yebu nas ovi menadžeri vazda

Moglo bi se ovo zavrsiti na vrijeme. Treba napomenuti da su primarni razlog zasto se kasnilo sa istokom bile niske temperature. Jedva cekam radove na drenazi.Dominic je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 3:01 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 2:05 pmMoj prijatelj radi u ovoj firmi, vozi kamion. Kaze da ih tjeraju skoro do mraka da se radi.
Kako on rece oni kad ovo zavrse jos cecedovuci dovuci pjesak, sljunak, za drenazu valjda i to je to. Ostalo ce raditi druga firma neka. Nisam mnogo zapitkivao.Pa to je to. Oni rade pola posla a tada dolaze bugarsko-grcka firma. Fino.
A sta je s onim sto igraju preliminarnu rundu? Znam da oni svi svakako imaju manji koeficijent od nas, tako ko prodje u prvo pretkolo trebao bi biti smješten u dio nenosilaca jel tako? Njih je 7 tako da ne bi onda trebalo biti problema za nas ili ja nesto grijesim?LARS1921 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 3:31 pmOstala su još četiri mjesta nosioca, a osam ekipa.
Od ovih što je poznato da učestvuju od prvog pretkola mi imamo najveći koeficijent od 3. Još uvijek se ne zna ko ide iz Slovenije, Mađarske i Crne Gore.
Po svemu sudeći iz Slovenije ide Maribor, i oni imaju 7 puta veći koeficijent od nas.Znači ostaju tri mjesta za nosioca.
U Mađarskoj je Ujpest osvojio kup, a trenutno su peti. Ako tako ostane, drugi i treci idu u EL,a to su trenutno Ferencvaros i Honved. Imamo bolji koeficijent od obje ekipe. Ali naredno kolo igraju Videoton i Honved, tako da nam tu odgovara da Videoton dobije i osvoji ligu, jer bi imali tri boda prednosti(ako i Ferencvaros dobije), a kod njih se gledaju prvo poeni a onda ukupan broj pobjeda gdje Videoton trenutno ima 19 a Ferencvaros 17. Ako Debrecen ostane četvrti ne idu u europu, ako budu treći idu i imaju bolji koeficijent.
U Crnoj Gori je ostalo da se odigra finale kupa. Igraju Mladost i drugoligaš Igalo. A jedno kolo lige ima da se odigra, Mladost je treća sa 51 bodom, dok su Zeta i Rudar 4. odnosno 5. sa po 48. Imamo bolji koeficijent od te dvije ekipe, ali isti kao Mladost. Onda se gleda koliko je ekipa u prethodnoj sezoni u europi osvojila bodova, a tu smo isti. Obje ekipe ispale u drugom pretkolu. Onda bi trebao da se gleda nacionalni koeficijent a tu smo bolji.
Prema ovoj stranici kassiesa, piše da je još uvijek nepoznato da li ćemo biti nosioci, ali meni se čini da bi morali biti. Jer i da se desi najgore moguće, da Maribor, Debrecen i Videoton igraju EL opet ostaje to jedno mjesto.
Ali helem nejse, dovoljna nam je pobjeda Videotona u narednom meču u ligi da osiguramo mjesto nosioca. Tako da ne pitate više.![]()
U preliminarnoj rundi najbolji koeficijent ima Birkirkara sa 2.750, tako da no sikirikiteatrale36 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 4:00 pmA sta je s onim sto igraju preliminarnu rundu? Znam da oni svi svakako imaju manji koeficijent od nas, tako ko prodje u prvo pretkolo trebao bi biti smješten u dio nenosilaca jel tako? Njih je 7 tako da ne bi onda trebalo biti problema za nas ili ja nesto grijesim?LARS1921 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 3:31 pmOstala su još četiri mjesta nosioca, a osam ekipa.
Od ovih što je poznato da učestvuju od prvog pretkola mi imamo najveći koeficijent od 3. Još uvijek se ne zna ko ide iz Slovenije, Mađarske i Crne Gore.
Po svemu sudeći iz Slovenije ide Maribor, i oni imaju 7 puta veći koeficijent od nas.Znači ostaju tri mjesta za nosioca.
U Mađarskoj je Ujpest osvojio kup, a trenutno su peti. Ako tako ostane, drugi i treci idu u EL,a to su trenutno Ferencvaros i Honved. Imamo bolji koeficijent od obje ekipe. Ali naredno kolo igraju Videoton i Honved, tako da nam tu odgovara da Videoton dobije i osvoji ligu, jer bi imali tri boda prednosti(ako i Ferencvaros dobije), a kod njih se gledaju prvo poeni a onda ukupan broj pobjeda gdje Videoton trenutno ima 19 a Ferencvaros 17. Ako Debrecen ostane četvrti ne idu u europu, ako budu treći idu i imaju bolji koeficijent.
U Crnoj Gori je ostalo da se odigra finale kupa. Igraju Mladost i drugoligaš Igalo. A jedno kolo lige ima da se odigra, Mladost je treća sa 51 bodom, dok su Zeta i Rudar 4. odnosno 5. sa po 48. Imamo bolji koeficijent od te dvije ekipe, ali isti kao Mladost. Onda se gleda koliko je ekipa u prethodnoj sezoni u europi osvojila bodova, a tu smo isti. Obje ekipe ispale u drugom pretkolu. Onda bi trebao da se gleda nacionalni koeficijent a tu smo bolji.
Prema ovoj stranici kassiesa, piše da je još uvijek nepoznato da li ćemo biti nosioci, ali meni se čini da bi morali biti. Jer i da se desi najgore moguće, da Maribor, Debrecen i Videoton igraju EL opet ostaje to jedno mjesto.
Ali helem nejse, dovoljna nam je pobjeda Videotona u narednom meču u ligi da osiguramo mjesto nosioca. Tako da ne pitate više.![]()
Znam to, ali zar se svi onda ne bi trebali pomjeriti za 7 mjesta prema gore tako da smo mi onda bar 7-8 do 10 mjesta udaljeni od zadnjeg nosioca?LARS1921 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 4:03 pmU preliminarnoj rundi najbolji koeficijent ima Birkirkara sa 2.750, tako da no sikirikiteatrale36 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 4:00 pmA sta je s onim sto igraju preliminarnu rundu? Znam da oni svi svakako imaju manji koeficijent od nas, tako ko prodje u prvo pretkolo trebao bi biti smješten u dio nenosilaca jel tako? Njih je 7 tako da ne bi onda trebalo biti problema za nas ili ja nesto grijesim?LARS1921 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 3:31 pmOstala su još četiri mjesta nosioca, a osam ekipa.
To je već uračunato, nema nikakvog pomjeranja bar za nasteatrale36 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 4:06 pmZnam to, ali zar se svi onda ne bi trebali pomjeriti za 7 mjesta prema gore tako da smo mi onda bar 7-8 do 10 mjesta udaljeni od zadnjeg nosioca?LARS1921 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 4:03 pmU preliminarnoj rundi najbolji koeficijent ima Birkirkara sa 2.750, tako da no sikirikiteatrale36 je napisao/la: ↑pet maj 25, 2018 4:00 pm
A sta je s onim sto igraju preliminarnu rundu? Znam da oni svi svakako imaju manji koeficijent od nas, tako ko prodje u prvo pretkolo trebao bi biti smješten u dio nenosilaca jel tako? Njih je 7 tako da ne bi onda trebalo biti problema za nas ili ja nesto grijesim?