ja tek sad, postoji li link ??
Papac je sve fulio sa pojacanjima. Zima se nije mogla gore odraditi i ne kontam one koji ga brane. Uz Adzema je najveci krivac sto nam ekipa ovako izgleda..
Ma znao je svako da je majstor.. Ali je fakat u dosta utakmica i on očajno izgledao, baš kao da je igrao eto što mora.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:31 pmMa znam. Ugljesa i kompanija.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:28 pmjest kad je sa amaterima igro.. Nije mu do života biloLeon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:27 pm
Da se tebe sta pitalo, Blagojevic bi prije godinu dobio ispisnicu![]()
![]()
Al kad su ga svi tjerali, trebalo je malo sagledat stvari i otjerat one ublehe koje su mu smetale![]()
Evo da se oraspolozis:storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:33 pmIdemo ovo preokrenuti. Koliko mi volimo mazohizam to je strasno, idemo malo pozitive!
Juniori Zrinjskog razbili su u 23. kolu Premijer lige BiH na Grbavici ekipu Željezničara. Plemići su na kraju slavili uvjerljivu pobjedu rezultatom 0:3.
Pozitive prema Adzemu i ovim igracima? Na osnovu cega? Znas da nisam pljuvacstorm_raider je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:33 pmIdemo ovo preokrenuti. Koliko mi volimo mazohizam to je strasno, idemo malo pozitive!
Pa prema Zelji majku mu. Ovi igraci su osvojili Kup i drugo mjesto, mi kao da smo navikli na Kup i drugo mjesto, pa nam ne valja odjednom. Navijamo valjda za Zelju "kako god zavrsilo"? Ili samo kada je dobro?Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:35 pmPozitive prema Adzemu i ovim igracima? Na osnovu cega? Znas da nisam pljuvacstorm_raider je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:33 pmIdemo ovo preokrenuti. Koliko mi volimo mazohizam to je strasno, idemo malo pozitive!![]()
Mene sigurno to nece oraspoloziti.SWRA_1921 je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:35 pmEvo da se oraspolozis:storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:33 pmIdemo ovo preokrenuti. Koliko mi volimo mazohizam to je strasno, idemo malo pozitive!
Juniori Zrinjskog razbili su u 23. kolu Premijer lige BiH na Grbavici ekipu Željezničara. Plemići su na kraju slavili uvjerljivu pobjedu rezultatom 0:3.![]()
![]()
SirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned maj 13, 2018 5:44 pmZec i Ubiparip :
https://www.youtube.com/watch?v=WqDQ_kznd8g