Molim vas da prestanete fotosopirati slike. Na grbavici se nista ne desava, oci su nam zamazane, globalno zatopljenje je laz i zemlja je ravna. Prestanite nas lagati, hvala lijepo.Leon_Professional je napisao/la:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molim vas da prestanete fotosopirati slike. Na grbavici se nista ne desava, oci su nam zamazane, globalno zatopljenje je laz i zemlja je ravna. Prestanite nas lagati, hvala lijepo.Leon_Professional je napisao/la:
Ko ce dovesti Bakraca? Papac? I sta ako Adzem dobije otkaz, dodje neko drugi i kaze ja necu Bakraca, ja zelim ovog drugog, jer mislim da je kvalitetniji, a mi vec doveli Bakraca i moras ga onda redovno placati..
Nema potrebe to govoriti. Ovogodisnja ekipa Bakraca bi se borila i u nasoj ligi za prvo mjesto. Vidio bi to pogotovo ako si pratio crnogorsku ligu. Realno odlican fudbal su igrali.Brkoo je napisao/la: ↑čet maj 24, 2018 6:18 pmZato sto su ti igraci prevage za ovu ligu, dokazani igraci, znamo sta nam mogu ponuditi. Bakrac igra u ligi koja je kvalitetom poput nase federalne lige. Iz nase federalne lige mozemo dovesti momka od 19 godina koji je mozda i najbolji stoper te lige ove sezone umjesto sto bi dovodili stranca za kojeg niko ne zna da li bi se pokazao kao pojacanje a sto se tice finansija mnogo bi skuplji bio od ovog iz nase federalne lige..
To je istina, al njihov ovogodisnji tim bi se ravnopravno borio za prvo mjesto i u nasoj ligi.
To sto su ubjedljivo prvi je iz razloga sto im je konkurencija uzasna a ne zato sto su oni toliko dominantni. Ovakva sutjeska bi se kod nas borila za ulazak u ligu 6..
Infrastrukturno jesmo u nekoj prednosti i mozda, ali mozda, su nasi slabiji klubovi bolji od njihovih slabijih jer im je liga nesto slabije izbalansirana. Medjutim, ako govorimo o "gornjem domu" jedne i druge lige onda je razlika mala ili nikakva. Imali smo priliku i mi igrati protiv njih pa se bas nismo izivljavali ni na Lovcenu ni na Zeti - istoj onoj Zeti koja se prije par godina pomokrila po jednom timu koji vazi za jedan od najvecih u nasoj ligi.
Buraz moj dobri, pogledaj neku utakmicu Sutjeske od ove sezone.Brkoo je napisao/la: ↑čet maj 24, 2018 6:46 pmTo sto su ubjedljivo prvi je iz razloga sto im je konkurencija uzasna a ne zato sto su oni toliko dominantni. Ovakva sutjeska bi se kod nas borila za ulazak u ligu 6..