Ajzea je napisao/la: ↑uto maj 15, 2018 6:21 pm
Gdje bi nam kraj bio da smo ovako zayebani bili, htjeli imati uvid u sve i vrsili pritisak na Upravu koja je aktuelna bila dok smo pehare osvajali a krili se iza Amara.
Danas vrsimo takav pritisak da ne zelimo, zamislite, da se dom gradi jer je izgradnja naseg doma krivac jer nismo titulu uzeli. Boze me ti sacuvaj..
Ko god kaze da smo gradjevinska firma, da su ljudi u klubu gradjevinari, nije navijac ovog kluba.
Postoje ljudi koji pisanjem na forumu ili drustvenim mrezama, gledaju svoj interes, boli njih qrac za klubom. Takvim ljudima je jedino bitno da oni pokusaju da ostvare neke svoje ciljeve. Toga je uvijek bilo i toga ce uvijek biti. Tad nije bilo transparentnosti, nisi bukvalno nista znao o tome kako klub posluje, samo znas da ides u dubiozu, stadion se raspadao bukvalno, osvojis titiulu a klub ide u finansijski minus, a danas svi znamo gdje svaki fening ide. Brzo zaboravljamo, nezahvalni smo i bezobrazni, to su samo neke od osobina naseg naroda, sad neki govore **** stadion, a do juce molili Boga da evropske tekme igramo na Grbavici koja nije bila uslovna ni za nasu ligu ali nam je savez gledao kroz prste. Sad prica **** teren, jos ga iz grcke uzimaju, fuj to, cuj grcka, u mojoj basti ima bolja trava, sta oni znaju. Ovo sve pokazuje koliko smo kao narod zatucani i zbog cega u skoro nicemu nemamo neki zapazeniji uspjeh. Vecini je uspjeh subotom gledati zvezde granda i uz to se opustati.
Greska uprave je sportski dio, nisu uspjeli da dovedu ljude koji imaju neko znanje i kvalitet. Onda bi i sportski dio bio na puno vecem nivou nego sto je sad. Sad kad bi uspjeli da dovedu Amara, to bi bilo fenomenalno. Klub bi jos jace isao prema naprijed. Ja zelim i Misketa i Amara u klubu, zato sto je to dobro za klub, nece da biram izmedju njih dvojce, obojca su nam potrebna.
Da pitas ljude koji sad glume neku opoziciju, da li postoji bolja opcija, bolji ljudi od ovih sad u upravi, pa da se ovi sad zamijene sa tim jos sposobnijim ljudima, (da klub bude na dobitku, jer je klub jedino vazan),ne bi znali sta da kazu, ali eto popularno je smjenjivati samo da bi se smjenilo, popularno je biti primitivan i vulgaran. Svasta nesto je popularno u danasnjem gradu Sarajevu i drzavi BiH..