Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 21, 2016 10:35 am

2,1-3,30 kvote za derbi

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:39 am

-------------------Kjosevski-------------------

Siniša------Aco------Hodzurda--------Stana

--------------Blagojevic-------Zaha------------

Miro--------------Bekric------------------Tiago

-------------------Lendric-----------------------
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Mirek11
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:41 am

teteac8684 je napisao/la:Stavi k"o protiv Širokog Kramarića i Stanića...Bolje trenutno nemamo i to je to...Ovi eksperimenti sa Memijom na lijevom beku nam ništa dobro nisu donijeli...
Slazem se :palacgore:
Bez eksperimenata, krenuti sa istim sastavom i pristupom pa sta Bog da.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:44 am

LARSSON je napisao/la:2,1-3,30 kvote za derbi
Podcjenili nas na kladionici, mada Sarajevo eto vec nekoliko tekmi je pobijedilo, a mi kiksali protiv Slobode i ne igramo bas dobro.

Treba se boriti i protiv tradicije i protiv njih jer su realno nalozeni da ce nas dobiti.

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 10:52 am

Znači opet je samo pitanje sa koliko razlike? Fino.. :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Jaozinho22

čet apr 21, 2016 11:00 am

Hurmasica je napisao/la:Znači opet je samo pitanje sa koliko razlike? Fino.. :)
Ma klasična priča s Kobilje glave...samo je pitanje s koliko razlike...samo da se ne ugase do nedjelje samo da onaj ne dobije otkaz do nedjelje...Šta zna papak kojem rodni list autobusom dolazi sta je gradski derbi i ko je najveci klub u drzavi...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:02 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Znači opet je samo pitanje sa koliko razlike? Fino.. :)
Ma klasična priča s Kobilje glave...samo je pitanje s koliko razlike...samo da se ne ugase do nedjelje samo da onaj ne dobije otkaz do nedjelje...Šta zna papak kojem rodni list autobusom dolazi sta je gradski derbi i ko je najveci klub u drzavi...
Ma neka samo nastave sa tom pričom, odlično je to ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MATORI
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:03 am

Gledao na TV.
Prvo TV Vogošća je za one sinićnje realizatore Eurosport.
Ili kamera snima prostor od 20 m2 ili snima 2/3 terena, ko je šta u tom prenosu vidio taj je soko sivi.
Što se tiče utakmice bilo je kako sam i pisao prije neki dan u najavi utakmice,
a rekao sam da ne mogu biti optimista po službenoj dužnosti jer igramo brate slabo.
Do kraja sezone neću pisati šta bi trebalo a šta nebi, dalji tok dogadjaja kad su u
pitanju i igrači i stručni štab odredit će konačna tabela.
Što se tiče derbija tipujem na neriješeno - što će vodu na mlin Širokom,
ali jebaji ga, kad smo na početku proljetne polusezone zaostajali milion bodova.
Ko je i pored tako malo jesenskih bodova bio siguran u plasman koji garantuje "Europu" svaka mu čast.
VTŽ

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:08 am

Nadam se da ce Edis imati snage i pameti da oporavi ekipu i da ih na pravi nacin motivise za sledecu utakmicu koja je biti ili ne biti kad je rezultat u ovoj sezoni u pitanju.. Ogroman pritisak je vec sada na svima u i oko ekipe ali biti pod pritiskom je prirodno kad igras u Zelji.. Ako zelimo u evropu moramo biti treci a da bi izborili to mjesto moramo dobiti sve do kraja i to je jedini siguran put.. Neka suhva mi govori da ce Radnik imati pomoc saveza i sudija u finalu kupa i da bi mogli osvojiti to takmicenje.. To bi znacilo da cetvrti ne ide u evropu.. Ne znam sto tako mislim ali se u jucasnjoj tekmi Radnika i Sirokog opasno navlacilo Radniku a vjerujem da u savezu jos uvijek ima politike i da bi se Radnik mogao favorizirati zbog "nacionalnog kljuca"..

Mi smo u opasnoj krizi u najgorem momentu i iskreno strah me za sve tri sledece utakmice.. Nama tu igraju samo tri pobjede.. Analizirajuci dosadasnji dio polusezone moze se zakljuciti da nasi rezultati i nisu plod neke odlicne igre vec pojedinacnog kvaliteta Lendrica, M.Stevanovica i Kjosevskog.. Tu su negdje jos Blagojevic i Sinisa dok su ostali daleko od potrebnog nivoa a prije svih Zahirovic i Bekric od kojih ovisi nasa igra.. I komplet lijeva strana je losa.. Mozete me sad nazvati debilom ali Mladenovic nije bio nista losiji bek od Stanica i Kramarica.. Bogicevic je korektno odradio dosadasnji dio, puno bolje nego sto smo ocekivali.. I Aco je u nekoj blagoj krizi kako je stavio ovu masku.. Nije to taj Aco od jesenas..

Sta je razlog padu forme ja ne znam.. Trebali bi svakom utakmicom biti bolji a ocigledno je da padamo.. Umor ne bi smio biti opravdanje.. Odradili smo kvalitetne pripreme, imamo na papiru najsiri roster.. E sad , zasto se ne koristi ta sirina to Edis zna.. Halvadzic, Beganovic su igraci koji su po svim logikama mogli dobiti sansu u nekim utakmicama.. Halvadzic ne moze biti losiji od Stane na lijevom krilu ili Bekrica.. Beganovic isto tako od Djermanovica, pogotovo od rovitog Djermanovica za kojeg je prije tekme receno da je spreman za svega pola sata.. Ja ne znam prave odgovore ali dosta stvari mi je nelogicno.. Od najsireg rostera dosli smo do neke dijametralno suprotne situacije..

Ne preostaje nam nista drugo nego da se stisnemo i pokusamo izboriti evropu.. To je cilj i bez evrope mozemo ovu sezonu smatrati katastrofalnom bar kada je sportski segment u pitanju.. Ako se, ne daj Boze, tako zavrsi bice lose, al' opet i to je sastavni dio sporta a za utjehu nam moze biti cinjenica, zbog koje ja sve to ne bih toliko tragicno gledao, da u klubu imamo sposobne ljude koji uce na greskama i koji ce sve uraditi da se ovakve sezone ne desavaju..

p.s. Ima li danas treninga?
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet apr 21, 2016 11:12 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Tryg
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:10 am

Larssone ako mozes na privatnu grupu ostaviti stream na dan derbija, eto molim te, ostavi kompjuter upaljen sa streamom i idi na derbi :)
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Model1964

čet apr 21, 2016 11:19 am

storm_raider je napisao/la:Pa bit ce pojacavanja u strucnom stabu na ljeto, ne samo u igrackom kadru. Kako cujem zelja je i da cika Oda bude u klubu. Nesto manje stresno za njega, kao savjetnik.
Sjetite se koliko je bilo ljudi u strucnom stabu kada je Svabo vodio Želju. Svi su oni imali odgovornost i zasluge. Vrlo dobro znam koliko je Svabo postovao njihovo misljenje i prihvatao prijedloge. Sablja ili bilo ko mora imati kvalitetnu povratnu informaciju a ne klimoglavce u stabu. I na kraju... Karic niti slucajno nemere :-) biti trener Veci. Eso je napravio tolike golmane a Karic nije ni garažu. Ako mislimo imati dobrog golmana pod hirno angazovati dobrog trenera golmana. Ako cemo Vecu tusnuti za godinu i male pare onda je dobar i Karic :-)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:21 am

Jedan Amar je kao pomocnike imao Memica, Djurbuzovica i Gusu kao trenera golmana dok je Edisu jedini pomocnik Karic.. Ne ide vala nikako.. Ne znam zasto bar Adzem nije tu sa Edisom ako nista drugo..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet apr 21, 2016 11:23 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:22 am

likusa je napisao/la:http://i.imgur.com/HhuL2TM.gifv

:oops1:
mislim jasno da je memija najkrivlji...ali i stoperi su morali izbiti ovakav centaršut po zemlji.
gradi željo boli te *****

Kapiten
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:24 am

south side je napisao/la:
hardwell je napisao/la:Ko ne prizna da je ovo Edisova greška ili je glup ili se ne razumije u fudbal. Jučer je krenuo sa dva zadnja vezna Zolotić i Zahirović što je najveća glupost ikad viđena na terenima. Oni ne mogu povezati ni pionire jer nisu takav tip igrača. (Možda Zolotić, ali on ima deset poteza viška tako da nije pogodan za to). Izvadio je Zahirovića a uveo Đermanovića što stručnjaci kažu da igramo sa napadačem više, ali ne. Jednostavno je Lendrić prešao na krilo, a Bekrić ušao u vezu. Poslije je ušao Tiago i onda igramo klasičnu 442 formaciju sa dva krila i dva napadača.

Hoću da vam kažem i da niko nema ništa ni protiv uprave, ni igrača, ni trenera. Ja još više volim Želju nakon ovog poraza, ali eto forum je i stvoren za diskusiju pa ja iznosim svoje mišljenje za krivca jučerašnjeg poraza i općenito naše igre u zadnje vrijeme. Ovo se sve vidjelo na pripremnim utakmicama, a ove prve proljetne utakmice su nam zamazale oči. Sretno su dobivene. Pozdrav :)
Al najce uvede đermanovica pa ga zamjeni tu je pokazao da je amater i da jos nije za vođenja prve ekipe a da negovorim o igri sve neke duge lopte preskakanje terena
Đerma nije spreman za vise od 30-40 minuta. To je Edis ponovio vise puta prije ove utakmice, a i onih prije ove.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:26 am

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Pa bit ce pojacavanja u strucnom stabu na ljeto, ne samo u igrackom kadru. Kako cujem zelja je i da cika Oda bude u klubu. Nesto manje stresno za njega, kao savjetnik.
Sjetite se koliko je bilo ljudi u strucnom stabu kada je Svabo vodio Želju. Svi su oni imali odgovornost i zasluge. Vrlo dobro znam koliko je Svabo postovao njihovo misljenje i prihvatao prijedloge. Sablja ili bilo ko mora imati kvalitetnu povratnu informaciju a ne klimoglavce u stabu. I na kraju... Karic niti slucajno nemere :-) biti trener Veci. Eso je napravio tolike golmane a Karic nije ni garažu. Ako mislimo imati dobrog golmana pod hirno angazovati dobrog trenera golmana. Ako cemo Vecu tusnuti za godinu i male pare onda je dobar i Karic :-)
pa eso i jeste trener golmana, karić je pomoćni.

teteac8684
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
likusa je napisao/la:http://i.imgur.com/HhuL2TM.gifv

:oops1:
mislim jasno da je memija najkrivlji...ali i stoperi su morali izbiti ovakav centaršut po zemlji.
Upravo tako...Aco samo što nije u gol ušao jbt...

damirfile
Kontakt:

Uh kako je slomio memiju :oops1: :oops1: nisam ovo od zime ni vidio cccc
Sam covjek na 5-6 m niko ga ne pokriva i ceka loptu aco od njega 10 metara cc.

Okolele
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:29 am

Po meni Dženis je previse zapostavlljen u ovom drugom dijelu sezone..Kakav god on bio sa kilazom sto neki ovde govore on je pokazao da i sa tim moze puno dati u igri svojom borbenoscu..A sto se tice Mailsona i Halvadžića likovi nisu ni dobili kako treba priliku da nesta pokazu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 21, 2016 11:33 am

a tačno je to. u utakmicama kao što su ove sa slobodom on sigurno može dosta.

Model1964

čet apr 21, 2016 11:38 am

ChWilla je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
pa eso i jeste trener golmana, karić je pomoćni.
**** te ja se prepo da Karic nije preooterecen :rofl:
Sad mi je lakse ako Eso brine za Vecu :pljesak:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava