Omar500 je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 2:58 pmKakva je to igracina bila. Ja sam imao njegov dres kao dijete dok sam sutao lopte u parku, sad je tesko zamisliti takvu situaciju gdje danasnja djeca nose dres Zelje sa imenom nekog igraca dok igraju fudbala.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 19, 2018 2:17 pm
![]()
![]()
![]()
Derbi koji mi je ostao bas u sjecanju. Tad bio djecak od 9-10 godina. Zbog ovakvih stvari se fudbal i zavoli.
Ovaj snimak mi je strasno drag, iako sam premlad da bi se sjecao utakmice.
Inace odlicni dresovi, samo staviti vertikalne pruge za ovu sezonu i
@1921.ba
sto, jel Kajkut igra?![]()

Ista situacija. Bilo je tih derbija al jednostavno ne mozes se sjecati nekih stvari sa 4-5 godina, al fino vidjet i stadion i navijace i ovakve majstore kao sto je Muharemovic.
Kako ti kazes za dresove, tako se ja sjecam kako smo svi mi na igralistu se udarali ko ce biti Stilic

Slusas starije kako razgovaraju ko ce dobiti a u svakom razgovoru je bilo, " ma kakvi vi, sta ce vam Stilic uradit " ..
Zbog takvih stvari se voli ovaj sport, voli/o derbi.
Pa sad kad pogledas skoro pa nista od toga nije ostalo. Ko je unistio, za duboku je analizu, ali nije to ono sto te je u djetinjstvu zadovoljavalo i davalo najvecu radost koju pojmis.
Pogotovo mogu misliti ove starije koji se sjecaju i poslije i prije rata.