Mirso ti nam dade insajdersku da dolazi cvijanovic kod kona, da oni uzimaju tituluDon Juan je napisao/la: @sebastijan larrsone netreba ocekivat. Top neke igrace ,citiraj me cesce plls

Mirso ti nam dade insajdersku da dolazi cvijanovic kod kona, da oni uzimaju tituluDon Juan je napisao/la: @sebastijan larrsone netreba ocekivat. Top neke igrace ,citiraj me cesce plls
Ajzea je napisao/la:ST i LB
Mog'o je vala to Enis pokriti o jednom trošku al' eto...Ajzea je napisao/la:ST i LB
Pa kako stvari stoje i kako price na forumu kruze samo su dva napadaca siguran (lendra i pozder). Znaci...cala je napisao/la:Sto ce nam jos jedan napadac? Haj za LB razumijem jer smo sa Stanom izgubili jednog univerzalca, al sto ce nam 4,5 napadaca u ekipi...
Koliko se ja rzumim u fiziku, ST je stopercala je napisao/la:Sto ce nam jos jedan napadac? Haj za LB razumijem jer smo sa Stanom izgubili jednog univerzalca, al sto ce nam 4,5 napadaca u ekipi...
Zato sto cemo igrati 4-4-2 formaciju. Dijelio bih tvoje misljenje kada bi igrali 4-2-3-1 ili 4-3-3.cala je napisao/la:Sto ce nam jos jedan napadac? Haj za LB razumijem jer smo sa Stanom izgubili jednog univerzalca, al sto ce nam 4,5 napadaca u ekipi...
Slabo se ti razumijes u tu granu fizike, koja god da je.Model1964 je napisao/la:Koliko se ja rzumim u fiziku, ST je stopercala je napisao/la:Sto ce nam jos jedan napadac? Haj za LB razumijem jer smo sa Stanom izgubili jednog univerzalca, al sto ce nam 4,5 napadaca u ekipi...
Za formacije 2-3-5 sa 5 aktivnih napadača kada budemo igrali protiv kona da ih dobro natamburamo.cala je napisao/la:Sto ce nam jos jedan napadac? Haj za LB razumijem jer smo sa Stanom izgubili jednog univerzalca, al sto ce nam 4,5 napadaca u ekipi...
StrikerModel1964 je napisao/la:Koliko se ja rzumim u fiziku, ST je stopercala je napisao/la:Sto ce nam jos jedan napadac? Haj za LB razumijem jer smo sa Stanom izgubili jednog univerzalca, al sto ce nam 4,5 napadaca u ekipi...
Jedan na jedan, igraj Alene...vrbanjusa je napisao/la:Alen Mešanović
Leon_Professional je napisao/la:StrikerModel1964 je napisao/la:Koliko se ja rzumim u fiziku, ST je stopercala je napisao/la:Sto ce nam jos jedan napadac? Haj za LB razumijem jer smo sa Stanom izgubili jednog univerzalca, al sto ce nam 4,5 napadaca u ekipi...![]()
Vise bi volio krilo od napadaca al ajd
igras 442 moras imati 2 na klupi napadacaLeon_Professional je napisao/la:StrikerModel1964 je napisao/la:Koliko se ja rzumim u fiziku, ST je stopercala je napisao/la:Sto ce nam jos jedan napadac? Haj za LB razumijem jer smo sa Stanom izgubili jednog univerzalca, al sto ce nam 4,5 napadaca u ekipi...![]()
Vise bi volio krilo od napadaca al ajd
ako igraš 433 onda moraš imati tri rezervnasuper1 je napisao/la:igras 442 moras imati 2 na klupi napadacaLeon_Professional je napisao/la:StrikerModel1964 je napisao/la: Koliko se ja rzumim u fiziku, ST je stoper![]()
Vise bi volio krilo od napadaca al ajd![]()
Da je malo ozbiljniji bio sad bi imo milione i karijeru po zapadnoj evropi... Ovako, Željo mu je najveći klub u karijeri.Hurmasica je napisao/la:Jedan na jedan, igraj Alene...vrbanjusa je napisao/la:Alen Mešanović
1921.ba je napisao/la:oh ivan lendric, you are the love of my life, oh ivan lendric, i'll let you shag my wife...