Prioriteti Blagojevic i Graovac.Tesko da mozemo naci bolje igrace i za duplo vise para.Pored njih lijevi bek,zdrav Sinisa i kvalitetno krilo.Ako ode Ubiparip onda i dobar napadac.Ozbiljno razmisljati o Zericu i Mujagicu.Prikljuciti 3 juniora prvom timu.Velic i Dzindo uz knjizevnika zamjene za Graovca i Kemu ciji pet minuta je sada doslo i mora igrati.Kemo je Zeljeznicar.Ni pod razno dovoditi igrace iznad 30 godina tamo gdje imamo mladje.Ni pod razno ne dovoditi veznjaka kad ih imamo na pretek.Ne znam za vas ali ja od Vranjesa ocekujem puno iduce godine.
Prioritet svih prioriteta trener mudonja i ako se sad ne trznu igraci onda ne znam kad ce.? Gubimo tragicno titule, nemaju u sebi onu strast i pobjednicki mentalitet.Zbog toga je trener najvazniji transfer u ovom prelaznom roku.
Moja jedina zelja je Jaci Jug, trener s mentalitetom i igracima na sve nacine objasniti da ginu u svakom trenutku, da je to ono sto krasi Zelju, da je titula prioritet i mega uspjeh.Ne treba dovesti 6, 7 igraca, nego samo tamo gdje treba.Moraju se trznuti.Ovo je bruka zadnjih godina na koji nacin igraju vazne utakmice.Zbog toga mi je krivo sto nemamo jaku i osvjestenu tribinu.Ova prica dobra sezona, kup i drugo mjesto je prica za malu djecu.Izgubiti 4 od 5 titula u zadnjim kolima je ozbiljna nus pojava.
U sezonu novu skupa cemo jaci, ginut cemo i opet biti prvaci.
Baci celo San Marino.