Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 22, 2016 5:31 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Koja ckapi od covjeka ne mogu da vjerujem :rofl1:

slika

slika

slika
Usro se, ko god mu se javio, svaka mu cast, sa nekim ljudima ne mozes kroz diskusiju rijesit, batina je zakon :psujem:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:36 pm

Nemojte tako Ligata nosi narukvicu Željinu na pressu :rofl1: :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

pet apr 22, 2016 5:44 pm

Kake su ba ovo sise!? Ja otvorim da vidim sta ste Ljigi pisali izlijeću mi neke sise i erotski oglasi :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:45 pm

Avanes je napisao/la:Željo se ne voli samo kad su bumovi i kad su lijepe stvari. Ovdje je izgleda uglavnom mlađa raja koja nema strpljenja i sve bi nešto preko noći.
Željo se voli i kad gazimo sve redom, a Boga mi i kad nas gaze svi redom. Volio sam ga kad smo se borili za opstanak, kad nas je Zmaj derao po 8:0, išao sam i na te utakmice, kao i na one kad smo do 15-te minute rješavali pitanje pobjednika.

Sve što imam loše, kad bih sve po spisku... naravno da me često zaboli poraz ili neka utakmica, ali nikad na glas niti javno nisam srao protiv svoje ljubav, NIKAD!

Kad je Željo u modi bude nas 10.000 na utakmici, to se selfiji prave, posta se gdje li se već postaju slike. I onda kad nas malo stane nigdje nikoga. Mora nas nekad stati majku mu, pa stane i Barcu sa onakvim igračima. Nisu ni igrači mašine da svaku samelju, pa i mašina se pokvari koliko god da je skupa.

Hajmo zbiti redova i voliti našeg Želju bez obzira na sve.

Ja sam ga volio i onda kad nije išlo, jedan od rijetkih sam kupovao polugodišnje i bio tu na svakoj utakmici. U prilogu je i dokaz toga. Ima ovoga još, ali negdje se izgubilo. Imao sam polugodišnje kad su one bile u blokovima sa kuponima kao za ishranu u nekom studentskom domu, možda se neko i sjeća toga.

slika

VOLIM TE ŽELJO BEZ OBZIRA NA SVE!!!
ima nas koji pamte i beogradsku Zvijezdu, Parizan, a Boga mi, i hadzicki Radnik, Glasinac, Zmaja od Bosne, Dzerzelez, Modricu i mnoge druge...

slika

imam i te kupone, tj. onaj ostatak....

ljubav nije bila nikada upitna!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:45 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kake su ba ovo sise!? Ja otvorim da vidim sta ste Ljigi pisali izlijeću mi neke sise i erotski oglasi :ganja:
Dobre.

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:46 pm

Prolazim čaršijom, Stana, zajebancija, smijeh, sve gledam sa strane.

Na Malti u Slatko i Slano vidim Bekriju. Sjedi sam, zadumao...
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Jaozinho22

pet apr 22, 2016 5:49 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Prolazim čaršijom, Stana, zajebancija, smijeh, sve gledam sa strane.

Naleti do Argelinija sjede Lendra i Steva manji i piju ledeni čaj od brusnice
JA TE YEBEM :sarajevo1:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:49 pm

Neki bi stanje ko' u Sjevernoj Koreji pa da novinar ne smije ni pitanje postaviti.Ništa nedolicno i nekorektno nisam danas na pres konferenciji cuo ni od jednog novinara pa ni od Ligate.Mozda nisam cuo a vi koji jeste,ako jeste,napišite šta je to toliko ruzno pitao Ligata da cak neki pozivaju i na njegovo "prevaspitanje".Edis pre pre prenervozan danas,Aco i Siljak sasvim ok.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:50 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Prolazim čaršijom, Stana, zajebancija, smijeh, sve gledam sa strane.

Razmišlja o prolaznosti života... :ganja:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:51 pm

Biće gusto, biće 0-2

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

teteac8684
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:53 pm

Hurmasica je napisao/la:

Razmišlja o prolaznosti života... :ganja:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:55 pm

salle86 je napisao/la:Biće gusto, biće 0-2

ganjamo tu pobjedu gore ko Sevilja ovosezonsku pobjedu u gostima!
vrijeme je da ih otresemo ko slinu!

:zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:56 pm

Sarajevo je favorit imaju skuplju ekipu, skuplje igrace, bolje placene igrace, digli su formu mi smo u padu, duze su zajedno, nalaze se ispred nas na tabeli, imaju sredjenu situaciju u klubu i jos mnogo razloga za optimizam. Imamo i mi sanse ali su manje :mrgreen:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ISB87
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:57 pm

Valter je napisao/la: Da li otići na Koševo? Cijena ulaznice za mene i sina iznosi jednu stolicu na Grbavici te mi ne pada napamet puniti džep Dini, nego aBd naredne sedmice izvršiti još jednu uplatu. Stoga još jednom pozivam na bojkot zapadne tribine. Podrška sa juga je sasvim dovoljna.
I onda se svi zale kako derbi nije kao nekada? Svi na tekmu, nas klub treba podrsku vecu nego ikada.

Veoma moguce da nam je pobjeda na derbiju zadnji voz za evropu, zbog toga jako, u kost od prve minute!
MIRZA RASCIC

Elegant
Kontakt:

pet apr 22, 2016 5:58 pm

Samo da pobjedimo, pa kako god igrali 0:1. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 6:01 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Biće gusto, biće 0-2

ganjamo tu pobjedu gore ko Sevilja ovosezonsku pobjedu u gostima!
vrijeme je da ih otresemo ko slinu!

:zeljeznicar1:
slika

Lendra likes it :mrgreen:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet apr 22, 2016 6:02 pm

ubica djecjeg lica :klanjase2:

baxuz87
Kontakt:

pet apr 22, 2016 6:06 pm

Ko ih vidi u Argeliniju nek slobodno uzme onu snjuru i zagura im gdje sunce ne sija :)
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 22, 2016 6:09 pm

U dvije utakmice Kupa sa Slobodom Željezničar je postigao samo dva gola. Premalo. Primio je pet. Što je previše! Ivan Lendrić je bio postojan u oba susreta. Kao i tokom cijelog proljeća. Hladno je, noć nakon "trice" na Tušnju, analizirao poraz i najavio "vječiti derbi".

Kako si spavao nakon Tuzle?

- Normalno. Nije ugodno, ali to je život, nogomet...

Vježbali prekide

Nisi očekivao uvjerljiv poraz?

- Iskreno, nisam. Mislio sam da je Sloboda slabija, da ćemo lakše u Evropu. Ipak, pokazali su se kvalitetnijim i zasluženo su u finalu. Vjerovatno i u Evropu.

I Željo je greškama pomogao Slobodi?

- Jesmo, baš smo pravili neke gluposti. Cijeli tjedan vježbamo prekide i onda primimo u dvije utakmice četiri gola iz prekida. Nemam objašnjenja kako nam se to desilo.

Ima li "šef" Edis Mulalić neko objašnjenje?

- Mislim da je i on iznenađen. Upozoravao nas je, radili smo puno na prekidima, ali smo zakazali. Znam da je na poluvremenu zaprijetio da ne napravimo još neku glupost, crveni karton...

Da li su, možda, pojedini igrači u Tuzli mislili na derbi?

- Ja nisam sigurno! Tako isto mislim za suigrače. Znali smo što nam znači kup utakmica i plasman u finale. Nažalost, zakazali smo, pouke moramo izvući.

Ima li straha pred meč na Koševu?

- Nema. Ako mislite na atmosferu i puno Koševo, ja sam igrao hrvatski derbi. Igrao sam u Hrvatskoj i Belgiji pred 30. 40. i 50 tisuća gledatelja, tako da sam miran pred dolazak na Koševo.

Miran pred utakmicu

Leon Benko i Amer Bekić su u top formi?

- Benku jako dobro poznajem i cijenim. On se dokazao igrajući za Belupo, Rijeku, te kao internacionalac u Kini. Znam da je trebao doći u Hajduk... I Benko je odigrao stotine velikih utakmica. On je najveća prednost Sarajeva. Naravno, nije jedini koji ima kvalitet. Respektiramo suparnike s Koševa, ali vjerujem u sebe i svoje suigrače.

Možete li prognozirati ishod?

- Mogu samo reći da smo u teškoj poziciji, jer nam je prvenstvo jedina šansa za Evropu. Ide nam na ruku što u prvenstvu igramo bolje. Dobili smo šest utakmica. Vjerujem da ćemo uz naše navijače ostvariti uspjeh. Naš je cilj pobjeda. Ustvari da bi sigurno izborili Evropu moramo dobiti sve do kraja. Neće biti lako. Imamo Sarajevo, Zrinjski, koji će vjerovatno biti prvak, pa Čelika, Rudar i Slaviju. Samo pobjede nam garantiraju uspjeh. Pozivam navijače da nas podrže, a mi ćemo se pobjedom iskupiti za poraz na Tušnju - izjavio je za "Avazov Sport" Ivan Lendrić.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet apr 22, 2016 6:14 pm

Jaozinho22 je napisao/la:

Naleti do Argelinija sjede Lendra i Steva manji i piju ledeni čaj od brusnice
JA TE YEBEM :sarajevo1:
Idem kroz Svrakino kad ono Mailson u parku :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava