Paranoja je napisao/la: ↑sri maj 23, 2018 12:00 am
Iznenađujuće su velike šanse da zadržimo oboje Blagojevića i Graovca ako budu mežu najplaćenijima u našim redovima. A što se Anela i Hajdarevića tiče, vjerujem da bi i ponuda od 500.000 eura sada Želji bila zadovoljavajuća sa obzirom na izostanak LP, da li će do takve ponude doći Bog zna..
Evo primjer Sabanadzovica(mada ovo vazi i za nase ostale talentovane igrace)ugovor mu je do ljeta 2020-te, u kontinuitetu igra dobro(samo protiv slobode u tuzli odigrao lose), za njega se zanimaju jaki klubovi iz liga petice, medju njima je i Roma i umjesto da se Anel nagradi za svoje igre, da mu se poveca plata i produzi ugovor na jos par godina, npr. do ljeta 2022(sto je praksa u normalnim klubovima) mi kao da cekamo da udje u zadnju godinu ugovora i onda cemo ga umjesto za minimalno 2 miliona eura(plus procenat 20% od naredne prodaje) mi prodati za par stotina hiljada eura i to ce nam kao biti uspjeh, ali zato mozemo vece plate davati raznim Kajkutima, Crnovima i ostalim istrosenim igracima, oni su kao neke prevage.
Sa Zakaricem umjesto da se sjedne u januaru i produzi ugovor da klub zaradi mnogo novca, dolazimo u situaciju da zavisimo od igraca koji moze potpisati predugovor sa nekim drugim klubom i da nas klub feninga ne zaradi. Pustili su da ugovori Graovca i Blagojevica dodju u ovu fazu umjesto da se mnogo ranije sa njima sjelo i dogovorilo. Zrinjski potpisa ugovor sa svojim kadetom na 3 godine dok mi nesto kao cekamo za Mujica. Kad nam ga neko ispred nosa pokupi bice kasno ali dok to Alihodzic skonta..
Ako bi u nekom slucaju sad prodali dijamanta poput Sabanadzovica za 500 hiljada eura nek u klubu svi izvrse harakiri..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!