U svakoj recenici muda do koljena..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Kakav je Devedzic u glavi ?AsharaK je napisao/la:Ne žive baš sportski život.
Tu su iz Gračanice i Šerbečić, kao i Devedžić, mladi stoper koji trenutno igra za Zvijezdu.
Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 1:20 amNama treba Sinisin klizeci srijedom pred nama po kisi u Siminom Hanu pred 130 Manijaka i da se okrene i kaze nama"hajde bre", hocu ratnike breeee.To nam treba.
Napuhan i preplacen igrac iovako, a kamoli sta je umislio poslije par golova u finisu sezone. Nek ide u Zrinjsku, oni to mogu sebi priustiti.
Ma nije fazon u samoj izjavi, već u načinu kako on to kaže, kako rukama i glavom bukvalno dodaje vrijednost izjavama. Mi kad čitamo njegove izjave, tačno ih čitamo njegovim glasom. A, to je jedan autoritativni glas. Jedan je Amar... Fakat, njegove presice su bile zanimljivije od mnogih drugih stvari u kompletnoj ligi. Bar ne ponavlja neke otrcane fraze...
Sredina Hajdar i Vranješ bi bila užasna za prve ekipe, nijedan ne zna iznijeti loptu i nemaju sjajno kretanje. Dok Hajdar obavlja defanzivno odlično zadatke, nema baš smisla za kreativan pas ili iznijeti loptu, vidjeli smo na derbiju kad je imao sav prostor svijeta i išli smo 2 na 1 i dao je protivničkom igraču loptu direktno u noge. Vranješ na drugu stranu je igrač koji diktira tempo i koji niti može ganjati puno niti ima agilnost i dribling poput Blagojevića da pravi igrača viška u sredini i otvara prostor drugima. Kardinalna greška po meni bi bila kad bi dozvolili da nam to bude veza u prvoj postavi iduće sezone.ISB87 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 1:08 amzecu se posvetiti i objasnit mu neke stvari.
brz je, ima slifa. nek vjezba sut i ubacak i bio bi najbolje krilo u ligi. samo mu se dovoljno posvetit, a ne svadjat se sa njim.
to je to sto nama treba, brzo krilo(zec) i solidno brz napadac sa solidnom tehnikom (zajmovic)
a onaj mali sto trpa iz omladunskog odma ga prikljuciti prvom timu i davat mu sansu.
eh sad nas yebe to sto se nazalost desilo sa ramovicem
sto se tice trenera ja bih cak i pokusao sa Kodrom, nek povede par igraca (miro) i svoj strucni stab i jos mu dodatno pojacat. objasnit igracima kako stvari stoje, da je trener tito i da bilo kakve zavjere znace 0KM mjesecno.
nek se naviknu na njegove treninge, to profesionalizam a ne ismijavanje.
hajdar vranjes (blagojevic)
miro ramovic(?) zec
zajmovic
u odbrani ostavit kemu i graovca, dok dva beka opet fale i tu trener mora odraditi strasan posao vec do evrope.
I nisam odavno vidio da neko slavi sa navijacima go ko on sad na derbiju. On i Graovac.ChWilla je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 8:13 amko god mahsuz hoće u želju, po pravilu se dobro pokaže odakle god da je. a ovi što dolaze četiri ljeta pa dođu peto kad im baš sve propadnu, oni zaborave i ono malo što znaju. eto zajm odbi posudbu i sad razvali. naravno uz težak rad, iako se potencijal i ono što dobro radi moglo vidjeti i jesenas - on je sada bar 50% bolji igrač.
Niko nikad ko babuka.LARS1921 je napisao/la:Kad već to postavi, evo par zanimljivih citata iz istog intervjuaBrkoo je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 1:23 amAmar Osim, 13.1.2013.
-"Bolji stadion bi nam donio veću ozbiljnost i bili bismo mnogo bolji pregovarač. Tu mislim i na igrače, sponzore, partnere… A mnogo bi nam značio i trening kamp. Ako mislimo živiti od naših igrača, treba im pružiti uslove. To nije moguće sa jednim terenom. Sa kampom bismo dobili par dobrih terena, što je nužno ukoliko mislimo napredovati u budućnosti."
– Ako bude povrjeđivan kao dosad, onda neće ništa značiti. Nismo nikad imali zdravog Kerlu. On u životu nije bio zdrav u Želji više od mjesec, otkad sam ja trener. Bilo fizički, bilo razmišljanjima. Zdrav Kerla – šta to znači?! Nadam se da ćemo ga upoznati takvog, pa ćemo vidjeti.
Iako su transferi Adilovića i Svrake označeni najlogičnijima, Osim ne isključuje mogućnost da neko treći napusti Grbavicu. Ipak, siguran je da to neće biti pomenuti Bekrić.
– Pustio bih ga za milion. Što znači da neće ići, jer niko neće dati takav novac.
Na našu konstataciju da je Bekrić, nakon sjedenja na klupi u gradskom derbiju sa Sarajevom, zaigrao bolje, Osim kratko kaže:
- Nije teško igrati bolje od nule.
Po sinanu idu sviAmar927 je napisao/la: ↑uto maj 22, 2018 9:44 amNa sinanovom portalu tekst vezan o tome ko nas napusta.Pise da nas napustaju Kajkut i Crnov da ugovori se nece produzivati,Zakaric navodno blizu Olimpije a i da nas Graovac napusta.Modic i Projic navodno dogovorili raskid saradnje i Adzem nas nece voditi iducu sezonu.Blagojevic voljan ostati uz poboljsan ugovor i pregovara se sa Vojom o njegovom ostanku.