Razmotrit ćemo sve prijedlogePlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:18 pmNapravite neki novi fazon za sljedecu sezonu..
Nesto ko eurovizija.
Lupam za 5 igraca davat poene.. za najboljeg deset, za drugog osam poena..

Razmotrit ćemo sve prijedlogePlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:18 pmNapravite neki novi fazon za sljedecu sezonu..
Nesto ko eurovizija.
Petoba se mora i zaradit he he heHurmasica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:22 pmRazmotrit ćemo sve prijedlogePlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:18 pmNapravite neki novi fazon za sljedecu sezonu..
Nesto ko eurovizija.
Lupam za 5 igraca davat poene.. za najboljeg deset, za drugog osam poena..![]()
![]()
To je pravo razmišljanje!Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:24 pmPetoba se mora i zaradit he he heHurmasica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:22 pmRazmotrit ćemo sve prijedlogePlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:18 pmNapravite neki novi fazon za sljedecu sezonu..
Nesto ko eurovizija.
![]()
Sredio sam nam po cvaju.Od juna 70 KM ili sto bi predsjednik rekao Bosanskih marakaPlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:24 pmPetoba se mora i zaradit he he heHurmasica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:22 pmRazmotrit ćemo sve prijedlogePlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:18 pmNapravite neki novi fazon za sljedecu sezonu..
Nesto ko eurovizija.
![]()
Treba i negativne poene za lajlosijeg igraca pardon AdijaPlava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:18 pmNapravite neki novi fazon za sljedecu sezonu..
Nesto ko eurovizija.
Mogli smo organizovati druzenje moderacije.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:49 pmJa bih ovu priliku iskoristio da pohvalim moderaciju i da im se zahvalim.
Hurmasice, AsharaK, Larsone, Omare, Izlija, boccaccio, jovanemaksimovicu, vi ste moji heroji i hvala Vam na svemu sto radite za Zelju. Nadam se da razumijete ako sam nekada strog. Nevjerovatna hemija i porodica ste, bez imalo pretjerivanja.
Mogli smo organizovati druzenje svakako i to janje da se okrene?gavran je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:54 pmMogli smo organizovati druzenje moderacije.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:49 pmJa bih ovu priliku iskoristio da pohvalim moderaciju i da im se zahvalim.
Hurmasice, AsharaK, Larsone, Omare, Izlija, boccaccio, jovanemaksimovicu, vi ste moji heroji i hvala Vam na svemu sto radite za Zelju. Nadam se da razumijete ako sam nekada strog. Nevjerovatna hemija i porodica ste, bez imalo pretjerivanja.
Proslo si fulio.Okrenucemo ga razloga ima uvijekstorm_raider je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:54 pmMogli smo organizovati druzenje svakako i to janje da se okrene?gavran je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:54 pmMogli smo organizovati druzenje moderacije.storm_raider je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 10:49 pmJa bih ovu priliku iskoristio da pohvalim moderaciju i da im se zahvalim.
FinLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:28 pmMa ono je pravi seljacki igrac, bukvalno terminator. On razbija u duelu. Nesto u fazonu Kelini, na svaki duel ide 100%.
A kako znam, onako u dusi je dobar, pravo dobar lik. Miran. Isto ono kao u drustvu oni likovi sto su najjaci a pri tom su dobri bas, mehlem, ali ako ga iznerviras puno onda ce te satrat![]()
E bas takav.LARS1921 je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:31 pmFinLeon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 11:28 pmMa ono je pravi seljacki igrac, bukvalno terminator. On razbija u duelu. Nesto u fazonu Kelini, na svaki duel ide 100%.
A kako znam, onako u dusi je dobar, pravo dobar lik. Miran. Isto ono kao u drustvu oni likovi sto su najjaci a pri tom su dobri bas, mehlem, ali ako ga iznerviras puno onda ce te satrat![]()
![]()