Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

terabajt
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 9:20 pm

Dzeko u Bešiktaš ?

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:23 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.

Sastav kakav bi ja izveo: Veca - Sinisa, Aco, Bogi, Kramaric - Zaha, Blagoje, Bekric - Miroslav, Tiago(ako je spreman), Lendra.
Sumnjam da je Tiago spreman za svih 90 min. Na njegovo mjesto Memija ili Stanic garant, mada bih vise volio vidjeti Memiju, jer je tu bolji od Stane
EDIT: Možda da započnemo s Memijom na desnom beku, Sinišom na lijevom i Kramarićem na krilu. Kramarić nije ofanzivan za krila, ali ima dobar ubačaj lijevom što nama toliko fali na utakmicama, jer nam krila ne mogu iz trka ubacivati loptu, već se moraju namještati na desnu nogu ili ići u sredinu. Ako ne bude išlo, onda Sinišu vratiti desno, Kramu nazad, a Memiju na Mirkovo mjesto.
Joj nemoj da vise rotiramo, nesto mi odmah nije dobro :ganja:
Pinki, je li na beka ili krilo?!

Ajzea
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:24 pm

Nemojte majke vam da ih iznenađujemo, daj da igramo kako smo igrali svaku do ove zadnje.

exbabilon
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:28 pm

Kjosevski - Sinisa , Aco, Bogi, Kramaric - Zahirovic, Blagojevic, Bekric, Memija, Stevanovic - Lendric

Stanic, Tiago u drugom poluvremenu da probaju na brzinu/svjezinu odigrat nesto. Zolotic ako bude trebalo zatvarati utakmicu. Jos su tu Dado i Djermanovic, sve je na Edisu, ima gotovo sve igrace na raspolaganju, ima odlicnu priliku za popravni, Husref mu je realno ocitao trenersku lekciju.

rios
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:33 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.

Sastav kakav bi ja izveo: Veca - Sinisa, Aco, Bogi, Kramaric - Zaha, Blagoje, Bekric - Miroslav, Tiago(ako je spreman), Lendra.
Sumnjam da je Tiago spreman za svih 90 min. Na njegovo mjesto Memija ili Stanic garant, mada bih vise volio vidjeti Memiju, jer je tu bolji od Stane
EDIT: Možda da započnemo s Memijom na desnom beku, Sinišom na lijevom i Kramarićem na krilu. Kramarić nije ofanzivan za krila, ali ima dobar ubačaj lijevom što nama toliko fali na utakmicama, jer nam krila ne mogu iz trka ubacivati loptu, već se moraju namještati na desnu nogu ili ići u sredinu. Ako ne bude išlo, onda Sinišu vratiti desno, Kramu nazad, a Memiju na Mirkovo mjesto.
Druze,Kramaric protiv Travnika nije nista ponudio na tom lijevom krilu,ne vidim kako bi mogao tek na derbiju.Ima ok centarsut,ali krilo ne znaci samo centriranje nego i prodore,ulaske direktno u sesnaesterac itd..Druga stvar,zasto pomjerati Sinisu koji igra dosta dobro na desnom beku i dobro saradjuje sa Miroslavom na lijevog beka,mozda bi se i snasao ali to ne bi bilo kao na desnoj strani.Nemoj se ljutit,iznio si svoju ideju i postujem to samo ne vidim kako bi to moglo upaliti.
Ovaj sastav Leona je otprilike to to,s tim sto se slazem sa ostalim koji kazu da je bolje Stana na lijevom beku.Memija i Tiagao nek podjele minutazu na lijevom krilu i eto.. :palacgore:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

shzna
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:34 pm

Ako vam je teško u životu, samo se sjetite da moja djevojka navija za Slobodu i da sam morao provesti cijeli dan danas sa njom. :shisha:
1987

Timscho
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:36 pm

kad je sutra trening, jel otvoren za javnost?

hvala unaprijed
svojim snagama na svojoj zemlji

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:42 pm

shzna je napisao/la:Ako vam je teško u životu, samo se sjetite da moja djevojka navija za Slobodu i da sam morao provesti cijeli dan danas sa njom. :shisha:
Je li u spavaćoj ili dnevnoj sobi? :karanje:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Dzezvar
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:42 pm

baxuz87 je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti više pisat. Na Dinu sam mislio.

O njemu je i bila priča inače..
Moj Fanzi moj...... :-D
Jok Fanzi, ima on account na forumu, zamijenio si me s njim. :-D
Helelm nejse....nismo djeca
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

shzna
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:43 pm

Ma kad ne mogu plavi igrači crveno-crnim zabijati, možemo mi plavi navijači. :ganja:
1987

Ajzea
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:44 pm

shzna je napisao/la:Ako vam je teško u životu, samo se sjetite da moja djevojka navija za Slobodu i da sam morao provesti cijeli dan danas sa njom. :shisha:
Valjda si odbranio cast Zeljeznicara, kad mi nismo sinoc. :kafa:
Hajde, bar jedan slucaj da smo natrpali Slobodu.

Kapiten
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:44 pm

Timscho je napisao/la:kad je sutra trening, jel otvoren za javnost?

hvala unaprijed
Ma ne vjerujem da je. Ja sam 2-3 puta poljubio vrata u zadnjih 10 dana :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Elegant
Kontakt:

čet apr 21, 2016 9:56 pm

slika

:mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:05 pm

Joj loše mi bi maloprije.
Mi smo u prvih 17 kola osvojili 25 bodova, dok smo u ovih 8 kola gdje smo naredali 8 pobjeda zaredom,osvojili 24 boda tj. bod manje nego u 17 kola. Ja se nikako pomirit s tim ne mogu da nismo mogli ranije obezbjedit Europu,i sad napadat titulu.. :roll: :psujem:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:07 pm

Plava Porodica je napisao/la:Joj loše mi bi maloprije.
Mi smo u prvih 17 kola osvojili 25 bodova, dok smo u ovih 8 kola gdje smo naredali 8 pobjeda zaredom,osvojili 24 boda tj. bod manje nego u 17 kola. Ja se nikako pomirit s tim ne mogu da nismo mogli ranije obezbjedit Europu,i sad napadat titulu.. :roll: :psujem:
E to zahvali svim onim promašenim zicerima u prvom dijelu sezone. Samo kad se sjetim utakmice protiv Slavije ne bude mi dobro a kamoli ostalih utakmica..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

čet apr 21, 2016 10:16 pm

hados je napisao/la:Citam i nemogu da vjerujem koliko smo licemjerni...koliko pljuvaca i kako jedva docekaju da izvire iz miisih rupica...Edis je sve pokusao, rekao je da su najvise radili na prekidima. Pa lako je nakon poraza praviti kombinacije i gledam djecurliju kako pise da je trebao igrace odmoriti za derbi...da je trebao ovo ili ono...Nije vas sramota, kakvi navijaci imate tolerancije za covjeka koji je svoj zivot podredio Zelji... prevrtljivi misevi..Dajmo nasem treneru punu podrsku, da iz ovog izadje pametniji i bolji...Da se neobazire na ove miseve i pljuvace koji nam i netrebaju i radi kojih smo jako slicni pitarima.. Mi smo uz svog Zelju i svog Edisa do kraja i niko nas nemoze poljuljati u ovoj kompletnoj pozitivnoj plavoj prici koju smo napravili ove godine i na kojoj nam svi klubovi zavide... Edis je najposveceniji trener zajedno sa Karicem i ne ser*** vise ppodrzite svoj klub i svog trenera ne budite pitari...Ne pravite pritisak nego u prvoj minuti derbija svi u glas Mulalic Edis i Volim te Zeljo...da pokazemo kako smo uz njih i kad ide lose da pokazemo koliko se razlikujemo od svih i koliko smo iznad svih..SAMO Pozitivu furajte od sad Molim Vas...
Nije mi jasno šta si se ti navio :) . Niko nije pljuvao, odnosno večina nije. Ukazivali smo na evidentne greške i propuste. Do daljnjeg ima našu podršku. On mora puno raditi na sebi, umiriti priču o pogibijama na tekmi, raditi više na igri.Sa igrom će doči rezultati. Neka mu Švabo bude na pameti sa ovom izjavom I u "Zelji", i u reprezentaciji, i u “Partizanu", i u "Panathinaikosu", i u “Sturmu", nikad se nisam opterecavao nekom taktikom. U principu, mene je uvijek interesovala konstrukcija, a ne destrukcija.
Nema napretka preko noči. Sinošnju huju navijača je sam izazvao i toga mora biti svjestan. Željo je golem :) i ne dopušta školovanje o njegovom trošku. Ili jesi ili nisi makar bio Švabo. Zašto Švabo? Kada su ga doveli za trenera u Želju niko mu nije garantovao ništa. Da nije uspjo bio bi samo još jedan veliki igrač a slab trener. Na našu sreču bilo je :klanjase2: Nadam se da će Edis napraviti karijeru vrijednu respekta. Na tom putu mora biti spreman na kritike, i on i vi koji ga branite kao da ste na platnoj listi :) Raja iz Doline je vazda znala puno fudbalu i tu raju nemere niko farbati. Ta raja zna biti kruta do bola kad vidi da je levate. To su iskusili veči od Edisa.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

exbabilon
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:22 pm

Tesko da na derbiju moze bilo ko slaviti lakse od ocekivanog. Gledajuci trenutni situaciju kucu bih stavio na Sarajevo, ali trenutno stanje nije mjerilo. Isto tako je bilo pred prosli derbi, pa dobi Zeljo. Ne znam, ali nekako imam osjecaj da cemo se usrati od dobrog fudbala i da ce biti sjajan derbi.
Rece aco prognozer na onom forumu, e tek sad sam siguran da ih uzimamo, HLADNO!

Elegant
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:22 pm

Hurmasica je napisao/la:
E to zahvali svim onim promašenim zicerima u prvom dijelu sezone. Samo kad se sjetim utakmice protiv Slavije ne bude mi dobro a kamoli ostalih utakmica..
Slavija i Radnik, ostalo da ne pominjemo. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:26 pm

Elegant je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Slavija i Radnik, ostalo da ne pominjemo. :cry:
Mladost tamo zicer Tiaga, Zrinjski crveni Mladenović, Antoline egzibicije, Rudar, Travnik nas rasuo ko rižu.. ma bježi dobro smo i ovdje gdje smo sada kako nam je "bajan" prvi dio sezone bio, užas.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:27 pm

meni je nekako bas zao memije, jadnik citavu polusezonu igra ne na pogresnoj poziciji nego na skroz pogresnoj strani..zar nije logicnije zamjenit mjesta krilima (stevanovic i memija) nego ovog jednog premjestat gdje fali mjesto, sporog bekrica bacat na krilo itd itd
edis ima nasu podrsku, ali iz ovoga je morao naucit puno toga...protiv kona to lijevo krilo treba igrat ili thiago ili zamjenit mjesta memiji i stevanovicu kad vec ne racuna na mailsona i onog svedjanina
derbi opet u slicnoj atmosferi kao jesenas, mi u krizi a oni pobjedjuju kako tako...ja se nadam da ce i raspolozenje nakon derbija biti kao i jesenas
SAMO JEDAN GOL MOZE PROMIJENIT SVE, SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava