Sad, zavisi koji je stepen povrede, koje su strukture ostecene i koliko. Mislim da ce najmanje mjesec dana biti van pogona. Morali su ga imobilizirati i zato se onoliko cekalo, ali opet se covjek prepadne. Drzim fige, da se Rama sto prije oporavi

Sad, zavisi koji je stepen povrede, koje su strukture ostecene i koliko. Mislim da ce najmanje mjesec dana biti van pogona. Morali su ga imobilizirati i zato se onoliko cekalo, ali opet se covjek prepadne. Drzim fige, da se Rama sto prije oporavi
Ma zglob, kakvi koljeno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 7:34 pmNe vjerujem da je koljeno,to mu doktori nisu gledali uopste kad su usli...
Navijaju do 21- 22 godine plafon, onda pocne sebe smatrati veteranom i npr ode u D sektor ili na Sjever. U pravih grupa likovi od 30-40 godina stoje u kopu.alombardo je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 7:48 pmPisaci parola ili su parole dobili napisane. Vec se pravi strasan pritisak i nema sanse da ne izgorimo. Prvo su pisali nece na lavor. Pa im ljudi ispunise. Pa hice trofeje al im nevalja kup. Pa ljudi im hoce praviti jug pa ni to nije divoljno. Fuj. U moje ime nek ne pisu. Gradi zeljo nas dom, a vecina tih furaca navija dok ne uzade iz puberteta. Pa pisase bicemo prvi i kupa osvajaci, ali sada ko bica ne zanima ih kup hahahaha. Zanime me sve i zitula i kup i teten i jug i zapad i pomocni i kamp i fasade na sjeveru i izmjestanje buregdzinice i muzej i plavi salon...
Nemoj gledati.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 8:08 pmIma li igdje snimak povrede?
Ja na prvu kontam nije ništa strašno..sjedi.. Valjda prvi šok.