Ciji si tako pametan
Ciji si tako pametan
samo_plavo je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 9:44 pmMa kakav odlazak...
Nigdje oni ne idu dok ne završe obećano.
Ni milimetra! U inat dušmanima!![]()
Ja konto rahmetli Modelova skolaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 9:48 pmBabin i majkin.
gavran je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 9:46 pmsamo_plavo je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 9:44 pmMa kakav odlazak...
Nigdje oni ne idu dok ne završe obećano.
Ni milimetra! U inat dušmanima!![]()
zna i kaze da odose uz pjesmu izadjite sejtani iz mene
Ljudi vole Zelju zbog titula a ne zbog Zelje, u tome je problem. Stavljati klub i moral ispred titule mogu navijaci nekih drugih manjih kluba i onih koji su nastali kroz nacionalni ili politicki interes, pa im nista nije sveto. Imati ovako casne ljude u upravi treba biti ponos svih nas.Zaka je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 2:17 pmNema morala, jer su ovo ljudi kojima je lični interes bitniji od Żelje. Mene boli briga za Misketa kao ličnost, ja gledam ono što je on uradio otkako je došao za našeg Želju i samo je to bitno. Svi ovi koji govore o parama nek razmisle šta bi bilo s klubom da ova uprava nije došla u klub i uhvatila se u koštac sa dugovima.
Niko ne prati fudbal da bi bio luzer ili autsajder, svi se nadamo i ocekujemo titule. Ali zagovarati osvajanje titule rjesavanjem par utakmica, kako si ti to vec i ranije napisao, meni nije ni moralno a ni normalno za klub kakav je Zeljo.ChWilla je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 11:01 pmu onoj državi, autsajder je bio i dinamo najveći broj godina. autsajder je bio svako osim zvezde, partizana i hajduka, pa tako i željo. u ovoj vala nije, u ovoj je klub sa najvećim potencijalom u svakom dijelu i svakom pogledu. i na kraju jeste i u stvarnosti klub sa najviše titutla i najviše kupova, pojedinačno i zajedno. nije k'o kod pitara tlapnja i želja. i normalno je, i subjektivno i objektivno, da u ovoj državi navijači želje hoće titule.
a ono što i nije do kraja zdravo i normalno, jeste uslovljavati neke osnovne segmente da bi se mogao zvati navijačem titulama svake godine.