte ko im je otisao a ko dosao, a zatim mi se javite ovdje pa ponovo spomenite Siroki. Zrinjski je najmanje mijenjao, otislo im je devet igraca (kod nas te na giljotinu salju za ovo) i tek ce da idu poslije Europe (Karacic prvi), a ako cemo svrsavati na njihovog Barica, goni nas u ku.rac.

Osmankovic je, ponavljam, yebena trafika !

Evo ja odgovorno tvrdim da smo jaci na lijevom krilu, na poziciji lijevog beka i u veznom redu. Za odbranu, ne znam..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jun 22, 2016 11:47 am, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:46 am

U svakom slucaju Osmankovicu trenutno vise vjerujem nego Grku ili Italijanu ako dodje..

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:47 am

Al' na stranu sve, kad vidjeh Hareta Alihodžića u ovoj Diadora opremi vrati me u neka baš lijepa vremena... :D

exbabilon
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:52 am

Ajzea je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Dado ne ide na pripreme, a Durakovic ide...cudne odluke, bez dileme. Dado ne moze pomoci, a Durakovic moze..

Moze pitanje samo.. Gdje ces naci 11 igraca ranga Blagojevica, Stevanovica i Lendrica? Sasvim je normalno da ekipa ima par igraca za kojima ostali kaskaju, te da ostatak tima cine dobri igraci.

Ni Slobodu ne krasi kompaktan tim koji im je donio drugo mjesto u oba slucaja, pa pola ekipe su promijenili. Sarajevo, suvisno je govoriti.. Oni moraju vrsiti kompletnu rekonstrukciju tima, tj. ono sto smo mi radili na polusezoni. Siroki ove godine nece u EL, zivi bili pa vidjeli.. Prvo se raspitajte ko im je otisao a ko dosao, a zatim mi se javite ovdje pa ponovo spomenite Siroki. Zrinjski je najmanje mijenjao, otislo im je devet igraca (kod nas te na giljotinu salju za ovo) i tek ce da idu poslije Europe (Karacic prvi), a ako cemo svrsavati na njihovog Barica, goni nas u ku.rac.

Osmankovic je, ponavljam, yebena trafika !

Evo ja odgovorno tvrdim da smo jaci na lijevom krilu, na poziciji lijevog beka i u veznom redu. Za odbranu, ne znam..
Ne kazem da moramo imati 11 igraca tipa ove trojice vrlo kvalitetnih, ali mali je problem sto mi imamo u ekipi najmanje 5 igraca koji ce debitovati za Zelju. Nije ni to problem, ali ne mozes bas imati prevelika ocekivanja na bazi onoga sta su oni odigrali u nekim nizim ligama vani ili ovdje za Radnik i Borac. Ja prvi mislim da je Radinovic super igrac, ali bio je i Stanceski. Pozder je vjerovatno super igrac, ali bio je i Joco. Previse nepoznanica da bi mogli reci eh to je to, imamo vrh ekipu. Ne kritikujem upravu, struku, oni dovode koga misle da trebaju dovesti, oni su ih skautirali, nisam ja, ali ocekivanja navijaca ne smiju biti nerealna, a u prvih 11 vise novih, nego starih igraca mozda bude.

crnamamba96
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:56 am

Znači niko sa probnog rada nije zadovoljio?

Ajzea
Kontakt:

sri jun 22, 2016 11:57 am

Mi jos uvijek nismo u stanju da dovedemo 11 provjerenih igraca. Daleko smo od toga, pomirite se sa tim. Ne mi, nego kompletna liga koja je zadnja rupa na svirali te koja je zadnja opcija igracima. Promasi se sa igracima koji se placaju po 70 miliona, a ne sa igracima koje dovodis dzaba i dajes mu platu u iznosu od 2000KM. Ne gubite dodir sa realnoscu, ostavite se komsiluka..
Mi imamo dosta odlicnih individua, ali nemamo tim. Prednost je sto ga niko drugi, bar jos uvijek nema te sto su nama bar neke konture prvog tima sa polusezone ipak zadrzane. Eto, primjera radi, komsijama nisu.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri jun 22, 2016 11:58 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava