Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 19, 2018 10:27 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
sub maj 19, 2018 9:51 pm
LARS1921 je napisao/la:
sub maj 19, 2018 9:22 pm
Dobra vijest za europu. Ferencvaros kiksao danas, 1-1 protiv Honveda, a Videoton dobio. Videotonu treba još jedna pobjeda u zadnja dva kola da osvoji titulu. Sa remijem Honved je treći, a Debrecen četvrti, i to nam odgovara, mada naredno kolo igraju sa Videotonom.

Sada su minimalne šanse da ne budemo nosioci, da ne kažem 0%. Sad je poluvrijeme na meču Maribor-Olimpija 1:1. Ako Maribor dobije i to bi bilo riješeno.
Ti pricas samo o 1. pretkolu jel tako? U drugom nemamo sanse biti nosioci? Kakve su sanse Zrinjskom da budu nosioci u LP i u 2./3. pretkolu EL?
Jedva ćemo se, nadam se, ugurati u nosioce u prvom pretkolu a kamoli u drugom :D

Ako Olimpija osvoji titulu mislim da će biti nosioci u prvom kolu LP. Za ostalo pojma nemam

Daris_
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:30 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub maj 19, 2018 10:27 pm
SWRA_1921 je napisao/la:
sub maj 19, 2018 9:51 pm
LARS1921 je napisao/la:
sub maj 19, 2018 9:22 pm
Dobra vijest za europu. Ferencvaros kiksao danas, 1-1 protiv Honveda, a Videoton dobio. Videotonu treba još jedna pobjeda u zadnja dva kola da osvoji titulu. Sa remijem Honved je treći, a Debrecen četvrti, i to nam odgovara, mada naredno kolo igraju sa Videotonom.

Sada su minimalne šanse da ne budemo nosioci, da ne kažem 0%. Sad je poluvrijeme na meču Maribor-Olimpija 1:1. Ako Maribor dobije i to bi bilo riješeno.
Ti pricas samo o 1. pretkolu jel tako? U drugom nemamo sanse biti nosioci? Kakve su sanse Zrinjskom da budu nosioci u LP i u 2./3. pretkolu EL?
Jedva ćemo se, nadam se, ugurati u nosioce u prvom pretkolu a kamoli u drugom :D

Ako Olimpija osvoji titulu mislim da će biti nosioci u prvom kolu LP. Za ostalo pojma nemam
Ljepota..zabijes gol u gostima kod glavnog konkurenta za titulu u 90. ..nek uzmu ljudi :D..dosta i Maribora..

Elegant
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:31 pm

Nas savez je rak rana svih nasih liga i fudbala u svakom mogucem segmentu.

Samo pazite kad Zrinjski i Siroki dobiju povlasteni status po tom pitanju staranaca, znate vec zasto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:32 pm

zar ih ne preskače i videoton ako bude šampion?
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:35 pm

ChWilla je napisao/la:
sub maj 19, 2018 10:32 pm
zar ih ne preskače i videoton ako bude šampion?
Da, ali nisu poznata još dva nosioca, i 2 prvaka.

Zrinjski i Shkendija čekaju rasplet. Zrinjski ima bolji koeficijent od Shkendije, tako da treba samo olimpija ili ferencvaros da bude prvak da oni budu nosioci, a shkendiji oba.

djoxxx1921
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:41 pm

ZZ sretno u trenerskim vodama i hvala za sve. Pravi odgojeni Zeljovac od malena! Kad se povrijedi Rama, tegoba neka, neopisivo mi je zao. Kad sam poslije snimak pogledao, zamalo nisam suzu pustio. Brz oporavak majstore, vratit ces se ti jaci nego ikad. Posjeta i jug, ocaj. Od parole do navijanja, pjesmi.. Ne znas sta je bilo gore

Rambo_Amadeus
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub maj 19, 2018 10:46 pm

exbabilon je napisao/la:Malo pratim Maribor-Olimpija, gledam kod gostiju u prvih 11 osam stranaca, a na klupi jos cetvorica. Gdje je kod njih ogranicenje broja stranaca ili samo nas savez slabi kvalitet fudbala u nasoj ligi.

EDIT

E pisaj ga, povede Olimpija u 90.
Šta su nam to stranci donijeli što naši igraci nisu pokazali. D mi dovodimo neke kvalitetne igrace sa strane složio bih se, ali s polovnjacima ništa ne dobijemo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Hadzijalagic
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:48 pm

Upravo tako. Cetiri stranca su vise nego dovoljna ako su kvalitet. Ovako imamo masovni uvoz polovnjaka iz regiona..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Bosanski lonac
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:48 pm

Žao mi Rame.
A pošteno da vam kažem, moalo mi žao i komšija. Hej, triput.
Sa Željom do groba, života mi moga!!

storm_raider
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:50 pm

Meni je samo zao sto nije cetiri puta kada su oni u pitanju. Jedini veci neprijatelj od njih je onaj ss.ba portal sa kojeg smo svi presli ovdje, nakon orkestriranog napadanja na Zeljine navijace, te banovanja onih najistaknutijih clanova, i to sve u cilju razjedinjavanja nas. Jer, kada smo razjedinjeni, lako nas je i kontrolisati. Naravno da su procitani davno i tuzbe ce doci na naplatu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:52 pm

Ma to je vec neki drugi problem, ovako ti ne daju ni da pokusas. Evo Sinisa nam je najbolji bek, Blagojevic u top 3 igraca, Vojo solidno odradio staz... Ima i promasaja hejbet, ali to je do nas i naseg skautinga.

Bosanski lonac
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:53 pm

storm_raider je napisao/la:
Meni je samo zao sto nije cetiri puta kada su oni u pitanju.
Znam da si prepoznao sarkazam u mojim riječima.

Bosanski lonac
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:53 pm

storm_raider je napisao/la:
Meni je samo zao sto nije cetiri puta kada su oni u pitanju.
Znam da si prepoznao sarkazam u mojim riječima.

ForzaLjoZe
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:54 pm

Adzem je drugi Zeljin trener koji je u sezoni tri puta mlatnuo pitare.
Stava sam da je liga propala, da nasi finansijski kapaciteti ne dozvoljavaju jos uvijek da se osvoji trofej. Ponovo se trazi stvaranje sampionskog tima, tj. da pokupujemo sve sto valja u ovoj ligi.
Ja sam za to da se nastave forsirati mladi. Velike razlike nece biti dovodili mi igrace sa strane za koje nismo sigurni kako ce igrati u nasem dresu ili igrala djeca.
Jug se polagano sam od sebe gasi. Dalo bi se porazgovarati i pisati nadugo i na siroko zasto je jug danas ovakav. Mislim da ce ova garnitura momaka voditi tribinu max. jos 5 godina i da ce to biti to, cijeneci natalitet nakon rata, nezainteresovanosti djece za Željom. Pricat ce se i pisat o slavnim danima juga, sjecati se kao Zeljinog puta do Videotona.
Zajki ne mogu oprostiti gol na Mirzinu smrt, koliko god volio Zelju vise nego ja.
Sinan je veceras na operaciji. Vidjet cemo sta ce doktori imati reci.
Odjebi Rusmire!
NAPOLJ UPRAVI!
Svi na Grbavicu!

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:55 pm

Posto rekoh da znam ponesto o povredi,samo cu napisati da je Rama dobro prosao.Jeste deltoidni ligment u pitanju,ali njega nije pretesko sanirati i on ce biti vec u dobrom stanju dok i fraktura zacijeli.Sto se tice same frakture,dobro je da je samo fibula stradala i da nije zajedno sa tibijom koja je fakticki noseca.99% ovdje sad idu sarafi koji ce ubrzati proces oporavka.Dobra vijest je sto nije pokidao ni Ahilovu tetivu koja ima obicaj puci kod ovakvih neprirodnih pojava.Iz kluba rekose da je to 3 mjeseca oporavka i fizicki vjerovatno i jeste,ali po mom misljenju,za optimalnu formu i apsolutnu igru bez straha oporovak je oko 7-8mjeseci.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Hurmasica
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:57 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
Posto rekoh da znam ponesto o povredi,samo cu napisati da je Rama dobro prosao.Jeste deltoidni ligment u pitanju,ali njega nije pretesko sanirati i on ce biti vec u dobrom stanju dok i fraktura zacijeli.Sto se tice same frakture,dobro je da je samo fibula stradala i da nije zajedno sa tibijom koja je fakticki noseca.99% ovdje sad idu sarafi koji ce ubrzati proces oporavka.Dobra vijest je sto nije pokidao ni Ahilovu tetivu koja ima obicaj puci kod ovakvih neprirodnih pojava.Iz kluba rekose da je to 3 mjeseca oporavka i fizicki vjerovatno i jeste,ali po mom misljenju,za optimalnu formu i apsolutnu igru bez straha oporovak je oko 7-8mjeseci.
il' je struka il' rezultat dugogodišnjeg praćenja NBA lige :D :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub maj 19, 2018 10:59 pm

Hurmasica je napisao/la:
sub maj 19, 2018 10:57 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
il' je struka il' rezultat dugogodišnjeg praćenja NBA lige :D :D
Svega pomalo prijatelju plus vlastita iskustva.Evo upravo sebi saniram postrasnu povredu skocnog zgloba! :D
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

igla
Kontakt:

sub maj 19, 2018 11:00 pm

Iako nisam nikad bio u fazonu navijačke tribine, tuga je ono vidjeti.
Parole, pjesme, gluho bilo.

Elegant
Kontakt:

sub maj 19, 2018 11:01 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ISB87
Kontakt:

sub maj 19, 2018 11:02 pm

bas steta za sinana, igracina. oporavi se care sto prije
gurnut dacica u evropi ukoliko ne budemo nasli nekog da mijenja ramovica. jer veza hajdar-vranjes-celo (saban) ne moze meda.
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava