Ja ga ne kontam nikako, predstavlja se velikim Zeljovcem a vamo provocira Edisa, optuzuje Acu da je kriv za skoro svih primljenih 6.golova, ipak ovo ide u javnost, cekam da Edis prevrne stol na kraju ...Elegant je napisao/la:Ligata ne odustaje.
salemprolic je napisao/la:Ne treba ispravljat, dobijemo i sad 2-1 i dostaEisenbahner1921 je napisao/la:Derbi se igra na dan nesretnog ispadanja od Videotona...
ISPRAVITI HISTORIJU!
Pitari skoro sve funkcije drze. U pravu si u neku ruku.Veteran je napisao/la:Ne bih ovdje te priče, ali dobro se zna ko je ispred Želje bio u savezu, i harao je tamo. Što je Amar poželio bilo mu je ispunjeno.
Danas na žalost ispred Želje u savezu nema niko, a dobro se zna čijom zaslugom je ta osoba otišla iz saveza. Poruka za upravu, možete dovesti kakve god hoćete igrače i trenere, ali bez vjetra u leđa i jake pozicije u savezu neće(mo)te ništa napraviti. Furati se na poštenje i kvalitet je utopija čista.
![]()
![]()
tm8782 je napisao/la:Koliko ti imas od Memisevica i Besirevica majke ti...IvanOsim je napisao/la:Cinjenica je da nemamo neki strucni stab i da Edis nije najbolji trener, al isto tako cinjenica je da smo u prvenstvu upisali odlicne i za mene potpuno neocekivane rezultate, eh sad to sto pacenici nakon drugog poraza odmah zele otkaze i slicno u trenutku kad nam je ostalo jos 5 utakmica..
Ja sam odmah pisao da nam Bekric nece biti pojacanje, pogotovo ne za evropu, kao ni Bogicevic, i da moramo svim silama pokusati zadrzati nase dobre igrace tipa Bogdanovic, jer nema na svakom koraku takvih igraca..
Smatram ni da nam Zahirovic nece biti neko pojacanje, pogotovo ne za evropu ako je izborimo..
Moje je misljenje da Misimovic ne treba voditi sportski dio, kao ni Nikolic, jer zaista se trose tamo gdje ne mogu ponuditi mnogo, a i trebaju sa sebe skinuti pritisak i angazovati ili dodatni strucni stab ili sp. direktora koji ce pratiti igrace i traziti pojacanja..
Memisevic i Besirevic iz Radnika su zlatne koke nase lige i treba im dati 200 milja evri za njih isplatit ce se..
Forsiras ih ko Husaric svoje igrace po fb i svim mogucim stranicama...
Evo da ih vise ne spominjes, nasi nece ni jednog igraca iz nase lige, da vise ne forsiras pricu...
A to ko je za koji dio dobar ili ne, ne bih ulazio u to, samo cu reci da bi svaki tim uzeo 80% igraca koje smo mi doveli na proslom prelaznom roku...
i mene interesuje šta je bilo...delinjo je napisao/la:Moze li neko napisati sta je sa Ligatom bilo na pressu nisam u mogucnosti da pratim press??
Cuj ismijavamo Ligatu, covjek provocirao Edisa od samog pocetka pressice, toliko da je par puta Edis izgubio kompas i rijecnik, dok je Amar bio uvlacio se u pakas, putovao sa ekipom i imao ekskluzivu, sjetim se samo njegovih clanaka o novom statutu u fazonu losa kopija statuta sarajeva, nema fajde od toga, clanaka o mijenjanju trenera i sl.ž'21 je napisao/la:Ismijavate Ligatu, a ni vi niste bili ništa bolji u srijedu. Aferim
Provocirao Edisa od samog pocetka pressice, pokusavao da ga izbaci iz takta, par puta mu i uspjelo, Edis onako zustro, zajapuren odgovarao, na kraju optuzio Acu da je kriv za svih 6.zadnjih primljenih golova, pa ga Edis uzeo u zastitu u fazonu cijela ekipa je kriva nije samo Aco, doveo u pitanje Edisov autoritet i status na klupi itd., uglavnom Ligata najaktivniji novinar danas 80% on od svih novinara postavljao pitanja - provociraoVelahalve je napisao/la:i mene interesuje šta je bilo...delinjo je napisao/la:Moze li neko napisati sta je sa Ligatom bilo na pressu nisam u mogucnosti da pratim press??
ima li iko od naših iz grupe blizu stadiona da njega malo preispita da mu postavi koju vaspitnu, mislim da je vrijeme!Hrasno1921' je napisao/la:Provocirao Edisa od samog pocetka pressice, pokusavao da ga izbaci iz takta, par puta mu i uspjelo, Edis onako zustro, zajapuren odgovarao, na kraju optuzio Acu da je kriv za svih 6.zadnjih primljenih golova, pa ga Edis uzeo u zastitu u fazonu cijela ekipa je kriva nije samo Aco, doveo u pitanje Edisov autoritet i status na klupi itd., uglavnom Ligata najaktivniji novinar danas 80% on od svih novinara postavljao pitanja - provociraoVelahalve je napisao/la:i mene interesuje šta je bilo...delinjo je napisao/la:Moze li neko napisati sta je sa Ligatom bilo na pressu nisam u mogucnosti da pratim press??
Potom je novinarima štošta toga imao da kaže trener Želje Edis Mulalić.pile87 je napisao/la:Derbi ko derbi svaki ishod je moguc bez obzira na formu i stanje na tabeli. Mi smo kao ekipa jos zeleni a potvrda za to je utakmica sa Slobodom. Trenutno od toga je bitnije da ekipa ima perspektivu baram za moje misljenje, jer ova ekipa je cetri mjeseca na okupu a sloboda je slagala ekipu dvije godine i to je ono sto je napravilo bitnu razliku i dalje sam misljenja da imamo jako perspektivnu ekipu i da uz par igraca mozemo mnogo u narednoj sezoni. Uradjeno je ove sezone mnogo na svim poljima i gledajuci iz te perspektive jedan ili dva losa rezultata ne bi trebala baciti mrlju na sve pozitivno uradjeno ove godine. Po meni smo fule napravili u prvom dijelu sezone sada ih samo pokusavamo ispraviti tako da nema mjesta nikakvoj panici za sada nam ide polovicno s obzirom na ispadanje iz kupa. Jedna jedina stvar je koja se moze uraditi zbiti redove dati sve od sebe na tribinama i na terenu pa sta nam Bog da i nema tu mnogo pametovanja.
Sto se ekipe tice nema mjesta u velikim utakmicama za eksperimente tako da na derbi trebamo izaci u sastavu slicnom kao i sa Sirokim. Nikad im niko nece zamjeriti nista ako daju sve od sebe jer nazalost mi smo u jednom procesu koji traje duze nego sto mi imamo strpljenja kao i sve u zivotu ekipa se ne stvara za dva mjeseca nego se slaze godinama i planira, misljenja sam da smo na dobrom putu i da cemo iducu sezonu zablistati punim sjajem. Derbi odigrati muski i jako i sve osim poraza nas ostavlja u igri za Evropu.
Ja nesto mislim da njegove namjere nisu lose... Jednostsvno frajer pita ono sto bi vecina rane na forumu pitala.... Samo je belaj to sto si naveo da on samo postavlja pitanja a ostali se uvlace u supak...chile je napisao/la:Meni je vec dopizdio s ovim igraci ce poginuti na terenu....
Edise nemoj svega ti da ginu kao u Tuzli, neka momci odigraju kako bog zapovjeda.
Ne idu u rat vec na sportski teren da se nadigravaju sa 11 pitara.
Mnogo se ponavlja u ovim floskulama.
Ne postoji glupo pitanje koliko moze biti glup odgovor... naeka spusti par puta Ljigavca i on ce se povuci u rupu, a koliko sam primjetio po presicama jedino on postavlja pitanja dok drugi dodju eto da odrade posao.
Ma daj ba, pa koliko cemo puta morati objasnjavati?ž'21 je napisao/la:Pa nije Ligata pitao ba za Kosorića, šta vam je? Bili ste i gori od Ligate u sriijedu, a svi se predstavljate da volite Želju najviše na svijetu. Ukazivali ste na greške i pozivali Edisa na otkaz, to je činjenica i to je to. Samo što to on radi javno, a vi preko foruma i to je također jedna jako bitna stavka
Pa u čemu je razlika između vas u srijedu i njega danas? Vi kritikujete, a on linčuje? Vi kritikujete, a on donosi odluku da Edisa smijene? Ma daj.Ajzea je napisao/la:Ma daj ba, pa koliko cemo puta morati objasnjavati?ž'21 je napisao/la:Pa nije Ligata pitao ba za Kosorića, šta vam je? Bili ste i gori od Ligate u sriijedu, a svi se predstavljate da volite Želju najviše na svijetu. Ukazivali ste na greške i pozivali Edisa na otkaz, to je činjenica i to je to. Samo što to on radi javno, a vi preko foruma i to je također jedna jako bitna stavka
"Svi se predstavljate da volite Zelju najvise na svijetu."
Ma ja..