Napokon kraj sezone.
Ja sam lično zadovoljan ovom sezonom. Osvojili smo kup, nakon 5 godina trofej i završili drugi.
Sad radovi na našoj Grbavici.
A sta ce mo za ostalih X puta gdje je smijesan ispao?logme je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 7:10 pmMislim da nije u pitanju lom, zapravo se nadam. Po Sinanovoj reakciji kao da nije bilo puno bolno. Nadam se da je samo izvrnuo zglob.
Svi ovi što su pljuvali na sastav i Adžema prije 2 sata nek se odjave bar na 7 dana.
A komšinice nek se odjave do daljnjeg.
Za ovo ranije kritika ide i od mene, ali pogledaj koliko je ljudi kritikovalo sastav za ovu utakmicu prije nego je i počela.LeBlue je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 7:12 pmA sta ce mo za ostalih X puta gdje je smijesan ispao?logme je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 7:10 pmMislim da nije u pitanju lom, zapravo se nadam. Po Sinanovoj reakciji kao da nije bilo puno bolno. Nadam se da je samo izvrnuo zglob.
Svi ovi što su pljuvali na sastav i Adžema prije 2 sata nek se odjave bar na 7 dana.
A komšinice nek se odjave do daljnjeg.
storm_raider je napisao/la:Adzemu sretno u nastavku karijere, koliko znam nece ostati na klupi i jedva je i on cekao da se ovo zavrsi. Kup si osvojio i 3 puta pitare pobjedio, lijepo.
Teska sezona, luda sezona, ali relativno uspjesna. "Samo" je jos ostalo da smo uzeli ligu, a eto zavrsili smo drugi. Zeljo ce da nastavi da gradi, ne Misimovic, vec Zeljo, a onima kojima to smeta najbolje je da ne dolaze na utakmice - njih svakako zulja gradnja i smeta im. Zao mi je, mi moramo da gradimo i cistimo svoju kucu i dvoriste, ali sportski dio ne smije da kaska. Na kraju krajeva, to dvoje treba doci simultano, asinrono, istovremeno i ne treba razdvajati. I gradnja, i sportski uspjeh!
Ramovicu zelim brz oporavak, stvarno je mucno ovo bilo. Drzi se momcino!
Zeba, hvala ti na svemu, uvijek si bio mangup sa loptom, jos dok smo iza Kifle sutali o zid.
Zakaric 99% ide, sretno i tebi momcino, dotjeraj se jos malo fizicki i zaradices finu paricu vani.
Sa Blagojevicem smo ponovo otvorili pregovore o produzetku saradnje i to me raduje.
Poznajem prilicno dobro,ali nista se ne moze znati dok se ne vidi da li je povrijedio,ne daj Boze, i tetive i ligamente,pored loma.Najbolja solucija u ovoj groznoj situaciji je samo lom,ma koliko tezak bio.
Mislis li da je doslo do loma? Ne mogu gledati snimak.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 7:22 pmPoznajem prilicno dobro,ali nista se ne moze znati dok se ne vidi da li je povrijedio,ne daj Boze, i tetive i ligamente,pored loma.Najbolja solucija u ovoj groznoj situaciji je samo lom,ma koliko tezak bio.
Ma da nije lomio,ne bi hitna ulazila sigurno plus su se igraci okolo hvatali za glave.Necu ni ja gledati snimak,pogledao sam slike,ali na njima nisam vidio skoro nista.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 7:24 pmMislis li da je doslo do loma? Ne mogu gledati snimak.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 7:22 pmPoznajem prilicno dobro,ali nista se ne moze znati dok se ne vidi da li je povrijedio,ne daj Boze, i tetive i ligamente,pored loma.Najbolja solucija u ovoj groznoj situaciji je samo lom,ma koliko tezak bio.
Ne vjerujem da je koljeno,to mu doktori nisu gledali uopste kad su usli...