Ajmo Kosticu iscjedi ih na Kupresupa ovo je bio tek lagani dio priprema (smijeh)...

Ovo kad vidim, znam da Zeljo nije samo fudbalski klub, mnogo vise je od toga

Ajmo Kosticu iscjedi ih na Kupresupa ovo je bio tek lagani dio priprema (smijeh)...
Mada imam osjećaj da će se još neko priključiti jer imamo 21 igrača i 4 golmana, a Milos je rekao da mu 24-25 igrača treba i 3 golmanaHadzijalagic je napisao/la:Djenis vise nema nikakvu potrebu da bude u veznom redu vec na svojoj prirodnoj poziciji.. Bio je u veznom redu u nedostatku veznjaka.. Sad ih imamo za izvoza.. Po meni je tako logicno..mkulaglic je napisao/la:Begana su stavili u vezni red, ako budemo igrali sa dva špica nama na klupi treba neko ko ce zamjeniti napadače, sumnjam da Mujaga može, obzirom da je neiskusan, unijeti neki preokret ako nedaj Bože budemo ganjali rezultat. Mada si upravu za Beganovica on je i i juniorima igrao napadačaHadzijalagic je napisao/la: Lendric, Pozder, Mujagic, Beganovic.. Ako se Pozder pokaze kao kvalitetno rjesenje onda nam ne treba vise napadaca.. Prije nam treba jos jedan stoper al da valja..
Sent from my C5303 using Tapatalk
Eh Fata... šta je ona generacija igrača ispratila na pripreme...Leon_Professional je napisao/la:Ajmo Kosticu iscjedi ih na Kupresupa ovo je bio tek lagani dio priprema (smijeh)...![]()
![]()
Ovo kad vidim, znam da Zeljo nije samo fudbalski klub, mnogo vise je od toga![]()
I šta ako je ne osvojimo ni ove sezone?Plava Porodica je napisao/la:Apsolutno me ne interesuje kako,ali jedan trofej mora na Grbavici biti.
Tri godine su nam vitrine identične.Cilj nam je titula,i očekujem sve da je osvojimo.
Ovi što govore bili bi zadovoljni Evropom,lažu,klasična laž.Nismo olimpik,nego smo Željo.
Uprava sve fino,divno radi van terena,ja im odajem veliku počast,veliki klub kao Željo treba da ima takvu Upravu,ali sportski segment je kaskao.E pa sad smo povukli neke poteze,i mora se i taj dio drastično popraviti.
Ja kao navijač ne želim da skupljamo prašinu umjesto trofeja.
Osmanković k"o stijena jbt...Hurmasica je napisao/la:
Koliko rušilačke snage na jednoj slici![]()
[video]https://www.youtube.com/watch?v=DlOO-EkdTCM[/video]ChWilla je napisao/la:počinjao kemo ili ne, nama treba još jedan stoper ako je hodžurda definitivno prekrižen. ma trebao bi i da nije...
Moze pitanje samo.. Gdje ces naci 11 igraca ranga Blagojevica, Stevanovica i Lendrica? Sasvim je normalno da ekipa ima par igraca za kojima ostali kaskaju, te da ostatak tima cine dobri igraci.exbabilon je napisao/la:Dado ne ide na pripreme, a Durakovic ide...cudne odluke, bez dileme. Dado ne moze pomoci, a Durakovic moze..
Helem, znao sam kritikovati forumasa @FKZ1921, ali s onim sto je pisao jucer se moram slozit. Nije ova ekipa bas glavni kandidat za titulu, nismo nista bolji od konkurenata da mozemo reci da smo glavni kandidat za titulu, titula mora biti ambicija, ali...
Ako cemo objektivno, svaka od formacija koje su se pojavile na ovom forumu ukljucuje bar 5 novih igraca. Husic ce pokidat na beku, Hervas strasna 10-ka, Pozder ubija u napadu, a Grk je beton u odbrani. Radinovic i Secerovic su u vecini formacija takodjer...
Pravo pitanje je ko garantuje da ce ti igraci pokazati ono sto mi ocekujemo od njih. Naravno, svi se nadamo da ce to biti bas tako, neko je valjda pratio njihove igre, ali neozbiljno je napraviti formaciju sa 5-6 novih igraca i reci ide titula. Po meni su Blagojevic, Lendric i Stevanovic igraci za titulu, a ova "pojacanja", prinove, noviteti, ko zna...moze biti i ovako i onako...treba malo spustiti ocekivanja ipak, cisto da eventualni pad na zemlju ne bude previse bolan.
Ne kazem da moramo imati 11 igraca tipa ove trojice vrlo kvalitetnih, ali mali je problem sto mi imamo u ekipi najmanje 5 igraca koji ce debitovati za Zelju. Nije ni to problem, ali ne mozes bas imati prevelika ocekivanja na bazi onoga sta su oni odigrali u nekim nizim ligama vani ili ovdje za Radnik i Borac. Ja prvi mislim da je Radinovic super igrac, ali bio je i Stanceski. Pozder je vjerovatno super igrac, ali bio je i Joco. Previse nepoznanica da bi mogli reci eh to je to, imamo vrh ekipu. Ne kritikujem upravu, struku, oni dovode koga misle da trebaju dovesti, oni su ih skautirali, nisam ja, ali ocekivanja navijaca ne smiju biti nerealna, a u prvih 11 vise novih, nego starih igraca mozda bude.Ajzea je napisao/la:Moze pitanje samo.. Gdje ces naci 11 igraca ranga Blagojevica, Stevanovica i Lendrica? Sasvim je normalno da ekipa ima par igraca za kojima ostali kaskaju, te da ostatak tima cine dobri igraci.exbabilon je napisao/la:Dado ne ide na pripreme, a Durakovic ide...cudne odluke, bez dileme. Dado ne moze pomoci, a Durakovic moze..
Helem, znao sam kritikovati forumasa @FKZ1921, ali s onim sto je pisao jucer se moram slozit. Nije ova ekipa bas glavni kandidat za titulu, nismo nista bolji od konkurenata da mozemo reci da smo glavni kandidat za titulu, titula mora biti ambicija, ali...
Ako cemo objektivno, svaka od formacija koje su se pojavile na ovom forumu ukljucuje bar 5 novih igraca. Husic ce pokidat na beku, Hervas strasna 10-ka, Pozder ubija u napadu, a Grk je beton u odbrani. Radinovic i Secerovic su u vecini formacija takodjer...
Pravo pitanje je ko garantuje da ce ti igraci pokazati ono sto mi ocekujemo od njih. Naravno, svi se nadamo da ce to biti bas tako, neko je valjda pratio njihove igre, ali neozbiljno je napraviti formaciju sa 5-6 novih igraca i reci ide titula. Po meni su Blagojevic, Lendric i Stevanovic igraci za titulu, a ova "pojacanja", prinove, noviteti, ko zna...moze biti i ovako i onako...treba malo spustiti ocekivanja ipak, cisto da eventualni pad na zemlju ne bude previse bolan.
Ni Slobodu ne krasi kompaktan tim koji im je donio drugo mjesto u oba slucaja, pa pola ekipe su promijenili. Sarajevo, suvisno je govoriti.. Oni moraju vrsiti kompletnu rekonstrukciju tima, tj. ono sto smo mi radili na polusezoni. Siroki ove godine nece u EL, zivi bili pa vidjeli.. Prvo se raspitajte ko im je otisao a ko dosao, a zatim mi se javite ovdje pa ponovo spomenite Siroki. Zrinjski je najmanje mijenjao, otislo im je devet igraca (kod nas te na giljotinu salju za ovo) i tek ce da idu poslije Europe (Karacic prvi), a ako cemo svrsavati na njihovog Barica, goni nas u ku.rac.
Osmankovic je, ponavljam, yebena trafika !
Evo ja odgovorno tvrdim da smo jaci na lijevom krilu, na poziciji lijevog beka i u veznom redu. Za odbranu, ne znam..