Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Edis Mulalic 1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 21, 2018 11:56 pm

Prioriteti Blagojevic i Graovac.Tesko da mozemo naci bolje igrace i za duplo vise para.Pored njih lijevi bek,zdrav Sinisa i kvalitetno krilo.Ako ode Ubiparip onda i dobar napadac.Ozbiljno razmisljati o Zericu i Mujagicu.Prikljuciti 3 juniora prvom timu.Velic i Dzindo uz knjizevnika zamjene za Graovca i Kemu ciji pet minuta je sada doslo i mora igrati.Kemo je Zeljeznicar.Ni pod razno dovoditi igrace iznad 30 godina tamo gdje imamo mladje.Ni pod razno ne dovoditi veznjaka kad ih imamo na pretek.Ne znam za vas ali ja od Vranjesa ocekujem puno iduce godine.
Prioritet svih prioriteta trener mudonja i ako se sad ne trznu igraci onda ne znam kad ce.? Gubimo tragicno titule, nemaju u sebi onu strast i pobjednicki mentalitet.Zbog toga je trener najvazniji transfer u ovom prelaznom roku.
Moja jedina zelja je Jaci Jug, trener s mentalitetom i igracima na sve nacine objasniti da ginu u svakom trenutku, da je to ono sto krasi Zelju, da je titula prioritet i mega uspjeh.Ne treba dovesti 6, 7 igraca, nego samo tamo gdje treba.Moraju se trznuti.Ovo je bruka zadnjih godina na koji nacin igraju vazne utakmice.Zbog toga mi je krivo sto nemamo jaku i osvjestenu tribinu.Ova prica dobra sezona, kup i drugo mjesto je prica za malu djecu.Izgubiti 4 od 5 titula u zadnjim kolima je ozbiljna nus pojava.
U sezonu novu skupa cemo jaci, ginut cemo i opet biti prvaci.
Baci celo San Marino.
Modus vivendi !

Amidza
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:00 am

Ako ostanu Graovac i Jovan, dva kljucna igraca, ja se ne sekiram. Veza popunjena - Ramovic (kad se oporavi), Jovan, Vranjes, Hajdar, Dacic, Zera. Krila - Zajmovic (osim ako se ne oproba na spicu), Zec, Sehic, dakle treba jos jedno. Stoperi bi tu bili Graovac, Kemo + Velic, Dzindo itd. Desno Sinisa, za Hadzica ne znam sta rec, igrac rotacije eventualno.

Samo je, tradicionalno, lijevi bek problem.

U spic novi Ara Hodzic :D tj. Ahmed Hasanovic, odnosno kao alternativa prvom spicu, bio taj prvi Vojo, Zajma ili neko treci. Dovesti 3-4 igraca maksimalno, uz prikljucivanje ovih juniora iznad, pa ostalih (Besirevic, drugi Sehic) prvom timu, mane zime. Kljuc je, bicu opet dosadan, dobar strucni stab. Ako bi ostali Daniel i Jovan, vecina ostalih je pod kakvim-takvim ugovorima i ne bi nam se ekipa potpuno rasula, kao sto to obicno biva u ovo doba godine.

Za Ramovica mi je strasno zao, nadam se samo da cemo za Zakaru uzet kakve-takve pare. Ko je jos u izlogu?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LeBlue
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:01 am

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
pon maj 21, 2018 11:56 pm
Prioriteti Blagojevic i Graovac.Tesko da mozemo naci bolje igrace i za duplo vise para.Pored njih lijevi bek,zdrav Sinisa i kvalitetno krilo.Ako ode Ubiparip onda i dobar napadac.Ozbiljno razmisljati o Zericu i Mujagicu.Prikljuciti 3 juniora prvom timu.Velic i Dzindo uz knjizevnika zamjene za Graovca i Kemu ciji pet minuta je sada doslo i mora igrati.Kemo je Zeljeznicar.Ni pod razno dovoditi igrace iznad 30 godina tamo gdje imamo mladje.Ni pod razno ne dovoditi veznjaka kad ih imamo na pretek.Ne znam za vas ali ja od Vranjesa ocekujem puno iduce godine.
Prioritet svih prioriteta trener mudonja i ako se sad ne trznu igraci onda ne znam kad ce.? Gubimo tragicno titule, nemaju u sebi onu strast i pobjednicki mentalitet.Zbog toga je trener najvazniji transfer u ovom prelaznom roku.
Moja jedina zelja je Jaci Jug, trener s mentalitetom i igracima na sve nacine objasniti da ginu u svakom trenutku, da je to ono sto krasi Zelju, da je titula prioritet i mega uspjeh.Ne treba dovesti 6, 7 igraca, nego samo tamo gdje treba.Moraju se trznuti.Ovo je bruka zadnjih godina na koji nacin igraju vazne utakmice.Zbog toga mi je krivo sto nemamo jaku i osvjestenu tribinu.Ova prica dobra sezona, kup i drugo mjesto je prica za malu djecu.Izgubiti 4 od 5 titula u zadnjim kolima je ozbiljna nus pojava.
U sezonu novu skupa cemo jaci, ginut cemo i opet biti prvaci.
Baci celo San Marino.
Slazem se sa ovim da domaci igraci dozivljavaju Zelju drugacije, i to daje nesto extra. Pogotovo ako su slican kvalitet, onda ta volja moze biti presudna.

Edis Mulalic 1921

uto maj 22, 2018 12:12 am

Ja ne znam kako ljudi iz kluba na ovo gledaju, ali se bukvalno mozemo nazvati luzerima ili "vjecno drugim". Ja ne mogu da shvatim da gubimo dvije titule na potpuno isti nacin, da imamo dvije preslikane sezone, da imamo trenera koji ide na iks na derbiju i svjesno prepusta prvo mjesto konkurenta, da igramo tekmu sa ekipom u kojoj osam igraca ne moze biti medju nasih 25(onaj Maksimovic i Mirosavljevic, pa i stoper Makitan nemaju mjesta u Bratstvu odgovorno tvrdim) i da tih osam igraca izgleda borbenije i rastrcanije od igraca koji kod nas zaradjuju 3,4,5,6 hiljada i to pazi u utakmici za titulu. Pa taj Vranjes i kao najbolji igrac lige Zakaric prodaju dvije lopte kao na igralistu iza zgrade onako bezvoljno i tragicno za kosu cupati i mi primimo dva gola. Stvarno ne znam kako vi to objasnjavate, ali meni mrak padne na oci kad se sjetim nekih nasih utakmica za titulu. To je za psihijatrije...
Da li je rjesenje, probusiti gume, samarat ih u gradu...ne znam, ali nesto se mora raditi veliko. Papac ne smije pogrijesiti sada u prelaznom roku. Ako opet budem gledao jajare i djevojcice u Zeljinom dresu onda nek im svima dadnu papire poslije 6 kola...**** te evropa i euforija, tad ce svi ginuti... samo me zanima titula.
Modus vivendi !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:13 am

Šta ti imaš protiv Bratstva? :D
Željezničar ante portas !

LeBlue
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:15 am

AsharaK je napisao/la:
Kad smo kod Bratstva, ima li trenutno neki potencijalni igrac?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:18 am

LeBlue je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ima dosta mladih i dobrih igrača, vazda je tu bilo. Poturalić i Mulahusejnovič su jedni od tih, iako tvrdim da nikad od njih neće biti igrača.

Edis Mulalic 1921

uto maj 22, 2018 12:19 am

AsharaK je napisao/la:
Nista. Cak su mi i dragi. Onaj visoki stoper jel Hasic ne znam je za ove iz Krupe Tiago Silva...
Daj prvo kolo Mladost DK u gostima, odmah cu vam reci hocemo li biti sampioni ili necemo. Ako nas Isakovic i Comor prebiju i natrce onda tu nema kuveta i jajare ce nas ponovo izdati. I kod Amara smo gubili u Travniku, ali Amar je Amar, Amar je mangup i ispred njega svi stoje uspravno. Ovi sad pola ih ismijava trenere, kod Amara sretnes Pehilja, 4 napadaca i frajer ti samo prica o Amaru. Klasican primjer sta je Amar, a sta ovi treneri, direktori, picke materine...
Modus vivendi !

Dr. Adzem
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:21 am

Misimovic je u svom izlaganju rekao da pravimo tim javi 20% od konkurenata. Sad kad krenu boomovi ima kolektivno da izginemo :D
Cuva Bog Zelju svog!

LeBlue
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ima dosta mladih i dobrih igrača, vazda je tu bilo. Poturalić i Mulahusejnovič su jedni od tih, iako tvrdim da nikad od njih neće biti igrača.
Znam, zato i pitam :) Meni je Mulahusejnovic odlican igrac, jedan na jedan moze covjeka izbaciti, ono sto sam vidio za Gosk.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:23 am

LeBlue je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
LeBlue je napisao/la:

Znam, zato i pitam :) Meni je Mulahusejnovic odlican igrac, jedan na jedan moze covjeka izbaciti, ono sto sam vidio za Gosk.
Ne žive baš sportski život. :D
Tu su iz Gračanice i Šerbečić, kao i Devedžić, mladi stoper koji trenutno igra za Zvijezdu.

kremenko

Graovac daj Bože da ostane.
Zecu ističe ugovor.
Kajkutu reći da je slobodan.
Zakaric ide.
Ramović povrijeđen.
Bogicevic ima ugovor do kraja godine.
Još ako nekoga prodamo tipa Šabana,Hajdara ili Kjosevskog.
Hadžić i Mehremic još nisu pokazali kvalitet da zaslužuju dres Želje. Mi smo u deficitu 10 igrača. Nek nam je Bog na pomoći i da Saša nadje kakvih igrača. I dosta sreće, trebat će nam
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Amar927
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:24 am

Ovo ne bi bilo lose u slucaju da odu Veca,Zakaric ,Vojo a da produze Graovac i Blagi.

Markovic/Lalic
Sinisa Graovac/Jakovljevic KemoBesirevic

Saban Blagojevic/Dino
Peco Zeric Zajmovic

Fajic/Vojo

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:25 am

kremenko je napisao/la:
Graovac daj Bože da ostane.
Zecu ističe ugovor.
Kajkutu reći da je slobodan.
Zakaric ide.
Ramović povrijeđen.
Bogicevic ima ugovor do kraja godine.
Još ako nekoga prodamo tipa Šabana,Hajdara ili Kjosevskog.
Hadžić i Mehremic još nisu pokazali kvalitet da zaslužuju dres Želje. Mi smo u deficitu 10 igrača. Nek nam je Bog na pomoći i da Saša nadje kakvih igrača. I dosta sreće, trebat će nam
Izgleda da je greška na tm. Zec je valjda potpisao na 3 godine.

Edis Mulalic 1921

uto maj 22, 2018 12:27 am

Ma kakav Besirevic ljudi moji, pa mi ne mozemo istok zavrsit, a kamoli za nekog igraca da platimo obestecenje koji je reprezentativac i ima vrhunskog menagera koji mu sad moze zavrsiti transfer u Belgiji, Turskoj ili Norveskoj. Nerealna je ta prica, imamo mi materijala i sa Blagojevicem, Graovcem, Vecom i ovim nasim draguljima, ali nas jebe nesto sasvim drugo...
Modus vivendi !

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:28 am

Jakovljevic se vjerovatno zasitio Zrinjskog a i oni pametno rade po tom pitanju. Baka je i ljetos govorio o tome da se treba procjeniti da li je neki igrac dostigao zasicenje.
A JAkovljevic ne moze vani nesto traziti, pravi premierligaski igrac koji je dobar ovdje a negdje drugo ne moze.
To sto je zasicen ( pretpostavka ) ne znaci da je los za nas.
Mada kako je rekao ovaj forumas sto je prvi napisao, ipak je to mahalska pa cemo vidjeti :D

LeBlue
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:31 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto maj 22, 2018 12:28 am
Jakovljevic se vjerovatno zasitio Zrinjskog a i oni pametno rade po tom pitanju. Baka je i ljetos govorio o tome da se treba procjeniti da li je neki igrac dostigao zasicenje.
A JAkovljevic ne moze vani nesto traziti, pravi premierligaski igrac koji je dobar ovdje a negdje drugo ne moze.
To sto je zasicen ( pretpostavka ) ne znaci da je los za nas.
Mada kako je rekao ovaj forumas sto je prvi napisao, ipak je to mahalska pa cemo vidjeti :D
Upravo to, vidilo se protiv Maribora da je statican. Cim je manji i brz napadac on ispada.

cikazubo
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:32 am

Navodno i Mićo želi napustiti pitare, nije se snašao najbolje kod njih ali definitivno igrač vrijedan pažnje.

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 22, 2018 12:34 am

Ma daj da se mi prvo saberemo za naše kukuruz lige ne bi li ćup digli.
i Bogi je za evrope onomad loš bio, ali u ligi bog i batina :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kremenko

uto maj 22, 2018 12:36 am

Besirevic ide vani, 99% završena stvar.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava