@bianco,
PARE upravljaju svijetom, kad se u NEČIJE pare dirne - čitaj zaradu, malo ta ljubav splasne, pa se "malko" oplete...nisi u toku
@Ch wila, razumjeli smo se.
Da, u ovim slucajevima nikakva kritika se ne smije upututi prema Zelji i ljudima koji vode ovr projekte. Svi smo imali priliku vidjeti na koji nacin se klub vodio od rata i NIKO bas NIKO u BiH a vjerovatno i sire, ovim ljudima nije do clanaka a kamo li do koljena.bianco blu je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 3:41 pmI nisu upravu jel? Znači nikakva kritika ne smije biti upućena kontra Željezničara?
Ovdje svako malo pljuvanje po Zubanu. Nista novo. Covjek radi svoj posao odlicno i donio nam je dosta novca i nece ni ubuduce mjenjati taj nacin rada kad je Željo u pitanju. Ova podvala kako radi sa njima gore je u rangu one da nema istok dozvole. Sad kome to odgovara ja ne znam ali eto...fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 8:46 pmCisto sumnjam da bi se Zuban prodao za sakicu pitarskih parica, mislim da ih je u zivotu zaradio vise nego dovoljno.
Kakva je situacija sa ostankom Graovca( negdje procita mozda ce u Zrinjski)
Blagojevicem i Ubipitarom? Storme znas li ti nesto vise
A sta mozemo ocekivati za Graovca znas li ? Ubicapitica jel ostaje ? Znas li ista za Zakaru jel Olimpija kako se najcesce spominjalo ? Svi otprilike pitaju isto na temi, ali bi volio ti da mi odgovoris znas li ista oko ovoga, unaprijed hvala!storm_raider je napisao/la:Blagojevic ako ne dobije dobru ponudu vani ostaje 100%. Tako je rekao i Papcu i nasi ce ga sacekati.
Nisam rekao da je Zuban to uradio nego novinar sa sc.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 8:46 pmCisto sumnjam da bi se Zuban prodao za sakicu pitarskih parica, mislim da ih je u zivotu zaradio vise nego dovoljno.
Pa upravo tako.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 9:01 pmNisam rekao da je Zuban to uradio nego novinar sa sc.fanaticZeljin je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 8:46 pmCisto sumnjam da bi se Zuban prodao za sakicu pitarskih parica, mislim da ih je u zivotu zaradio vise nego dovoljno.
Znao sam da sam trebao naglasiti da to po meni nema veze sa Zubanom
A i nema.
Za Graovca ista stvar, kao i za Ubiparipa, ali mislim da Ubiparip ide najvjerovatnije. Zakaric 99% ide, ne znam gdje.Vipla1921 je napisao/la: ↑pon maj 21, 2018 8:58 pmA sta mozemo ocekivati za Graovca znas li ? Ubicapitica jel ostaje ? Znas li ista za Zakaru jel Olimpija kako se najcesce spominjalo ? Svi otprilike pitaju isto na temi, ali bi volio ti da mi odgovoris znas li ista oko ovoga, unaprijed hvala!storm_raider je napisao/la:Blagojevic ako ne dobije dobru ponudu vani ostaje 100%. Tako je rekao i Papcu i nasi ce ga sacekati.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk