Joj nemoj da vise rotiramo, nesto mi odmah nije dobroEisenbahner1921 je napisao/la:Sumnjam da je Tiago spreman za svih 90 min. Na njegovo mjesto Memija ili Stanic garant, mada bih vise volio vidjeti Memiju, jer je tu bolji od StaneLeon_Professional je napisao/la:Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.
Sastav kakav bi ja izveo: Veca - Sinisa, Aco, Bogi, Kramaric - Zaha, Blagoje, Bekric - Miroslav, Tiago(ako je spreman), Lendra.
EDIT: Možda da započnemo s Memijom na desnom beku, Sinišom na lijevom i Kramarićem na krilu. Kramarić nije ofanzivan za krila, ali ima dobar ubačaj lijevom što nama toliko fali na utakmicama, jer nam krila ne mogu iz trka ubacivati loptu, već se moraju namještati na desnu nogu ili ići u sredinu. Ako ne bude išlo, onda Sinišu vratiti desno, Kramu nazad, a Memiju na Mirkovo mjesto.
Druze,Kramaric protiv Travnika nije nista ponudio na tom lijevom krilu,ne vidim kako bi mogao tek na derbiju.Ima ok centarsut,ali krilo ne znaci samo centriranje nego i prodore,ulaske direktno u sesnaesterac itd..Druga stvar,zasto pomjerati Sinisu koji igra dosta dobro na desnom beku i dobro saradjuje sa Miroslavom na lijevog beka,mozda bi se i snasao ali to ne bi bilo kao na desnoj strani.Nemoj se ljutit,iznio si svoju ideju i postujem to samo ne vidim kako bi to moglo upaliti.Eisenbahner1921 je napisao/la:Sumnjam da je Tiago spreman za svih 90 min. Na njegovo mjesto Memija ili Stanic garant, mada bih vise volio vidjeti Memiju, jer je tu bolji od StaneLeon_Professional je napisao/la:Opet su pitari poceli sa nasladjivanjem. Mulalicu, grijesio si, ali nemoj molim te na ovom derbiju. Pobjeda nam mnogo znaci, radi samopouzdanja, radi Evrope. Ne zelim da gledam na kone, samo Zelju posmatram, ali poraz bi ih zakucao.
Sastav kakav bi ja izveo: Veca - Sinisa, Aco, Bogi, Kramaric - Zaha, Blagoje, Bekric - Miroslav, Tiago(ako je spreman), Lendra.
EDIT: Možda da započnemo s Memijom na desnom beku, Sinišom na lijevom i Kramarićem na krilu. Kramarić nije ofanzivan za krila, ali ima dobar ubačaj lijevom što nama toliko fali na utakmicama, jer nam krila ne mogu iz trka ubacivati loptu, već se moraju namještati na desnu nogu ili ići u sredinu. Ako ne bude išlo, onda Sinišu vratiti desno, Kramu nazad, a Memiju na Mirkovo mjesto.
Je li u spavaćoj ili dnevnoj sobi?shzna je napisao/la:Ako vam je teško u životu, samo se sjetite da moja djevojka navija za Slobodu i da sam morao provesti cijeli dan danas sa njom.
Helelm nejse....nismo djecabaxuz87 je napisao/la:Jok Fanzi, ima on account na forumu, zamijenio si me s njim. :-DDANAN je napisao/la:Moj Fanzi moj...... :-Dbaxuz87 je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti više pisat. Na Dinu sam mislio.
O njemu je i bila priča inače..
Valjda si odbranio cast Zeljeznicara, kad mi nismo sinoc.shzna je napisao/la:Ako vam je teško u životu, samo se sjetite da moja djevojka navija za Slobodu i da sam morao provesti cijeli dan danas sa njom.
Ma ne vjerujem da je. Ja sam 2-3 puta poljubio vrata u zadnjih 10 danaTimscho je napisao/la:kad je sutra trening, jel otvoren za javnost?
hvala unaprijed
shzna je napisao/la:Ako vam je teško u životu, samo se sjetite da moja djevojka navija za Slobodu i da sam morao provesti cijeli dan danas sa njom.
E to zahvali svim onim promašenim zicerima u prvom dijelu sezone. Samo kad se sjetim utakmice protiv Slavije ne bude mi dobro a kamoli ostalih utakmica..Plava Porodica je napisao/la:Joj loše mi bi maloprije.
Mi smo u prvih 17 kola osvojili 25 bodova, dok smo u ovih 8 kola gdje smo naredali 8 pobjeda zaredom,osvojili 24 boda tj. bod manje nego u 17 kola. Ja se nikako pomirit s tim ne mogu da nismo mogli ranije obezbjedit Europu,i sad napadat titulu..![]()
Nije mi jasno šta si se ti naviohados je napisao/la:Citam i nemogu da vjerujem koliko smo licemjerni...koliko pljuvaca i kako jedva docekaju da izvire iz miisih rupica...Edis je sve pokusao, rekao je da su najvise radili na prekidima. Pa lako je nakon poraza praviti kombinacije i gledam djecurliju kako pise da je trebao igrace odmoriti za derbi...da je trebao ovo ili ono...Nije vas sramota, kakvi navijaci imate tolerancije za covjeka koji je svoj zivot podredio Zelji... prevrtljivi misevi..Dajmo nasem treneru punu podrsku, da iz ovog izadje pametniji i bolji...Da se neobazire na ove miseve i pljuvace koji nam i netrebaju i radi kojih smo jako slicni pitarima.. Mi smo uz svog Zelju i svog Edisa do kraja i niko nas nemoze poljuljati u ovoj kompletnoj pozitivnoj plavoj prici koju smo napravili ove godine i na kojoj nam svi klubovi zavide... Edis je najposveceniji trener zajedno sa Karicem i ne ser*** vise ppodrzite svoj klub i svog trenera ne budite pitari...Ne pravite pritisak nego u prvoj minuti derbija svi u glas Mulalic Edis i Volim te Zeljo...da pokazemo kako smo uz njih i kad ide lose da pokazemo koliko se razlikujemo od svih i koliko smo iznad svih..SAMO Pozitivu furajte od sad Molim Vas...
Rece aco prognozer na onom forumu, e tek sad sam siguran da ih uzimamo, HLADNO!Tesko da na derbiju moze bilo ko slaviti lakse od ocekivanog. Gledajuci trenutni situaciju kucu bih stavio na Sarajevo, ali trenutno stanje nije mjerilo. Isto tako je bilo pred prosli derbi, pa dobi Zeljo. Ne znam, ali nekako imam osjecaj da cemo se usrati od dobrog fudbala i da ce biti sjajan derbi.
Slavija i Radnik, ostalo da ne pominjemo.Hurmasica je napisao/la:E to zahvali svim onim promašenim zicerima u prvom dijelu sezone. Samo kad se sjetim utakmice protiv Slavije ne bude mi dobro a kamoli ostalih utakmica..Plava Porodica je napisao/la:Joj loše mi bi maloprije.
Mi smo u prvih 17 kola osvojili 25 bodova, dok smo u ovih 8 kola gdje smo naredali 8 pobjeda zaredom,osvojili 24 boda tj. bod manje nego u 17 kola. Ja se nikako pomirit s tim ne mogu da nismo mogli ranije obezbjedit Europu,i sad napadat titulu..![]()
Mladost tamo zicer Tiaga, Zrinjski crveni Mladenović, Antoline egzibicije, Rudar, Travnik nas rasuo ko rižu.. ma bježi dobro smo i ovdje gdje smo sada kako nam je "bajan" prvi dio sezone bio, užas.Elegant je napisao/la:Slavija i Radnik, ostalo da ne pominjemo.Hurmasica je napisao/la:E to zahvali svim onim promašenim zicerima u prvom dijelu sezone. Samo kad se sjetim utakmice protiv Slavije ne bude mi dobro a kamoli ostalih utakmica..Plava Porodica je napisao/la:Joj loše mi bi maloprije.