Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Majkel
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 12, 2018 6:27 pm

Larssone odlazi :D

Eric Cantona
Kontakt:

sub maj 12, 2018 6:33 pm

Raste li trava, đe su slike?

LARSSON
Kontakt:

sub maj 12, 2018 6:36 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sub maj 12, 2018 6:09 pm
Kad vise razmislim, za sve je kriv lars
Ja ću od Mujagića igrača napravit

Brkoo
Kontakt:

sub maj 12, 2018 6:49 pm

mirzza je napisao/la:
sub maj 12, 2018 6:02 pm
Brkoo je napisao/la:
sub maj 12, 2018 5:59 pm
mirzza je napisao/la:
sub maj 12, 2018 5:25 pm
Mujaga opet zabio. Kamo sreće da je bio mjesto Mr. 15 golova po sezoni aka intenzitet.
Ma ni Mujaga a ni Kajkut nemaju kvalitet za Zelju. Obojca su spori i tromi do bola. Ove sto su u Iskri na posudbi ne vrijedi ni komentarisati, sto prije raskinuti ugovore jer nemaju kvalitet..
Dečku treba dati šansu, kakvi su je sve bolidi dobili treba i njemu dati. Ako se pokaže promasaj ne košta te ništa za razliku od superstarova koji su prodefilovali klubom.
Nece nas kostati sto se tice finansija puno ali hoce svojom igrom na terenu. Umjesto kvalitetnog napadaca mi bi trpili Mujagica, a hocemo kao titulu. Nek sansu dobije negdje drugo, nama trebaju kvalitetni igraci ako zelimo titulu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 12, 2018 6:57 pm

Akinfenva bi nam legao na devetku
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pompey
Kontakt:

sub maj 12, 2018 7:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sub maj 12, 2018 6:57 pm
Akinfenva bi nam legao na devetku
Tako je, pa nek mu proba neko yebat mater sa tribina... da vidimo tog junaka :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

LARSSON
Kontakt:

sub maj 12, 2018 7:16 pm

Prvi meč će biti odigran 15. maja u 17:00 sati u Slavonskom Brodu, a drugi 17. 5. u 11:00 u Orašju.

Ekipu će voditi stručni štab kadetske reprezentacije na čelu sa Sakibom Malkočevićem koji će u ovim susretima na raspolaganju imati sljedeće igrače:

Adnan Kanurić (Fortuna Koln, Njemačka), Kristijan Medić (Široki Brijeg), Eldar Šehić (Željezničar), Enio Zilić (Željezničar), Nemanja Vještica (Partizan, Srbija), Kenan Devedžić (Sloboda), Ahmed Hasanović (Željezničar), Mateo Božić (Zrinjski), Elvis Mehanović (Genk, Belgija), Đani Salčin (Sarajevo), Eldin Omerović (Sloboda), Jasmin Kršić (Željezničar), Amar Kovčić (Sloboda), Armin Imamović (Sarajevo), Dino Samuel Kurbegović (Mainz 05, Njemačka), Dženan Osmanović (Željezničar), Domagoj Marušić (Široki Brijeg), Marko Brkić (Zvijezda 09), Adis Mujkić (Stromsgodset, Norveška), Alen Dejanović (Dinamo Zagreb, Hrvatska).

amar92
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:00 pm

Eto nista od Sablica. Dakle, Amar ili neuspjeh? xD

Sent from my iPhone using Tapatalk

igla
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:14 pm

Sve dok je razmisljanje Amar ili neuspjeh, nema nama lijeka.

Elegant
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:16 pm

Smorise sa Amarom, hajde molim vas da ugasimo klub ako on ne bude trener, sta koji qurac postojimo ako je sve do jednog covjeka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1921.ba
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:17 pm

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

sajo10
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:22 pm

Nemam nista protiv Mehe Kodre :) Pa cak i Bazdarevica. Jedno je sto nije uspio sa reprezentacijom, drugo smo mi. Nema tu Dzeke, Pjanica, ovog onog koji "mora igrati". Nema tog ogromnog pritiska. Mescini nema nista gore nego voditi nasu reprezentaciju :D Sve u svemu, samo Adzem da ne ostane. Nisam hejter ali sa njim necemo ici naprijed. Doduse moze on ostati, ali onda neka fino lijepo sjednu i kazu cilj nam je top 3. Nemojte najavljivati titulu :)

Brkoo
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:29 pm

Elegant je napisao/la:
sub maj 12, 2018 8:16 pm
Smorise sa Amarom, hajde molim vas da ugasimo klub ako on ne bude trener, sta koji qurac postojimo ako je sve do jednog covjeka.
Hajde onda da se ugasi i Manchester United, da nisu imali Fergusona ostali bi prosjecan klub. Za razliku od Fergusona, Amar jos uvijek moze da se bavi trenerskim poslom, bez posla je trenutno i onda je logicno da naseg najtrofejnijeg trenera prizivamo na nasu klupu, sta tu ima lose?

Ako ostane Adzem posjeta ce biti kao u finalu kupa sto je bila, prvi njegov kiks tjerat ce se i uprava, ako dovedu Amara, bice krcat stadion, sad je pitanje sta ljudi u klubu zele..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LeBlue
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:31 pm

Ostaviti Adzema kao asistenta je odlicno i za njega a i za Zelju. Dao je maksimum i to se mora cijeniti, i vjerujem da to i vecina radi. Za njega je bitno da uci od iskusnijeg trenera, jer nam Adzem moze pomoci u buducnosti. Ima i on potencijala, ali jbg to ti je kao svaki zanat, moras od nekog da nesto i naucis. Bazdarevic je dobro rijesenje. U reprezentaciji si isto vise ogranicen sa igracima koje imas na raspolaganju u datom momentu, sto nije bas slucaj sa klubovima. Moramo biti dosta bolji u dovodjenju igraca. Kljuc je pogoditi u tom dijelu i uvesti nekoliko mladih igraca. Bez toga tesko. I da Amaru das Toskasa nije jednostavno, nimalo.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:46 pm

nije stadion prazan radi Adzema i rezultata.
bilo je i gorih trenera i gorih rezultata pa je posjeta bila dobra. problem je u danasnjem drustvu. vise nista nije zanimljivo duze od mjesec dana. danas je sve furka a one brzo prolaze.

Amar da se sutra vrati imali bi zakucan stadion dva mjeseca a onda opet 4 hiljade onih koji se ne furaju nego istinski vole.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

1921.ba
Kontakt:

sub maj 12, 2018 8:56 pm

slika

NAJAVA: Plavi gostuju Širokom Brijegu

http://1921.ba/najava-plavi-gostuju-sir ... ijegu-4717
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

mirzza
Kontakt:

sub maj 12, 2018 9:04 pm

Brkoo je napisao/la:
sub maj 12, 2018 6:49 pm
mirzza je napisao/la:
sub maj 12, 2018 6:02 pm
Brkoo je napisao/la:
sub maj 12, 2018 5:59 pm

Ma ni Mujaga a ni Kajkut nemaju kvalitet za Zelju. Obojca su spori i tromi do bola. Ove sto su u Iskri na posudbi ne vrijedi ni komentarisati, sto prije raskinuti ugovore jer nemaju kvalitet..
Dečku treba dati šansu, kakvi su je sve bolidi dobili treba i njemu dati. Ako se pokaže promasaj ne košta te ništa za razliku od superstarova koji su prodefilovali klubom.
Nece nas kostati sto se tice finansija puno ali hoce svojom igrom na terenu. Umjesto kvalitetnog napadaca mi bi trpili Mujagica, a hocemo kao titulu. Nek sansu dobije negdje drugo, nama trebaju kvalitetni igraci ako zelimo titulu..
Inače se satrasmo od kvalitetnih napadača. Izuzev Lendrica, tu nema ni K od kvaliteta. Ovi djuturumi Kajkut, Nikolic koji nam je bio prvi spic su dabogsacuva.
Mujagić kao treća opcija za narednu sezonu i više nego dobar.
Neki špic prva, Zajmovic druga i Mujagic treća.

sastrane

sub maj 12, 2018 9:05 pm

Dolaskom Amara dobili bi to osvjezenje takoreci. Dosta raje bi dolazilo i koja nije inace radi Amara, dobili bi na dosta stvari to je sigurno.
Ja nesto mislim da bi uprava najradije ostavila Adzema radi kontinuiteta i radi toga sto ce mu ova sezona biti skola za ubuduce pa gdje god radio. Ja sam odabrao opciju 'ne znam'. Ovo je situacija kad i upravi nije jednostavno... zeznuti smo mi navijaci Amar je to znao vazda.

Bergeron
Kontakt:

sub maj 12, 2018 9:13 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
sub maj 12, 2018 8:46 pm
nije stadion prazan radi Adzema i rezultata.
bilo je i gorih trenera i gorih rezultata pa je posjeta bila dobra. problem je u danasnjem drustvu. vise nista nije zanimljivo duze od mjesec dana. danas je sve furka a one brzo prolaze.

Amar da se sutra vrati imali bi zakucan stadion dva mjeseca a onda opet 4 hiljade onih koji se ne furaju nego istinski vole.

Djelomicno bih se slozio. Samo glediste naseg drustva na PL je dovoljan pokazatelj. Svima je draze provesti to vikend poslijepodne uz TV gledajuci neku od Liga petice, nego doci i uzivo odgledati domacu utakmicu. A od opravdanja ces cuti sve moguce... Losa liga, losi igraci, sta cu gledati debile, ko to jos prati, ja da im dajem pare da mi vade zivce... Ma umoran sam, jedva docekao vikend da malo odmorim, necu ni da mi oni placaju... Ma ko da ce kisa... Prohladno je, ne bih ni iz hana... Ma gdje da idem, na onu kaljugu i gledam 11 balvana...

Lista je poduga, a sve se zapravo svede na to da niko nema ni truna volje i optimizma po pitanju nase lige. Ko hoce naci ce razlog, ko nece naci ce opravdanje, samo sto nase drustvo u svakom segmentu zivota olahko nadje opravdanje, a skoro nikada ni ne razmisli o razlozima. Zato nam i jeste liga takva, sto raja nema vjere da moze biti bolje, da treba biti redovan i davati podrsku, a da ce ta podrska i gledanost i donijeti neke promjene, dovesti sponzore, uliti neki novi novac u razvoj, dati podstreka igracima da se vise trude, da vise rade na sebi, da ce oni malo potaknuti Savez da poostri kriterije i da se liga podigne za jedan nivo. Drustvo nam je takvo da svi cekaju da drugi ucine nesto, naprave nesto, pa da oni dodju na gotovo.

Nazalost...

storm_raider
Kontakt:

sub maj 12, 2018 9:16 pm

Hajmo malo da obnovimo gradivo:

http://balkanskinavijaci.com/legendarna ... int-union/

Kraj osamdesetih godina u Sarajevu je obilježio stvaranje legendarne navijačke grupe, skupine Željinih navijaca prozvanih JOINT UNION. U legendarnoj rupetini, popularnom Lovcu, u Junu 1989. godine, okupili su se Arsen, Ćonta, Dado, Emir, Sandi i redajući sarajevske klipače uz girice i kuhani krompir, odlučiše osnovati JOINT UNION, što je u historiju grada ušlo kao najbitniji događaj u razdoblju od pojave New Primitivsa do četnickih napada, pa i do dan danas...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava