Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Avanes
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 22, 2016 2:39 pm

Željo se ne voli samo kad su bumovi i kad su lijepe stvari. Ovdje je izgleda uglavnom mlađa raja koja nema strpljenja i sve bi nešto preko noći.
Željo se voli i kad gazimo sve redom, a Boga mi i kad nas gaze svi redom. Volio sam ga kad smo se borili za opstanak, kad nas je Zmaj derao po 8:0, išao sam i na te utakmice, kao i na one kad smo do 15-te minute rješavali pitanje pobjednika.

Sve što imam loše, kad bih sve po spisku... naravno da me često zaboli poraz ili neka utakmica, ali nikad na glas niti javno nisam srao protiv svoje ljubav, NIKAD!

Kad je Željo u modi bude nas 10.000 na utakmici, to se selfiji prave, posta se gdje li se već postaju slike. I onda kad nas malo stane nigdje nikoga. Mora nas nekad stati majku mu, pa stane i Barcu sa onakvim igračima. Nisu ni igrači mašine da svaku samelju, pa i mašina se pokvari koliko god da je skupa.

Hajmo zbiti redova i voliti našeg Želju bez obzira na sve.

Ja sam ga volio i onda kad nije išlo, jedan od rijetkih sam kupovao polugodišnje i bio tu na svakoj utakmici. U prilogu je i dokaz toga. Ima ovoga još, ali negdje se izgubilo. Imao sam polugodišnje kad su one bile u blokovima sa kuponima kao za ishranu u nekom studentskom domu, možda se neko i sjeća toga.

slika

VOLIM TE ŽELJO BEZ OBZIRA NA SVE!!!
Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima."

ChWilla
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:41 pm

bravo.
gradi željo boli te *****

Virtu4L

pet apr 22, 2016 2:41 pm

chile je napisao/la:Edis ima podrsku ali isto tako treba da trpi kritike na svoj trenutni rad jer ocito je da svi mi tezimo ka boljem, pa i on sam.
Edis veoma dobro trpi kritike i svaka mu čast na tome.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Velahalve
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:44 pm

Avanes je napisao/la:Željo se ne voli samo kad su bumovi i kad su lijepe stvari. Ovdje je izgleda uglavnom mlađa raja koja nema strpljenja i sve bi nešto preko noći.
Željo se voli i kad gazimo sve redom, a Boga mi i kad nas gaze svi redom. Volio sam ga kad smo se borili za opstanak, kad nas je Zmaj derao po 8:0, išao sam i na te utakmice, kao i na one kad smo do 15-te minute rješavali pitanje pobjednika.

Sve što imam loše, kad bih sve po spisku... naravno da me često zaboli poraz ili neka utakmica, ali nikad na glas niti javno nisam srao protiv svoje ljubav, NIKAD!

Kad je Željo u modi bude nas 10.000 na utakmici, to se selfiji prave, posta se gdje li se već postaju slike. I onda kad nas malo stane nigdje nikoga. Mora nas nekad stati majku mu, pa stane i Barcu sa onakvim igračima. Nisu ni igrači mašine da svaku samelju, pa i mašina se pokvari koliko god da je skupa.

Hajmo zbiti redova i voliti našeg Želju bez obzira na sve.

Ja sam ga volio i onda kad nije išlo, jedan od rijetkih sam kupovao polugodišnje i bio tu na svakoj utakmici. U prilogu je i dokaz toga. Ima ovoga još, ali negdje se izgubilo. Imao sam polugodišnje kad su one bile u blokovima sa kuponima kao za ishranu u nekom studentskom domu, možda se neko i sjeća toga.

slika

VOLIM TE ŽELJO BEZ OBZIRA NA SVE!!!
Svaka čast majstore :palacgore:

SWRA_1921
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:46 pm

Vi niste navijači, nego kritičari. ;) Ta posrana priča eskalira ako se npr. desi još neki poraz i sve se to širi dalje. Hajde malo podržite Želju a ne serite puno ;)

exbabilon
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:47 pm

ChWilla je napisao/la:generalno u životu ne postoji bezrezervna podrška, šta god neko rekao. ni u čemu. i šta uopšte znači podrška, ako se vidi da nešto da ne ide? šta je podrška u tom slučaju, reći da je dobro i da ide?

ja ne vidim opet da je iko, osim možda par ljudi u afektu, napisao da edis treba biti otjeran. ali ne možeš reći da igramo dobro, kad ne igramo dobro. možeš reći da je to iz objektivnih razloga, kao što je činjenica da je ekipa kratko zajedno. to je legitimno mišenje. ali je isto tako legitimno i mišljenje da su neke stvari i do trenera. to se ne mora ni isključivati, može biti i jedno i drugo.
Odlicno napisano! :palacgore:

chile
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:48 pm

Ja to nekako sto se tice ovog foruma gledam malo drugacije, ovdje su "najglasniji" oni koji nisu utakmice uzivo pogledali.
Recimo jedan primjer zadnja tekma sa Travnikom, svi dizu Bekrica covjek dao gol a to sto se 85 min setao po trenu nevazno je ili Zola najlosiji mnogo pogresnih pasova, ali naravno ne vide da je Zola jedini momak uz Lendrica koji se krece bez lopte, trci trazi istu dok se ostali kriju iza protivnika. I naravno da ce imati pogresnih pasova kada nema kome dodati pa pokusava dugim loptama naci krila ili Lendrica.
Ali glavno je da imas mnogo postova i podrsku istomisljenika.
I na kraju da dodam od Edisa ocekujem mnogo vise i nadam se da ce od ljeta oko sebe skupiti strucni stab kako treba jer sam on nista ne moze.
Zadnja izmjena: chile, dana/u pet apr 22, 2016 2:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

shzna
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:48 pm

VAS KOSI SABLJA! :shisha:
1987

Velahalve
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:55 pm

Molim vas ajmo prekinuti priču oko Mulalića, Slobode, igrača, ajmo malo početi o derbiju i zagrijavanju atmosfere za isti. :zeljeznicar1:

Zvaka72
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:57 pm

Poslije malog odmora da i ja kažem koju. Očito da nam se desio loš dan svima od igrača, stručnog štaba i donekle navijača, nadam se da ćemo iz ovog izvući pouke da ne letimo visoko jer je pad veoma bolan (pogledati pod kone).
Šta je ovo majko moja :ne: poslije prvog poraza ovo sam napisao, očito nas pad boli da nam niko i ništa ne valja ccc :psujem: :oops1: , a i na temi se svega ponovo nakotilo, baš. Miševi vratite se u rupe gdje ste bili posljednjih par mjeseci.
ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOO, ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Zvaka72, dana/u pet apr 22, 2016 3:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Plava porodica me ubi u pojam.

rios
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:58 pm

Joj teske rasprave majko moja.. :|
Ne znam cemu dovodjenje u pitanje bilo cije ljubavi i dobre namjere prema Zelji na ovom forumu,ja sam tu od pocetka,svaki dan citam skoro sve sto se napise,i sam napisem neki post kad smatram da imam sta napisati, i nijednog trena nisam vidio nijedan post iz kojeg bi mogao posumnjati da neko Zelju ne voli..Samo,ljubav se ispoljava na razne nacine ljudi moji,nemojte sad da o tome raspravljamo.

Pregledah snimak konferencije..Vrlo emotivan nastup Edisa na kojeg ne moze ostati imun bilo koji navijac Zelje,probudi neku emociju u covjeku..On je,i sam je to rekao,atipican trener,potpuno nesto novo u PL.I dalje razmislja i pristupa svemu kao da je i sam igrac cini mi se,ne skriva emocije,iskren i predan.To mu se ne moze i ne smije zamjerati!Eh,iskreno ja bih bio sretniji da nekad neku emociju sakrije,da unese malo vise trenerske hladnoce i smirenosti kad nastupa u javnosti,zbog njega samog,ali to ce doci s vremenom.On se,u pravom smislu rijeci,zauzeo za ekipu,za svakog igraca..Ne da na njih,stiti ih i to je meni pohvalo i mangupski.Lahko je izaci pred kamere i osuti paljubu po nekom igracu ili igracima,ili necemu desetom.Ne,on ih gleda kao svoju djecu,gradi povjerenje i ocekuje da mu se to vrati na terenu.Eh sad dolazimo do toga da li su mu igraci u svakoj utakmici ove polusezone to vratili,posebno u kupu,o tome se vec moze pricati..Ne mozemo reci da jesu npr. u srijedu odigrali fajterski,onako kako je to radio Edis kao igrac i kako i od njih trazi ocito, a ne dobiti zuti karton,ne uci zesce u neki duel,ne cupati se,hrvati..
Elem,zbog ovog sam se i javio zapravo al me odvuce malo..Ako nakon ovakvog pressa Edisa,ovakve emocije,ovakvog zauzimanja za igrace ti igraci to ne prepoznaju i ne izadju na Kosevu od prve minute borbeno,hrabro i bez sekunde zadrske pa makar na kraju rezultat i izostao,a tesko da hoce,onda ne znam sta covjek vise moze uraditi.
Taktika..Pisao sam jucer,poprilicno izjednacen derbi.Tamo Duljevic,Benko,Amer Bekic,kod nas Lendric,Mirolsav i Bekric..Otprilike se sve vrti i kod njih i kod nas oko ova 3 igraca u posljednje vrijeme.Odbrane klimave,od 9 utakmica oni golove primali u 7,znaci moze se zabiti.
Generalno,ko bude manje grijesio taj ce i odnijeti dobar rezultat.Nama je to pobjeda,njima eto i remi igra..Stana na beka,podjeliti minutazu Memiji i Tiagu na krilu i to je to..Ostalo ne dirati nista..Pa sta bude.. :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

IvanOsim
Kontakt:

pet apr 22, 2016 2:59 pm

@Avanes respekt buraz ili ti ga ristekpa.. svaka cast

sergejevic

pet apr 22, 2016 3:03 pm

Fakat se svi misevi trebaju vratiti u rupe.

Ajzea
Kontakt:

pet apr 22, 2016 3:04 pm

phpBB [video]

***** te Saraj'vo, ***** te Dynamo !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pet apr 22, 2016 3:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

nookey
Kontakt:

pet apr 22, 2016 3:06 pm

Ja mogu spomenuti dvije tekme gdje su igrači izginuli pod Edisovom palicom, a to je derbi i Široki, pa možda mogu reći i da su izgorili na Grbavici protiv Slobode, ali su dali sve od sebe, e ovo ostalo, Velež, Drina, Olimpic, Travnik, kup :ne:
E sad ne možemo reći ni da je do Edisa, ako mogu Miro i Lendra ganjati ko budale cijelu utakmicu, mogu i ostali, to nam je pokazala Sloboda i što neko reče kad sam vidio zebu kako trči sve mi je bilo jasno... Vjerujte u našoj ligi je bitna trka, trka i samo trka, a ko to igra lijep fudbal? Niko...

Tryg
Kontakt:

pet apr 22, 2016 3:09 pm

Malo previse dajemo paznje nekom debilcicu novinaru koji je na prvoj press konferenciji ako se sjecamo napadao upravu u vezi Djelmica, istu ovu upravu koja nam je sve ovo donijela. Znaci on je svih ovih mjeseci samo cekao kiks sada protiv slobode i to je to, navio se odma.

Okrenimo se pitarima, a cim se dokopam kutije sa svojim kartama od 1997. pa na dalje sjebat ce te se svi kolektivno :ganja:

A da ne govorim da mi je mama u zadnjem djepu od jeansa oprala oko 50. i vise karti ukljucujuci i onu protiv Newcastla :(
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

barbarez
Kontakt:

pet apr 22, 2016 3:18 pm

@sergejevic ja se upotpunosti slazem sa tobom. Mada smo nedavno imali razlicite stavove po pitanju zalaganja Memije.
Da se razumijemo niko ne prica o smijeni Edisa, ali je cinjenica da se kod nasih igraca nije vidjela da zelja i borbenost, i to vec par utakmica. Prica se o ginjenju, ja Bogami, samo Lendrica i Sinisu vidim da ginu, ostali slabo. Nasi su u duelu sa Slobodom izgledali ko prepadnute i izgubljene mlade. Ja sam stekao dojam da igramo sa Atletiko Madridom, ili da imamo 2 igraca manje na terenu. Ja cu opet reci da sam ubijedjen da ta Sloboda nije uopste toliko jaka, obzirom kako smo mi djelovali izgubljeno na terenu.
Za takvu igru moras imati sistem i naprijed i nazad. A ne kad mi ganjamo loptu. Trci Lendric, Bekrica nidje, Miroslav zalijepljen za liniju, vezni red spor , zalete se po trojica na jednog ispadnu ko budale. Presing je stvar timske saradnje, gdje jedan ili dva igraca zatvaraju onog sa loptom a ostali se krecu tako da zatvaraju linije dodavanja , ako uspije dodati , to se samo pomjera. Kako ces ti to izvesti dovoljno da jedan ne prati , a kod nas ne prati vise od jednog.
A Sloboda tebi to radi u oba meca. A kako se igra protiv toga. Pa jarane ne peglas loptu ko teraviju i cijeli tim se mora bolje kretati i otvarati. Konstanta kretnja. Kod nas Zola, Jovan i Zaha kako su ih poredali na onoj formaciji na televiziji, nisu se pomakli .
Ja cu reci da je ovo bilo za ocekivati , iskoristili smo pocetnu euforiju, sad treba kvalitet i organizacija igre doci do izrazaja.
Krivo mi je sto smatram da su oni pitari zreli da fasuju po guzici, i sad su se digli i podcjenjuju nas, samo zato sto se nama samopouzdanje poljuljalo. Oni igraju ocajno i pobijedjuju. Mada mora se priznat ni nase pobijede nisu bajne. Mladost, Drina i Travnik su nas dobro namucili.
Nerviraju me ovi sto slijepo brane neke stvari , ko da ih guze igraci Zelje. Meni je Zeljo svetinja, poraz me svaki izvrne iz cipela, i ne kontam sta je problem reci neke ocite stvari , ali ne odmah dezurni strucnjaci ispiraju mozak. Nismo u Sjevernoj Koreji.
Ja vise od svih vas vjerujem da cemo dobiti u Nedelju. Znaci da vjerujem i Edisu, mozda vise nego i on sam. Slusam ga 7 utakmica imamo problema mi cemo interno rijesiti. Pa sta si rijesio, problem je taj da ti ekipa da gol i stane , napda stihijski, gotovo svaki tim nas je stjerao u 16 zadnjih 25 minuta uakmice. Ljudi nam iz 3 pasa dolaze od svog sesnesterca do naseg.
Znaci Edise ja ti vjerujem i vjerujem da cemo dobiti pitare, sta ste se prepali ko picke. Igraj onako ko na Grbavici.Tu se ginulo tu ih se razbilo. A oni su losiji 3 puta nego tad. Nemamo sta izgubiti. Ovako smo u teskoj situaciji, idemo pametno i hrabro.
A budemo li se vodili ovom politikom Kimovaca , dok se Edis dohaviza , bicemo opet 6 ti.
Idemo majstori, dobiti feminizirane...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet apr 22, 2016 3:20 pm

@jovanmaksimovic
Nasao sam ti brata blizanca optimistu. Lola se svadja po fejsu s pitarima, ubijedjuje ih da je Edis Simeone za Hurtica, kako cemo dobiti sve i jednu do kraja :ganja: Oplakah mu :rofl:

SWRA_1921
Kontakt:

pet apr 22, 2016 3:21 pm

I sta se sada dobilo sto si ti to napisao, hoce li bolje igrati, ili samo siris nervozu po forumu, utuvljujuci ovcama svoje misljenje kao ispravno. Nisu ni oni budale, imaju 1000 utakmica u nogama i eto ti si pametan i sve to vidio a oni nisu.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet apr 22, 2016 3:24 pm

hardwell je napisao/la:Mi ako budemo igrali na posjed i da mi kreiramo napade trica nam ne gine. Igrati defanzivno, na kontre i tu je naša šansa
Upravo sam to pošao napisati. Slobodin recept je tito. Sloboda nam dala 5 golova, a nisu nas pošteno napali osim kad smo im mi to omogućili gubljenjem lopte. Nikakvo glumatanje kako smo nekakva ekipa, nametanje fol nake naše igre (koje btw nemamo). Samo borba i teška defanziva jer nam svak živ zabija golove i to najjeftinije moguće. Nek pitari glume ekipu pa će ga flautnuti.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava