Ko je pozivao Edisa na otkaz?? Par pojedinaca, ne generalisi. Edis je dobio podrsku maksimalno i s Juga, a i od raje ovdje. Nemoj u tom tonu nastavljati...
Ligata pretjeruje, nije ovo prvi put.
J**** te Ligata a ti njega ...ž'21 je napisao/la:Pa nije Ligata pitao ba za Kosorića, šta vam je? Bili ste i gori od Ligate u sriijedu, a svi se predstavljate da volite Želju najviše na svijetu. Ukazivali ste na greške i pozivali Edisa na otkaz, to je činjenica i to je to. Samo što to on radi javno, a vi preko foruma i to je također jedna jako bitna stavka
Pa ti što su pozivali su sada najglasniji u kritikovanju Ligate. Ne branim ja nikoga niti sam bilo čiji branitelj, ali mi dvostruki aršini idu na neku stvar. Ne možeš u srijedu jedno, danas drugo, ne ide. Ne prozivam nikoga, nego govorim uopšteno.storm_raider je napisao/la:Ko je pozivao Edisa na otkaz?? Par pojedinaca, ne generalisi. Edis je dobio podrsku maksimalno i s Juga, a i od raje ovdje. Nemoj u tom tonu nastavljati...
Nikad. Najozbiljnije nikad. Ako već hoćeš, ti si bio umjeren, ali su ti kritike bile na mjestu.Ajzea je napisao/la:Naravno da ću kritikovati kad god imam razlog za to, neću glavu zabijati u rupu.
Ako nemam pravo reći ono što mislim, zamolio bih storma da me odstrani sa foruma istog trenutka. Nećemo o ovome ponovo, kao i svi ostali, imao sam razloga kritikovati i igrače i Edisa, zbog toga sam to i radio. Prvi ću ih pohvaliti kad budem imao razlog za to, a nadam se da će se to desiti već za vikend. Rekao sam da Edis ima moju punu podršku, ali da je katastrofalno odradio obje utakmice, kao što jeste.
Neka ga puši malo Sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina !
Ne prozivaš nikoga, ali aludiraš na mene. Ma jašta..
Ljudima je ovdje zasmetalo to "svi se predstavljate kao veliki navijaci".. na to sam ti skrenuo paznju. Ja se s tobom slazem, mogu ja kao navijac svasta misliti, ali kao novinar ne smijem imati subjektivni stav na konferencijama. To je jedan od postulata novinarstva. Mozes iznijeti strucnu analizu, potpisanog strucnjaka. Budi profesionalac, sve ostalo te iskljucuje iz ozbiljnog novinarstva i stava u poziciju navijaca. To je ono sto iritira kod njega nekada.ž'21 je napisao/la:Pa ti što su pozivali su sada najglasniji u kritikovanju Ligate. Ne branim ja nikoga niti sam bilo čiji branitelj, ali mi dvostruki aršini idu na neku stvar. Ne možeš u srijedu jedno, danas drugo, ne ide. Ne prozivam nikoga, nego govorim uopšteno.storm_raider je napisao/la:Ko je pozivao Edisa na otkaz?? Par pojedinaca, ne generalisi. Edis je dobio podrsku maksimalno i s Juga, a i od raje ovdje. Nemoj u tom tonu nastavljati...
Ovo je i utakmica u kojoj bas mozes reci da ides u rat, pri tome se misli na odigrati sportski ratnicki bez ikakvog nasilja.chile je napisao/la:Meni je vec dopizdio s ovim igraci ce poginuti na terenu....
Edise nemoj svega ti da ginu kao u Tuzli, neka momci odigraju kako bog zapovjeda.
Ne idu u rat vec na sportski teren da se nadigravaju sa 11 pitara.
Mnogo se ponavlja u ovim floskulama.
Ne postoji glupo pitanje koliko moze biti glup odgovor... naeka spusti par puta Ljigavca i on ce se povuci u rupu, a koliko sam primjetio po presicama jedino on postavlja pitanja dok drugi dodju eto da odrade posao.
To si u pravu sto posto.storm_raider je napisao/la:Ljudima je ovdje zasmetalo to "svi se predstavljate kao veliki navijaci".. na to sam ti skrenuo paznju. Ja se s tobom slazem, mogu ja kao navijac svasta misliti, ali kao novinar ne smijem imati subjektivni stav na konferencijama. To je jedan od postulata novinarstva. Budi profesionalac, sve ostalo te iskljucuje iz ozbiljnog novinarstva i stava u poziciju navijaca. To je ono sto iritira kod njega nekada.ž'21 je napisao/la:Pa ti što su pozivali su sada najglasniji u kritikovanju Ligate. Ne branim ja nikoga niti sam bilo čiji branitelj, ali mi dvostruki aršini idu na neku stvar. Ne možeš u srijedu jedno, danas drugo, ne ide. Ne prozivam nikoga, nego govorim uopšteno.storm_raider je napisao/la:Ko je pozivao Edisa na otkaz?? Par pojedinaca, ne generalisi. Edis je dobio podrsku maksimalno i s Juga, a i od raje ovdje. Nemoj u tom tonu nastavljati...
@Ajzea, ako te ja odstranim...![]()
Naravno da je belaj jer treba da pitaju, a ovdje raja cini mi se da konta da je kod nas sve bijelo, a ima ponesto i plavo... narocito u igrackom kadru i igri nasih pulena.delinjo je napisao/la:Ja nesto mislim da njegove namjere nisu lose... Jednostsvno frajer pita ono sto bi vecina rane na forumu pitala.... Samo je belaj to sto si naveo da on samo postavlja pitanja a ostali se uvlace u supak...chile je napisao/la:Meni je vec dopizdio s ovim igraci ce poginuti na terenu....
Edise nemoj svega ti da ginu kao u Tuzli, neka momci odigraju kako bog zapovjeda.
Ne postoji glupo pitanje koliko moze biti glup odgovor... naeka spusti par puta Ljigavca i on ce se povuci u rupu, a koliko sam primjetio po presicama jedino on postavlja pitanja dok drugi dodju eto da odrade posao.
Razumijemo se mi ali on svaku ide u rat i time sam sebi puca penale u izjavama, a ako cemo iskreno ova ekipa niti jednu jos nije tako odigrala, i nadam se da ce derbi biti prekretnica.pile87 je napisao/la:Ovo je i utakmica u kojoj bas mozes reci da ides u rat, pri tome se misli na odigrati sportski ratnicki bez ikakvog nasilja.chile je napisao/la:Meni je vec dopizdio s ovim igraci ce poginuti na terenu....
Edis to tako dozivljava jer je prije svega navijac kluba, vjerovatno razmislja i dozivljava sve kao i mi ostali. Nije veliki govornik ali za dobrog trenera i ne mora biti. Mislim da ti je sve odgovorio na to da ekipa nije tako odigrala sa tim da je rekao da ce za godinu ova ekipa biti kao sloboda jednostavno da napravis ekipu treba vrijeme druga je stvar sto svi ocekuju neke stvari preko noci. Meni je bilo apsolutno jasno da ce do nekog kiksa morati doci belaj je samo sto je to bilo u najbitnijom utkmicom sa slobodom po nas.chile je napisao/la:Razumijemo se mi ali on svaku ide u rat i time sam sebi puca penale u izjavama, a ako cemo iskreno ova ekipa niti jednu jos nije tako odigrala, i nadam se da ce derbi biti prekretnica.
ja sam siguran da mi sa ovom ekipom necemo mnogo bolje ako se ne dobede zamjena za Bekrica i jos jedan kvalitetan veznjak, uz ono sto svi znamo da je tanko lijeva strana i jedan stoper.pile87 je napisao/la:Edis to tako dozivljava jer je prije svega navijac kluba, vjerovatno razmislja i dozivljava sve kao i mi ostali. Nije veliki govornik ali za dobrog trenera i ne mora biti. Mislim da ti je sve odgovorio na to da ekipa nije tako odigrala sa tim da je rekao da ce za godinu ova ekipa biti kao sloboda jednostavno da napravis ekipu treba vrijeme druga je stvar sto svi ocekuju neke stvari preko noci. Meni je bilo apsolutno jasno da ce do nekog kiksa morati doci belaj je samo sto je to bilo u najbitnijom utkmicom sa slobodom po nas.chile je napisao/la:Razumijemo se mi ali on svaku ide u rat i time sam sebi puca penale u izjavama, a ako cemo iskreno ova ekipa niti jednu jos nije tako odigrala, i nadam se da ce derbi biti prekretnica.
Sve je to jasno samo dok jos stekne iskustva i to je to.AsharaK je napisao/la:Stati u red i popusiti Edisu. Necu halaliti nikome ako ode iz kluba. Veliki Manijak, ponos dragi ljudi. Urazumite se.
bgm pinki si u pravupinki je napisao/la:ima li iko od naših iz grupe blizu stadiona da njega malo preispita da mu postavi koju vaspitnu, mislim da je vrijeme!Hrasno1921' je napisao/la:Provocirao Edisa od samog pocetka pressice, pokusavao da ga izbaci iz takta, par puta mu i uspjelo, Edis onako zustro, zajapuren odgovarao, na kraju optuzio Acu da je kriv za svih 6.zadnjih primljenih golova, pa ga Edis uzeo u zastitu u fazonu cijela ekipa je kriva nije samo Aco, doveo u pitanje Edisov autoritet i status na klupi itd., uglavnom Ligata najaktivniji novinar danas 80% on od svih novinara postavljao pitanja - provociraoVelahalve je napisao/la:
i mene interesuje šta je bilo...
Lik uopstw nije spomenuo da ce ginuti, rekao je ako treba poginuti, on ce biti prvi. Ne citajte izmedju redova.exbabilon je napisao/la:Rat, ratnicki, ja stojim ispred njih, ja ginem prvi, svi ginemo, srce ko Trebevic itd. I onda kaze kako su izjave Hurtica floskule, a ovo mu je najava svake utakmice na proljece. Sto neko napisa, ako ce ginut ko u Tuzli, bolje da ne ginu...