Blato mi nije palo na pamet. Valjda nece vise1921.ba je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 5:57 pmPa evo, prestalo je, ali teren nije natopljen nego je potopljen a ljudi moraju kopati zemlju (čitaj blato).. na hajr
Blato mi nije palo na pamet. Valjda nece vise1921.ba je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 5:57 pmPa evo, prestalo je, ali teren nije natopljen nego je potopljen a ljudi moraju kopati zemlju (čitaj blato).. na hajr
Kakve je Amar imao reference kad je došao prvi put za trenera?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:54 pmHoćemo Bakrača u igru
ma samo klimaj glavom i šuti.kvalitet je napisao/la:O trenerima govore rezultati. On ih nema nikako, jer nikog ozbiljnog nije ni vodio. I da njega smatram dobrim rješenjem? De ba...
Nismo do sad puno fulili.. tri SDa, pet trenera, stotinjak igrača. sve u tri godine.
Uprava ima smjer po kojem ide.
Sistem.
Ali pogrešnih odluka i kontinuitet smjenjivanja.
Svraka ili ti one hit wonder...storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:58 pmSvraka je mnogo bio bolji od njega svojevremeno...
Prezime Osim sasvim dovoljna referenca..Eric Cantona je napisao/la:Kakve je Amar imao reference kad je došao prvi put za trenera?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:54 pmHoćemo Bakrača u igru
ma samo klimaj glavom i šuti.kvalitet je napisao/la: O trenerima govore rezultati. On ih nema nikako, jer nikog ozbiljnog nije ni vodio. I da njega smatram dobrim rješenjem? De ba...
Nismo do sad puno fulili.. tri SDa, pet trenera, stotinjak igrača. sve u tri godine.
Sistem.
Mlad, perspektivan, iz kluba, mangupski mentalitet, sin najveceg fudbalskog mozga s nasih prostora.Eric Cantona je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:03 pmKakve je Amar imao reference kad je došao prvi put za trenera?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:54 pmHoćemo Bakrača u igru
ma samo klimaj glavom i šuti.kvalitet je napisao/la:
O trenerima govore rezultati. On ih nema nikako, jer nikog ozbiljnog nije ni vodio. I da njega smatram dobrim rješenjem? De ba...
Sistem.
A Smajić bio bolji igrač od njegaHadzijalagic je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:06 pmPrezime Osim sasvim dovoljna referenca..Eric Cantona je napisao/la:Kakve je Amar imao reference kad je došao prvi put za trenera?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:54 pmHoćemo Bakrača u igru
ma samo klimaj glavom i šuti.
Sistem.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Kažem ko je znao tada kad je preuzeo prvi put da će ispasti kako je ispalo. Šteta što tada nije bilo ovog foruma da prelistamo šta mu se sve govorilo u to doba.cikazubo je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:07 pmMlad, perspektivan, iz kluba, mangupski mentalitet, sin najveceg fudbalskog mozga s nasih prostora.Eric Cantona je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:03 pmKakve je Amar imao reference kad je došao prvi put za trenera?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:54 pmHoćemo Bakrača u igru
ma samo klimaj glavom i šuti.
Sistem.
Dovoljno ?
Smajic je vec u godinama, izgleda da je imao i problema sa zdravljem, dugo godina zivi vani, iskustvo u rangu Joldicevog.
Ja pricam o referencama. Amar je imao solidne reference, donekle prihvatljive.Eric Cantona je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:12 pmKažem ko je znao tada kad je preuzeo prvi put da će ispasti kako je ispalo. Šteta što tada nije bilo ovog foruma da prelistamo šta mu se sve govorilo u to doba.cikazubo je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:07 pmMlad, perspektivan, iz kluba, mangupski mentalitet, sin najveceg fudbalskog mozga s nasih prostora.Eric Cantona je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:03 pm
Kakve je Amar imao reference kad je došao prvi put za trenera?
Dovoljno ?
Smajic je vec u godinama, izgleda da je imao i problema sa zdravljem, dugo godina zivi vani, iskustvo u rangu Joldicevog.
Ne bi, evo Zaka je na klupi jer treba biti na klupi isto kao i Baja koji je naš. Ja mislim da bi Duljević trebao igrati prije Kodre kojeg isto guraju kao Sarića.Simply Blue je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:39 pmSamo da Sarić nosi plavi a ne bordo dres, bila bi dobra stvar što igra....a pošto ne nosi odmah je to problem...
Two seasons wonder prije. Pa zna se da je greska to sto Svraka nije prodan, i to je katastrofalna.Simply Blue je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:04 pmSvraka ili ti one hit wonder...storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 6:58 pmSvraka je mnogo bio bolji od njega svojevremeno...
Isti vrag jedan i drugi..zna se zašto su tu...da im se digne cijena i da kao naša PL bude zastupljena..a na kraju isti efekat...niti će kone zaraditi šta na Sariću, a bgm nismo se ni mi usrećili sa Svrakinim transferima i to je to
Cuj zbog cega, pa valjda si procitao... Ne kidise po svaku cijenu, ne sapunja dasku kolegama...cikazubo je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:16 pmJa pricam o referencama. Amar je imao solidne reference, donekle prihvatljive.Eric Cantona je napisao/la: ↑pon maj 28, 2018 7:12 pmKažem ko je znao tada kad je preuzeo prvi put da će ispasti kako je ispalo. Šteta što tada nije bilo ovog foruma da prelistamo šta mu se sve govorilo u to doba.
Guglao sam danas intentzivno, informisao se o Smajicu, ok bio je jako dobar igrac, radio dobro u omladinskom pogonu Siona, dobar covjek svi imaju rijeci hvale za njega u tom pogledu, ali zbog cega in zasluzuje nasu klupu, iz kojeg razloga bi njega sad tu stavio, pogotovu u stiuaciji u kojoj se nalazimo ?
Mozda 532454325432542353 urodi plodomskretnicar je napisao/la:Kako ste dosadni sa Amarom, ne znam sta covjek treba uradit, napisat da shvatite da ne mogu postici dogovor. Da nece raditi zajedno do koga god da bilo i završeno. Svaki dan ista prica, zar stvarno mislite da do sada nije bilo 532454325432542352 sastanaka ..