nookey je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 10:02 am
boju dao si nebu... je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 9:57 am
nookey je napisao/la: ↑pet maj 18, 2018 9:49 am
Gušo koji po opštini priča kako Uprava prosi itd... NE hvala!
Znaci pricamo o podobnim? Ili pricamo o sposobnim? Taj isti Guso je radio u strucnom stabu dok je Amar bio šsš...i

je bio u klubu kada je Amar bio šsš i sd.
Ne, pričamo o karakternim osobinama, kao što neki dan napisah za Jahića...
Ok, karakterno je odgovarao Amaru Osimu kojeg velika vecina navijaca FKŽ prizeljkuje ponovo na klupi. Ne kontam kako sada nekome ne odgovara? Forumas koji spominje da je tuzio klub vjerovatno zbog neizmirenih obaveza. Sta je trebao uraditi? Ne samo on, nego svi bivsi igraci koji inace igraju za novac...od have i ljubavi se ne zivi. Sta bi forumas uradio da ne primi platu pola godine?
Da ne ispadne da nekoga forsiram...slazem se da nam treba "jaci" i veci strucni stab. Isto to vazi i za medicinsko osoblje, administraciju itd. Najbolje sto se moze naci na trzistu u okviru finansija koje imamo na raspolaganju. Po meni, ne bi trebalo biti nekih emocija kada su ovakve stvari u pitanju, nego bi trebali gledati samo ko je koliko strucan za neki posao i izabrati najbolje.
Za administraciju i ostale pozadince je odgovorna uprava na celu sa direktorom, a za trenere, medicinsko osoblje i ostale koji su sa ekipom treba odgovarati sportski direktor.
Karica znam licno i dobar je momak koji voli Želju. Da li je on top izbor za mjesto trenera golmana? Vjerujem da ima boljih. Isto tako mislim i za neke ostale uposlenike tipa Adzem, Dzafic itd.